Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 22)

Karakter: 0/0
Visninger: 2337

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Skolesex, Trekant og Biseksuel
rederik vil have sin betaling med det samme. Selvfølgelig kan han kneppe mig, når han vil, men han tænder på, at jeg yder noget for hjælpen i skolen. Jeg klæder mig af inde på værelset, vi har ikke så længe før frokost, men han er frisk på et hurtigt knald. Han vil have mig doggy i dag. Jeg smører mig selv, og tilbyder min numse. Han er stiv, så han glider lige ind. Fuck, det er skønt, at mærke ham igen. Det, at jeg faktisk elsker både ham og Lasse, giver mig en hel ny dimension til mit sexliv. Det gør mig også sårbar på en helt ny måde. Mens han knepper løs kommer Maja hjem. Hun sætter sig på stolen, og nyder at kigge på. Frederik kommer og fylder mig med sperm. Jeg rejser mig op, og kysser Maja, før jeg smutter ud og vasker mig i numsen med en vaskeklud. Hun vil vide om det var godt, sikke et spørgsmål, vi bekræfter begge, at det var fantastisk dejligt. Nu er der frokost.
Lasse sidder ved bordet allerede, han vil vide, hvad vi har lavet. Maja siger, drengene skulle lige bolle. Lasse ser lidt trist ud, så jeg lover ham en tur efter maden. Skal dog også lige pakke lidt ned til hjemturen. Da vi har spist, beder jeg Maja om at få ti minutter med Lasse på værelset. Af med tøjet igen. Bliver måske meget godt med en forlænget weekend hjemme. Lasse er lidt langsom i optrækket, tror han er nervøs for at skulle springe ud. Jeg lægger mig derfor og kæler og kysser med ham. Fortæller ham at han er en dejlig fyr, og at det er skønt at være sammen med ham. Hans smukke pik forbliver dog slap. Jeg siger, det er helt okay. Lasse vil vide, hvordan det var for mig, han kan jo se, at jeg tager det helt naturligt og faktisk trives med at være åben om min seksualitet. Jeg forklarer ham, at det bare var noget jeg vidste, at der aldrig har været tvivl i mit sind, eller et ønske om at være på nogen anden måde. Min mor har accepteret det for længst, og hun har ikke noget imod jeg har drenge med hjem på værelset til sex. At jeg også er til voksne, og har taget penge for sex, har hun ingen viden om. Men at jeg blev mobbet en periode på min gamle skole, og at det derfor blev besluttet jeg skulle tage på efterskole. I virkeligheden tror jeg, at Thomas, der var mest ude efter mig, i virkeligheden prøver at dække over at han tænder på mig. Min gaydar har slået ud flere gange, når han ikke vidste, jeg så, han stirrede på mig. Lasse indrømmer, at han blot har lagt låg på sine følelser. Troede vel det gik over, og at han ville finde en sød pigekæreste. Men at mødet med mig, fik alle hans forsvarsværker til at bryde sammen. Han havde da spillet pik til billederne i hans hoved fra drengene efter gymnastik i badet eller efter sport. Og han ofte måtte skjule, at han fik rejsning der. Det kan vi lige grine lidt af sammen. Men tiden løber, Maja kommer ind, og ser os ligge sammen, hun kysser sine bøssedrenge, og går i gang med at stoppe lidt ned i sin taske. Vi må også op og igang bussen kører snart. VI får vores tøj på, og Lasse smutter igen. Efterhånden som vi bliver færdige samles alle nede foran skolen. Frederik bliver lige hentet i sin fars røde Tesla, det er der sgu stil over. Han får lige et kram, men vi undlader at kysse. Nu kommer bussen, der er rift om pladserne, jeg får en vinduesplads med Maja ved min side Lasse sidder lige bagved. Desværre har jeg det med at falde i søvn på lange busture, så jeg er ikke den bedste underholdning for min søde veninde. Lægger hovedet på Majas skulder og døser hen. Vågner op og ser at mine bukser er blevet åbnet, og Maja har hele hånden nede i mine underbukser Jeg er helt stiv, og hun onanerer mig til udløsning i mine bukser. Så lyner hun op igen efter sig, og knapper mine bukser igen. Hun slikker selv min sæd af sine fingre.
