Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 6

Karakter: 0/0
Visninger: 2183

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Incest og Biseksuel
Mads og Mia 6

Pigerne var faktisk lidt misundelige på mig, da vi gik hjemad, med min mave fyldt med sæd fra fire drenge. Måske er det lettere at spille slutty, når man er sissy end en “pæn” pige.
Jeg var i hvert fald godt tilfreds med dagens høst.
Felix havde svaret på mine sms og billeder, han var sød, og sagde, jeg så godt ud, og at han gerne ville gå i byen med mig. Han havde endda onaneret til et billede af mig, det fortalte jeg dog ikke pigerne.
Naturligvis skulle jeg slikke begge piger på skift, da vi kom hjem. De var begge sjask våde, og jeg slikkede deres safter i mig. Jeg tog min søster først, men så kom turen til Sofia. Mia blev inspireret af, at jeg lå med numsen i vejret, og slikkede hendes veninde, så hun tog et af mine bælter og spankede mig ret hårdt. Hun har altid godt kunnet lide at give mig en endefuld, men det var nyt at jeg skulle have bæltet. Når jeg er seksuelt ophidset giver smerte mig en ekstra nydelse, det ved Mia naturligvis godt, og jeg fik udløsning i mine minimale trusser, hele forsiden af trusserne var gennemblødt af min sæd, under spankningen. Min røv var meget øm nu, det var straffen for at drengene hellere ville have mig.
Min mor kom ind på værelset, og så min røde røv, og mit ansigt begravet i Sofias skød.
“Jeg tror hun har fået nok nu, hun skal jo kunne sidde ned senere, men vi tænker I laver aftensmad, så går far og jeg lige en tur”.
Min mor så på jeg gav Sofia hendes orgasme. Godt min mor havde lært mig så mange vigtige ting her i livet.
Vi lovede at lave aftensmad klar til om en time.
Pigerne forlangte, at jeg beholdt de våde g-strengs trusser på.
Men ellers var vi nøgne.
Menuen var enkel, burgere med hjemmelavede fritter. Men bøfferne skulle jo steges, og der skulle en del på bordet og anrettes pænt. De voksne kom hjem, og så hvor fint vi havde lavet det. Skyllet salat, tomater og agurk i skiver, ristede løg og varme burgerboller. Vi fik alle et godt glas vin til maden.
Jeg fik en sms, først troede jeg den var fra Felix, men så så jeg den var fra Hjalte. Han ville gerne have besøg af Maddie i aften.
Pigerne fniste, og lovede at hjælpe mig med forvandlingen igen, men mine forældre ville vide om jeg var indstillet på det. Jeg forsikrede dem om, at det var noget jeg havde lyst til, og at jeg nok skulle passe på mig selv.
Jeg skrev til Hjalte, at Maddie gerne ville besøge ham.
Min far sagde dog, at jeg skulle ringe, når jeg ville hentes. Han ville ikke risikere jeg blev voldtaget på gaden.
De voksne tog af bordet og vi unge gik ind på værelset. Jeg tog dog først et hurtigt bad. Mens pigerne planlagde mit tøj. Jeg har aldrig selv ejet noget pigetøj, derfor har det altid været Mia, der bestemmer, hvad jeg har skulle have på. Denne gang blev det sort g-streng og sorte strømpebukser og sort bh. Så fik jeg en kort mørkerød kjole på. På fødderne fik jeg sorte ballerina sko uden hæl. Denne gang blev min makeup endnu mere slutty, kraftig øjenskygge og knaldrøde læber. Mit hår blev tørret og sat, og jeg lånte både armbånd og øreringe.
Den lille luderdreng, var klar il nye eventyr.
Da min far så mig, insisterede han på også at køre mig derhen. Flot med privatchauffør.
Jeg fik et kys på kinden, for ikke at ødelægge mine flotte læber. Han sagde jeg senest skulle være her kl 22. Men at jeg kunne ringe når som helst. Jeg takkede min far, og gik ind i opgangen.
Hjalte boede på tredje sal, og der var ingen elevator. Så jeg begyndte opstigningen. Ringeklokken virkede ikke, så jeg bankede på døren. Den blev hurtigt flået op af Hjalte.
Han gav mig sgu et kys på munden, og tog min hånd, åh hvor romantisk.
Vi skulle gennem køkkenet for at komme til hans værelse, og her sad hans far, som en tydelig forstads kliche, i netundertrøje og en bajer foran sig.
“Hva’ så Hjalte har du endelig fundet dig en pige, hun ser sgu da sød ud, har du betalt for hende” ?
