Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Når jeg har lyst

Karakter: 6.0/5
Visninger: 4243

Af: Lindelus.

Læs flere noveller af:
» Lindelus.

Skriv til:
» Lindelus
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Rimming, Oralsex, Analsex og Natursex
Kapitel 1: I naturens omgivelser
Det var aften, og jeg var på vej ud til Aulum Rasteplads. Der sker nemlig ofte ting og sager. De frække af slagsen.
Det havde været en lang dag på studiet, og nu trængte jeg til lidt afveksling og fejring af, at det nu var weekend. Jeg vidste godt hvad jeg ville have, at der skulle ske, så derfor havde jeg hjemmefra gjort mig klar - taget et bad, renset og barberet mig.

Jeg kørte ind på pladsen, og fandt et sted at parkere bilen. Jeg stod lidt og kiggede, og så så en bil mere komme. Jeg stod egentlig et sted hvor jeg var godt skjult for bilens lygter, så jeg stod helt stille, og ventede til personen var ude, og holdt så øje med hvad han gjorde. Han satte sig ned på en bænk og sad helt stille. I teorien kunne det sagtens bare være en, der bare var ude på en rasteplads uden nogen hensigt om at finde en at knalde, men jeg tog alligevel chancen, og begyndte at gå hen mod ham. han både hørte og så mig komme, og sagde pænt “Hej.” Jeg svarede ham tilsvarende, og spurgte ham så, om han kunne tænke sig at hygge lidt. Han svarede ikke med det samme. Da jeg kom hen til ham, var det som om, at noget gik op for ham, og jeg forstod hurtigt hvorfor. “Daniel? Daniel, Daniel, Daniel.” Det var Mark fra studiet. Han var lidt ældre end mig. “Den havde jeg sgu ikke lige set komme. Er du en liderbuks? Er du kommet efter pik, eller hvad?”, sagde han. Jeg må have set mærkelig ud i ansigtet. Jeg kunne i hvert fald ikke lige helt følge med. Jeg havde lige mødt en jeg kender på en rasteplads jeg var taget til for at få pik. Og det vidste han godt. Mark rejste sig op og begyndte at gå tilbage mod sin bil. “Det her glæder jeg mig til at fortælle til de andre fra skolen.”, sagde han så.
“Shit”, nåede jeg lige at tænke inden jeg bare gjorde noget. Jeg skiftede lige for et øjeblik personlighed. Jeg glemte lige hvorfor jeg var her, og skulle nu i stedet stoppe ham for alt i verden. Jeg skyndte mig hen til ham, tog fat i ham. Jeg tror, at han blev overrasket, for han nåede ikke at reagere. Jeg havde fast i ham bagfra, og havde løst nok, men sikkert fat i hans hals. Jeg ved ikke lige hvorfor. Han skulle bare stoppes. “Hvor tror du lige, at du skal hen, Mark?” Han prøvede at slippe løs, kæftede op og kaldte mig alverden. Men jeg var større og stærkere end ham. “Tror du virkelig, at du skal nogen steder hen lige nu? At du skal fortælle andre om, at jeg står på en rasteplads og leder efter pik? Det gør jeg. Det vil jeg ikke lægge skjul på. Men hvorfor vil du? Hvorfor er du her.. Mark?”.
“Jeg.. Ehm.. Jamen, jeg..”, sagde han. “Måske jeg skal hjælpe dig med at finde ud af det.”, hviskede jeg ind i hans øre. Imens jeg stadig havde fast i ham, gled min ene hånd ned mod hans underliv. Jeg kunne mærke panikken i ham. Jeg nåede hans pik, og klemte uden på bukserne. Jeg bed og slikkede ham blidt på øret, og sagde: “Slap af og giv mig hvad jeg vil have. For ellers tager jeg det selv.” Han strittede stadig imod. “Men…”, sagde han inden jeg afbrød. Jeg strammede grebet om hans hals. “You’re gonna like this.”, sagde jeg inden jeg igen slikkede på hans øre og skiftevis hans hals. Imens begyndte jeg at åbne hans bælte og bukser langsomt. Han prøvede stadig at slippe væk, men virkede også til at indse, at det ikke ville komme til at ske. Jeg kom længere og længere ned i hans bukser, og fik fat i hans pik. Han var helt glatbarberet. Jeg fik hevet hans pik ud af bukserne, og så begyndte jeg at onanere ham. Han var stadig ikke tilfreds. “Enten er du med, eller også er du ikke.”, sagde jeg så til ham. “Hvis du er med, får du lov til at give mig det jeg er kommet efter - din fucking pik, men hvis du ikke er med, så giver jeg dig min fucking pik. Forstår du det?”, spurgte ham. Han prøvede igen at slippe løs, og så vidste jeg godt hvad klokken havde slået. Jeg greb hårdere fat i hans skuldre, pressede ham ned og skubbede benene væk under ham. Lidt voldsomt, tænkte jeg godt nok. Jeg stod med mit underliv helt henne mod hans ansigt. “Se, Mark.. Jeg ved, at du gerne vil have min pik. Jeg vil dog anbefale dig at gøre den godt glat inden jeg stanger dig. Mest for din egen skyld.”

