Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mia 1

Karakter: 0/0
Visninger: 3460

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Incest, Trekant og Biseksuel
Mads og Mia 1

Vi er pseudo tvillinge søskende, Mia er kun et år ældre end mig. Vi har altid været meget sammen, leget sammen, delt venner og værelse. Vi er nogenlunde lige høje og er begge slanke, men Mia har lidt mørkere hår end mig. Da vi som helt små boede en lille lejlighed i København sov vi i samme seng. Men da vores forældre fil bedre råd, da vi var 4 og 5 år, købte de et hus i forstaden, men selvom der var to børneværelser, valgte vi at fortsætte med at sove i samme seng, og bruge det andet værelse til vores legetøj. Vi gik ikke op i, hvad der var drenge eller pige legetøj, den ene dag kunne vi lege med dukker den anden dag med biler. Vi brugte også hinandens tøj, og jeg er tit kommet i børnehave eller senere i skole i pigetrusser. Vores forældre er lidt flippede typer, de gik ikke så meget op i tøj, og hvis det var varmt kunne hele familien gå nøgne rundt i dagevis. Havde jeg selv eller Mia en ven til overnatning, sov vi bare tættere sammen. Vi fandt meget tryghed i at kæle og kysse hinanden. Men da jeg skulle starte i fjerde klasse flyttede vi igen. Vores nye hus nord for København var endnu større og havde en separat børneafdeling med eget badeværelse. Men igen valgte vi, at kun have et fælles soveværelse. Vores spirende interesse for seksualitet, gjorde, at vi gik på opdagelse i hinandens kroppe. Det blev naturligt for os at slikke hinanden i skridtet, samt for Mias vedkommende at stikke fingre eller legetøj op i min numse. At gå rundt med en tuschpen eller lignende i numsehullet føltes dejligt. Mia elskede også at klæde mig ud som pige, så kunne vi gå ud for at købe en is som to veninder. Jeg skulle også lægge ansigt til, hvis hun skulle øve hendes makeup færdigheder.
Vi havde stadig overnattende kammerater, og de blev en fast del af vores lege. De fleste var med på både slikke og numselege. Sørme om så ikke vi skulle flytte til Aarhus efter bare tre år.
Forfra med venner og skole igen, men det knyttede os blot endnu mere sammen. Jeg kunne nu få sædudløsning, og Mia opnåede dybe orgasmer, når jeg slikkede hende, men det afholdt os ikke på nogen måde. Når jeg fik sædafgang i Mias mund kunne vi ligge og kysse, og lade spermklatten køre fra mund til mund. Mia har ofte sin veninde Sofia med hjemme i weekenderne, og så sover vi alle tre sammen. Jeg skal så vise mine drenge dele frem, og lade dem lege med min pik, til jeg får udløsning. Efterfølgende skal jeg så give dem orgasme med min tunge. Sofia er ret vild med mig, men jeg er til drenge, så en kæreste bliver det ikke til. Men jeg nyder da at kysse og kæle med dem som veninder. Det er allerede flere år siden jeg fortalte mine forældre, at jeg er bøsse, og at jeg vil finde mig en drenge kæreste. Det var der ingen problemer i, og de opfordrede mig blot til at passe på mig selv. Jeg er begyndt at komme oppe i min søster, vi bruger naturligvis gummi. Mia opnår gode orgasmer, og jeg sprøjter min sæd i kondomet. Mia ruller det dog ofte hurtigt af, og smager på det.
Men i min nye klasse går Felix, og ham faldt jeg for ved første blik.
Heldigvis ville han også gerne mig, vi var blot venner i skoletiden den første tid, men så kom jeg hjem til ham. Efter en halv time var vi begge nøgne, og efter yderligere tyve minutter, havde vi begge fået udløsning i hinandens munde. Jeg var forelsket.
Felix sagde ja til. at vi var kærester. Og vi var enige om, at det ikke skulle være en hemmelighed heller ikke i klassen. Hver dag efter skole, gik vi hjem til ham, da han var alene hjemme hver eftermiddag. Vi lærte hinandens kroppe og behov at kende, og vi skiftedes til at kneppe hinanden i numsen.
Jeg fortalte naturligvis Mia og mine forældre om min nye kæreste. De ønskede mig alle tillykke, og håbede at se ham snart. .
Vi kyssede åbent i klassen, og gik med hinanden i hånden rundt på skolen. Felix havde også fortalt sin familie, at han havde fået en kæreste, og at det var mig.
Så næste naturlige skridt var, at vi skulle sove sammen. Felix vidste godt, hvem min søster var, og jeg havde fortalt ham, at vi sov sammen hver dag. Så da han blev inviteret til at komme og spise og sove fra fredag til lørdag, måtte han jo vide, han skulle dele seng med både mig og Mia.
Mine hippi forældre havde lavet en god vegetar lasagne, bagt brød og lavet salat. Vi fik endda lov til at få vin til maden. Felix er sorthåret og havde en flotte hvide jeans samt en lækker lyserød skjorte på. Mia havde en blomstret sommerkjole, og som jeg vidste alt for godt, intet andet på. Jeg havde taget korte bukser og en en lys lilla t-shirts på. Felix roste maden, og sagde alle de rigtige ord, som gør så godt et indtryk på voksne. At vi kyssede hinanden under middagen virkede naturligt.
Vi hjalp med at rydde op op efter maden, men så gik vi ind på værelset. Mia fulgte naturligvis med os. Det er jo også hendes værelse.
Jeg gik straks i gang med at klæde min kæreste af, og da jeg vendte mig om lå Mia nøgen på sengen. Felix har den lækreste pik i verden, den en lang og tynd med en smuk sort dusk over.
Når han bliver stiv, kommer hans våde pikhoved til syne under forhuden. Og så smager han helt vidunderligt, både pre og sæd.
Nu fik jeg travlt med at smide mit eget tøj.
Før jeg selv var nøgen, lå min søster og kyssede med ham, og havde et godt fast greb og hans nosser. Jeg lagde mig mellem hans ben, og tog hans stive pik i munden. Stakkels Felix, det var hård stimulans…..
Jeg vidste han ikke ville holde længe på denne måde, og jeg ville have ham op i mig. Så jeg fandt min tube glidecreme frem, og smurte mit hul grundigt. Mia måtte slippe sit tag, og lade drengen komme op på knæ. Jeg gik i doggy, og min fyr trængte ubesværet op i mig. Mia ville lege med, og lagde sig på tværs ind under mig og fik min pik i sin mund. Så begyndte Felix at kneppe mig hårdt, som han ved, jeg foretrækker det. Jeg fik også nogle dejlige hårde smæk.
Nu fyldte min kæreste min røv med drengesæd, og jeg sprøjtede næsten samtidigt i mund og ansigt på Mia. Vi faldt om på sengen, og Felix slikkede min søsters ansigt ren for min sperm. Samtidigt med at jeg slikkede hende til en orgasme.
Det bankede på døren, min mor kom med to skåle, en med slik og en med chips. Samt nogle kolde øl og sodavand på en bakke. Og som hun sagde:
“Det lød som om I kunne trænge til en pause og lidt at styrke jeg på inden næste omgang”.Kommentar