Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 4

Karakter: 0/0
Visninger: 1961

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Incest og Biseksuel
Mads og Mia 4

Felix og jeg sætter os op, og tager dynen hen over vores stive pikke. Vi kan høre, at Mia lukker Sofie ind. Der går lidt tid, men så kommer begge piger ind til os….splitter nøgne....
Mia har overtalt Sofia til at smide tøjet, og begge piger er super smukke. Sofia er som Mia helt barberet i skridtet, jeg tror faktisk det er Mia, der barberer hende. Smukke runde ungpigebryster og slanke muskuløse kroppe. Hvis man var til piger så…
Mia tager fat i dynen, og med et tag trækker hun den af os, og afslører vores nøgne drenge kroppe og stive pikke. Som om de har aftalt det på forhånd, går de begge i gang med at slikke pik på os. Mia tager Felix, og Sofia tager min. Sofia har jo været der flere gange før, og hun er egentligt ret god til det. Felix og jeg stønner til denne luksus oralbetjening. Men jeg må indrømme, at jeg havde set frem til at kneppe min fyr. Mia må være telepatisk, for hun får blidt trukket Sofia til siden, og går i gang med at slikke hendes fisse. Jeg får med øjnene kommunikeret til Felix, at han skal tage den tube glidecreme, der står på skrivebordet. Han er klar over, at jeg vil tage ham nu. Felix går villigt om i doggy, og jeg smører hans smukke hul. Selvom min pik er våd, smører jeg den alligevel lidt ind, men nu skal jeg op i ham. Felix åbner sit hul, og jeg lader pikhovedet synke ind i ham. Pigerne kigger fascineret til og kommer helt ud af den gang 69 de ellers havde fået etableret. mens jeg langsomt penetrerer min kæreste.
Jeg er så super liderlig og overstimuleret, at jeg ved jeg skal tage den med ro. Men glæden ved at være oppe i ham er fantastisk stor. At Mia og Sofia nærstuderer, hvordan jeg glider stille ud og ind af hans røv, øger kun min nydelse. Men naturen går sin gang, og snart mærker jeg punktet, hvor der ikke er nogen vej tilbage. Der former sig et brøl i min hals, samtidig med at jeg sender min sperm op i ham. Det er helt primalt og back to nature. Jeg kollapser hen over min kæreste, og min pik glider ud af hans stramme røv. Felix har også fået udløsning, og hans mave er smurt ind i hans sæd.
Nu ligger vi bare og kysser, og da pigerne ikke kan bruge os til noget foreløbig, finder Mia sin dildo frem, hun tænder for vibratoren, og fører den op i sin venindes drivvåde kusse. Mia finder en stilling, hvor hun kan stimulere hendes klit med tungen, samtidig med at dildoen snurrer stille oppe i hende. Små klynkende skrig vidner om, at Sofia kommer kraftigt nu.
Min søster er sgu god til det. Så bytter pigerne roller. Der skal ikke ventes længe, så kan jeg høre min søster er nær på sin orgasme.
Desværre skal Felix hjemad nu. Der er noget familie tamtam, han ikke kan undslå sig. Jeg hjælper ham med at vaske sædpletterne af, og han finder sit smukke tøj frem igen.
Da jeg følger ham til døren, kan vi se at mine forældre knepper på sofaen i dagligstuen. de har dog lige tid til at løfte hovedet, og tåbe et farvel til min kæreste.
Jeg får et kys på dørtrinet, og lover at komme hjem til ham i morgen.
Så går jeg ind til pigerne igen.
“Godt du kom, nu vil vi lege med dig…..”
Kommentar