Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 10

Karakter: 0/0
Visninger: 2090

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Incest og Biseksuel
Mads og Mia 10

Jeg vågner ved, at Mia ligger og onanerer med sin vibrator dildo. Vi skal snart op alligevel, men jeg kan da lige give en tunge med. Da hun er tilfredsstillet tager vi et bad sammen. Selvom min drengepik er stiv, skal jeg ikke have udløsning lige nu. Vi bliver tørret, og går nøgne ud for at spise morgenmad. Vi har okay tid om morgenen, og min far laver havregrød til os mens vi drikker en kop kaffe. Vores morgener er vigtige i vores familie. Derfor står vi alle rimeligt tidligt op, så vi kan nå at hygge os sammen inden dagen rigtigt starter. Mia skal jo afsted på gymnasiet, og jeg skal passe min skole. Min mor er den eneste, der har tøj på, da hun skal køre tidligt i dag. Jeg spørger, om det er okay af Felix kommer i aften, selvom Kristoffer også skal komme. Det er helt okay.
Min far er liderlig, og da min mor ikke har tid, tilbyder jeg ham min numse. Jeg får daddypik på spisebordet, mens Mis drikker det sidste kaffe. Jeg får lige et kys af min mor, der smutter, før min far har fået sin udløsning.
Min far tørrer lige efter med et stykke køkkenrulle, nu skal jeg vælge tøj til skoledagen. Det er altid lidt af en projekt for mig. Jeg kan lide at klæde mig meget feminint, så bruger ofte lyserøde farver og stramme jeans. I dag bliver det en hvid t-shirt en lyserød hottie og sorte skinny jeans med mine nye sorte trainers på fødderne. Jeg tager lidt eyeliner på og smører mit ansigt ind i en lidt gylden brun creme.
Nu er jeg klar. Jeg kigger i spejlet, jeg kunne lige så godt have skrevet gay i panden, men sådan er jeg altså.
Min nye macbook ligger i min skuldertaske, den fik jeg da jeg blev 15. Vi er ikke kristne og fejrer ikke konfirmation, men holdt en super dejlig fødselsdag. Der kom både familie og venner, og da jeg er super forkælet, fik jeg mange flotte gaver og penge. Det var desværre før jeg kom i bukserne på Felix, så han var ikke med. Men han skal helt sikkert med, når min far holder sin 40 års fødselsdag senere på måneden.
Min smukke kæreste har hvide jeans og en lyseblå hottie på. Vi aftaler med det samme at gå hjem til mig efter skole. Felix vil gerne høre om Kris, og jeg overdriver ikke, når jeg siger, han er lækker. Felix vil vide om han har kneppet mig, og jeg siger, som jo sandt er, at det har han ikke endnu.
Det er en okay skoledag, og jeg støder ikke ind i Hjalte, så skal ikke servicere ham.
Hjemme har vi lidt tid før Mia og mine forældre kommer. Så vi klæder os helt af, og lægger os på sengen. Jeg får ikke meget tid til kys og kæl. Felix vil have mig, så jeg sutter først, men så skal jeg i doggy. Felix slikker min stjerne ganske kort, men han er for liderlig til at gøre det ordentligt.
Så får jeg min elskedes pik. Han borer den op i nærmest en bevægelse, Det er godt, der ikke er nogen hjemme, for jeg skriger højt af en blanding af smerte og nydelse. Han knepper mig hårdt lige til han kommer i mig. Så bøjer han sig ned og kysser min nakke. Fuck, jeg elsker den dreng, Den mindste berøring er som elektrisk strøm gennem mig.
Vi ligger og døser under dobbeltdynen, da Mia kommer med Kris i hånden. Det er tydeligt at se på os, at vi har haft sex. Kris smiler, og hilser pænt på Felix.
“Kan I lige fylde lidt mindre, vi skal også være her”.
Både Kris og Mia smider alt tøjet, og kravler op under dynen. Felix gør store øjne over den smukke fyr. Mia giver både Felix og mig nogle dejlige kys, men giver så plads til, at Kris kan kysse os. Kris mærker på min stive pik og på Felix’ våde halvslappe. Men Mia vil have sin fyr nu, så hun trækker Kris til sig, og får hans pik op i sin våde kusse. Felix og jeg kysser lidt, og kigger på, mens min søster får pik. jeg kender hendes lyde, og ved, at hun klynker så dejligt lige før hun kommer, hvilket gør lige nu. Kris er ikke kommet endnu, og spørger derfor, om han må gøre sig færdig i mig. Vi bytter lidt rundt, så jeg kan ride Kris, og Felix kan slikke Mia.
Da jeg har to ladninger sperm i min røv, er jeg tilfreds, selvom jeg ikke selv har fået udløsning. Felix har givet Mia yderligere en orgasme med tungen.
Vi ligger alle fire nøgne oven på dynen, da min far kommer ind. Han beder os om at lave aftensmad, da han vil have sex med vores mor nu. Vi tager alle lige et par underbukser på, dog er mine pigetrusser med telt i.
Der er købt ind, så vi laver spaghetti med kødsovs og en frisk salat.
Det kommer til at passe, så da vores forældre er færdige i soveværelset, er maden klar.
Min mor og far har også kun underbukser på. Det bliver et hyggeligt måltid, og de voksne tager af bordet, så vi kan få en tur mere på værelset. Jeg vil kneppe min fyr nu, og Kris vil tage Mia bagfra. Så både Mia og Felix går i doggy, og Kris og jeg trænger op i hver vores partner. Jeg nyder at kysse lidt med Kris, mens jeg er oppe i Felix. Desværre holder jeg ikke så længe, men dejligt er det. Nu kommer Kris også, og på Mias lyde at dømme, er hun også godt tilfreds. Vi aftaler en dobbelt date i biografen på fredag, og jeg får lov af Felix til at være sissy. Vi tager et bad sammen, og så skal både Felix og Kris hjemad. Vores kærester får tøj på igen, og vi følger dem nøgne ud til døren. Her får alle kys.
Så går Mia og jeg ind i stuen, for at se lidt tv sammen med vore forældre. Mia sidder på min fars skød og jeg på min mors, det bliver man aldrig for gammel til.
Kommentar