Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 24)

Karakter: 0/0
Visninger: 2303

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Skolesex og Tvang
Simon (afsnit 24)

Der er kommet et opslag om underholdning til festen. Vi overtaler Frederik til at synge og spille et par numre, men så presser de mig til at danse. Var nu nem at overtale. LOL.
Men nu kan jeg ikke trække den længere, de vil se mig strip danse på værelset. Maja har en lille højtaler, men jeg beslutter på stedet at købe et par Sonos på nettet. Vi skal sgu have det godt på værelset.
De vælger et Michael Jackson nummer, jeg skal danse til. Han var mit store forbillede i mange år som lille. Har da lært en del moves fra ham. At jeg er i fuld sissy outfit, gør det kun mere spændende. Mine skønne venner sidder i sengen og overlader gulvet til mig. Hurtigt er jeg i zonen igen. Det blide musik fra Rasmus’ værelse er erstattet af fede rytmer. Det er jo det her, jeg kan. Koreografien kommer til min undervejs, men jeg starter med at tage min blonde top af. Jeg svinger den i luften, og lader den lande mellem mine venner. Jeg viser røv og trækker op i nederdelen, før jeg langsomt åbner lynlåsen. Holder øjenkontakten med dem, mens den glider ned ad mine ben. Nu er jeg kun i hvide trusser og lange netstrømper. En strømpe kommer af, der er stadig tid, så efter endnu nogle Jackson moonwalks, kommer den anden strømpe af. Min stive drengepik spænder blonderne i mine trusser helt ud. Med ryggen til mit publikum, trækker jeg trusserne ned over enden. Mine venner jubler og klapper. Præcis da nummeret slutter, flader trusserne til gulvet, og jeg vender mig om mod dem. Var det lige godt eller hvad ? Jeg burde tage penge for det her, bortset fra, at det er mine mest elskede venner, der er færdige over mig. Vi beslutter på stedet at sove sammen i nat. Så må Lasse vente med at kysse på Theis. Da vi alle er nøgne, krammer og kysser vi, men vi har også brug for vores skønhedssøvn. Så efter få minutter sover jeg dybt.
Til morgenløbet vælger jeg et par af Majas røde sport shorts samt en lille hvid bh. Vi er begyndt at tage løbet mere alvorligt, og prøver virkelig at løbe så meget som muligt. Faktisk kommer vi slet ikke sidst ind længere. Mit mål er at kunne løbe hele vejen uden pauser. Det giver også god appetit til morgenmaden. Men først bad. Maja bader sammen med mig. Det helt slut med vand på gulvet.
Beholder de fine røde shorts, og vælger en sort blonde bh i dag.
I dramatimen starter Lisa med at lave små scener fra Romeo og Julie. Vi får genfortalt handlingen, og så skal vi improvisere os frem, det kræver meget koncentration, og vi må prøve mange gange. Naturligvis er Maja bedst. Men det er super sjovt.
Nu kommer Svend, han har skabt en dansescene, den øver vi, der er kamp og jalousi med i dansen. Man kan mærke inspirationen fra filmen med Leonardo diCaprio. Jeg er virkelig i mit es. Den dans er som skabt til mig, men det er den måske i virkeligheden også. Vi er totalt udmattede efter to lektioner, og må drikke kaffe i spandevis i pausen. Den står på matematik, jeg klister mig op af Frederik. Han hjælper mig gerne, men minder mig om, at det koster. Med hans hjælp kommer jeg hæderligt igennem timen. Ikke overraskende kræver han betaling før frokost. Vi går derfor op på værelset, og jeg må smide mine shorts og trusser. Frederik er lige kommet i gang med at kneppe mig, da Lasse og Maja kommer ind, de sætter sig bare og kigger på. Da han er kommet oppe i mig, knapper han bare sine bukser, og sætter sig op til de to andre. Jeg trækker mine trusser på igen, og lader hans sperm løbe ud i mine trusser. Lasse kræver mig efter frokost, jeg siger, det er helt okay. Nu mangler jeg bare at slikke Maja, men det skal nok komme. Hun har jo også sine behov. Jeg må til at gøre alvor af at oplære mine drengevenner at sutte fisse bedre.
