Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Marco og mig - Den første gang (7)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 2816

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Rimming, Analsex, Onani og Første gang
Vi lå lidt og stønnede svagt, mens vi kyssede. ’Tror du, jeg kan finde ud det? Hvad hvis det gør ondt?’, spurgte Marco temmelig nervøst. Han havde åbenbart mange tanker om det. ’Jeg tror, det bliver vildt og godt. Men jeg er også lidt nervøs’, svarede jeg roligt. ’Aftaler vi ikke bare, at hvis det ikke er rart for en af os, så siger vi stop. Det var vi jo meget gode til den anden dag’, fortsatte jeg. Marco nikkede og smilede, og vi kyssede igen. Så afbrød han kysset igen. ’Men har vi noget… Du ved… Kondomer og så noget?’, spurgte Marco igen nervøst. Jeg rakte min arm over mod sengebordet og åbnede skuffen. Jeg tog kondompakken og glidecremen frem. ’Spritnyt – aldrig brugt…’, sagde jeg så og smilede og lagde det oven på bordet. Marco grinede, og vi mødtes i endnu et kys.

Jeg slap hans mund og fortsatte kyssende hans hud ned af hans krop, til hans glatte stive pik var ud for min mund. Jeg kiggede op på ham og Marco ned på mig, og så tog jeg pikken i munden. Selvom jeg nu havde prøvet det et par gange, var det stadig en vild fornemmelse. Jeg suttede og slikkede på den. Jeg havde nu lært, at små slik på hans pikhoved tændte ham vildt. Det samme gjorde, når jeg langsomt tog hans pik længere og længere ind i min mund. De ting gjorde jeg en del af, og Marco stønnede nu. Han begyndte at mundkneppe mig, og jeg tog bare imod. Jeg tog hans pik ud af munden og fik lidt af hans presperm frem og slikkede pikhovedet rent for det. Det tændte mig vildt.

Marco rejste sin krop op og satte sig med ryggen mod væggen i hovedenden. Jeg fulgte ham og satte mig overskrævs på hans krop. Jeg kunne mærke hans stive pik mod min røv. Vi kyssede. Marco tog fat i mine hofter. ’Kom, vend dig om’, sagde han og flyttede roligt på mig, og han flyttede sig væk. Jeg lagde mig på maven. Marco gik om bag mig og op i sengen igen. Han kyssede min nakke, mine skuldre, min ryg, mine baller, som spændte lidt ved hans kys, og han lod sin tunge føre op langs min revne. Jeg følte mig helt rundt på gulvet af liderlighed. Så spredte han roligt mine ben, så mit glatte hul kom til syne for ham. Fuck, tænkte jeg, nu får jeg fandme slikket røv. Marco havde jo nok ikke prøvet det før, så hvad ville han synes om det?

Jeg kunne fornemme, at Marco flyttede på sig, og jeg kunne mærke hans åndedræt komme nærmere mit hul. Han var uden tvivl meget opstemt. Så mærkede jeg et kys på mit hul. Det var en ubeskrivelig følelse. Derefter kom tungen fra Marco, der rørte mit hul. ’Åhhhh’, skreg jeg i ren nydelse. Jeg vred mig lidt, og Marco måtte rette på mig igen. Så ramte hans tunge mit hul igen, og så slikkede han først roligt på og i det, men så øgede han tempoet. Jeg havde svært ved at holde til det. Nydelsen var ekstatisk. ’Åh åh argh åh’, pustede jeg, og stønnede jeg. Jeg måtte simpelthen have det ud. Marco pressede sin tunge mod mit hul, og hans tunge kom lidt ind i mig. Han holdt den der, mens han stønnede, inden han trak den ud igen og slikkede lidt videre i mit hul.

Så slap hans tunge mit hul. Marco rykkede lidt på sig. Han løftede op i mig, så jeg kom lidt op på knæ. Jeg kiggede ned på min egen stive pik og så en dråbe presperm falde ned på lagenet. Jeg var overdrevet tændt. Marco lagde sin pik i min revne, som han havde gjort dagen før. Han kørte den lidt frem og tilbage. Så bøjede han sig ind over mig, mens han kyssede min ryg. Hans arm rakte mod sengebordet og fik fat i pakken med kondomer og glidecremen. Han slap mig lidt, og jeg kunne høre, han rodede lidt med pakken og raslede med papiret. Jeg drejede hovedet over min skulder og fangede Marcos blik. Han smilede. Han havde fået kondomet ud, og jeg kunne se, han førte det mod sin stive bankende pik. Han rullede det langsomt ned over den slanke pik. Så greb han glidecremen og åbnede den. ’Jeg ved jo ikke lige, hvordan man helt gør det her’, sagde han så stille. ’Prøv dig frem’, svarede jeg bare. Jeg var spændt på det næste, der skulle komme, men følte mig også klar.