Jeg åbnede mine bukser, og trak dem ned, og frem sprang min pik. Mark kiggede med store øjne. Jeg lod pikken hvile på hans ansigt lidt. Lige ved hans mund. “Mærk den. Duft til den. Beundre den.”

“Min pik er større end din, din fucking idiot.”, sagde han så. “Så vis mig den, Mark. Jeg vil have den.”, sagde jeg.
Ingenting. Han gjorde intet. “Nej, okay, jamen så vil du jo nok gerne have min.”, sagde jeg. Jeg greb fat i hans hår, og trak hårdt hans hår tilbage. Automatisk åbnede han munden, og så stak jeg min pik ind i munden på ham.

Han skulle lige til at bide sammen, da jeg sagde: “Hvis du bider, er du fucking død. Giv mig din pik. Så skal jeg fandeme vise dig.”

Jeg skubbede min pik ind i hans mund, holdt den lidt der, og trak den så lidt ud. Han var begyndt at savle. Jeg skubbede min pik ind igen og kiggede ned på ham. “Hvad siger du så?”, spurgte jeg og fortsatte: “Nååårh nej..”.

Jeg mundkneppede ham i et par minutter inden jeg tog fat i ham, rejste ham op, og trak ham med over til bænken. Jeg pressede ham ned så han lænede ind over bænken. Han begyndte at stritte imod igen da jeg tog på hans baller, som var frit tilgængelige, da bukserne allerede var nede. Jeg holdte ham nede mens jeg kærtegnede hans baller. Jeg bevægede mig langsomt ned mellem hans baller. Jeg tog min hånd og sendte en god klat spyt ned i den, og så begyndte jeg at massere hans lækre røvhul. Mark virkede ubekvem ved det, men han gjorde ikke det store for at komme fri. “Du skal blive nede nu.”, sagde jeg til ham og gav slip. Jeg ventede i nogle sekunder for at se om han blev. Langsomt bevægede jeg så mit hovede ned mod hans bagdel, og dèr bed jeg ham først. Han spjættede, og sagde så: “Ej, stop så.”
Jeg stak tungen ud og slikkede hele vejen ned til hans bagerste hul. Jeg sørgede for at bruge ordentlig med savl og spyt, og jeg kunne høre, at han begyndte at stønne. Jeg stak tungen ind i ham, slikkede, suttede og pustede på hans hul. Samtidig tog jeg fat i hans pik bagfra. Jeg nulrede hans sandsæk af en testikelpose imens jeg stadig slikkede hans hul. Han var også begyndt at stønne mere.

Jeg skubbede hans ben lidt mere fra hinanden, og vippede så hans pik ud, så den stak bagud. Jeg slikkede først hovedet, og bevægede mig så længere op til hans nosser. Først tog jeg den ene i munden og sugede blidt på den. Jeg kunne høre Mark stønne. Bagefter tog jeg den anden, og så dem begge. Jeg vippede hans dejlige pik op og begyndte at sutte den. Jeg strammede min mund om den, og tog den så langt ind som muligt. Jeg kunne have det hele i min mund og hals.
Jeg begyndte at massere hans hul lidt imens jeg suttede hans pik. Jeg kan slet ikke beskrive hvor lækkert det føltes.
Jeg stoppede og slap ham. “Jeg vil have din pik, Mark. Jeg vil have den i munden. Giv mig den. Pleaaase.”, sagde jeg bedende. Han rettede sig op og vendte sig om. Så stod han bare og kiggede på mig som om han lige skulle overveje det.

