Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Danni kommer til massage

Karakter: 6.0/1
Visninger: 5598

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Første gang, Bondage og Tvang
Danni kommer til massage

Danni vidste med sig selv, at det ikke gik længere. Han havde lige afsluttet et forhold med Mette. Han følte meget for hende, men seksuelt kunne de ikke få det til at fungere. Danni vidste godt hvorfor, han tændte på fyre.
Den første tid klarede han det med hånden og pornhub, men trangen til at prøve noget med en anden fyr voksede i ham. Han havde haft lidt med en fyr på efterskolen, men de var nok begge for nervøse, til det blev rigtigt godt.
På nettet faldt han over siden Boyfriend.dk. Jo mere han lærte den at kende, jo mere turde han. Den første profil, var super neutral, men han var alligevel overrasket over, hvor mange der kiggede på hans profil. Som 23 årig er man vist ret interessant. Men de fyre der skrev til ham, ville se billeder. Så Danni fandt sit kamera frem, og med det fik han lavet en del billeder af sig selv, kun krop og forfra og bagfra uden ansigt. Det fik han mange positive reaktioner på. Danni kunne mærke at det føltes rart at folk tjekkede hans profil, og at de skrev han så godt ud, men de ville se mere. Næste skridt, blev billeder af røv og pik. Nu kom der gang i henvendelserne. Det var nok for Danni i et stykke tid. Men en dag kom der en besked fra en noget ældre fyr, han tilbød massage nøgen, og Danni kunne selv vælge happy ending, hvis han ville.
Fyren så rar ud, boede ikke særligt langt væk, havde både briks og massageolie.
De skrev sammen flere gange. Danni kunne mærke, han tændte på at skulle ligge helt passivt og blive masseret. Det kunne blive hans første rigtige erfaring. De aftalte tid, og han fik adressen. Danni tog bad og klædte sig pænt på, men modet svigtede, med hånden på dørhåndtaget derhjemme, kunne han pludselig ikke flytte sig. Han var stiv af skræk, og det var ikke mellem benene.
Danni ventede flere dage, så loggede han sig ind igen. Skulle han glemme alt om det, slette sin profil og holde sig til håndarbejde. Men nysgerrigheden var for stor. Han åbnede sin indbakke, der lå flere beskeder, også fra massøren.
Der var også nogle fyre omkring hans egen alder, det var bestemt også en mulighed. Men massøren havde sendt en sød besked, om at det var okay, og han kunne få en chance til, hvis han turde komme.
Danni skrev tilbage med en syg undskyldning, som sikkert ingen ville tro på, men det var da en slags svar. Han fik besked tilbage med det samme, han kunne da komme forbi nu, og hvis ikke han kunne lide det, kunne han jo bare smutte igen.
Danni følte han skyldte noget, og sagde ja tak. Der kørte en bus næsten til døren, så han var der efter en halv time. Det var en pæn ældre villa. Han ringede på. En pæn moden mand tog imod, han havde hvid t-shirt, og hvide shorts på. Danni blev vist ind i stuen. Godt han ikke skulle have målt blodtryk nu, så var han blevet indlagt på stedet. Han sagde ja tak til en kold cola. Der var pænt og rent og meget maskulint. Her boede der helt sikkert ingen kvinde.
Danni kunne fortælle, at han var studerende boede i Vanløse, og bare var nysgerrig på at prøve massage.
Han blev vist ind i et værelse, hvor der stod en massagebriks opslået midt i rummet og ellers kun en lille kommode ved væggen. Der var persienner, og det var helt ugenert.
Manden stod og ventede, og det gik op for Danni, at han nu skulle smide tøjet. Det var ikke noget han var vant til, selvfølgelig i svømmehal og til sport, men at stå foran en mand på denne måde og klæde sig nøgen, gik lige i pikken på ham. Godt han skulle starte med at ligge på maven. Der kom blid newage musik fra en lille højtaler. Og så kom der lidt olie på hans ryg. Det føltes super rart, det var helt sikkert noget manden havde styr på. Danni begyndte at slappe af. Begge han arme fik en grundig tur. Og da massagen bevægede sig fra lænden ned på balderne, føltes det helt naturligt. Numsemassage er fantastisk.
Begge ben blev og grundigt æltet igennem. Manden arbejde sig op ad benene igen, og hov var der lige en finger der strejfede hans numsehul. Der kom olie ned mellem hans balder, og hele revnen blev stimuleret. Danni kunne mærke der begyndte at strømme præ ud af hans pik. Men det var stadig rart. Nu var det selve numsehullet, der blev berørt. Manden spurgte om lov til at slikke en finger op i ham. Hvad fanden, han ville jo gerne, så sagde ja tak.
Han havde da leget med sit numsehul selv, haft lidt forskelligt oppe og havde planer om at købe en dildo, men det var endnu ikke blevet til noget. Manden vidste hvad han gjorde, og efter få sekunder fandt han frem til Dannis p-spot. Hvorfor i hede hule helvede var der ingen, der havde fortalt ham dette før, det burde jo læres skolen. Det var sensationelt vidunderligt.
Som så mange andre havde han udviklet et tabu agtig forhold til sin numse. Men nu stod der en mand og arbejdede med hans prostata og Danni gennem rystes af nydelse. Nu kunne Danni mærkede at manden brugte sin tunge i hans hul, det blev slikket og tungen kom et lille stykke op i ham. Det var så godt og frækt.
