Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 12

Karakter: 0/0
Visninger: 1725

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Incest, Trekant og Biseksuel
Mads og Mia 12

Mia skal selvfølgelig have et grundigt referat af min aften. Hun ligger og leger med sin dildo, mens jeg beretter. Da hun har fået sin orgasme, kan vi sove. Kris har været til fodbold, så hun har måtte hygge sig hjemme. Men det er vist godt for lektierne.
Næste dag i skolen, får jeg en sms fra Hjalte, han vil mødes ude i cykelskurene. Først tænker jeg han skal suttet, men det er en mere alvorlig dreng, jeg møder. Han står med en kort i hånden. Det er en invitation til hans fødselsdag. De skal holde den i et selskabslokale, og der kommer familie og venner. Men faren har været så optaget af, at hans søn har scoret sig en lækker pige, at han har bedt Hjalte om at invitere Maddie med. Det er allerede på lørdag.
Jeg lover at spørge hjemme om jeg må og kan, og give besked senest i aften. Jeg får et kys på kinden, det er ikke nemt for den stakkels store dreng.
Jeg tager det som en udfordring. Så håber jeg kan deltage.
Felix får et grineflip over det. Men han minder mig lige om, at jeg står til straf efter skole i dag.
Min lille pik bliver stiv ved tanken om at ligge over Felix’ knæ igen, og få spanket min røv.
Da vi kommer hjem til Felix, er der kort proces, jeg skal med det samme smide bukserne og lægge mig over knæet. Føj for en endefuld, han klasker min røv igen og igen. Heldigvis bliver han træt i armen, men da er jeg også så øm, som jeg aldrig har været før.
Han skal lige have taget nogle billeder af mig. Jeg skal stå med armene over hovedet som en anden fange.
Men nu skal jeg have pik. For selvfølgelig er han blevet liderlig. Jeg får et minimum af creme op, og så kommer han op i mig. Min varme ømme røv og ydmygelsen ved straffen, samt den lækre omgang knep, får mig til at sprøjte min drengesæd ud på hans seng. Nu kommer Felix også, han bliver helt i bund, mens han tømmer sig. Jeg skal selv slikke op efter mig.
Da vi skal bagefter spille et spil på hans xbox, må jeg stå på knæ i sengen, jeg kan ikke sidde ned lige nu. Sådan står jeg med bar røv, da hans mor kommer ind på værelset. Hun griner, og spørger, om jeg har været uartig igen. det kan vi jo kun bekræfte. Men så bliver jeg inviteret til at spise med.
Jeg skriver lige hjem, men får hurtigt lov.
Felix tvinger mig til at gå ud i køkkenet i bar røv, og sige, jeg godt kan spise med.
Vi kan lige tage et bad sammen. Her får jeg også mulighed for at sutte pik på min elskede.
Det hjælper faktisk at få iskoldt vand spulet på ballerne. Felix smører også min numse ind i en lækker creme, og slikker lidt i mit numsehul.
Forældrene har lavet super lækker mad, og serverer en god vin til. Jeg kan faktisk sidde helt normalt på stolen.
Forældre tager mig endda lidt i forsvar og beder Felix om, ikke at være for hård ved mig.
Men jeg indrømmer, at det var fortjent, og at jeg vidste konsekvensen af mine handlinger. De voksne griner, det ved, det er en dominans sexleg vi har gang i, og de har vel selv deres små sexlege. Men jeg kan tydeligt mærke, de kan lide mig og accepterer vores forhold. De foreslår endda, at jeg skal tage med dem på ferie. Det vil jeg naturligvis meget gerne.
Efter maden må jeg hjem, men jeg får kys og kram at hele familien, og faren giver mig lidt smæk på vejen. Det er nok ham Felix har det fra.
Da jeg kommer hjem på mit værelse ligger Mia og bliver kneppet af Kristoffer. Jeg nyder synet, mens jeg klæder mig helt af, og kravler op i sengen til dem. Kris kysser mig, og kommer oppe i min søster. Da han tager gummiet af, skal jeg have indholdet i munden.
De skal lave projektarbejde hjemme i morgen, så Kris skal sove her.
Jeg er heldig og får lov til at sove mellem dem.
Kommentar