Pludselig tog fanden ved ham. Han greb fat i mit hår og trak mit hoved hen til sin pik. “Er det den her du gerne vil ha’?”, spurgte han. Jeg kiggede op på ham, forbi hans pik. “Den er så stoooor..”, svarede jeg bare, og begyndte at slikke det jeg kunne nå af den. ”Kunne du godt li’ at slikke mit hul, din lille liderbuks? Kan du godt li’ at kigge på min pik?”, sagde han mens han proppede sin pik ind i min mund. Mit svar blev et anerkendende støn. Han skubbede sin pik ind i min mund mens han holdt fast i mit hår. Jeg skubbede selv imod, så jeg kunne få det hele af hans pik med. Vi begyndte at stønne om kap. Jeg kunne mærke mine indre lyster tone frem. Jeg kunne godt fornemme hvor det her bar hen af. Da jeg kiggede op, kunne jeg se nydelsen i hans øjne. Jeg vidste, at han kunne lide det. Jeg vidste, at JEG kunne lide det. Det vidste han også. “Sut min store pik.”, udbrød han. Det motiverede mig til at gå endnu mere til den, og ham det samme. Jeg kunne mærke hans store pik helt nede i halsen. Ja, det var lige før, at jeg kunne høre den banke på, hver gang den kom ind. Det kunne vel sagtens sammenlignes med ‘indbrud’. Jeg var så liderlig. Det var så dejligt.

Han trak sig ud af min mund, hev mig op og hen til bænken. Han trak mine bukser ned omkring min ankler og tvang mig ned mod bænkens kolde overflade. Hans kærtegn mod mine baller, blev hurtigt til hårde klap. “Du har været en slem dreng. Du trænger vist til nogle klap i røven.”, sagde han og klappede videre. Jeg kunne ikke lade være med at afgive et støn hver gang hans store hånd klaskede mod min bare hud.

“Åhh, Mark. Stik den ind i mig. Jeg trænger til en lærestreg.”, sagde jeg liderligt, og fortsatte: “Du må hellere være hård ved mig så jeg forstår det.”

“Spred benene.”, sagde han, og stak sin hånd imellem imens jeg langsomt spredte dem. Hans hånd bevægede sig op mod min pik, som lystigt hang og dinglede under min liderlige krop. Han tog et fast greb om min pik, og begyndte at onanere mig, til min store fornøjelse. Imens kunne jeg mærke hans fingre kærtegne mit hul, og så en ordentlig spytklat, som han begyndte at smøre ind i mit hul. Han stak et par fingre ind, kørte dem rundt og rundt og rundt, og han hev endnu hårdt i min pik. Jeg kunne slet ikke styre de tanker og følelser, der fór rundt inde i mig på det tidspunkt.

Han kneppede mig med sine fingre, og det faste greb om min pik, var byttet ud med mine nossere. Han trak let i dem, og nulrede dem i sin hånd. “Åhh, Mark. Det føles godt, det du gør.”, sagde jeg stønnende, og jeg bevægede mit underliv mod hans hænder.

Han slap mine nossere, og trak sine fingre ud. Jeg skulle lige til at kigge tilbage da jeg mærkede hans hånd og tunge mod min pik. Han begyndte med det samme at presse imod for at komme til at sluge den, men det lykkedes ikke. Forsøget kunne dog i den grad mærkes. Jeg rækkede armen bagud, tog fat i hans hoved, og pressede ham så let ind mod mit underliv. Han stak igen sine fingre op til mit hul, og begyndte at presse først én ind, og øgede så antallet efter lidt tid. Han tog en tredje finger ind, kørte fingrene rundt imens hans sugede på min pik.