Men nu skulle han vende sig om på ryggen. Der var ingen mulighed at skjule at hans lange stive pik var drivvåd af pre. Manden tog hans pik i munden, og slikkede den fri for det meste væde. Danni havde prøvet at overtale Mette i sin tid til at give ham et blow job, men det kunne hun slet ikke tænke sig at gøre. Danni viste nu at pik og mund er skabt for hinanden.
Men han kunne ikke holde tilbage længere, han skød hele sin ladning direkte i munden på massøren. Han slugte det hele, og slikkede endda efter de sidste dråber. De sagde begge tak til hinanden. Og Danni tog hjemad med tømte nosser.
Der gik kun fire dage, så var Danni inde på Boyfriend.dk igen.
Massøren havde skrevet, at han var velkommen igen. Og han kunne mærke på Danni, at det var godt for ham, måske de skulle arbejde lidt mere med det anale, og udskyde orgasmen lidt længere. Danni var 110 % enig. Han var parat til næste skridt.
Manden kunne kl 16 samme dag. Sikke et held, der var overtryk dernede nu igen.
Efter et hurtigt bad og grundig vask at numsehullet, tog han afsted. Pikken ville bare ikke lægge sig igen.
Danni fik en krammer af manden i døren. Nu kendte de jo også hinanden. De sprang colaen over i dag, og gik direkte til massagerummet. Der hang nogle underlige remme og kæder ned under briksen, dem havde Danni ikke bemærket sidste gang. Men han tog tøjet og lagde sig op på maven, at hans pik var stiv, glædede han sig kun over, at kunne vise frem.
Danni hørte kæderne rasle lidt, og følte noget blive lukket om han ene håndled, og før hans liderlige hjerne havde opfattet det, var begge hans hænder låst fast. Danni prøvede at trække i kæden men den gav sig ikke. Manden havde bevæget sig ned til hans fødder, nu kom der remme rundt om hvert ankelled, og han var fikseret. Danni ville protestere, men det var også utroligt spændende, at få frataget alt kontrol over sig selv, og at ligge nøgen og prisgivet til manden.
Der kom noget creme i hans numsehul, og en lille ting blev presset op i ham. Det gjorde ikke rigtigt ondt, det var blot uforberedt. Så fik han et hårdt slag på numsen med flad hånd. Manden sagde, han lige skulle noget, og forlod rummet, og lukkede døren efter sig.
Tiden gik, Danni vidste ikke hvor længe, måske kun et kvarter efter kom manden tilbage. Den lille dims der sad i hans hul blev trukket ud, og placeret i hans mund. Den smagte af numse, men Danni vidste han ikke skulle spytte den ud. Manden åbnede en skuffe, og tog noget frem. Danni fik lov til at se. Det var et fladt kort stykke læder med et slags håndtag i den ene ende. Danni vidste godt, hvad det var, og hvad den skulle bruges til. Og ganske rigtig så fik hans numse ti hårde klask. Det mærkelige var bare, at det føltes dejligt, at smerten og angsten tilsammen skabte en slags rus, der kun kunne beskrives som lykke.
Der kom påny creme i numsehullet, men denne gang var det en noget større ting der kom op i ham. Danni følte han ville flække, men så var den inde, og da den blev smallere i enden, kunne den sidde fint. Smerten fra hullet og smerten fra balderne, smeltede sammen.
Danni kunne mærke at hans pik var banke stiv, og der var fugtigt på hans mave af præ.
Han havde helt vænnet sig til smagen af sin egen numse, og gummidimsen i hans mund hjalp at binde i under slagene mod hans røv. Der var helt stille, manden måtte være gået igen.
Danni kunne høre lyden af en flaske vin,der blev trukket op, og at der blev hældt noget op i et glas. Manden sad sgu og nød et glas vin, men han lå hjælpeløs og misbrugt her.
Så kunne han høre at yderdøren blev åbnet.
“Hej skat så er jeg hjemme”.
Det var stemmen fra en anden mand. Danni kunne høre de stod og kyssede. Og at der blev tilbudt et glas vin. De sad lige uden for den åbne dør til værelset og talte om dagen, men de fik sig et glas.
“Hvem er det du har liggende derinde” ?
“Bare en lækker fyr jeg ville dele med dig min skat” !
“Skal vi tage han nu, eller efter maden” ?
“Jeg tror faktisk, han er klar nu, vil du først, eller skal jeg” ?
“Tag du ham bare, jeg kigger på”.
Danni kunne høre at de kom i værelset til ham, og at de klædte sig af. Så blev dimsen i han numse trukket ud. Der kom ny creme i hans hul, og lyden af et kondom blev åbnet. Manden lagde sig op på ham, og så fik han pik for første gang. Han piv åbne hul tog imod uden noget. Tyngden at manden og numsehullet, der var fyldt godt op med pik, gav mening for Danni, det var det han skulle. Han var stolt, da manden kom oppe i ham. Manden kravlede ned igen, og Danni fik lige lidt smæk, men så kom den anden mand op. Det var en noget større pik, men han kunne mærke, at hans hul allerede savnede pik, den korte tid der gik mellem de to mænd. Nu var han fyldt op igen, og manden kneppede ham. Danni fik selv udløsning, alene ved knepningen. Den anden mand kom også nu.
Da han lå alene lidt, kunne han høre de to mænd skåle med hinanden.
De kom dog begge ind og løste hans arme og ben. de hjalp ham først op at sidde
“Danni, hils på min mand Søren, vil du blive og spise med” ?
“Ja tak, kan jeg få et glas vin” ?

Kommentar