Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 25)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2715

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Skolesex, Trekant og Biseksuel
Simon (afsnit 25)

Frederik er begyndt at spille en del badminton med Jonathan. Han er en flot lys fyr, jeg har da lagt mærke til ham før, men nu sidder Frederik og spiser sammen med ham. Jeg tror de har været sammen. Må vist lige høre, hvad min fyr laver. Faktisk glæder det mig, jeg ved jo at Lasse også har lidt med Theis for tiden. Men der skal nok falde noget af til mig også, og jeg har stadig brug for “lektiehjælp”, og Lasse er ved at blive en habil knepper. Jonathan ser godt nok forelsket ud. Frederik kan lige vove at droppe Maja til festen. Vi to tøser har brug for vores fyre til festen. Men jeg kan jo desværre ikke styre dem. Det er noget anderledes med Maja, hun er begyndt at sige, hvad jeg skal. Jeg skal slikke hende hver morgen, og gå med i bad, hun siger hvilket tøj jeg skal gå i, og hvor meget makeup jeg må bruge. Jeg har også fået fast tid hver dag til at lave lektier i, og hun kigger det igennem efter jeg er færdig.
Det næste bliver vel, at jeg skal over knæet og have smæk, hvis jeg sjusker. Ret kinky tanke.
En stor side af mig savner jo Peter. Jeg tror Maja begynder at forstå mit behov for at blive domineret, at det giver mig en tilfredsstillelse at underkaste mig og blive udnyttet seksuelt.
Pakken kommer, men Maja beslutter, at vi venter med at kigge i den til efter festen,
Torsdag tager jeg afsted til Adam, jeg skal som udgangspunkt kun klippes. Adam flipper helt ud i vanlig stil. Men han får virkelig styr på mit hår, det helt perfekte androgyne look. Igen skal jeg dog stå model, men denne gang overtaler han mig til at være næsten nøgen. Så får jeg klipningen gratis. Adam tager rigtigt mange billeder, og de er ikke kun af mit hår. Han siger jeg har potentiale for en karriere som model, men det er vist mest porno, han tænker på. Det er jeg ikke helt uinteresseret i, men da jeg er mindreårig, er det lidt risikabelt. Jeg opgiver Majas nummer som min nye hersker, og siger han må forhandle med hende, og at jeg godt vil være med til mode og som hårmodel.
Det ender med, at jeg gå ud og spiser med Adam, hans fyr kommer også, og det er super hyggeligt. Adams kæreste er en forretningsmand i trediverne, han er super cool, han betaler for maden, og giver mig til en taxa hjem. Så er det vel okay, at de begge skal kysse og rage på mig.
Klokken er mange, da jeg endelig træder ind på skolen igen. På værelset ligger Maja og venter på mig. Hun vil have vi prøver vores skolepige uniformer inden festen i morgen. Jeg får et sæt med rød kort ternet nederdel, lange strømper, hvid skjortebluse, blonde trusser og bh.
Maja får en kort grønternet nederdel, hofteholder sæt med strømper, hvid skjortebluse, push up bh og trusser med flæser. Vi får lavet nogle ret gode selfies. Vi er to super frække tøser.
Hun er naturligvis blevet liderlig, så jeg må slikke hende til orgasme, før vi kan sove.
Det er så skønt at se mine drengekærester næste morgen til morgenløb, og i dag gennemførte vi alle fire uden pauser. Der er en dejlig stemning af forventning til festen i aften. Men først to timer drama. Vi skal stadig improvisere over oplæg fra Lisa. Det er ret sjovt, men også krævende. Vi skifter mellem rollerne, det er ikke afgjort. hvem der skal spille hvem til vores forestilling. Men der er ingen tvivl, i dansescenerne klarer jeg mig bedst. Når jeg danser, er jeg virkelig i kontakt med min krop, min teknik og mine følelser.
Det kræver nogle kopper kaffe og boller i pausen, for at være klar til matematik. Jeg har kun brug for Frederik nogle enkelte gange, så det går faktisk bedre. Han kræver dog betaling under alle omstændigheder.
Da Frederik har kneppet mig her inden frokost, får jeg spurgt ind til Jonathan. Han bliver lidt rød i hovedet, og indrømmer, at de har suttet pik i badet. Jeg siger, det er okay, og han blot skal huske at være en god kavaler for Maja i aften. Det lover han.
Lasse kan se på os, at vi har haft sex. Så siger, han kan få en tur inden næste lektion. Det vil han gerne. Så op på værelset igen. Efter at have suttet ham godt stiv, vil han have mig i doggy. I det øjeblik han kremer mit hul, kommer Maja ind ad døren. Hun kan se hele Lasses orgasme i mig. Som det mest naturlige i verden rækker Maja mig noget toiletpapir, så jeg kan tørre mit numsehul. Men nu har vi travlt, der er engelsk om få minutter. Jeg smutter i nogle korte short og en lyserød t-shirt. Timen går rigtigt fint, men Henrik skal naturligvis ned og røre lidt ved mig i timen. Sidder sgu, og får lyst til lidt lærerpik. Men det må vente til efter festen.
Nu har vi to timer til at gøre os klar til festen. Jeg bader sammen med Maja, vi vasker hinanden. Efter badet klæder vi os på i vores sexede skolepigeuniformer. Jeg får rød neglelak, og maja vælger en sort til sine negle. Samme farve på tåneglene.
Jeg er virkelig tilfreds med mit hår. Adam er en sand mester. Maja får lov til at lægge hele min makeup. Jeg kan faktisk godt selv, en det er super hyggeligt, at hun gør det for mig. Vi får vodka med juice. Til senere har vi en flaske hvidvin og seks øl. Men det skal alt sammen blive på værelset. Jeg har fået sendt mine nye Sonos højtalere. Så de spiller dæmpet pop i baggrunden. Ren tøsehygge. Nu er der to knivskarpe tøser, der venter på deres fyre der og henter dem.
Kommentar

Navn:casio
Dato:12/05 2020
Rigtig god novelle serie om livet på efterskolen. Fortsæt serien Hvor får du alle de detaljer fra?