Mark trak sig af min pik, og så kørte han tungen op til mit hul, som han gav et par slik. Han stak også tungen ind i mit hul, og det gjorde godt nok underværker. Det føltes himmelsk, og jeg kunne ikke lade være med at presse mig mod ham. “Åååårh, Mark. Det føles så godt, men vil du ikke snart give mig din pik?”.

Han stoppede, og trak sig væk. Efter fem sekunder efter mærkede jeg hans pikhoved mod mine nossere, og langsomt bevægede det sig op mod mit allerhelligste. Ved destinationen begyndte han langsomt at skubbe pikken ind. Mit hul åbnede sig som en blomst for en bi. Den skulle ind, skulle den. Og det var blomsten enig i. Følelsen af liderlighed og beskidthed tog over mig, og så pressede jeg jævnt hårdt imod Marks store pik,og gennem et kæmpe sus, kunne jeg mærke hvordan
centimeter efter centimeter af den store pik begyndte at komme indenfor. Jeg gav et højt støn fra mig, og så begyndte Mark at køre sin pik ind og ud af mig. Han havde hårdt fat i mine hofter og brede baller, og han trak mig ind imod hans hårde stød. Men det var ikke godt nok. “Tag mine arme”, sagde jeg. Jeg rækkede mine arme om, og han tog fat i dem. “Træk mig . Hårdt. Vær hård ved mig, Mark.”, fortsatte jeg. Med et fast greb i mine håndled, stødte han sin pik ind i mig, og samtidig trak han mig hårdt ind mod ham, så jeg ramte bunden af hans pik med et højt klask, og sådan blev han ved. Jeg stønnede højlydt. Jeg kunne mærke smerten og liderligheden på samme tid. Tårerne trillede ud af mine øjne. Sådan blev vi ved i et stykke tid.

Han trak sig ud og bad mig om at lægge mig på ryggen på bænken. Jeg rejste mig op, vendte mig om og stod nu ansigt til ansigt med Mark, ham med den dejligste pik. Jeg skulle lige til at lægge mig op på bordet, da der var noget i hans øjne, der fangede mig. Han smilte let. Jeg smilte nervøst tilbage. Uden at kigge tog jeg om hans pik, og bevægede min hånd frem og tilbage. Jeg trådte tættere på ham, og med den anden hånd, rækkede jeg langsomt om mod hans røv, som jeg først gav et kærligt klem.

Jeg kiggede stadig på ham, og blikket blev dybere og dybere. Det var så mærkeligt, men jeg havde det som om, at jeg kunne se i hans øjne hvad han tænkte. Jeg bevægede langsomt mit hoved hen mod hans, og det var som om, at han gjorde det samme, altså mod mit. Jeg kunne mærke, at det var helt tydeligt på mig, hvordan jeg havde det med situationen. Jeg ved ikke, om det var fordi, jeg var for ivrig, men der skete det, at jeg stak min tunge ud og slikkede hans læber. I det næste øjeblik rørte vores læber hinanden, og vi stod pik mod pik. Vi mødtes i et sensuelt kys. Aldrig havde jeg kysset med en mand før, men én ting kunne konkluderes. Det skulle ikke være sidste gang. Med min ene hånd klemte jeg vores våde pikke mod hinanden. Frem og tilbage. Vådt mod vådt.

Mark kærtegnede min hals imens vi kyssede, og følelsen var så vild som noget kan være. Vi lod os begge stønne, i en blanding af liderlighed og luftmangel. Jeg pressede mig længere ind mod ham, og trykkede mit underliv mod hans. Da han pressede imod, satte jeg mig ned på bordet, og han blev ved med at trykke mig bagud. Vi slap kysset og hinanden. Han tog fat i min pik, imens jeg løftede mine ben op og ind over min krop så mit hul var frit tilgængeligt. “Åhh, Mark, jeg vil mærke din pik i mig igen“, sagde jeg. Han smilte til mig, satte sin pik mod mit hul, og så hamrede han sin pik ind i mig. Og så ud igen. Og så ind. Det rykkede i hele min krop. Jeg kiggede ned mod mit underliv, hvor jeg kunne se Marks pik hamre ind og ud af mit hul. Det var frækt at kunne se det “direkte”, og frækt kiggede jeg da også på ham. Han onanerede min pik, og jeg kunne mærke, at jeg snart ville komme. “Jeg kan ikke holde mig meget længere”, sagde jeg. “Kom med det. Sperm ud over dig selv så jeg kan slikke det af, frække”, sagde han. Det føltes så lækkert som han onanerede mig. Han satte tempoet op i mit hul. “Du kan passende tage mit sperm også”, sagde han så.
“Jeg vil sluge din speeerm”, bedte jeg. “Deal”, sagde han.