“Godaften hr. Jensen, jeg hedder Maddie, det er dejligt jeg kan besøge Hjalte, vi er kommet tæt her på det sidste”.
Han fik mit frække tøse smil, og faren måtte lige justere noget i sine bukser.
“Ha, godt gået søn, jeg troede sgu, du var mere til drenge”.
Hjalte trak mig nærmest videre ind på sit værelse og låste døren.
Der var pinligt rent, og sengen var redt, og der var de sædvanlige fodbold plakater og trøjer på væggen. Men også en blidhed, og usædvanligt hyggeligt for et drengeværelse at være, måske lå der mere i farens udtalelse end som så.
Hjalte satte sig på sengen, og klappede på pladsen ved siden af sig. Jeg satte mig lydigt ned, og vendte ansigtet mod ham. Vi kyssede længe, men jeg mærkede noget vådt på min kind, drengen græd sgu.
“Er du okay, skat” ?
Hjalte skulle lige samle sig.
“Tak fordi du kom, jeg har set dig mange gange som Mads, og drømt om at du var her. Må jeg klæde dig af” ?
Fuck, den store alfahan, er blid og følsom, og måske også ret ensom. Og han kan også lide mig som dreng.
Jeg stiller mig op, og lader ham tage alt mit tøj af. Min lille drengepik står stiv op fra mit hårløse skridt. Mia holder mig helt glat, og barberer mig flere gange om ugen i skridtet og i numsehullet.
“Fuck, du er smuk, må jeg tage nogle billeder af dig” ?
Hjalte knipser med sit mobilkamera i alle vinkler.
Men jeg har planer med ham, så begynder at kæle for hans pik gennem bukserne. Den er heldigvis helt stiv. Jeg hjælper ham af med sin t-shirt og knapper hans bukser op. Han klarer selv resten.
Nu står vi to nøgne teenagere overfor hinanden, han er dog mindst en halv gang større end mig. Hans krop er også ret behåret, og og han lugter lidt af sved. Det tænder mig alt sammen.
Jeg går for anden gang i dag på knæ, og slikker på hans lækre pik. Den smager lidt af tis og sædrester. Fuck, jeg er liderlig nu.
Jeg spørger ham direkte, om han vil kneppe mig. Jeg smurte mit hul grundigt hjemmefra og er stadig godt våd et stykke op. Jeg lægger mig på knæ ind over sengen, og han stiller sig op bag mig. Jeg er bare så klar til at få pik nu. Han spytter mig i hullet, og trænger ubesværet op i mit øvede hul. Naturligvis gør det lidt ondt, men det skal det helst også.
Hjalte knepper mig hårdt og trængende. Jeg slapper af i mine anale muskler, vil ikke have han kommer for hurtigt. Klemmer dog lidt med mellemrum for at holde ham til ilden.
Jeg er sgu en ludertøs, tænder på den rå sex, men ved, at med Felix er det noget helt andet, ham elsker jeg jo.
Jeg kan høre på ham at han er ved at være der, så klemmer alt jeg kan om hans pik, og føler, hvordan han sprøjter sin sperm ind i mig.
Vi ligger sammen og kysser på sengen.
“Mads du er vidunderlig, kan jeg tage dig med i byen” ?
“Jeg skal være hjemme klokken 22, og min far henter mig senest der, men du må godt invitere mig ud en anden aften, skal jeg være Mads eller Maddie for dig” ?
“Jeg er vild med dig i begge roller, og hvis vi tager ind til København, kan du sagtens være Mads selvom vi er sammen”.
Jeg kysser ham, men må også fortælle, at jeg er i forhold med Felix, og at han skal sige god for det, men at jeg tænder på hans maskuline krop, og gerne vil mere med ham.
Så fortæller han mig, at han altid har vidst, at han var til fyre, men i fodboldmiljøet er bøsse et skældsord, han har klaret sig ved at være stor og stærk, og leder for drengegruppen. Og altid talt om alle de piger, han var sammen med. Det var nu blot pral og overdrivelser.
Den kæmpe dreng er fugtig i øjenkrogen igen. Jeg lægger mig op på maven af ham. Vi kysser og småsnakker. Det er faktisk super dejligt.
Men nu lyder min alarm fra min mobil, den var sat til kvart i ti. Jeg får mit smukke pigetøj på igen, og retter på håret. Hjalte ser beundrende til min forvandling.
“Du er nu også smuk som Maddie”.
“Tak min skat, følger du mig ud” ?
Hjalte trækker i noget sportstøj.
I køkkenet sidder faren stadig dog nok med en ny øl.
Han kigger på sin søn med respekt, og på hans lille sexede veninde.
Hjalte går med ned. Min far holder der allerede.
Jeg giver Hjalte et kys på munden, og siger tak for en dejlig aften….
Kommentar