Så sidder jeg der med spermvåde underbukser. Det er kun en pige fra en anden efterskole, der har set det, og hun smiler venligt. Lasse sover på sædet bag mig. Majas hvisker i mit øre, at det var frækt, og at hun jo måtte benytte sig af at jeg sov.
Vi nærmer os målet. Så vi får vækket Lasse. Da jeg triller ind på parkeringspladsen, får jeg øje på min mor. Hvor er hun sød at hente mig, der er selvfølgelig også andre forældre, men jeg elsker sgu min mor. Da vi er kommet ud af bussen, præsenterer jeg min mor for både Maja og Lasse, som værende mine kærester. Frederik må hun jo vente med at møde.
Da Lasses mor kommer hen til os, kysser jeg Lasse på munden. Han kysser dejligt tilbage. Lasse siger til sin mor, “det er Simon, han er min boyfriend, og her er Maja, hun er min girlfriend”.
Lasses mor ved ikke helt, hvad hun skal sige, men giver hånd, og skynder sig væk med Lasse. Der bliver noget at tale om i det lille hjem i weekenden.
Min mor kender min ligefremme stil, og giver Maja et kram. Da hun ikke bliver hentet, vil min mor absolut køre hende hjem i vores lille Skoda. At hun bor ude på Amager, ser min mor ikke som det mindste problem. Vi hopper ind på bagsædet. Min mor siger, at Lasse så sød ud, og at det er nyt, jeg har en pige kæreste. Jeg svarer, at jeg elsker mine venner.
Maja bor i en villa næsten ude ved lufthavnen. Hun inviterer os ind til en kop kaffe. som tak for turen. Vi har jo kun os selv at tænke på, så det siger vi ja tak til. Maja har en lillebror, en larmende lille hund, og to venlige forældre. De vil super gerne møde os, og laver straks kaffe og finder nogle kager frem. Maja siger ligeud, at selvom jeg er bøsse, er vi kærester på vores måde. Hendes søde lillebror sidder allerede, og sender flirtende øjne til mig. Jeg må vel finde mig i, at sådan virker jeg altså på andre. Majas forældre smiler også, og min charmerende mor taler fint med alle.
Men nu skal vi hjemad, Maja følger os ud, vi kysser, og hun siger, ”jeg må vist holde lidt øje med min lillebror, hvis du skulle komme på besøg igen”.
Nu går den over Amager broen hjem til Hvidovre, hvor vi bor i et højhus. Der er heldigvis elevator. Min mor åbner en flaske hvidvin og tilbyder mig et glas, jeg skal sidde på skødet af hende og fortælle en masse om efterskolen. Det bliver den stærkt redigerede version, men jeg indrømmer, at jeg har sex med mine venner dagligt. Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har tilfredsstillet mig selv. Fortæller også, at jeg nu bor sammen med Maja, da min roomie blev sendt hjem. Min mor kysser og krammer mig, men vil også vide, om jeg følger med i skolen og om lærerne er gode. Jeg fortæller jeg får masser af ros, og at min kæreste Frederik hjælper mig med matematik og fysik.
Vi laver dejlig asiatisk mad sammen med grøntsager og nudler. Min mor er super til det, det må ligge i generne.
Men jeg bliver hurtigt træt, og vil i seng. Mine underbukser klistrer sig til min krop, da jeg tager dem af, så snupper lige en hurtig skyller i brusebadet først. Min mor vil lige se sin søn, så hun kommer ud på badeværelset, og tækker badeforhænget til side, hun kan lide at følge med i min pubertet, hun ved jeg er sent udviklet, men at jeg er kommet efter det nu. Det kan dog ses, at jeg ikke længere har hår på pikken. Jeg siger, det bare er en leg, og at det gror ud igen.
Fuck, det er skønt at sove i sin egen seng. Jeg vågner først efter ti timer.
Der dufter af friskbagt morgenbrød og kaffe, det får mig ud af sengen. Jeg finder nogle små underbukser og en lille t-shirt. Vi er ikke generte overfor hinanden, og jeg har tit sovet nøgen med min mor, og hun har altid været sød over for de drenge, jeg tog med hjem i seng.
Vi aftaler en tur på strøget, og at spise frokost på en cafe. Det er ligesom vi plejer med mor og søn hygge. Jeg skal dog lige i banken, og sætte nogle penge ind, det skal hun helst ikke vide noget om.
