Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 5

Karakter: 0/0
Visninger: 2133

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Incest og Biseksuel
Mads og Mia 5

Mia og Sofia havde begge det frække smil på. Den seneste tid, jeg igen og igen skulle klædes ud som pige, når Sofia var på besøg, så det var ingen overraskelse, at de begyndte at finde lingeri frem til mig. Jeg fik en hvid g-streng, hvide lange netstrømper, en lyserød bh, en lyserød skjortebluse og en meget kort hvid nederdel. Så stoppede de hårdt sammenrullede nylonstrømper ind i min bh til at give lidt fasthed og fylde.
Men det var kun indledningen. Mit hår skulle krølles, og der skulle lægges en grundig makeup. De to nøgne piger havde en fest.
Pigerne tog flere billeder af mig, og insisterede på jeg sendte nogle til Felix. Jeg skrev en undskyldende sms til ham, og håbede han kunne se det sjove i legen.
Vores forældre var blevet færdige med at have sex på sofaen, så de var gået i gang med at dække frokostbord. Nu kaldte de på os.
“Så Maddie, nu kan vi spise, senere skal vi på tur”.
Jeg var den eneste ved frokostbordet, der havde tøj på. Mine forældre roste pigerne for deres indsats med mig, og begge min forældre kyssede deres lille crossdresser. De sagde også, at de rigtigt godt kunne lide min kæreste, og de følte, vi passede godt sammen. Det var helt okay, at jeg var sammen med Felix i morgen.
Vi unge tog af bordet og stillede i opvaskemaskinen samt tørrede pænt af i køkkenet.
De voksne ville nyde en kop kaffe i stuen. Men jeg skulle også stille op til en fotosession i stuen. Min far fik stiv pik af at stille mig op på alle mulige frække måder. Jeg skulle blandt trække op i nederdelen, så man kunne se min lille pik og vise min numse frem.
Nu havde pigerne fået tøj på, deres makeup var noget mere afdæmpet end min, men de så begge super frække ud.
Mia fik lidt penge ud af vores mor, så vi kunne gå på en cafe i storcentret.
Jeg var egentligt ikke flov over at skulle vis mig frem offentligt, de fleste ville tænke, at vi var tre piger, men måske ville vi møde nogen vi kendte fra skolen, da mange hang ud i storcentret i fritiden. Hvad fanden, jeg har jo gået i pigetøj, fra før jeg slap bleen.
Der er ikke langt til centeret, så vi gik hånd i hånd derhen. Vi kyssede også lidt undervejs.
På en måde er det ret strengt, at piger kan være mere intime sammen i det offentlige rum, end drenge kan. Drenge skal spille seje og hårde, men mange af os er jo både bløde og kærligt anlagt. Heldigvis er jeg ikke blevet drillet på skolen, og de fleste ved, jeg kommer sammen med Felix. Måske er der mere åbenhed og tolerance for tiden blandt os unge.
Vores favorit cafe ligger på første sal i centret. Vi fandt et godt bord ved vinduet, og bestilte alle en stor cafe latte. Selvfølgelig stod der en gruppe drenge ved flippermaskinen. To af dem går i min klasse, de andre havde jeg vist set før. Da drengene fik øje på tre søde piger skulle de naturligvis straks prøve at score, om ikke andet så få lidt credit fra de andre drenge. Thomas og Magnus genkendte mig med det samme, men sagde ikke noget til de andre, dog blinkede de lige lidt diskret til mig. De ville se, hvor langt de kunne trække den ud.
Anføreren eller alfahannen, som jeg ved hedder Hjalte, spillede op, og spurgte, om vi var til noget. Da jeg jo var den, der var mest dullet op, lagde han alle sine charmerende anstrengelser på mig. Jeg blev sgu lidt stolt, dels er han jo en lækker fyr, men også at min feminine side kunne tiltrække hans opmærksomhed. Nu fik Thomas og Magnus grineflip.
Hjalte kiggede vredt på dem. Men Mia kom dem til undsætning, Maddie her er en dreng, der går i klasse med de to der, måske kender du hende som Mads ?
Hjalte kiggede undersøgende på mig. “Du er sgu smuk, du kunne godt narre mig, giver du så også blowjobs” ?
“Ja, selvom jeg har en boyfriend, kan jeg godt lide at hjælpe andre”.
Hjalte blev først lidt rød i hovedet, men så spurgte han ligeud, om jeg ville gøre det nu.
Jeg nikkede, og slikkede mig om munden, der var helt stille omkring bordet. Hjalte tog min hånd, og vi gik ud på toilettet og låste døren.
Jeg gik på knæ og begyndte at knappe hans bukser op og trække ned i hans underbukser, og ud sprang en smuk teen pik. Jeg greb om hans behårede nosser, og tog hele hans pik i munden. Hjalte stønnede højt, det var sød musik i mine ører. Jeg er en ret rutineret piksutter, men det overraskede mig alligevel, hvor hurtigt han kom. Han dejlige sperm fyldte min mund og jeg viste ham, hvor lydigt jeg slugte, og slikke ham helt ren efterfølgende. Før jeg var på benene igen, bøjede han sig ned og kyssede mig på munden.
“Giv mig lige dit mobilnummer, jeg tror vi skal se en del mere til hinanden Maddie”.
Hjalte gav mig galant hånden, og fik mig op ad stå, og hånd i hånd gik vi tilbage til de andre.
De andre drenge turde ikke sige en lyd, og vidste helt klart ikke, om hvor de skulle kigge.
“Kan jeg hjælpe andre af jer søde drenge” ?
Det var der…..
Kommentar