Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 11

Karakter: 0/0
Visninger: 1801

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Incest og Biseksuel
Mads og Mia 11

Da jeg skal i skole næste morgen, føler jeg mig rigtig slutty. Jeg får derfor lov til at låne et par lyserøde shorts af Mia. Jeg har selv en pæn hvid skjortebluse, naturligvis har jeg også blonde trusser på, men dem skal andre jo ikke se, åh jo, vi har jo idræt i skolen i de sidste to timer.
Min lækre fyr er i sorte jeans og en sort band t-shirts. Sikke et par
Da jeg altid er trukket den meget langt ud med min påklædning, er der næsten ingen, der løfter en øje, eller kommenterer mig.
I idræt er der dog et par af drengene, der lige skal skjule, at de får rejsning i omklædningsrummet.
Hjalte havde set mig, men der gik han med en gruppe at de hårde drenge, så han lod som om han ikke så mig.
Jeg skal spise tidligt i dag, for jeg har lovet min far at gå med til billiard. Det vil sige jeg skal ikke være med omkring bordet, jeg skal ligge i baglokalet, og servicere medlemmerne mod betaling. Dem der skal bruge mig, betaler min far; 200 for oral og 400 for analt samleje. Jeg får så de 500 i lommepenge, og resten sættes ind på min opsparing. Det er lige et arbejde for mig, jeg har altid penge, og jeg får lov til at være samme med en masse mænd.
Mændene er skide søde, de kalder mig skat eller søde navne og mange vil kysses. Jeg tror mange mænd bliver forsømt hjemme. Så er det jo godt jeg kan hjælpe. Der kan nemt være en syv ti stykker på en aften. De skal dog vaske pikken, før jeg sutter og bruge gummi ved knep.
Min far kommer og henter mig, når vi skal hjemad, så tager jeg lige tøj på igen, og går så bare i bad derhjemme. I aften gik det super godt, jeg havde fire oppe i mig og fem i munden.
Da jeg kommer ind i min seng til Mia, skal hun lige høre, om hvordan det var denne gang.
Hun lover mig, at vi kan gå i centret i morgen og købe noget tøj til til vores date på fredag. Det er på tide, jeg selv får lidt lækkert tøj.
Hjalte har sendt mig en sms, han ville gerne mødes, men jeg svarer, som sandt er, at jeg har været på arbejde. Han skriver tilbage, om Maddie kan komme og besøge ham i morgen. Jeg lover at være der kl 20, men nu skal jeg altså også sove.
Jeg slikker lige fisse på min søster, da jeg vågner, og skynder mig ud i bad.
Min far laver som vanligt havregrød til morgenmad, men jeg smører selv en bolle til frokosten.
I dag har jeg lyst til at være drenget, så tager blå skinny jeans på og en grøn hottie over en hvid t-shirt.
Felix siger, det er okay, at jeg går hjem til Hjalte i aften, men at jeg ikke slipper for at få smæk. Det må jeg jo acceptere.
Skoledagen forløber ellers roligt.
Jeg møder Mia ved centret efter skole. Vi tager først en kop latte og en sandwich. Men nu skal vi shoppe amok. Der er flere af de store kæder og enkelte små lækre specialbutikker. De fleste tror vist, det er Mia der skal have tøjet, men da vi er lige store, er det super at have hende med. I prøverummene, hjælper hun mig med at sammensætte tøjet. Jeg ender med at bruge for næsten fire tusinde. Men så er der også lingeri, hofteholder, strømper, nederdel, bukser, bluser og lidt glimmer smykker. Vi afslutter med et par røde sko.
Hjemme skal jeg gå model for mine forældre, de roser os begge, og finder, at Maddie er meget sexet.
Efter aftensmaden, som jeg indtager nøgen, skal jeg klædes om til min aften aftale. Det bliver med hofteholder, nederdel og en fræk ben bluse, der viser min nye bh. Mia sætter mit hår, og giver mig en fræk makeup. Med knaldrøde læber er jeg klar i nye røde sko. Der passer fint til min røde neglelak.
Min far kører mig igen, og vi aftaler som sidst, at jeg skal være nede kl 22.
Præcis kl 20 ringer jeg på døren. Hjalte åbner, og bliver et øjeblik stum over at se mig. Men så tager han min hånd, og vi hilser på faren, som denne gang sidder i stuen med en øl, og ser fodbold. Hjaltes far sidder med åben mund, over hans søns lækre veninde.
Drengen låser døren. Og sætter lidt popmusik på. Han vil sgu danse. Vi danser tæt rundt og kysser, men naturligvis kan jeg mærke, han er stiv. Hjalte hjælper mig med at få tøjet af. Jeg er helt nøgen, og min klit står stift ud i luften. Han kysser min pik, og slikker på mine små hårløse nosser.
Så får han selv tøjet af, igen må jeg beundre hans udviklede og maskuline krop. Desværre har han lige været i bad, ville gerne have haft ham svedig, men hans deo passer fint til ham. Den dejlige store teen pik er våd og stiv. Nu skal jeg kneppes. Ført i doggy, men så en tur på ryggen og aflutningvis rider jeg ham tom. Det er virkeligt lækker sex. Det er sgu en endefuld værd, helt bortset fra, at jeg også tænder på at få smæk. Men Hjalte er super romantisk og blid. Vi ligger nøgne og hyggesnakker, da min alarm ringer. Nu har jeg et kvarter til at blive klar til afhentning. Hjalte hjælper mig galant i tøjet, og jeg får sat mit hår sådan nogenlunde igen.
Jeg smiler sødt til faren og kysser Hjalte lige foran ham, og takker drengen for den dejlige aften.
Så smutter jeg ned til min far.
Kommentar