Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 3

Karakter: 0/0
Visninger: 2036

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Incest, Trekant og Biseksuel
Mads og Mia 3

Jeg vågner fra den behageligste drøm. Det er stadigt ikke helt lyst, men jeg bliver klar over at Felix sutter på min stive pik. Den liderlige dreng kan bare ikke få nok af mig, tak for det…
Selvom jeg er godt morgenstiv, trækker jeg min kæreste op til mig. Jeg vil kysse og kæle. Felix ligger ovenpå mig, og omslutter mig helt. Jeg har begge hænder på hans baller, og tungen dybt i hans mund. Vi forsøger at være stille, vi vil ikke vække Mia, i hvert fald ikke endnu. Men jeg leger med hans numsehul, og lader en finger trænge op i ham. Felix stønner blidt ind i min mund. Hans stive pik ligger op ad min mave, jeg kan fornemme væsken, der strømmer ud fra den. Så siger jeg det, “Felix, jeg elsker dig”.
En tåre rammer mit ansigt, den skønne dreng græder stille af glæde. Han hvisker, “Jeg elsker også dig Mads, tak fordi du er kommet ind i mit liv”.
Jeg falder i søvn igen med min fyr liggende ovenpå mig. Det må være trygheden og varmen fra ham der gør det.
Da jeg vågen igen, ligger Mia og kysser min kæreste, jeg kan fornemme, at hun leger med hans pik. Jeg skynder mig at få hans pikhoved i munden, vil ikke spille den dejlige drengesperm.
Mia malker videre, og snart efter fyldes min mund af frisk sæd. Hun er naturligvis ikke helt tilfreds, så jeg må finde et kondom frem, og trænge op i hendes pjaskvåde fisse.
Vores sædvanlige weekend morgen ritual, jeg knepper min søster.
Jeg kommer oppe i hende, efter at have sikret mig, at hun har fået sin orgasme. Vi ligger lidt, og slapper af, men trangen til at pisse kan ikke længere udskydes.
Vi går hånd i hånd ud på badeværelset alle tre. Der er svag musik og duft af morgenkaffe fra køkkenet. Felix tager først et par underbukser på, men da han ser at hverken Mia eller jeg, har planer om det, lader han dem falde igen. Naturligvis stinker vi alle af sex, men det afholder os ikke fra at kysse vores forældre godmorgen. Felix får også en krammer, og min far har godt fat i hans numse igen. Min mor har taget lækkert morgenbrød med hjem fra hendes motions løbetur. Min far har dækket bord og lavet kaffe. Vores far en også nøgen, mens min mor stadig har sine løbeshorts på. Felix sidder mellem Mia og mig, og vi kysser ham begge med mellemrum. P8 jazz spiller morgen musik og vi spiser med god appetit. Min mor starter på det sædvanlige forældre snak om Felix’ baggrund og interesser. Men han klarer det flot, og svarer hurtigt og sikkert. Hans forældre er begge tandlæger, de driver en klinik sammen. De er helt indforstået med af deres dreng er bøsse. Han svømmer og løber for at holde sig i form. Hans største interesse for tiden er…. MIG. Min mor rødmer lidt lidt over det direkte svar, men jeg må rejse mig og sætte mig på hans skød og kysse og kramme ham. Det er med sikkerhed det sødeste, jeg nogensinde har hørt.
Ti hi, jeg kan mærke hans halvstive pik i min sprække. Fuck, jeg elsker den dreng.
Mia læner sig ind over os, og giver en fælles krammer, og kysser med os begge. Hun er færdig med at spise, og spørger, om vi vil med i spabad. Vi lover at komme snart, vil lige have det sidste morgenmad og kaffe.
Da min far rejser sig for at fylde termokanden igen, kan vi se, at han er stiv. Min mor kysser hans pik, og sutter lidt på pikhovedet. Hvor er det skønt, de viser deres kærlighed og begær for hinanden.
Nu er vi drenge også mætte, vi tager naturligvis først af bordet, og går så ud til Mia.
Hun sidder i vores hjørne spa, der er blide bobler i vandet og en dejlig duft af blomster. Men jeg trækker Felix med ind under bruseren og vasker min kæreste, både hår og krop. Også han stive pik under forhuden.
Felix gør det samme for mig. Da vi er rene og skyllede, sætter vi os ned til Mia i spaen.
Mia spørger, om det er okay hun ringer efter Sofia, og om vi vil hygge os lidt sammen med dem senere. Felix kender godt Sofia, og siger, det er okay med ham.
Dyserne med det varme vand masserer vores kroppe, og vi døser lidt. Vores forældre kommer nøgne ud på badeværelset. De går også under bruseren, og vasker hinanden.
Vi unge rykker sammen og gør plads til de voksne. Min far sidder tæt op ad Felix, tror sgu han har lidt et crush på ham. Min mor har lagt armen rundt om Mia, de kysser og kæler med hinandens bryster. Felix vil ikke lade mig sidde alene, så jeg får hans hånd om min pik.
Så spørger min far ligeud, om han må rimme min kæreste. Det er okay med mig, jeg ved jo han er god til det. Felix kigger på mig, jeg nikker, og han sætter sig på knæ foran mig med ryggen til min far. Mens vi kysser hinanden, slikker min far røv på min fyr. Felix stønner af velbehag.
Ud af øjenkrogen kan jeg se, at min mor og Mia stimulerer hinanden i skridtet med hænderne under vandet. Mia har fortalt mig, at hun kan opnå orgasme alene ved at lade en vandstråle stimulere hende, men det er jo altid bedre at få hjælp.
Efter det dejlige bad tørrer jeg min fyr med et kæmpe badehåndklæde. Hans teen pik er naturligvis stiv, men jeg vil vente med at nyde ham til senere.
Vi sætter os ind på sengen og kæler lidt, og fortæller, hvor meget vi elsker hinanden. Det er en stor lykke at have fundet ægte kærlighed i så ung en alder som vores.
Nu kommer Mia ind til os, hun er også stadig nøgen. Hun griber sin mobil, og ringer til Sofia. Hun forklarer kort, at hun gerne må komme over og hilse på min kæreste, og hygge sig lidt med os. Sofia har jo set mig med Felix på skolen, og hun har faktisk sagt tillykke til mig.
Mia siger, at Sofia vil være her om femten minutter. Vi ligger lidt i en fælles krammer, men Mia går ud for at åbne for sin veninde, da vi nok regner med at vores forældre har andet i tankerne lige nu...

Kommentar