Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Marco og mig - Rom & cola (6)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2271

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Onani og Første gang
Dagen efter var jeg i virkelig godt humør. Jeg sov ikke alt for længe, selvom det var blevet lidt sent dagen før. Jeg kom hurtigt afsted til stranden. Mange af drengene var der, og vi spillede bold og badede en masse. Jeg lavede sjov med mange af de andre drenge, men Marco og jeg gav hinanden lange og kærlige blikke. Tiden gik hurtigt, og da vi havde pakket sammen og skulle til at komme hjemad, var klokken seks. Vores veje skiltes, Marco og jeg gav en krammer foran de andre. ’Vi ses om ikke så længe’, sagde Marco stille, og så gik han med de andre.

Jeg tog hjem, fik bikset lidt mad sammen, tog et bad og ryddede lidt op i huset. Da klokken var cirka ni, bankede det på døren. Jeg åbnede, og der stod Marco med en sportstaske over skuldrene, som jeg kiggede på. Ja, jeg tog lidt forskelligt med – det er jo et par dage’, sagde han grinende. Han havde en rød T-shirt på og et par mørkeblå cowboyshorts. Jeg selv stod i en hvid T-shirt og et par grønne bløde sportsshorts. Han trådte ind i huset og satte tasken på gulvet. Jeg lukkede døren, og så mødtes vi et kæmpe og hedt kys. Det var det første i dag, og det virkede som om, at vi begge længe havde ventet på det.
Jeg viste Marco kort rundt i huset. Han virkede til at være ganske imponeret over huset og dets indretning. Da vi kom til værelserne, som lå overfor hinanden med gangen imellem, spurgte jeg ham hvilket værelse, han ville have. Marco kiggede forbløffet på mig. ’Men…’, stammede han. Jeg begyndte at småfnise. ’Du ønsker måske at dele værelse med mig’, sagde jeg og grinede, mens jeg pegede på det værelse, hvor mine ting lå, og sengetøjet var lidt krøllet. ’Det ved jeg nu snart ikke’, sagde han og spillede fornærmet. ’Jeg må hellere lige prøve sengen af’, sagde han og gik ind i værelset og mærkede på sengen og lagde sig ned i den på ryggen. Jeg hoppede op på sengen og satte mig overskrævs på maven af Marco. ’Nå, hvad siger du?’, sagde jeg, mens jeg holdt ham på brystet. ’Hmm, følger den der med i værelset?’, sagde Marco så og nikkede med hovedet mod mit skridt. I de bløde grønne sportsshorts var det nu tydeligt, at min pik bankede stiv i mine underbukser inde under. Jeg grinede. ’Det er all-inclusive her’, sagde jeg så og grinede højt over min egen joke. Marco grinede. ’Jamen, så tager jeg det’, sagde han og rørte ved den stive pik uden på shortsene. Han hev mig ned til sig, og vi kyssede igen. At være sammen med ham var bare fantastisk.

Vi lå lidt i sengen, hyggede og småsnakkede. ’Vil du ikke have lidt at drikke?’, spurgte jeg så. ’Måske jeg kan bikse en lille drink sammen, mens du pakker lidt ud’, fortsatte jeg. Den var Marco helt med på. Jeg fik bikset en rom og cola sammen til os, mens Marco lagde lidt frem her og der. Så satte vi os i den største af sofaerne i stuen med vores drink. Vi sad og talte sammen. Vi snakkede om, hvad vi havde lavet før – det handlede jo mest om, hvad vi havde lavet med os selv. Vi talte om at spille pik og også om at lege lidt med vores hul. Al den snak gik lige i min pik, som bankede stiv i mine bukser. Marco lod sit blik glide ned til den og snart efter sin hånd hen over den. Vi stoppede vores snak og begyndte at kysse. Jeg lod min hånd glide ned over Marcos bule i hans cowboyshorts. Den var hård og på vej op af bulen igen, startede jeg på at knappe hans shorts op.

Marco førte sin hånd ind under mine shorts og lod den kæle min pik uden på mine underbukser. Den var virkelig hård nu, og mit åndedræt var hurtigere nu. Jeg havde fået knappet Marcos shorts op, han rykkede lidt på sig, så de kunne trækkes ned på hans lår. Jeg kiggede ned og så hans stive pik ligge på tværs i de hvide trunks, han havde på. Endnu en gang tændte det mig vildt at se ham i underbukser, og det gjorde det blot bedre, at hans pik bankede stiv i dem. Den hvide farve passede perfekt til hans huds lysebrune glød. For enden af pikken bredte der sig en lille våd plet af presperm i de hvide trunks. Jeg stoppede kysset og lod min pegefinger køre rundt på den våde plet. Marco lukkede øjnene og stønnede svagt.

