Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 7

Karakter: 1.0/1
Visninger: 2041

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest, Trekant og Biseksuel
Mads og Mia 7

På den korte tur hjem, må jeg lige give min far et referat af mit besøg hos Hjalte. Jeg får at vide, at jeg nok skal sove hos mine forældre i nat, da pigerne har inviteret en dreng hjem. Det ved jeg jo godt, hvad indebærer. Jeg har suttet min far, så længe jeg kan huske tilbage, og i de sidste tre fire år, er han kommet i mig analt. Det har på intet tidspunkt føltes som et overgreb, jeg er stolt over at kunne tilfredsstille ham. Min mor har altid været meget kærlig, og hun gav mig mange tørre orgasmer, da jeg var mindre. Hun spiller mig stadig med mellemrum, men jeg tror hun mest tændte på mig som preteen. Til gengæld har hun lært mig alt om kvindekroppen.Jeg fik lov til at udforske alle dele af hende krop. Fik grundig instruktion i at slikke fisse og kæle for hendes bryster. Men i den senere tid, har jeg skulle slikke min mor, mens min far kneppede i numsen. Jeg er ganske enkelt blevet en del af deres sexliv. Mia sover naturligvis også med dem på andre tidspunkter. Mine forældre gør dagligt en masse for mig, så det er vel meget rimeligt, at jeg kan være til gavn for dem også.
Jeg bruger Mias og mit badeværelse, da jeg har min tandbørste og rensecreme der. Min kjole hænger jeg pænt på en bøjle, og strømperne ruller jeg sammen og lægger på stolen. Mens jeg stod i egne tanker og fjernede makeup fra mit ansigt, går døren op bag mig.
“Åh, undskyld Mads, kan jeg lige få lov til at tisse” ?
Kris er helt nøgen, og død lækker, desværre tror jeg han er straight.
“Kom bare ind Kristoffer, jeg skal bare lige gøre mig klar”.
Jeg er jo stadig i Mias sorte bh og trusser. Min lille drengepik på 14 centimeter stikker ovenud på trusserne. I spejlet kan jeg se Kris stille sig klar til at tisse, men han kigger fascineret på mig. Jeg tager min bh af, og smider mine trusser. Med en fugtig vaskeklud vasker jeg mig i numsehullet. Nu stopper pisstrømmen bag mig. Da jeg vender mig om, kan jeg se hvorfor, hans ret store teenpik er stiv. Han holder stadigt om den, det er så smukt at se. Måske er han ikke helt “kun til piger” alligevel. Som den lille luderdreng jeg er, tager jeg tuben med glidecreme, og smører en stor klat op i mit numsehul. Kris gør store øjne til det show.
“Vi ses Kris, sov godt, du er en lækker fyr”.
Jeg giver ham en lille uskyldigt kys på kinden, og viser med øjnene, hvor interesseret jeg er i hans udstyr.
Men jeg har jo mine pligter.
Ganske rigtigt, min mor sidder nøgen ved hovedgærdet i sengen med spredte ben, min far står stiv og klar. Jeg gør, som jeg har lært, slikker min mor til orgasme, og får pik i numsen.
Jeg er en heldig dreng.
Mine forældre kommer nærmest samtidig. Med ansigtet smurt ind i fissesaft og sperm ud af numsehullet, ligger jeg mellem min kærlige forældre og sover trygt.
Da jeg vågner, er jeg alene i sengen. Min drengepik er morgenstiv, men jeg kunne ikke drømme om at onanere. Jeg skal jo hen til min kæreste senere.
I køkkenet sidder mine forældre og hygger med morgenkaffe. Jeg får mine morgenkys, og skynder mig ud i bad. Gennem væggen kan jeg høre, at de unge også er vågnet, og det er tydeligt, at de hygger sig. Men jeg vil ikke forstyrre, så venter med at hente noget tøj til senere.
Min far laver sin super lækre havregrød til mig, det er med kanelsukker frisk frugt og nødder.
Vi sidder og taler hyggeligt sammen, men længslen efter Felix er for stor. Der er ikke andet at gøre end at gå ind på mit værelse og finde noget passende tøj, men det skal jo nok snart af igen, håber jeg.
Jeg banker altså ikke på, når det nu også er mit værelse, og måske kan jeg også se noget til Kris. Mia og Sofia ligger på hver side af Kristoffer, og kysser og kæler. De er alle nøgne, og man kan lugte sexen i rummet.
Sofia ser mig stå der nøgen, og hun vinker mig nærmere.
“Godmorgen søde Mads, kom og hils på Kris, han er sådan en dejlig fyr”.
Jeg kravler op på drengen, og placere mit numsehul lige over hans slappe pik. Jeg kysser først min søster, så Sofia, men så bøjer jeg mig ned over Kris, og giver ham et vådt kys på munden.
“Godmorgen Kris, vi kender jo lidt hinanden, håber at se dig her meget mere fremover”.
Min vrikken med numsen, har fået lidt liv i teenpikken, og jeg kan mærke den mellem mine baller. Det lover jo super godt for fremtiden.
Jeg tager min hånd til hjælp og føler på teenpikken, og lader den lege lidt med mit numsehul.
“Du skal ikke tage dig af min lillebror, han er umættelig, og angriber alle han kommer i nærheden af”.
“Det er okay, han er da faktisk ret cute”.
Sikke en sejr, han får sgu lige et kys mere.
Men nu skal jeg altså finde mig noget tøj. Jeg tager et par røde stramme briefs, sorte sokker, lyse jeans og en sort t-shirt med et regnbueflag på forsiden og bogstaverne LGBT.DK på bagsiden.
Jeg luftkysser med de unge mennesker, og skynder mig videre.
Hvis jeg er heldig kan jeg tage felix på sengen i mere end en forstand…..
Kommentar