Marco tog noget glidecreme ud, og først smurte han lidt på sin pik. Så tog han lidt mere creme og førte så sine fingre mod mit hul. ’Argh’, stønnede jeg, da han begyndte at massere mit hul med cremen. Han førte en finger mod hullet og lod den langsomt glide ind. Cremen virkede. Hans finger gled fint ind. Han førte den lidt frem og tilbage i mig. Jeg stønnede. Følelsen var eminent.

Så trak han sin finger ud igen. Nu kunne jeg mærke, han satte sin stive pik mod mit hul. Allerede der havde jeg svært ved at holde til det af ren liderlighed. ’Klar?’, hviskede han. ’Klar – giv mig din pik’, stønnede jeg næsten febrilsk. Han pressede sin pik mod hullet. Der skete ikke så meget, men Marco rykkede lidt på sig og fortsatte med at presse stille. Jeg slappede af og gav mig mere hen, og så åbnede mit hul sig for ham, og han gled langsomt ind i mig. Det gjorde ondt, og det nev og sveg i mit hul. Men jeg ville vente og se. Da Marco var kommet lidt ind, bad jeg ham vente. Han holdt sin pik der, og jeg trak vejret dybt og slappede mere af, til jeg var klar igen. ’Mere’, sagde jeg så, og han fortsatte lidt mere ind i mig. Nu havde jeg vænnet mig til hans formidable pik. Den var fandme inde i mig.

Marco begyndte at bevæge sit underliv, så hans pik gik frem og tilbage i mig. Han gjorde det meget roligt og i langsomt tempo. Det var ekstremt, og nu nød jeg det fuldstændigt. Han øgede tempoet, uden at det blev voldsomt. Nu stønnede jeg meget, og Marco pustede og havde en meget hurtig vejrtrækning. Han udbrød også ’Fuck mand’ og ’Shit’ ind imellem. Han var åbenlyst helt væk i tænding. Marco førte sin hånd rundt om mig og tog fat i min pik og kørte den lidt af, mens han slap lidt på tempoet i mig. ’Arghhh’, udstødte jeg nærmest i et skrig. Jeg troede, jeg skulle komme der, men Marco stoppede og slap min pik.

Marco løftede op i min overkrop så jeg nærmest kom op at sidde. Marco lænede sig bagud, og nu sad jeg næsten på hans pik. Marco sad stille, og så begyndte jeg at bevæge mit underliv, så Marcos pik gik op og ned i mig. Marco stønnede vildt ved de bevægelser. Jeg stoppede og holdt mig lidt oppe. Så var det Marcos tur til at styre tempoet. Nu gav han den virkelig gas. Han kørte et hårdt tempo, og han førte sin pik langt ind i mig. Men jeg havde givet mig hen for længe siden, og nu nød jeg bare alt, hvad han gjorde. Marco fortsatte lidt. ’Fuck fuck fuck, jeg tror den går på mig..’, stønnede han så vildt. ’Nej nej, vent lidt’, sagde jeg og fik ham til at stoppe. Jeg ville se hans ansigt, når han kom. Jeg bevægede mig, så hans pik kom ud af mig. Da den forsvandt fra mit hul, var det en ekstrem følelse, og jeg skreg højt. ’Er du ok?’, spurgte Marco lidt nervøst. ’Fuck, ja!!’, var det eneste, jeg kunne sige, mens jeg stønnede. ’Det her skal du prøve’, sagde jeg liderligt. Marco smilede. Jeg kiggede ned på hans overkrop, som bevægede sig hurtigt med hans vejrtrækninger. Mit blik fortsatte ned til hans pik, som bankede stiv med kondomet på.