Har taget titusinde frem til banken, samt nogle nogle andre få tusinde til at købe tøj for, og som lommepenge.
Så smutter lige i centret til banken, jeg finder på en løgnehistorie til kassedamen om, at det er tilskud fra min morfar til en rejse med efterskolen. Det er jo ikke normalt at en dreng på fjorten sætter 10k ind i kontanter. Men mit uskyldige smil redder mig fra spørgsmål.
Nu kan vi tage s-toget til byen. Vi finder en fed modebutik, og jeg får mig en ny garderobe. Så inviterer jeg min mor på cafe til frokost. Jeg har godt nok lagt røv og mund til meget for at tjene de penge, men de skal jo ikke ligge og kede sig.
Der kommer en sms fra Maja, hun er også i byen med sin mor. Vi aftaler at mødes på cafeen og spise frokost sammen. Det er vildt fedt at mødes udenfor skolen, Det lover godt for vores fremtid sammen. Majas mor hygger sig også super godt med min mor. Vi kysser som ægte kærester. Gad vide hvad min kæreste Lasse laver ? Og hvad med min elskede Frederik ?
Må skrive med dem senere, lige nu gælder det søde Maja. Hader at sidde med mobilen fremme, når jeg har en levende person foran mig.
Maja spørger, om jeg kan sove hos hende i dag ? Det lader jeg være op til min mor. Hun siger det er ok, hvis jeg kommer hjem senest kl 10 i morgen, så vi kan få en frokost sammen inden jeg skal med bussen tilbage igen. Min søde mor, vil gerne have, at jeg er lykkelig, og hun kan se min glæde for Maja. Jeg leger lige manden med pengene, og betaler for os alle sammen. Min mor tager mine nyindkøb med hjem, og jeg kører med Metro ud til Maja. Majas mor er også begyndt at røre ved mig, hun kalder mig for svigersøn, selvom hun griner, når hun siger det. Jeg er altså kun fjorten og Maja er lige fyldt femten.
Hjemme hos Maja, sidder lillebror Danni i køkkenet og spiser, han er i fodboldtøj, med græs på knæene og røde kinder. Fuck han er cute. Han springer op, og giver mig en krammer. Maja gør ham opmærksom på, at jeg altså er hendes kæreste. Det griner vi af.
Vi får colaer med ind på værelset. Det er faktisk ret spændende at være på et pigeværelse. Stemningen er helt anderledes, det er naturligvis både noge med farver, men også indretningen, og alle de mærkelige genstande, der står og pynter. Her dufter nu også en del anderledes end på de drengeværelser, jeg plejer at komme på. Vi hører noget lækker blød pigepop, mens vi ligger og på sengen, og kigger hinanden ind i øjnene. Love, love, love.
Moren banker på, og træder ind i en bevægelse, det er noget mødre kan. Det er da altid noget, vi stadig har tøj på. Majas hånd har da strejfet min pik et par gange, og jeg ved hvem, der skal sutte hendes klit i aften. Moren vil fortælle, at det er frikadeller med kartoffelsalat, der er på menuen, og hun vil vide om jeg spiser svinekød. Jeg siger, at vi asiater spiser alt.
Jeg har godt nok endnu ikke været i Korea, eller noget andet asiatisk land, men det er et kæmpe ønske for mig, at se hvor min mor kommer fra. Men det er sjovt at spille på folk fordomme. Maja er ved at dø af grin. Hun må bide i en pude for at få hold på sig selv. Lidt efter banker det igen. Danni venter dog uden for døren, til der bliver sagt kom ind.
“Hvad laver I” ?
Vi kan ikke stå for ham, og Maja har da også savnet sin lillebror, så han får lov til at ligge mellem os til vi skal spise. Vi kæler lidt med ham, og svarer på hans femten tusinde spørgsmål om efterskolen, og om vi kysser. Det beviser vi, ved at kysse hen over ham. Men så kilder vi ham, så han ikke skal føle sig udelukket. Jeg mærker også på hans dejlige drengekrop.
