Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 23)

Karakter: 0/0
Visninger: 2023

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Skolesex, Trekant og Biseksuel
Simon (afsnit 23)

Jeg styrter hen til min kæreste, han virker helt ude af den. Men vi aftaler, at jeg kan høre det hele, når vi sidder i bussen. Jeg får kys af Maja og Danni, og en god krammer fra Majas forældre. Forældrene og Danni trækker sig tilbage for at give os lidt tid sammen. Min mor får også lige et hurtigt farvelkys. Jeg slæber på en kuffert med tøj, dels mit nye, men også noget hjemmefra til efteråret. Bussen kommer til tiden, og vi får tilkæmpet os tre pladser på bagsædet. Nu bliver Lasse nødt til at fortælle os det hele.
Han havde ventet til sidste øjeblik, da familien sad over frokosten. Han havde sagt lige ud, at han var blevet forelsket i en dreng, og han mente han var bøsse. Faren havde flippet totalt ud, og havde givet mig skylden, han mente, at jeg havde forført hans søn. Han havde kaldt det noget svineri. Lasse tror han havde fået tæv, hvis ikke hans storesøster straks havde kastet sig ind i et forsvar for ham. Hans mor sad bare og græd, og sagde ingenting. Søsteren havde taget Lasse med ind på værelset, og trøstet ham. Hun sagde, at det ikke var nogen overraskelse for hende, og hun var glad for, at han havde fundet sig en fyr. Så havde de pakket, og hun havde fulgt ham til bussen en time for tidligt. Så havde han bare stået der alene og ventet, til Maja og hendes familie kom. Lasse siger han ikke vil hjem mere, men blive på skolen i weekenderne. Jeg skynder mig at sige, at min mor har inviteret ham hjem til os næste hjemrejseweekend. Det hjælper lidt på humøret, at jeg kysser ham dybt og længe, og hvisker til ham, at jeg elsker ham. Han får også kys og kærlige ord fra Maja.
Hvor har jeg haft det meget nemmere. Da jeg jeg sagde til min mor som elleveårig, at jeg var bøsse, fik jeg et kys på munden , og fik at vide at min mor glædede sig til at møde mine drengekærester. Hvorfor kan folk ikke bare acceptere andres seksualitet ?
Frederik ligger på vores værelse da Maja og jeg kommer ind. Vi smider, hvad vi har i hænderne,og kaster os over vores dejlige ven. Han får kys og kram, og vi fortæller om Lasse, der er nede over sine forældre. Lasse kommer selv lidt efter, der er ikke andet for end at muntre ham lidt op. Vi hjælpes ad med at klæde ham af, og få ham ned og ligge på sengen. Så smider vi tre andre også alt tøj, og starter på at kæle og massere hans lækre krop. Jeg tager plads mellem hans ben og masserer hans røv, og slikker i hans numsehul. Maja og Frederik masserer hans overkrop og arme, og slikker ham i ørene og på halsen. Frederik er blevet stiv, så tænker han skal have lov til at kneppe Lasse. VI bytter plads, og Frederik lægger sig oven på vores ven. Hans stive pik finder sit mål, og blidt og langsomt knepper han Lasse. Det er noget drengen kan bruge, der kommer de dejligste lyde fra ham.
Da Frederik er kommet i Lasse, får vi Lasse vendt om, nu vil Maja smage Lasses sperm. Hun sutter ham til udløsning, mens jeg kæler med Frederik. Men der er snart aftensmad, så vi tager et hurtigt bad sammen. Jeg når lige at smutte i min stramme sorte nederdel og en hvid blondetop samt lægge en hurtig makeup. Det er skønt at være tilbage, se alle de søde mennesker, og bade i mængden af hormomforstyrrede unge. Jeg kan mærke jeg har behov for at dyrke mine feminine sider nogle dage nu. Rasmus kommer hen, og siger, “dejligt at se dig igen Simone, har du tid efter maden”. Jeg siger, “ja tak”, og vi aftaler klokken otte på hans værelse.
Sammen med mine elskede venner får jeg en kop kaffe efter maden, vi taler om den store galla fest på fredag. Maja og jeg har jo planlagt at være i skolepige uniformer.
Og der skal fuld knald på makeuppen. Vi spørger Frederik og Lasse om de kunne være vores maskuline dates. Den er de helt med på, de vil begge gå i genbrugsshoppen og finde jakkesæt, slips og skjorter. Det får vi et dejligt grin over. Skønt at se Lasse glad igen. Men jeg har jo lovet min røv ud til Rasmus, så lover at komme tilbage snart.
Der er igen hyggeligt på Rasmus’ værelse. Levende lys og lækker dæmpet musik. Og så har en en god smag i rødvin. Rasmus har kun en jockstrap på, men den er ret hårdt spændt ud foran, jeg tror han har savnet mig. Det er skønt nu, hvor Peter ikke er her længere, at jeg kan tilfredsstille nogle af de liderlige sports drenge mere åbent, men først og fremmest selv vælge hvem og hvornår. Så må Lasse finde sig i, at jeg har så stort et behov for pik. Jeg nyder virkelig stemningen med Rasmus, men nu skal jeg danse og strippe for ham. Wauw. Det vil jeg super gerne: Rasmus skruer lidt op for musikken, og jeg danser foran ham, mens jeg meget langsomt klæder mig af. Det her er lige mig; stripdanser for en lækker fyr. Jeg fortsætter en tid efter jeg er helt nøgen, min drengepik er stivere end længe. Men nu vil Rasmus have min pik i munden, han sutter faktisk ret okay. Jeg ved jo han rimmer fantastisk, så jeg ligger mig ned på gulvet, og tilbyder min numse, jeg får kun en lille endefuld, mere som en teaser, før han begraver tungen i mit hul. Rasmus er ikke god til det med at huske gummi, så jeg må tage ham op uden, han knepper mig lækkert hårdt. Han tørrer mig endda lidt i numsen, da han er kommet. Vi nyder et glas vin mere, hvor jeg finder min plads på hans skød, så vi kan kysse lidt.
Efter en times tid sidder jeg med et krus te sammen med mine venner i pejsestuen igen.
Jeg fortæller om stripdansen, og at jeg virkelig tændte på det. Mine venner kræver på stedet, at jeg viser det til dem senere. Ti hi, det vil jeg meget gerne.
Kommentar