Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 13

Karakter: 0/0
Visninger: 1897

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest, Trekant og Biseksuel
Mads og Mia 13

Jeg vågner ved, at jeg mærker Kris’ pik i min revne. Han må gerne, men jeg får peget på glidecremen, der står på bordet bag ham. Så bliver jeg smurt i min love tunnel. Lige så stille trænger han op i mig, og med helt små bevægleser knepper han mig. Det er bare så skønt, at jeg kunne fortsætte for evigt. Han sætter dog tempoet op, lige før han kommer i mig. Jeg ruller om, så jeg ligger på maven af Kris. Vi morgenkysser og kæler. Men jeg kan se på uret, at jeg skal op og i skole. De unge mennesker kan jo selv bestemme i dag. Et sidste kys, så smutter jeg i bad.
Mia er også vågnet, da jeg kommer tilbage på værelset, nu er det hendes tur til kys og kæl med lækre Kris. Han skal nok blive stiv igen til en omgang med min kære søster.
Jeg kan dufte kaffe, så mine forældre må være oppe nu.
Nu er det tid til havregrød.
Jeg skal jo spørge om lov til at gå til fest som Maddie hos Hjalte. Min store drøm er jo at blive skuespiller, så måske kan jeg klare rollen. Mine forældre vil gerne give mig lov, hvis jeg mener at kunne gennemføre det. Jeg skal så bare også lige få lov af Felix og finde en passende gave.
Så er der det med tilbuddet om at komme med Felix’ familie på ferie. På grund af sundhedskrisen, har de valgt en biltur i Tyskland på fjorten dage. Mine forældre vil naturligvis gerne lige tale med de voksne først, men de giver som udgangspunkt grønt lys.
To love birds på bagsædet at deres Mercedes skal nok blive skønt.
Jeg skriver lige til Felix efter hans mors mobil nummer. Han svarer med det samme, og skriver, at hans forældre er oppe, og at de godt kan ringe nu.
Kvinderne snakker og snakker, så jeg går ind for at finde noget tøj til skoledagen. Ganske som forudset ligger Kris og morgenknepper min søster. Jeg nyder synet af hans lækre røv, der vugger op og ned. Den fyr er super dejlig og potent.
Det bliver lidt neutralt drengetøj i dag, blå jeans og sort hættetrøje.
Min mor har fået talt færdig, og vi skal selvfølgelig til middag hos dem i aften, så familierne kan lære hinanden at kende, nu da Felix og jeg er i fast forhold.
Jeg får mit kys foran skolen af min kæreste, og vi går hånd i hånd op i klassen.
Felix siger blankt nej til Hjaltes fest. Jeg prøver med bebe og dådyrøjne, men nix, jeg får ikke lov. Jeg accepterer, at det er ham, der bestemmer. Så må finde på en undskyldning over for Hjalte, og prøve at gøre det godt for ham (og mig) på en anden måde. Jeg vil nu alligevel købe ham en gave, så må i centret i eftermiddag.
Jeg skriver til Hjalte, at jeg desværre ikke kan komme.
Skoledagen forløber fint, jeg er en tolvtals dreng, men som en lille feminin gaydreng, ved jeg, der skal kæmpes, og at skolen giver adgang til voksenlivet på længere sigt.
Det er okay med Felix, at jeg smutter i centret, han skal alligevel spille fodbold, og vi skal jo ses hjemme hos dem senere.
Jeg tager en beslutning om, at gå ind som dreng og købe en kjole til vores dobbeltdate på fredag. Jeg finder en sød ung ekspedient, og forklarer hende, at jeg skal bruge en kjole til mig selv. Den er hun helt med på, og er super hjælpsom. Jeg stripper til underbukser i prøverummet, og hun kommer med kjolerne. Allerede da hun lyner den første stramme sorte sag i ryggen, har jeg telt i underbukserne. Men det tænder mig, hun ser det. Hun retter lidt på kjolen, og kommer “helt tilfældigt” til at berøre min pik gennem stoffet. Jeg støder frem, så hun ved, jeg er okay med, hun rører mig.
Nu skal jeg prøve en rød. Hendes hænder er overalt på min krop. Jeg vender mig om, og kysser hende på munden. Hun bliver hektisk og stakåndet. Jeg ved hun er liderlig. Jeg lader en hånd hvile på hendes skød, først uden på hendes nederdel, men så trækker jeg lidt op i den, og fører en finger ned i hendes våde trusser. Nu klynker hun, jeg tænker, hun trænger, så går på knæ, og trækker hendes trusser ned. Hendes næsten helt glatbarberede fisse er lige foran mit ansigt. Jeg gør min pligt, og begraver min tunge i hendes fugtige revne. Både min mor og søster har opdraget mig godt, så jeg finder, at hendes safter og duft er lækkert. Efter få minutter gennemrystes hun af sin orgasme. Jeg håber ikke, det har kunnet høres ude i butikken.
Jeg rejser mig op igen, og kysser hende.
Hun hedder Tina, er 25 år, bor alene, og hun vil gerne se mig igen. Så tager hun er kuglepen og skriver sit mobilnummer på min arm. Jeg tager både den sorte og den røde kjole. Hun kører lige sit personalekort gennem først, så jeg får 20 % i rabat.
I en smykkebutik køber jeg en halskæde med sort læder og sølv. Den er ret flot og lidt dyr. Men den skal jo forestille at være fra Hjaltes lille søde veninde….
Derhjemme skal jeg gå model, i mine nye kjoler for mine forældre og Mia og Kris. De roser mig, og siger jeg er en lækker tøs.
Jeg fortæller ikke om Tina. Jeg har vasket min arm, og gemt hendes nummer på min mobil.
Selvfølgelig vil jeg fortælle alt til Mia i aften i sengen.
Jeg glæder mig til at besøge hende, gad vide om jeg skal være dreng eller sissy ?
Kris tager hjem efter et gang kys til alle. Nu ska vi afsted til Felix’ familie. Så jeg tager mit drengetøj på igen. Vi går samlet derhen.
Der dufter skønt, og der lys og vin på bordet. Jeg får først en krammer af faren, ja han hedder altså Ib, han sige højt “godaften svigersøn”, og hvisker mig så i øret, “håber ikke du har været uartig siden sidst”. Jeg tror faktisk godt han så ville stå for straffen, ha ha.
Moren kysser mig også, hun hedder Lisbeth.
Mine forældre præsenterer sig som Søren og Lotte. Mia bliver også krammet.
Vi unge får lige lidt tid sammen på værelset. Så får de voksne sig et glas vin, og kan lære hinanden lidt bedre at kende, nu hvor de er en slags familie.
Jeg sætter mig på skødet af min fyr. De næste par minutter er jeg opslugt af hans kyssemund.
Men Mia skal også være med, så vi lægger os sammen på sengen og kæler.
Nu er der mad, den første flaske vin er tømt, men der er heldigvis mere.
Efter flaske nummer to, er det som om vi har kendt hinanden altid. Jeg bliver rost til skyerne af Felix’ forældre, og de er så glade på Felix’ vegne, at han har fundet kærligheden.
Faktisk bliver vi siddende i køkkenet hele aftenen, og der ryger endnu nogle flasker vin.
Jeg er ikke vant til alkohol, så går over til cola, efter det første glas. Men Felix drikker sin del.
Da vi går hjemad er det som om vi har fået nye venner i familien. Det er heldigt, da jeg elsker Felix, og ikke opgiver ham frivilligt.
Da vi endelig ligger i sengen, Mia og mig, får hun hele Tina historien, hun siger, jeg er en umættelig lille frækkert. Det har hun vel i grunden ret i……
Kommentar