Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 15

Karakter: 0/0
Visninger: 1761

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, S/M & Fetish, Oralsex, Aldersforskel og Biseksuel
Mads og Mia 15

Da vi kommer hjem, kalder min far på mig inde fra stuen. Han har været i centret med nogle venner og fået en øl, men også købt to gaver til mig i Orion. Den ene pakke indeholdt bryst indlæg i silikone, som jeg meget længe har ønsket mig, og den anden var tre butt plugs i forskellig størrelser. Som sagt er jeg en meget forkælet dreng.
Jeg tilbyder naturligvis straks at sutte pik på min far som tak, men han vil have sin kone nu.
Det er så skønt, når ens forældre elsker hinanden, og viser deres lyst.
I vores seng ligger Mia med Kris. De halvsover, men vågner op, da jeg kommer ind. Jeg skal fortælle alt omkring vores besøg hos Tina, og mine gaver bliver også undersøgt.
Mia beslutter straks, at jeg skal sove med den mindste plug i nat, og at det er Kris, der skal sætte den op i mig. Jeg smider tøjet og bøjer mig ned, så han kan komme til. I stedet for glidecreme, sutter han lidt på silikone pluggen, og stikker den op i mig. Jeg håber jeg kan falde i søvn med den.
Med et ben ind over Kris og en arm på hans bryst, falder jeg dog hurtigt i søvn.
Da jeg vågner, ligger jeg lidt og morgenkysser med Kris, mens han leger med min plug. Jeg må indrømme at mit numsehul er lidt ømt, faktisk føles det som om jeg skal på toilettet nu. Med lidt besvær får jeg pluggen, mens jeg sidder på toilettet. Den må have stimuleret en refleks, for jeg skider en del.
Jeg kan lige så godt tage mit morgenbad nu, og få vasket mit ømme numsehul.
Mia er vågnet, da jeg kommer ind i vores værelse. Hun vil inspicere mit hul. Det er ømt og rødt, men hun sætter alligevel pluggen op igen. Hun siger, jeg skal have den oppe i skoletiden. Det er okay, men jeg vil tage den ud, hvis det bliver slemt.
Ved morgenmaden skal mine forældre også lige se den. Min mor forbyder mig at have den på i skole, så må tage den ud igen.
Jeg har mest lyst til at låne en nederdel i dag, men beslutter mig for nogle stramme hvide jeans. Samt en lyserød kraftig bluse uden hætte. Da jeg cykler i skole, er jeg glad for, at der ikke sidder en plug i mig.
I dag er jeg kommet først, så står og venter på Felix. Mit hjerte galoperer i glæde, da jeg ser min elskede fyr. Først ser jeg hans frække smil og smukke øjne, så hans sexede krop. Han er helt i sort tøj. Føj han er skøn.
Da han omfavner mig og kysser mig, føles det som om der er jordskælv. Andre går bare helt normalt forbi og smiler til os, men jeg føler, at alting drejer hurtigt rundt, og jorden ryster under mig. Jeg er vist forelsket i den dreng.
Efter skole smutter jeg lige i centret igen, dels for at hilse på Tina, men også for at kigge efter nederdele til mig selv.
Tina er på arbejde, og bliver synligt glad, da hun ser mig. Jeg fremsætter mit ønske om en eller flere nederdele til mig selv. Det vil hun meget gerne hjælpe med, hun sender mig ind i prøverummet, så jeg kan krænge mine bukser af. Der er ikke noget at gøre, der er telt i blondetrusserne. Tina nærmest slikker sig om munden, da hun ser jeg har stiv pik.
Med sig har hun taget en del forskellige nederdele. Jeg får langt min drengepik op under elastikken på mine trusser. Tina hjælper mig i den første en temmelig kort hvid. Den er fantastisk. Jeg poserer lidt for hende. Men må videre i min prøvning, den næste er sort og en smule længere, men meget stram. Wauw, jeg er solgt. Der er også en gul, men den sidder ikke godt på mig. Så kommer hun med en lang sort, jeg ser super sexet ud i den. På stedet beslutter jeg mig for alle tre. Priserne er meget små, på nær den lange, der er noget dyrere. Men fuck, jeg er rig. Godt jeg har mit gode arbejde i billardklubben.
Tina spørger ligeud, om hun må sutte min pik. Og det er jeg faktisk helt med på. Jeg står op, og hun går på knæ. Hun befrier min lille pik fra trusserne, og tager den straks i munden.
Tina gør et godt job, og jeg kommer med et lille sprøjt i hendes mund. Så rejser hun sig op, og vi deler smagen af min drengesæd.
Jeg får igen personalerabat.
Nu tager jeg hjem til Felix. Han er desværre ikke hjemme endnu, men faren lukker mig ind, og tilbyder mig en kop kaffe. Men jeg får også et lidt langt kys på munden, mens han griber om min numse. Men det er vel okay, det bliver i familien.
Det er faktisk hyggeligt at sidde og hyggesnakke med ham, og jeg har jo noget med voksne mænd...ti hi..
Men nu kommer min elskede hjem. Han er stadig i sit fodboldtøj. Jeg får et lækkert kys af min svedige kæreste. Så kommer der et tilbud, jeg ikke kan sige nej til. Han vil have mig med i bad. Jeg smiler til faren, og går hånd i hånd med Felix ud på badeværelset.
Vi får smidt tøjet, men jeg er nødt til at nyde hans svedige krop før badet. Jeg tænder på duften af ham. Først slikker jeg ham under armene, han er våd af sved, og jeg er næsten høj af at slikke sveden i mig. Så går jeg på knæ, og slikker hans svedige nosser. Naturligvis er han stiv. Pre strømmer ud af ham, og jeg lader intet af det gå til spilde. Men jeg vil have den store belønning. Så jeg spiller og sutter ham til udløsning. Selvfølgelig synker jeg.
I badet vasker jeg ham med bodyshampoo. Efter badet går vi nøgne i hans seng og kysser og kæler. Jeg får tilbudt at spise med, men takker nej, da jeg vil hjem og se, om jeg har noget, der står godt til mine nye nederdele. Jeg har med vilje ikke sagt noget om mit indkøb til Felix, hans skal først se det, når jeg er helt omklædt. Det er bare dejligt, at han også kan acceptere den side af mig.
Hjemme er Mia og Kris ved at dele en flaske rosevin. De fejrer, at de har afsluttet deres gymnasieprojekt, og de er ret godt tilfredse med deres arbejde. Jeg får også et lille glas, og skåler med dem. Mine forældre kommer ud fra soveværelset, de har lige haft deres daglige hyggestund. Så åbner de en flaske mere. Jeg fortæller om min tur i centret. De vil se mine indkøb på, og beder mig om at vise dem frem som model. Jeg får Mia med ind på værelset, så hun kan hjælp mig med at vælge passende toppe.
Først den hvide med en lyseblå bluse. Den sidder perfekt, og jeg er super stolt.
Så kommer turen til den korte sorte, den passer med en lyserød skjortebluse.
Den store finale er den lange sorte. Nu skal der både bh på med mit nye fyld og en meget nedringet bluse. Jeg er super slutty. Kan mærke der sker noget i mine trusser igen. Jeg sætter mig på skødet af Kris, og mærker hans rejsning under mig. Så kysser jeg dybt med min søsters kæreste. Hvis jeg er heldig får jeg noget op senere…..
Kommentar