Efter frokost går vi sammen ned i genbrugsbutikken. Vi skal finde tøj til vore herrer. Der hænger en flot sort smoking, der passe Lasse perfekt, den koster hele 100 kr. Med en hvid skjorte og sort slips løber det op i 130. Så gælder det Federik. Der er et jakkesæt med vest, han kan passe, han ser sgu ret godt ud, med skjorte og butterfly får han det til til 200 kr.
Nu kan vi være vores mænd bekendt.
Men nu vil Lasse kneppe mig. Maja og Frederik siger de vil se på. Der er ikke meget privatliv længere. Så oppe på værelset må jeg igen smide bukser og trusser. Det er tydeligt, at Lasse tænder på at dominere mig, jeg får endda nogle hårde smæk. Fuck, jeg elsker det. Min fyr knepper mig hårdt og hurtigt. Igen tager jeg bare trusserne på, nu er der virkelig mange sædpletter i dem. Til eftermiddagen tager jeg en blå denim nederdel og en lyserød t-shirt på.
Sedlen med optræden til festen vokser, der er et tryllenummer, en der kan køre ethjulet cykel, to piger der vil vise en sketch, tre der har en sang, et par bøfler, der skal vise muskler foruden Frederik og mig. Jeg glæder mig sindsygt meget. Køkkenet har lovet tre retter. Men det er 100 procent en sodavandsfest, hvilket jo kommer til at betyde, at næsten alle lige skal på værelset og drikke lidt alkohol med mellemrum.
Før engelsktimen når jeg at ringe til Adam og bestille tid til en klipning. Adam siger, han glæder sig til at se mig igen. Jeg får tid torsdag som den sidste kunde kl 17. Det bliver lidt stramt med tiden, men jeg kan jo købe en pizza, hvis jeg ikke kan nå hjem på skolen og spise.
Henrik min engelsklærer er helt sikkert interesseret i mig. Vi sidder og knokler med en grammatikøvelse, men hver gang jeg kigger op , sidder han og stirrer på mig. Jeg må lade ham forstå, han kan have mig igen. Sender ham mit sødeste og mest forførende smil, jeg kan få frem. Maja har naturligvis registreret det, og siger efter timen, at det var tydeligt jeg flirtede med ham.
Før aftensmaden laver jeg fisse slikker kursus på værelset. Vi klæder os alle af, og Maja sætter sig med spredte ben på sengen op ad en dyne. Først viser jeg de brede slik. Så skal Lasse prøve, det er ikke nemt for ham, men Maja siger, han bliver bedre. Så er det Frederiks tur. Han har lidt mere styr på det. Nu er vi kommet til at suge klitten ind i munden og lege med tungen på den. Det går helt fint. Næste trin er at veksle mellem de to ting. Maja får sin første orgasme, da jeg viser teknikken. Målet er nu, at mine elever skal give Maja en god orgasme hver. Lasse er ved at lære det, og da det lykkedes for ham, er han synligt stolt. Der skal noget til før Frederik kan få Maja op at flyve for tredje gang, men det bliver en dejlig våd orgasme til sidst. Mine drenge venner skal lære, at det ikke altid handler om dem, så de må pænt tage tøj på igen, og pakke deres stive pikke væk. Vi vasker dog lige vores ansigter før vi går ned og spiser aftensmad. Vi bliver enige om at Maja fra nu af, kan bede hvem af os hun vil, om at slikke hende. Jeg ved dog godt, hvem der kommer til at gøre det flest gange, da vi deler seng. Men jeg klager ikke så længe både Lasse og Frederik vil kneppe mig. Men måske skulle jeg købe en strapon sammen med Maja.
Jeg får Maja med på ideen, og vi går op og kigger på udvalget i sinful.dk. Vi køber en hul strapon med remme, som også drenge kan bruge, og en dobbelt strapon med vagial og pik del. Maja beslutter sig for, at vi også skal købe et nyt pikbur til mig. Denne gang skal det være af metal. Hun siger, at der er behov for, at hun kan styre mig, når jeg nu ikke altid selv kan finde ud af det. Hun har selvfølgelig ret, og jeg savnede faktisk også fornemmelsen, af at afgive retten til at bestemme over min pik. Varerne burde være her allerede onsdag.
Skal Maja til at være min nye hersker ? Jeg tror faktisk, hun tænder på tanken. Måske vil hun endda straffe mig, når jeg er ulydig. Det kunne godt gå hen og blive lidt lækkert.
Kommentar