Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 16

Karakter: 0/0
Visninger: 2113

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Incest, Trekant og Biseksuel
Mads og Mia 16

Da vi senere ligger nøgne i sengen alle tre, får Kris lov af Mia til at kneppe mig. Hun smører selv mit hul, og gør mig klar til ham. Faktisk holder hun på hans pik, og hjælper den indenfor i mig. Kris er en vidunderlig knepper. Han varierer dybden og hastigheden, og rammer mit bedste punkt igen og igen. Han bliver i bund i mig, mens han tømmer sig. Mia beslutter så, at jeg skal sove med min medium plug i numsen, så den forsegler hans sæd oppe i mig. Den er noget større, men da mit hul lige er blevet brugt, og det er godt vådt af sperm og glidecreme, går det rimeligt fint uden de store smerter. De falder dog i søvn før mig, men det lykkedes da at få sovet.
Næste morgen er jeg virkelig øm i numsehullet. Den er også lidt svær at få trukket ud. I badet skyller jeg mig koldt vand op i hullet. Jeg føler, at det hjælper med at få trukket sammen på ringmusklen. Jeg gruer lidt for den næste og største. Men er også lidt spændt på det.
Nu kommer Mia ud for at tisse. Hun griber straks barberskraberen, og går i gang med at fjerne alt kønsbehåring på mig og barberer også mine ben. Da jeg er færdig, og glat som en baby, bruger jeg en god bodylotion. Nu kommer Kris også herud, og de unge kærester bader sammen.
Jeg vil være lidt drenget i skolen i dag, da jeg skal være 100 % sissy i aften. Så det bliver sorte jeans og en mørk hættetrøje. Det er nærmest en uniform for drengene i min klasse. Hvide sneakers fuldender mit dress.
Skønne Felix ligner mig meget, blot står hans sorte hår utroligt godt til ham, og så det, at han nærmest er et hoved højere end mig, gør os til et smukt par.
Han glæder sig også til vores date i aften, og han siger, vi skal sove hos ham, efter vi har været i byen. Så kan Mia og Kristoffer få vores seng i fred.
Efter en dejlig skoledag kan jeg tage hjem. Kris er også hjemme hos sig selv. Han skal jo også være lækker til i aften.
Vi to tøser skal bruge mange timer på at gøre os i stand.
Jeg har dog besluttet mig til den korte sorte nederdel. Så har jeg den lange, hvis der skulle komme en fest.
Mia skal hjælpe mig både med makeup og hår. Min søster ser fantastisk ud i en sommerkjole. Hun vil have en løs denim jakke over. Efter at have prøvet en del, vælger vi den nedringede bluse jeg brugte i aftes. Det bliver en hvid bh med blondekanter. Mine silikone bryster, får blusen til at se super sexet ud. Jeg har hvide trusser på med sorte strømpebukser over. Mia har hvide selvsiddende strømper.
At lægge makeup på to tøser tager altså også en del tid. Mia krøller mit hår en smule, men efterligner hendes eget hår. Alle vi tro vi er to søstre. Men det er vi jo på en måde også.
Da vi er helt færdige, er der stadig en hel time til at vores fyre skal hente os. Felix har fået sin far til at være taxa. Så vi sætter os lige ret op og ned i køkkenet med et lille glas hvidvin. Vores forældre er super stolte af os, og vi får masser af selvtillid af al den ros.
Præcis klokken 18 ringer det på døren. Vores kavalerer står skarpt med blomster til os begge. De har aftalt begge at være i pæn skjorte og slips, samt glatte bukser. Hver har de en moderigtig vindjakke på. De er næsten lige høje, selvom Kristoffer er to år ældre end min fyr.
De får begge masser af kys, og tak for blomsterne, som min mor sætter i vand for os. Men vi vil afsted med det samme. Felix’ far holder døren for pigerne. Kris sidder foran, men der er god plads til tre bagi, da min lille numse kan sidde i midten. Vi bliver sat af på torvet i byen, og får at vide, vi skal stå her senest klokken 24 igen. Chaufføren får lige et kindkys. så er vi på rigtig date. Drengene har bestilt bord på en Italiensk restaurant. Nu skal jeg lige huske på at spise som en pæn pige, og ikke kaste maden i mig, som den teenage dreng, jeg jo også er.
Vi får alle cola til maden. Det er en super lækker treretters menu. Vi får dog espresso til isen.
Drengene betaler. Så må vi piger steppe op en anden gang. Så går vi hånd i hånd hen til biografen. Jeg nyder de mange blikke fra liderlige fyre, mens vi går.
Vi ser en straight kærlighedsfilm, men jeg græder da lidt undervejs. Nu skal vi ud og danse. Der er et dejligt sted med god musik og et behageligt klientel. Jeg danser mest med Felix, men også lidt med Kris, og selvfølgelig også med min søster. Jeg husker at bruge dametoilettet, ha ha…
Nu kommer vores bil snart, så vi må ud i den friske luft. Faren kører først Mia og Kris hjem til os, og så os to love birds hjem til Felix. Nu skal vi i seng, men ikke for at sove…..
Kommentar