Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 24)

Karakter: 0/0
Visninger: 2047

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Urin, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Tobias (afsnit 24)

Da drengene vågner tisser de deres bleer fulde, og det lykkedes Tobias at klemme lidt ud af numsen også. De har ikke travlt med at blive skiftet, men går i gang med at sutte på pik på deres date. Det er noget de store drenge kan bruge. De ligger og kysser hinanden, mens de små arbejder. Da de begge er kommet, og der er gjort pænt rent efter udløsningen, er de tilbage i legen. Mathias tager Tobias med ud på puslebordet, men den snavsede ble bliver først smurt rundt i ansigtet på Tobias. Så bliver hans sendt i bad. Nu kommer Joakim med sin boy, det er let bare at åbne bleen og sende ham ind til Tobias i badet. Drengene står og kysser, og deres drengepikke er stive, men de vil ikke have udløsning nu. Nu kommer de store og tager dem ud af badet, de bliver tørret grundigt, og får en ble på hver.
Til morgenmad er der Chokopops med mælk. De store får kaffe og toast. Tobias og Victor trænger begge til kaffe, men det må vente. Det drikker små drenge jo ikke.
Nu kommer Jacob hjem. Han kysser først sin nøgne søn og nøgne svigersøn, og så de små drenge. Han ser lidt brugt ud, så han smutter ind og sover lidt mere. Det er tid til at afslutte legen. Joakim skal spille fodbold, og Mathias skal heppe på sin fyr.
Tobias og Victor kysser deres dates, og takker for den dejlige leg. De er friske på at lege igen, enten på samme måde eller andre kinky fantasier, de store måtte have. De beholder deres ble på, og trækker i tøjet. Tobias tænker han vil ønske sig nogle derhjemme. De store er også kommet i tøjet, og De kører hjem og afleverer deres boys.
Da de kommer hjem sidder forældrene og spiser morgenmad med Julie. Hun er i smukt lingeri, mens forældrene naturligvis er nøgne. Drengene kysser deres forældre og søde Julie godmorgen. Nu kan de få deres kaffe. Victor tager sit tøj af, men Tobias kan ikke helt slippe blelegen endnu, så han beholder den på. Julie fortæller, at hun var blevet inviteret på hygge hos forældrene i går, og at hun hjemme havde sagt, at hun skulle sove hos Tobias, det var jo næsten sandt, dog sov hun med forældrene. De havde haft en dejlig aften, og prøvet alle mulige forskellige sexlege sammen. Til morgen havde hun fået pik i numsen af faren, og moren havde suttet tøsepigen tom. Drengene har brug for en formiddagslur, og Julie går med dem i seng, hun har heller ikke sovet så meget. Forældrene lover at købe en pakke bleer med hjem til Tobias, når de tager op og handler. De aftaler, at det skal være Drynites fra Netto i drengemodel. Drengene falder hurtigt i søvn med deres veninde mellem sig.
Kommentar