Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

MC tur i shelter

Karakter: 5.0/1
Visninger: 2756

Af: MC gut.

Læs flere noveller af:
» MC gut.

Skriv til:
» MC gut
Jeg trængte til at lufte kværnen og søgte efter en god undskyldning på turen. Fandt ham på superchat - en tømrer, der satte sommerhus i stand et sted på Vestsjælland. 45-190-95-19 er hans data. En god pik for mig er en stiv pik. Til gengæld bliver jeg blød i knæene over en stor robust og maskulin Mand, så jeg var solgt til stanglakrids. Måske fordi jeg selv er lille; og stram hører jeg. Shelter i baghaven, hvor han kunne mundbolle mig igennem, var der også. I total diskretion.

Jeg kørte afsted, fandt huset, parkerede, og gik ind i haven og fandt shelteret. Jeg tog styrthjelm og solbriller af; satte mig på liggeunderlaget, og bandt tørklædet, som han havde lagt frem, for øjnene. Så satte jeg mig til at vente.

Der gik ikke længe, før kunne høre skridt nærme sig. Han stillede sig bag mig, førte mig ned at ligge, lynede ned, tog pikken frem, og begyndte at køre en tung slap pik rundt i ansigtet på mig. Pissefrækt. Jeg tog hånden til hjælp - holdt forhuden tilbage, og havde snart en stor stiv pik at lege med. Tømreren stønnede sagte, men sagde ingenting.

Han trak resolut i liggeunderlaget, så jeg kunne få hovedet ud over shelterets kant, og han dermed kunne få en mere lige og åben vej ned i min hals til sin pik. Han kørte pikken ind, holdt mine arme langs min side, og holdt mig forsigtigt med bestemt fast med sin vægt på armene. Og mundbollede mig.

Jeg gaggede, han gav mig en anelse af en pause, og fortsatte erfarent og bestemt. Han slap mine arme, lagde sig mere fladt over mig og bollede hurtigere. Jeg fik lov til at mærke hans stive vorter i det behårede bryst, og kælede for den markerede mave under overalls'ne. Pludselig sukkede han en anelse dybere, bollede videre, men trak kort efter pikken ud og gned den rundt i ansigtet på mig igen. Jeg suttede spidsen og smagte den sidste rest af ladningen, han havde skudt af dybt i min hals.

Han blev ved lidt, stoppede pikken ind i bukserne igen, og gik. Jeg blev liggende lidt, pisseliderlig og en dejlig følelse af at være brugt af en Mand. Satte mig op, drejede nysgerrigt hovedet og så lige en stor bred mand gå de sidste målrettede skridt ind i huset, som om intet var hændt. Kortklippet mørkhåret og med grå stænk. Jeg var stadig tændt...

Jeg drejede hovedet igen - og fik øje på vildtkameraet i shelteret, der blinkede rødt... Gad vide ???
Kommentar