Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias Oplevelser - Kapitel 1 (Indledning)

Karakter: 0/0
Visninger: 2817

Af: Tobias29.

Læs flere noveller af:
» Tobias29.

Skriv til:
» Tobias29
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Skolesex og Første gang
Mit navn er Tobias, og jeg er en forholdsvis almindelig gut på 29 år, lige med den undtagelse at jeg har haft sex med andre drenge og fyre siden jeg var en 9-10 år. Jeg har haft mange frække oplevelser, og dem vil jeg gerne berette for jer i små historier.

De fleste historier er mere eller mindre sande eller i hvert fald baseret på virkelige begivenheder, dog er der tilsat lidt krydderi for at gøre historierne ekstra pikante og interessante at læse.

For at starte med begyndelsen, så startede mine seksuelle erfaringer i det små. Først og fremmest sammen med nysgerrige og liderlige skolekammerater samt en fætter som er et enkelt år ældre end mig. Idet er det, så vidt jeg ved, kun mig der er homoseksuel, i hvert fald i det mere åbenlyse, men dengang var liderligheden stærkere end alt andet. Jeg tog alle muligheder for at have seksuelle lege med dem jeg kunne få med på det, ved enhver lejlighed og alle de tricks jeg kunne mønstre.

Jeg havde især to klassekammerater som jeg jævnligt dyrkede sex med. Den ene hed Mike og var langt hen ad vejen lige så interesseret i det som jeg var, den anden hed Kasper og var lidt mere modvillig til tider, men dog alligevel en medløber, som også måtte overgive sig til liderlighedens vold.

Mike var ikke så høj, og lidt kraftigt bygget, uden at være tyk, hvilket gjorde at han havde en solid bygning, med en lækker rund og fast røv. Han var skatertypen som altid gik med hue og baggytøj, hvor bukserne hang halvvejs nede på røven, en type jeg siden dengang altid har haft en svaghed for.

Kasper derimod var høj og slank, men også bredskuldret og muskuløs bygget. Han var svømmer på højt niveau, hvilket hans krop bar præg af, og hvilket gjorde at man ofte så ham glinsende våd og i meget små badebukser. Han var også typen som ikke gjorde sig meget ud af hvordan han så ud, og gik derfor ofte i tøj som var lidt for slidt og lidt for småt.

Min fætter, Daniel, som jo var et år ældre end mig, var høj, ranglet og havde en kæmpe pik. Han var endnu mere liderlig og sexfikseret end jeg var, hvilket ikke siger så lidt, og han introducerede mig til mange spændende lege og situationer de gange vi var sammen og kunne snige os til lidt privatliv. Han kunne formå at skabe et seksuelt aspekt i enhver leg, hvilket jeg tog til mig og lærte af i andre situationer.

De første historier jeg vil fortælle, er ikke om første gang jeg havde sex, da jeg ærlig talt ikke kan huske den specifikke første gang. Derfor tager jeg bare udgangspunkt i de frække oplevelser som jeg kan huske, som ikke nødvendigvis kommer i kronologisk rækkefølge.

Mike og jeg havde med jævne mellemrum haft sex siden vi var en 9-10 år gamle, sex bestod for os ved at vi rørte og gned os mod hinanden, og suttede den af på hinanden, ofte i en 69er, vi nåede aldrig rigtigt at have analsex. Vi overnattede hos hinanden, vi gik hjem til ham i frikvartererne, vi gik på toilettet sammen i skoletiden, vi fandt diskret naturområder og forladte bygninger, kort sagt, vi havde sex ved enhver lejlighed. I de første mange år var der ingen af os som kunne sperme, men det var lækkert og frækt alligevel, og da vi var mest aktive gjorde vi det næsten på daglig basis.

Nogle gange var Kasper også med, så vi alle tre legede sammen, og nogle gange var det bare mig og Kasper, jeg ved ikke om Mike og Kasper havde sex sammen uden mig, da jeg nok har været den mest villige og fokuserede af os. Hvor sex med Mike ofte var den årsagen til at vi mødtes og var sammen, så var sex med Kasper ofte noget som skete når vi sammen for at lege eller hænge ud. Kasper var som sagt lidt mere modvillig end Mike, og ofte blev optakten til sex maskeret i en leg eller et spil, hvoraf seksuelle handlinger blev en konsekvens af netop dette. Det kunne for eksempel være flaskehalsen eller SPK.

Vi kyssede aldrig hinanden, det var rent pikfikseret, og røven var bare noget vi engang imellem smed ind i ligningen for at skabe lidt variation.

De første kapitler vil handle om min folkeskoletid og de frække ting jeg oplevede i den periode, og vil være små samlinger af anekdoter i forskellige former. Mike, Kasper og Daniel er de primære hovedpersoner i disse historier, selvom der også kommer gæsteoptrædener fra andre personer. Når der starter en nye æra i mit sexlivs historie, vil jeg komme med en ny introduktion til denne.

I det første efterfølgende kapitel vil jeg fortælle om den frækkeste episode jeg kan huske, med henholdsvis Mike, Kasper og Daniel...
Kommentar