Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 14

Karakter: 0/0
Visninger: 2060

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest, Trekant og Biseksuel
Mads og Mia 14

Jeg ved jo godt, jeg skal spørge om lov for at besøge Tina. Så jeg må ud med historien ved morgenbordet. De giver mig lov til at ringe til hende, og spørge lidt ind til, hvad hun vil med mig. Så skal jeg komme og spørge igen. Det er en fin plan, mine forældre er kloge.
Jeg får også sagt at Felix har forbudt mig at gå til Hjaltes fest. Det griner de af, da de godt ved, jeg tænder på, at Felix bestemmer over mig.
Men nu har jeg jo i hvert fald tøj til min dobbeltdate.
Jeg går ind på værelset og ringer Tina op. Tænker jeg kan nå hende, inden hun tager på arbejde. Hun bliver super glad for, at jeg ringer. Hun vil have mig både som dreng og veninde. Hun er selv mest til piger, men tændte vildt meget på, at jeg købte pigetøj og er så feminin. Naturligvis vil hun gerne have sex med mig, men også et venskab, hun siger også hun har savnet en lillebror. Jeg forklarer, at jeg er vant til at være lillebror, så den rolle kan jeg godt lide.
Tror nu lige mine forældre vil møde hende, før jeg får lov, og så skal hun jo vide, jeg har en boyfriend. Men det var en god samtale, jeg nu kan referere for mine forældre.
Min mor siger jeg godt må gå videre, og at hun kan tage med mig første gang. Det skriver jeg til Tina, som svarer, at vi da kan komme til kaffe i aften. Det bliver aftalen.
I skolen siger jeg blot til Felix, at jeg skal noget med min mor i aften. Han siger, at han alligevel skal spille fodbold, men at jeg skal have pik efter skole først.
Jeg får også skrevet til Hjalte, at vi kan mødes i cykelskuret i pausen. Her får jeg givet ham pakken. han lover at vente med at pakke den op til festen. Da der render andre elever rundt, kan jeg ikke sutte ham nu. Men lover ham, at Maddie nok skal komme og besøge ham snart.
Felix troede jeg bare var på toilettet, så slipper nok for smæk i dag. Vil helst ikke møde op hos Tina med rød røv.
Da vi kommer hjem til Felix er faren uventet hjemme. Vi får lige et kys og et kram, men så kan vi gå ind og elske. Med vilje lader Felix døren stå åben, han tænder åbenbart på, at faren kan høre os. Vi klæder os af, og smider os nøgne på sengen. Felix har haft stiv pik på hele hjemturen, så jeg ved, han er liderlig efter mig. Jeg skal hurtigt om på ryggen og tage benene op, efter lidt glidecreme, får jeg pikken op. Jeg klynker og han stønner.
Det bliver en hård omgang, præcis som jeg kan lide det. Han knepper mig helt i bund, så hans nosser klasker i mod mig. Men nu kommer han, og pumper sperm op i mig. Så lader han sig falde ned over mig, og nu kan vi kysse og kæle og komme ned sammen. Han siger han er tørstig, så for at ydmyge mig sender han mig nøgen ud i køkkenet, efter to kondivand. Jeg har sperm i numsehullet og lidt ned ad låret. Da jeg møder faren i køkkenet. Han skal lige justere noget i sine bukser, da han ser mig.
“Du har åbenbart været en god dreng og opført dig ordentligt” !
Faren kysser mig på munden, før jeg smutter ind med de kolde vand.
Jeg kan ikke blive der længere, så klæder mig på og smutter hjem.
Kristoffer må være hos os, for hans cykel står i vores carport.
Jeg får mig en kop kaffe med min mor i køkkenet, og lader de unge elskende være i fred.
Min mor vil vide, om jeg skal være Mads eller Maddie i aften. Jeg beslutter mig for Mads, dog med lidt sminke i ansigtet. Det synes min mor er en udmærket ide.
Så hjælper jeg med at lave aftensmad. Min far kommer hjem, og drikker sig et glas vin, mens han slapper lidt af. Da maden er færdig, går jeg ind til Mia og Kris. Jeg håber de får arbejdet på deres projekt til gymnasiet, for de er begge nøgne, og her stinker af sex. De smutter bare i et par underbukser og en t-shirt, og kommer ud for at spise.
Det er som vanligt dejligt at være sammen omkring bordet, men jeg glæder mig til i aften.
Jeg tager derfor er langt og grundigt bad. Før jeg vælger sorte jeans og en hvid t-shirt og en sort hættetrøje. Så maler jeg mine øjne op og bruger en af Mias parfumer. Jeg er ret sikker på, at folk ville skulle kigge mere end to gange, for at finde ud af om jeg er dreng eller pige, hvis de så mig på gaden.
Min mor har også taget lidt andet pænere tøj på, så kan vi køre.
Tina bor i en lejlighed på 7. sal, men der heldigvis elevator. Hun ser pisse godt ud. Hun har en kort nederdel på, og en åbenstående skjorte på, og tydeligvis ingen bh.
Jeg kysser min nye veninde, og min mor følger op med et dejligt kærligt kram til hende.
I hendes hyggelige stue er der tændt levende lys, der kører dæmpet musik, og hun har lavet farvestrålende cocktails til os. Jeg trækker min hættetrøje af, og da min t-shirt følger med lader jeg den bare være. Jeg sidder ved siden af Tina i sofaen, mens min mor sidder i en stol overfor. Jeg spørger om lov til at kysse hendes bryster. Jeg lægger mig på knæ og starter med at suge den ene brystvorte i munden. Der lyder et tilfreds suk fra hende.
Min mor rejser sig, og sætter sig på den anden side at Tina, og de begynder at kysse over mig. Jeg fortsætter med det andet bryst. Da jeg vil stikke en hånd op under hendes nederdel, er min mor der allerede. Hvor skønt, hun har ingen trusser på, og hun er drivvåd. Jeg hjælper Tina med at få sin skjorte af, og rejser mig op og tager mine bukser helt af. Kvinderne rejser sig også, og de klæder sig også helt nøgne begge to. Så lægger jeg mig fladt ned på ryggen i sofaen, og Tina tager min lille drengepik og nosser i munden. Min mor finger knepper hende.
Tina får sin første orgasme.
Nu kommer jeg op igen, og lader kvinder sidde, mens jeg går på knæ på gulvet, og sĺikker fisse på kvinderne på skift. Da begge kvinder er kommet. Tager vi lige en pause, jeg sidder på skødet af min mor, mens Tina kysser mig. Både Tina og min mor stimulerer min pik. Jeg siger jeg er tæt på udløsning, så Tina bøjer sig ned, og får min drengesæd i munden. Så sperm kysser kvinderne, og jeg ligger tilfredsstillet hen over deres knæ.
Mens jeg døser i hjørnet, går Tina i gang med at slikke fisse på min mor.
Vi aftaler at mødes i næste uge igen. Så tager min mor og jeg tøj på, og kysser vores sexede veninde farvel.
På vej hjem i bilen, taler vi om at det var en dejlig oplevelse, og at vi kan finde mange sjove måder at være sammen på fremover….

Kommentar