Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 26)

Karakter: 0/0
Visninger: 2429

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Skolesex og Biseksuel
Simon (afsnit 26)

På slaget banker det på døren. Vores lækre fyre står i deres smukke herretøj med en rose hver i hånden. Rigtigt romantisk. Vi kysser hver vores fyr, men bytter også lige lidt undervejs. Frederik er jo trods alt også min kæreste. Ti hi, de får læbestift på mund og kinder. Vi kan lige nå at få os et glas vin.
Der er rød løber, og sat op til fotografering ved indgangen til spisesalen. Alle der er i forhold kan blive fotograferet med sin kæreste, eller man kan vælge en ven eller være alene. Hvor er det skønt at se, at både piger og drenge er i deres bedste festtøj. Mange piger har lange kjoler på, og mange af fyrene har slips og skjorte. Vores fyre er dog de mest gennemførte i jakkesæt. Maja og jeg er naturligvis lidt vulgære i vores sexede skolepigeuniformer, men det er vel ikke noget nyt på skolen længere. Frederik og Maja er foran mig og Lasse til fotograferingen. Hvor ser de søde ud. Jeg får lavet kindkys på Lasse på vores billede.
Vi har jo vores faste pladser i spisesalen. Der er en velkomstdrink med sugerør og paraply. Det er noget sødt med frugter og is. Skolelederen ønsker os en en god fest, og husker os på at alkohol er forbudt. Lasse har heldigvis en flad flaske vodka i inderlommen til vores drinks. Rejecocktail først, så buffet med kød og grøntsager og is og kaffe til slut. Herligt.
I pejsestuen er der ryddet til dans, og der er diskotek med hele udstyret udefra. Lasse byder mig op til dans, men jeg må vist føre ham lidt, da det jo ikke er hans stærke side. Men alle kan jo danse kinddans, og Lasse har hele hånden nede i mine trusser bagpå, og en finger finger finder mit hul. Der er en fed stemning, folk synger med, og danser rundt. Vi må lige ind på værelset for at dampe af og have os en øl. Da vi kommer ind på værelset ligger Frederik og knepper Maja. Vi tager bare vores øl, og kigger på, at de får deres tilfredsstillelse. Vi er efterhånden så vant til at se hinanden dyrke sex, at det ikke er noget stort issue længere. Men nu vil Lasse kneppe mig, så jeg må trække mine trusser ned, og smøre mit hul. Han har godt nok fortjent mig, og jeg nyder, at han har lyst til mig. Nu er der Frederik og Maja, der får en øl og live sex. Jeg tørrer mig lige bagi, men undlader trusserne, da de går tilbage til festen sammen. Vi danser et par timer mere, med masser af kyssepauser. Jeg får også danset med både, Maja og Frederik. Lasse danser lidt med Theis, og Frederik får sig en kyse og dansetur med Jonathan. Rasmus vil naturligvis også have mig. Vi danser lidt, men det er lidt svært, da han er så høj, og jeg er så lille. Han er selvfølgelig blevet liderlig, og spørger om han må kneppe mig. Og da Lasse danser med Theis lige nu, kan vi godt smutte op til ham. Det bliver lige på og hårdt. Jeg ligger på knæ på sengen, og Rasmus får sin udløsning i mig. Hans værelse er lige over pejsestuen, så det er næsten som om vi er til festen nedenunder. Men han har som vanligt en rigtig god flaske rødvin fremme, og vi nyder lige et glas inden vi går ned igen.
Faktisk tænder det mig lidt, at Rasmus’ sperm løber ned ad mine lår, da jeg danser videre med en fyr, jeg ikke kender så godt. Ved godt han hedder Mathias, og finder, at han er ret tiltrækkende, vidste bare ikke, at han tændte på mig, men måske er han også lidt fuld, og har drukket mod til sig. Han vil både kysse og pille ved min pik. Da vi går udenfor, for at trække lidt frisk luft. Tilbyder jeg ham direkte at sutte hans pik på stedet. Vi tager os ikke af, at der er andre ude lige nu. Jeg åbner hans bukser, og går på knæ. Han er lækkert stiv, og helt våd på pikhovedet. Hans pik og præ smager rigtig dejligt. Der står en seks stykker rundt om os, og ser Mathias komme direkte i min mund. Jeg sluger det meste, men kysser ham med resten af hans sæd i munden. De andre snakker og kysser videre, og en pige går på knæ og tager sin fyrs pik i munden, hun blev vist inspireret.
Mathias siger, han elsker mig. Men jeg får forklaret, at jeg er i forhold med Lasse, men at jeg gerne vil lære ham bedre at kende, og er frisk på at dyrke sex med ham igen. Så tilbyder han mig en rom og cola på sit værelse. Det kan jeg jo ikke sige nej til. Så tager ham i hånden, og følger med ind på hans værelse. Mathias er håndboldspiller, og bor sammen med en anden sød fyr, der også er sportstosse, han er dog fodboldspiller. Christian er på værelset, og får sig en rom og cola med os. Da vi sidder på sengen, kan Christian ikke undgå at se, jeg er trusseløs, og min lille drengepik er synlig for ham. Han vil vide hvad vi har laver, så jeg satser, og siger, jeg har suttet hans romie udenfor. Mathias ser lidt forlegen ud, men Christian griner, og siger, at det er da i orden, og om jeg også kan hjælpe ham. Så skal jeg på den igen. Ned på knæ igen igen. Christian læner sig tilbage, og lader mig om at finde hans pik frem fra bukserne. Hans pik smager af tis, det tænder mig også. Men snart efter har jeg munden fyldt med drengesæd. Vi hygger os lidt mere over vores drinks. Men så undskylder jeg mig, og går tilbage til festen. Tror de to roomies får noget at tale om.
Jeg ser Lasse komme tilbage sammen med Theis, så har han nok ikke savnet mig så længe. Han ser glad og tilfreds ud. Håber sgu har er klar igen senere i min seng. Jeg trænger til pik i numsen nu igen.
Tiden er kommet til det store underholdningsshow. Det starter med at dejlige Frederik synger nogle sange og spiller guitar til. Fuck han er sød. Mens showet kører videre sætter jeg mig op til at gå på scenen med mit dansenummer. I sidste øjeblik bestemmer jeg mig for at strippe som på værelset. Lasse styrer musikken, og der er spot på, da jeg kaster mig ud i dansen til Michael Jackson. Det bliver super vellykket publikum jubler, men jeg driller ved at vende ryggen til, da jeg smider mine trusser. Men alle har jo set mig, men det er alligevel noget andet når jeg står på scenen. Jeg får hurtigt mit tøj på igen, og får kys fra Lasse, der roser mig til skyerne, han er godt nok sød, og en smule fuld.
Nu kommer der natmad; rugbrød med spegepølse og ostemadder. Vi kaster os over det, som om vi var en udsultet. Jeg får mig også lige en kop te. Deler en lænestol med Lasse, der kysser mig, og spørger om det er okay, han lige har været sammen med Thies. Jeg siger jeg elsker ham, og at han har sin frihed til at dyrke sex med, hvem han vil, og når han vil. Men at jeg håber, han vil sove sammen med mig i nat.
Kommentar