Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 8

Karakter: 0/0
Visninger: 2081

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex og Analsex
Mads og Mia 8

Jeg ringer på døren hjemme hos Felix. Faren åbner i underbukser og t-shirt.
“Godmorgen svigersøn, han ligger altså stadig og sover, han har jo også hårdt brug for sin skønhedssøvn”.
Jeg får en krammer og et kys på kinden.
“Felix er verdens smukkeste dreng, så nu skal han ikke sove mere”.
Faren griner, og trækker mig med ud i køkkenet, her sidder moren, hun har kun bh og trusser på. Men jeg får alligevel et kys på munden.
“Vil du have en kop kaffe med op til dig og Fix” ?
Jeg får to kopper sort kaffe med op. Da jeg åbner døren, kan jeg dufte min elskede. Han er helt i drømmeland. Han har stiv pik, så måske drømmer han om mig.
Jeg trækker gardinet fra og åbner vinduet på klem. Så tager jeg alt mit tøj af, og kravler op i sengen til ham. Halvvågen griber han ud efter mig. Jeg slikker ham i øret, og kæler med hans skønne krop. Han åbner øjnene, og et smil breder sig på hans ansigt. Det her kunne jeg godt blive afhængig af.
“Godmorgen min elskede, jeg har en kop kaffe med til dig”.
“Tak, men jeg skal først kysse min kæreste”.
Efter kysset sætter vi os op, og nyder vores kaffe.
“Dejligt med kaffe, men jeg ganske enkelt nødt til at kneppe dig nu, du er for lækker”.
Jeg går i doggy, mens Felix finder glidecremen frem. Han slikker mig lidt i numsehullet først, før jeg får et par velsmurte fingre op i mig. Hans lange tynde pik finder sin faste plads, oppe i mig.
Han knepper mig hårdt og højlydt, og da døren står åben, er der ingen tvivl om at hans forældre kan høre vores morgenknald.
Min elskede tømmer sig oppe i mig, og brøler sin orgasme ud. Da hans pik bliver slap, må han ud og tømme sin blære. Jeg ligger udknaldet på sengen, og nyder det.
Drengen er hug sulten nu, så vi tager underbukser og t-shirts på.
Da vi kommer ned i køkkenet, driller faren, han spørger, om jeg ikke havde husket mine bukser. Der er et lille telt i mine underbukser og en våd plet foran.
Jeg nøjes med en kop kaffe mere og et enkelt stykke brød. Felix går all ind, med æg og flere skiver grovbrød.
Vi taler lidt om hvad vi skal lave i dag. Felix foreslår en tur i svømmehallen til en start. Det er jeg frisk på, jeg kan låne badebukser af Felix.
I eftermiddag vil vi gå på cafe og i biffen, det er en super fin plan.
Forældre vil gerne have, vi kommer hjem, og spiser aftensmad med dem senest kl 19.
Felix gider ikke gå i bad hjemmefra, da vi skal bade i svømmehallen. Han pakker en taske med badebukser og håndklæder. Han får et lumsk smil på, han har helt klart noget for, den frække dreng.
Vi kan gå derhen, og på vejen fortæller jeg ham om Hjalte, der lever skjult som bøsse, men at han fik min numse i går aftes. Felix siger det er okay, man skal hjælpe, hvor man kan, men jeg må indstille mig på endefuld senere, da han ikke havde givet mig lov. Den leg er jeg frisk på.
Vi klæder om, og låser vores tøj inde i skabet i omklædningsrummet. Jeg ligner jo en lille dreng med min lille hårløse pik, men Felix har sin flotte sorte dusk og behårede ben og ser mere moden ud. Fuck, jeg elsker synet af ham. Men jeg bliver nødt til at tænke på noget andet, hvis jeg ikke skal stå med rejsning i badet. Jeg repeterer den lille tabel i hovedet, mens vi vasker os, det hjælper lidt.
Nu er vi klar. Felix får igen det lumske smil, op af tasken tager han de mindste par røde speedos. Han må have gemt dem, fra han var mindre. Klart det er dem, jeg skal have på. Jeg kan lige akkurat passe dem, men de klemmer hårdt i skridtet, og min pik er tydelig foran. Felix har selv nogle flotte sorte badeshorts. Jeg kommer til at udtænke en hævn senere.