Han trak sig ud, og da han var ude, føltes mit hul helt tom. Han bukkede sig ned og begyndte at sutte på mine nossere. Han tog først den ene i munden, sugede på den, og tog så den anden. Han tog fat i min pik, og begyndte at onanere i et hurtigt tempo. Med begge nossere i munden, begyndte han stille at trække mine nossere fra side til side. Det føltes rigtig lækkert at få strukket sækken sådan ud, og jeg kunne ikke lade være med at lukke et lille, liderligt grin ud. “Mmhm, jeg kommer”, sagde jeg. Jeg kunne mærke spermen komme ud, og da pikken var peget lige mod mit hoved, skulle der ikke mere til for, at min sperm skulle ramme mig lige i hovedet, da det skød ud i klare stråler. Jeg kunne se min væske strømme ud over mig imens Mark fortsatte med mine nossere, og med at onanere mig. Det var svært at holde fast i sine ben på samme tid med, at jeg fik sådan en orgasme. Mine arme og ben rystede, og min mave kildede.

Da jeg var tom, stoppede Mark, slippede mine nossere, og kiggede op. Uden at tøve, begyndte han at slikke min pik ren for sperm, og bevægede sig op af min mave, mit bryst og til sidst mit ansigt. Vi mødtes i et hedt kys, og udvekslede mit opsamlede sperm fra tunge til tunge. Han efterlod det i min mund og rejste sig op. Jeg slugte min sperm med liderlighed i hele kroppen. “Sut min pik”, sagde han så. Jeg hoppede ned fra bordet, ned til hans pik, og skyndte mig at tage den i munden. Jeg startede med at tage den helt ind i munden, og hurtigt var hans pik i bund i min hals. Jeg begyndte at nulre hans pik, imens jeg suttede hans dejlige, store pik. Jeg suttede lystigt, og han trykkede i mod. Tårerne trillede ned af mine kinder, spyttet sev ud af mine mundvige og min røv ville have mere. Aldrig havde jeg prøvet en pik så god før, og aldrig havde jeg haft det sådan før.

Kort tid efter kunne jeg mærke på hansnpik, at han snart ville tømme aig i mig. Jeg rækkede min hånd om til hans hul, og stak et par fingre ind. Det gjorde tricket. “Slug min fucking sperm, luder”, sagde han. Jeg pressede pikken helt ned i halsen, og så kunne jeg mærke, at hans pik pulserede i min mund og hals, og spermen begyndte at sprøjte ned i min krop. Der kom meget. Jeg begyndte langsomt at sutte hans pik igen. Jeg havde stadig fingre i hans røv. Jeg sugede alt hvad jeg kunne på pikken, for at få det hele med. Jeg hev mine fingre ud, og pikken fulgte med. Jeg kiggede op på ham, rejste mig op, og gav ham endnu et lækkert kys, og et klem om hans store nossere. “Tak, Mark. Du er lækker.”, sagde jeg. “I lige måde”, sagde han.

Vi tog vores tøj på, og gik hvert til sidst. Mobilnumrene var selvfølgelig udvekslet. Jeg SKULLE se ham igen.
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:04/05 2020
Fantastisk novelle - fuck, jeg blev liderlig. Lækker oplevelse, og jeg glæder mig til at læse mere om dine oplevelser.
 
Navn:ayba
Dato:13/05 2020
Super novelle - den kunne sørme osse gøre mig liderlig og helt give lyst til at prøve det samme - der må meget gerne komme en fortsættelse meget snart.