Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 2

Karakter: 0/0
Visninger: 2165

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Incest, Trekant og Biseksuel
Mads og Mia 2

Nu har jeg hidtil delt alt med min søster, og nu altså også min kæreste. Felix virker nu til at tage det meget pænt. Vi fik sat os op langs hovedgærdet med Felix i midten. Vi tog os en øl hver, nok for at føle os lidt mere voksne. Vi snakkede og hyggede. Men jeg kunne ikke bare sidder der og lade som ingenting, min nøgne lækre kæreste sad med spredte ben, og hans smukke pik lå slapt mellem hans ben. Jeg følte trang til mere. Derfor tog jeg igen plads mellem hans ben. Jeg begyndte med at slikke Felix’ hårløse nosser. Gav mig god tid, brugte masser af spyt, og lod dem komme ind i min mund på skift. Drengen blev halvstiv igen, og jeg kunne høre at Mia var begyndt at sutte på hans brystvorter. Så sugede jeg den halvstive pik ind i min mund. Min tunge fandt hans pishul, og jeg lod spidsen af min tunge lege i hullet.
Han smagte stadig af sæd og en lille smule af min numsesaft. Jeg elsker den smag. Han forhud var helt tilbage og jeg slikkede i alle kroge på hans pikhoved. Hver en millimeter kom under min tunges behandling. Til min store glæde voksede den i munden på mig. Jeg blev belønnet med en stadig strøm af pre. Han stønnede lidt, og Mia begyndte at tungekysse min fyr. Jeg satte mit bedste teknik ind, og suttede op og ned langs skaftet. Jeg ville ikke have han skulle komme igen allerede. Min egen pik var banke stiv igen, og jeg ville op i ham. Alene ved kropssprog og berøringer, fik jeg ham til at lægge sig fladt ned på ryggen og trække sine ben op over hovedet. Nu var hans smukke stjerne foran mig. Men Mia ville også nyde ham, og blidt fik hun mig til at overlade pladsen til hende. Hun slikkede rundt om hans hul, og lod tungespidsen igen og igen trænge en smule ind i ham. Hun gik ud fra at Felix ville nyde det, da hun vidste, jeg elskede det, når hun gjorde det på mig. At dømme efter de lyde, der undslap drengen, var der ingen tvivl, han var prisgivet sin lyst.
Mia var nu så langt oppe i ham som hun kunne nå med sin tunge. Naturligvis vidste hun, hvad jeg ville, så vi byttede plads igen. Mia holdt hans ben oppe, og jeg lagde en pude under ham. Nu ville jeg have ham. Min pik er ikke særligt stor eller tyk, så jeg gled op i min kæreste i næsten en bevægelse. Hver gang jeg nærmede mig min udløsning, holdt jeg en lille pause, og når trykket aftog, genoptog jeg knepningen. Felix kom først, han havde leget lidt med sig selv undervejs, men da han fik sin udløsning var det kun via min stimulation af hans indre.
Det fik mig over stregen, og jeg lod mig tømme mine nosser oppe i ham.
Felix er jo bøsse som mig, og har aldrig rigtigt været sammen med en pige, men nu ville Mia, at han skulle slikke hende. Jeg tog mig af hendes smukke bryster, mens Felix gjorde sit bedste mellem hendes ben. Tilsyneladende er han hurtigt til at lære, for Mia stønnede højere og højere. Jeg ved jo, hvordan hun kan lide det, når jeg slikker hendes bryster, og hun flere kommet med en af sine fingre, mens jeg har slikket på hendes stive brystvorter. Nu kom hun med min fyrs tunge på sin klit. Vi lå lidt og kom ned sammen i en dejlig fælles kysse krammer.
Men vi ville gøre os klar til natten og tisse af og børste tænder, så vi gik nøgne ud på badeværelset, døren stod åben, og her stod vores far splitter nøgen, men en flot stor stiv daddy pik. Han havde nok lyttet til os, men det kommer jo nok vores mor til gode om lidt.
Min far var helt ugenert og klappede endda Felix i numsen, da han stod og børstede sine tænder. Den numse er nu også noget at det smukkeste i verden. Vi tissede på skift, og gik tilbage til vores værelse.
Selvom vi var trætte og tilfredse kyssede vi længe og småsnakkede lidt, men jeg faldt i søvn med en hånd rundt om min fyrs køn.
Kommentar