Måltidet bliver super hyggeligt. Men Maja vil prale med mig overfor sine bedste veninder, så jeg skal til pige hygge hjemme hos en af veninderne. Maja tryller en flaske hvidvin og en sixpack øl fra sin far. Vi kan gå derhen på få minutter. Endnu et pigeværelse, men denne gang sidder der tre piger allerede. Det er vildt pinligt, de unge piger er vilde med mig. Jeg skal svare på, om jeg er model, om jeg vil være skuespiller eller danser, om de må se mig danse, om jeg vil tage min t-shirt af. Fuck, jeg giver mig. Smider min t-shirt og laver en dans til et popnummer. Det er ikke sådan at være afhængig at beundring. De er fuldstændig oppe og køre over min dans, eller er det min krop ? Maja sidder og smiler, dels ved hun, jeg er til drenge, og dels ved hun, at jeg elsker hende.
Maja har taget nogle billeder, mens jeg dansede for pigerne, og har sendt dem til Lasse og Frederik. Stakkels Frederik han keder sig i Jylland til familiefest, og Lasse er lidt sur over, at Maja har lagt beslag på mig. Men de har godt af at savne mig lidt.
Vi får et glas vin, og jeg lister lige min t-shirt på igen. Må hellere spille rollen som Majas boyfriend, så sætter mig ved siden af hende, og holder hende i hånden, og giver lange kys.
Det er et kig ind i en hemmelig verden befolket af piger. Godt jeg ikke er sissyboy i dag, så havde jeg været en af pigerne selv. Vi tager også en øl hver. Pigerne snakker. Men nu kan vi gå hjem igen. Jeg giver kindkys til veninderne.
Det skal blive rart at dele seng med Maja igen. Maja låser døren, for at holde Danni ude. Vi er begge nøgne, da jeg finder min plads mellem hendes ben. Nu skal fisseslikker eksperten arbejde. Jeg kan faktisk godt lide det, ikke at jeg selv bliver ophidset af det, men glæden ved at give min elskede veninde flere orgasmer er nu kæmpestor.
Vi sover tæt sammen. Men jeg vågner ved, at jeg skal ud og tisse. Finder dog hurtigt ind i varmen igen. Da jeg vågner næste gang, mærker jeg en krop tæt på mig, og skal lige til at kysse Maja godmorgen. Da jeg opdager, at det er Danni, han er krøbet ind i sengen til os, jeg glemte at låse efter mig. Drengen sover trygt. Jeg får liv i Maja, hun bliver først sur og gal, men så kan hun godt se det sjove i det, og indrømmer, at de ofte sover sammen. Vi kysser drengen begge to, og sender ham tilbage til sin egen seng. Nu kan vi bade sammen. Jeg finder mit tøj, og vi går ud i køkkenet, hvor forældre sidder og får deres morgenkaffe. Efter et par kopper og nogle rundstykker insisterer faren på at køre mig hjem. Maja tager med for at se, hvor jeg bor. Jeg giver lige min mor besked om, at jeg er på vej, og at Maja og hendes far er med. Det er jo en lille lejlighed, men vi er jo kun os to, til gengæld er her en flot udsigt. Det er lidt pinligt at vise faren mit værelse, der hænger nøgenbilleder af lækre fyre på væggen, og der står en ret stor dildo i vindueskarmen. Over min seng på væggen hænger et stort regnbueflag.
Han smiler bare, men skynder sig alligevel ud igen. Min mor drikker en kop kaffe med ham i køkkenet, mens Maja roder i mine ting og klædeskab. Fuck, hun er nysgerrig. Hun finder selvfølgelig min skuffe med sexlegetøj. Maja roder med håndjern, manchetter, og forskellige butt plugs og mit blindfold.
Da faren kalder, får jeg et hurtigt kys af Maja, vi ses jo i bussen om ca. fem timer.
Så er det tid til lidt kvalitetstid med min mor. Vi får en dejlig frokost, min mor siger hun savner mig, men også nyder, at jeg er glad for skolen. Hun siger også, at jeg bør tage Lasse med hjem en weekend. Jeg er super spændt på at høre fra Lasse, om han er sprunget ud i weekenden overfor sin familie. Det må jeg høre i bussen.
Da jeg ankommer til opsamlingsstedet med min mor, står Maja og krammer Lasse, og hendes mor og far og lillebror ser bekymrede ud.
Lasse græder, Fuck, der er noget helt galt.
Kommentar