Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 9

Karakter: 0/0
Visninger: 2217

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Incest, Trekant og Biseksuel
Mads og Mia 9

Da jeg ligger i sengen med Mia, vil hun vide alt, før vi skal sove. Vi er jo helt fortrolige med hinanden, så hun får det hele uden forbehold, hun kan jo godt mærke, jeg bliver stiv af at genfortælle det, også det med vores forældre. Så Mia onanerer mig stille, mens jeg fortæller. Da jeg kommer i hendes hånd, tager hun en del sæd og smører rundt i mit ansigt, og slikker sine egne fingre rene.
Nu skal jeg høre om Kristoffer. Mia mener, der er basis for et forhold mellem dem. De havde rigtig god sex, og han var sød og naturlig, de kunne snakke frit, og han fandt det spændende, at min søster og Sofia også var sammen seksuelt. Kris ved også, at vi deler seng, og er ret tætte og intime.
Men jeg er blevet gennemskuet, naturligvis ved Mia, at jeg også tænder på ham. Og hun så jo, at Kris også kunne lide mig, og at han ikke var helt upåvirket at min charme. Mia lover at invitere ham hjem i morgen. Jeg får mit godnatkys, og vi sover i hinandens arme.
Min søde kæreste venter på mig foran skolen, jeg får morgenkys, og vi går sammen hånd i hånd op til klassen. Felix vil vide, om det var okay han spankede mig i går. Jeg siger, det var kinky, og han godt må holde mig i stram snor. Jeg tilhører jo ham, men har svært ved at sige nej til sex. Felix ved jeg er nem og villig, og har behov for at tilbyde mig til andre. Han accepterer det, men jeg skal fortælle ham alt, og han vil have ret til at sige stop og forbyde mig visse ting. Jeg giver ham et kys, og lover ham alt, men ved, jeg nok kommer over knæet snart igen.
I tredje time, beder jeg om lov til at gå på toilettet, jeg keder mig lidt, og trænger til at strække benene. På gangen møder jeg Hjalte, han er vist ude i samme ærinde. Det sker vist blot lidt oftere for ham.
Hjalte vil have mig med ud på toilettet, og efter at have sikret sig der ikke andre derude, kysser han mig. Han hiver mig med ind i en bås og låser døren. Så hiver han sin pik frem, jeg skal sutte ham. Han siger ikke noget, peger bare på sine stive pik. Jeg sætter mig på toilettet, og gør min pligt. Da han kommer i min mund, lyner han bare op, smiler, og lader mig alene tilbage. Jeg kunne godt lide det, men vil helst ikke skulle nøjes med det. Så må han hellere kneppe mig i numsen.
Jeg vasker min mund, og husker mig på, jeg ikke skal kysse Felix før senere. Jeg skynder mig tilbage.
Efter skole går vi hjem til Felix, nu kan jeg endelig få pik igen. Han åbner mine bukser og lægger mig ind over skrivebordet, finder cremen frem, og knepper mig bagfra stående. Han var vist trængende, håber på en mere romantisk omgang senere. Jeg får ikke love til at vaske eller tørre mig bagi. Skal bare trække mine bukser op igen. Så går vi ned i køkkenet, og får os noget eftermiddagsmad og kaffe. Jeg kan mærke hans sæd løbe ud af mig og ned i mine underbukser. Han er sgu en bandit.
Felix varmer boller og sætter marmelade frem, vi hygger, snakker og kysser.
Men nu er drengen klar til runde nummer to. Denne gang bliver det i sengen og vi er helt nøgne begge to. Jeg orker ikke smæk nu, så fortæller ikke om Hjalte i dag på toilettet. Vi har blid og kærlig sex, jeg får endda udløsning oppe i hans smukke røv.
Jeg må til at komme hjemad, er jo spændt på, om Mia har fået Kris med hjem i dag.
Der holder en fremmed drengecykel i vores carport, det lover jo godt.
Min mor er hjemme, og er ved at lave aftensmad, jeg får at vide, at Kristoffer er på værelset, men jeg nok bør tage et bad, da jeg stinker af sex.
På badeværelset tager jeg alt mit tøj af, og tager et brusebad, sørger for at blive godt ren og tager lidt lækker duft på. Helt nøgen går jeg ind på vores værelse. Jeg lader som om, det er helt tilfældigt, og at jeg ikke vidste de lå sammen.
“Åh, hej Kris, jeg trængte lige til et bad”.
Mia løfter op i dynen og lader mig slippe op til dem. Jeg kysser først min søster, men jeg får også lov til at kysse Kris.
“Ja, du kender jo min lillebror, han elsker sex med med alle, men han har en kæreste, der hedder Felix, ham kommer du nok også til at møde snart”.
Ved lidt behændighed kommer til at at ligge ovenpå dem. De kæler begge for mig, og Kris har allerede en hånd på min røv. Kris finder min sprække, og lader en finger lege med mit hul. Det er nok ikke første gang, han har været sammen med en dreng. Jeg har en hånd i skridtet på min søster, og sutter på hendes bryster. Jeg kunne ligge her for altid. Men nu giver vores mor os en besked om at være klar til spisning fem minutter. Hun har nok haft en mistanke om at vi behøvede et varsel. Modvilligt rejser jeg mig op og trækker i et par shorts og en t-shirt. Kris kommer også op at stå, han er så smuk, og hans dejlige pik er halvstiv. Han klæder sig også på, mens min søster nøjes med trusser og en stor t-shirt.
Min far er kommet hjem og kysser sine børn, og giver også Kristoffer en krammer.
Vi nyder vores mad, og snakker, men jeg kan se ud af øjenkrogen, at Kris sidder og holder lidt øje med mig. Da vi har spist går vi ind på værelset igen. Jeg ser på Mia om hun er okay med, at jeg er der. Hun smiler, og begynder at tage sit tøj af igen. Jeg er også hurtigt nøgen, og min lille drengepik er stiv. Kris kigger på de liderlige søskende, og tager sit eget tøj af. I sengen kysser han med Mia, og jeg tager hans teenpik i munden. Jeg vil jo helst have ham op i mig, men tænker han skal kneppe min søster nu. Jeg finder et kondom frem, og ruller det på ham. Så trækker jeg mig lidt tilbage, for at signalere at han kan koncentrere sig om Mia. Hun er drivvåd i fissen, og han begynder at kneppe hende. Det er super dejligt at kigge på.
Mia har de sødeste lyde, når hun får pik, og Kris gør det tydeligvis godt. Jeg håber virkelig, det bliver min tur en anden dag.
Da han kommer i kondomet, og trækker sig ud af min søster, tager jeg gummiet af ham og smager på hans friske sæd. Hans pikhoved er meget følsomt, men jeg får suget nok til mig, så jeg kan smage ham. Det smager helt klart efter mere.
Kristoffer skal desværre hjem nu, men vi følger ham begge ud splitternøgne begge to. Han kysser os og lover at komme igen i morgen. Vores forældre sidder i stuen og ser en film. Vi smutter ind til dem i sofaen, og familiehyggen sænker sig over os.
Kommentar