Jeg tog fat i Marco og styrede ham op på ryggen med hovedet lidt op af væggen. Hans pik strittede op i vejret. Jeg satte mig overskrævs på ham og spredte mine ben lidt. Jeg tog min hånd om bag ryggen og greb fat i Marcos pik. Jeg satte den mod mit hul, jeg slappede af og langsomt gled den ind i mig. Jeg førte min røv langt ned over hans pik, og nu kunne jeg virkelig mærke den fylde mig ud. Jeg kiggede på Marco, der lignede en, der kunne sprænge. Jeg startede med at køre min røv op og ned over hans pik. Det var ekstremt lækkert. Jeg kiggede ned på min stive pik, der dansede foran Marco. Den var totalt våd. Marco greb den og spillede den af. Det var for meget for mig, og jeg skreg og råbte i ren nydelse. Så slap han min pik og tog fat om mine hofter. Jeg stoppede mine bevægelser, og Marco styrede nu tempoet ved sine kneppebevægelser, der hurtigt gik op og ned i mig. Han kunne ikke fortsætte længe.

Marco stønnede vildt. ’Åh fuck mand, fuck fuck’, råbte han højt. Han lavede et par kneppebevægelser mere, og så tog han sin ene hånd mod min pik, hev et par gange i den og slap den igen. Det var for meget for mig. Marco spændte i sit ansigt og stoppede så sine bevægelser. Så pustede han ordentligt ud, og jeg kunne mærke mit hul stramme til. ’Arghhh’, skreg Marco, da spermen fløj ud i kondomet. Han lavede et par kneppebevægelser til, og så rystede min krop. Jeg kiggede ned på min pik, som stod helt stiv ud i luften. Ud af den fyrede et vildt skud sperm, der stod ud over Marcos bryst. Marco kneppede mig videre, mens han stønnede vildt. Han fortsatte uden tvivl med at komme. Mit hul strammede sig stadig om hans pik. Jeg greb min egen pik og hev i den. Et endnu vildere skud kom denne gang, og det fløj helt op i ansigtet på Marco. Jeg fortsatte med at køre min pik af, og spermen stod ud over Marco. Marco lavede endnu et par kneppebevægelser, inden han faldt til ro. Jeg slap min pik og stønnede langsomt nu. ’Fuck mand’, pustede jeg.

Jeg løftede let på min krop og kunne mærke Marcos pik langsomt glide ud af mig. Til sidst kom den helt ud. Ved det stønnede vi nærmest i kor. Jeg svingede mit ene ben over Marco og kom ned på siden af ham. Jeg kiggede ned på hans pik, som var faldet lidt nu. Jeg tog min hånd ned til den og rullede forsigtigt kondomet af den. Der var en stor klump hvid sperm i enden af det. Hans pik var også totalt fedtet ind i sperm.

Marco begyndte at grine – faktisk lidt meget. ’Fuck, det var da helt crazy…’, sagde han så. ’Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige…’, var det eneste, der kom ud af min mund. ’Jeg ved, hvad jeg skal sige.. Det her skal vi bare gøre igen. Jeg fortryder næsten, vi ikke har gjort det før..’, sagde Marco så. ’Jeg er SÅ frisk på mere’, sagde jeg, mens jeg stadig havde den ekstreme fornemmelse i min krop. ’Faktisk gad jeg godt at have mærket dine skud i mig’, røg det så ud af mig. Marco grinede. ’Måske prøver du det en dag…’, sagde han frækt.

Vi lå lidt og fik pulsen ned. Jeg vendte mig mod Marco og kyssede ham. Han gengældte det hedt med sin tunge. Så rejste han sig og gik mod badeværelset for endnu en skyller. Han kom tilbage, og jeg rejste mig, gav ham et kys og gik selv ud for at tage en skyller. Da jeg kom tilbage, kunne jeg se, Marco sov. Han lå nøgen på siden med det øverste ben trukket op. Fuck, tænkte jeg, og min pik rejste sig igen, da jeg kunne ane hans glatte hul. Jeg havde lyst til en tur til. Men fornuften talte til mig, og den sagde mig, at der måske også skulle være energi – og sperm – til de andre dage. Jeg pustede lysene ud og lagde mig tæt op af Marco. Jeg placerede min stive pik i revnen på ham – det slap han ikke for. Jeg førte min arm rundt om ham, kyssede ham blidt bag det ene øre og lukkede øjnene. Inden længe havde søvnen fået tag i mig.

(Fortsættes)
Kommentar