Felix mærker mig i skridtet, og siger, jeg ser dejlig ud. Håber de holder til en tur i poolen.
Vi besluttet at lægge ud med 500 meters opvarmning. Felix den lort, er en pisse god svømmer, så jeg kommer hurtigt bagud, men jeg er ikke en kvitter. Så det er bare med at hænge i. Jeg svømmer bryst, mens Felix crawler afsted. Han sidder overlegent og venter i en plasticstol, til jeg er færdig, og udmattet….
Jeg sætter mig på skødet af ham, og kysser ham. Vi er ligeglade med om andre badegæster ser os. Til min store glæde mærker jeg hans pik gennem de minimale badebukser.
Felix vil have 500 meter mere. Men jeg foretrækker at vente på ham i saunaen.
Jeg tager mine små badebukser af, og går nøgen ind i saunaen. Der sidder allerede tre mænd, hvoraf den ene går efter et øjeblik. Men de to andre kigger interesseret på den lille sexede dreng...mig.
De to mænd vil vide, hvad jeg hedder, og om jeg er her alene. Jeg fortæller, at jeg hedder Mads, og er her med min kæreste. Da jeg siger, HAN træner i bassinet. Bliver de endnu mere
nysgerrige. Jeg er en teaser, så jeg spreder mine ben, og leger lidt med min pik. Begge mandepikke er ved at fyldes med frisk blod. Deres øjne er fastlåst på min pik, som et andet målsøgende missil. Men jeg tager mig sammen, og forlader de liderlige fyre. Et iskoldt styrtebad får min pik ned igen. Nu skal jeg bare have mine badebukser på, uden at de revner.
Felix tonser stadig derud af, men jeg har brug for lidt opmærksomhed, så stiller mig i vejen for ham. Først skal have til at skælde mig ud, men da han ser mit blik, falder han mig om halsen og kysser mig. Så finder vi en bold og spiller lidt med hinanden, før vi tager flere ture på vandrutchebanen. Nu kan vi skylle klorvandet af os, og komme videre.
Jeg låner lidt GIO deo af Felix, nu dufter vi ens.
Vi tager en bus til centrum, og finder vores favorit cafe. Der hænger regnbueflag foran cafeen, og det er et trygt sted for os at være. Vi bestiller hver en laksesandwich og et glas limonade. Her er gay personer af alle køn og enkelte andre nysgerrige. Vi falder i snak med to fyre kun lidt ældre end os, som også er et par. Vi afslår, at de køber øl til os, men siger ja tak til kaffe.
Biografen må vente til en anden dag, det her er for hyggeligt. Det er tydeligt at Jens og Daniel, som de hedder, tænder på et par unge sprøde fyre som os. De er sådan set lækre nok, men vi vil hellere elske med hinanden. Så liderligheden driver os hjemad. Vi kysser vores nye venner og giver dem vores mobilnumre. Nu kan det kun gå for langsomt med at komme hjem. Da vi er hjemme igen, tager Felix det meget alvorligt, med at jeg skal have smæk. Han beholder tøjet på, mens jeg skal tage mine bukser ned, og ligge hen over hans knæ. Jeg har aldrig fået smæk hjemme, og kun enkelte klask i numsen under sexlege, men har set det ofte på porno. og har tit tænkt på, hvordan de ville være at få en rigtig endefuld. Det skal jeg love for jeg oplever nu. Felix er jo stærk, og han rammer mine baller hårdt på skift. Først gør det kun ondt, men så giver varmen og smerten en lystfølelse i kroppen. Min pik er banke stiv. Da Felix er tilfreds, skal jeg give ham hånden og sige tak. Han ser naturligvis min stive pik, og kaster mig ned på sengen, og sutter mig, nu får jeg endelig den udløsning, der har bygget sig op i mig. Med munden fyldt med sæd, spørger Felix om det var okay. Jeg svarer, at det var mere end okay, og lover at spørge ham, før jeg er sammen med andre drenge igen. Det ved vi jo begge to, jeg ikke kan holde, så det er nok ikke den sidste endefuld jeg har fået.
Nu er der aftensmad, det er kylling med ris og salat, super lækkert.
Faren spørger, om jeg havde været uartig, det må jeg jo sige ja til…..
Kommentar