Marco greb så fat i kanten på både mine shorts og underbukser, og med fælles hjælp fik vi trukket de to ting af mig. Jeg trak dem helt af og tog også T-shirten af og sad nu nøgen i sofaen. Marco tog også sin T-shirt af. På spidsen af min stive pik glinsede prespermen. Marco bøjede sig ned til den og slikkede forsigtigt på prespermen. Det var en vild fornemmelse, det gav og min pik gibbede lidt. Så rejste han sin overkrop igen. ’Mmmm, fuck det er frækt med sådan noget presperm’, sagde han på en mega liderlig måde, syntes jeg. Så gik han ned igen og tog pikken i munden og begyndte at sutte mig. Han suttede godt til og slikkede også af og til på mit pikhoved og skaft. Jeg nød det i fulde drag og stønnede og pustede. Så stoppede han lidt og tog min pik i hånden og kørte den af. Jeg kunne mærke, at jeg var tæt på. Jeg valgte at stoppe hans pikspillen. ’Ikke endnu’, sagde jeg og smilede, mens jeg pustede. Marco smilede, stoppede og satte sig op.

Jeg skubbede ham let tilbage i sofaen. Jeg kælede med mine fingre på hans stive brystvorter. Så trak jeg hans shorts helt ned og af. Jeg kiggede igen på hans stive pik i de hvide trunks. Pletten var bare blevet større. Så tog jeg fat i kanten på underbukserne. Han løftede lidt op i sin røv, så jeg kunne trække dem af. Hans pik kom ud og lagde sig let bankende op af hans mave. Den var temmelig våd af presperm. Jeg satte min tunge mod pikhovedet og tog så hele pikken i munden og begyndte at sutte Marco. ’Århh’, stønnede han hurtigt, mens jeg lagde mærke til, at hans mavemuskler spændtes i hans vejrtrækninger. Det var for lækkert at se på og opleve, at Marco nød det. Jeg suttede og slikkede et godt stykke tid, og den salte smag var vedvarende fra hans presperm.

Så stoppede jeg, gav ham et kys, tog let fat i hans hofter, og i samarbejde kom han op fra sin siddende stilling og vendte sig om og satte knæene i sofaen og spredte benene lidt. Sofaen var ganske stor og bred, så det kunne godt lade sig gøre. Hans lækre glatte hul blottede sig for mig. Jeg satte mit hoved mod det og lod først min tunge glide fra hans boller op igennem hans revne forbi hans hul. Det rystede helt vildt i Marcos krop ved det, så jeg gjorde det et par gange. Nu stønnede han højt. Jeg lod min tunge danse omkring hans hul, og så slikkede jeg intenst omkring og i det. ’Fuck ja’, stønnede Marco. Jeg fortsatte med at slikke og førte også min tunge lidt ind i ham en gang imellem. Jeg tog min hånd imellem hans ben og greb fat i hans pik. Jeg kunne lige få fat i den, så jeg kunne køre den af på ham, mens jeg fortsatte mit slikkeri. Marco nærmest skreg nu. Jeg blev ved lidt endnu. ’Åh fuck fuck fuck, jeg kan ikke mere’, råbte Marco højt, og han valgte hurtigt at vende sig om og lægge sig på ryggen i sofaen, mens jeg slap grebet om hans pik, og min tunge forlod hans hul. Han stønnede vildt. Jeg skulle til at gribe hans pik igen og hjælpe ham det sidste stykke. Det nåede jeg dog ikke, for uden nogen berøring spændte Marco i sin krop, og i et flot skud stod spermen ud af ham og op på hans bryst. Jeg sad overskrævs på hans lår og så, hvordan hans pik bankede flere skud ud over ham. Jeg kunne ikke styre mig. At slikke Marco og spille hans pik samtidig havde tændt mig vildt og nu denne orgasme fra Marco. Jeg greb min pik, og det tog kun ganske få ryk, før jeg spændte i min krop, og jeg skød min sperm ud over Marcos pik og mave. Jeg pustede hårdt, mens jeg kiggede på et sidste skud, der ramte Marcos boller. Så lagde jeg mig ned på ham, og både han og jeg blev smurt ind i sperm.

Vi kyssede, smilede og grinede. ’Det bliver en dejlig weekend’, hviskede jeg. ’Det tror jeg på’, svarede Marco stille. Jeg rejste mig op og kiggede ned af mig selv og på Marco. Jeg grinede. Det var et kæmpe svineri af sperm. Marco grinede også. ’Godt at du undgik sofaen’, sagde jeg til Marco med henvisning til, at han havde nået at vende sig. Marco grinede. Jeg fandt et håndklæde frem og tørrede det værste sperm af vores kroppe og pikke. ’Jeg tror måske, vi skal have os et minibad’, sagde jeg. ’Du går først’, sagde jeg til Marco. Han rejste sig, gav mig et kys og gik mod badeværelset. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på hans lækre røv, da han gik mod døren og ud på badeværelset.

Det var et hurtigt bad, og Marco kom ud med håndklædet bundet om lænden. ’Din tur’, sagde han, og jeg rejste mig og gik ud i bad. Da jeg trådte ud af badeværelset, var lyset slukket i huset, og gardinerne var trukket for. Der kom dog lidt lys fra soveværelset, og jeg gik derind. Marco havde tændt 3-4 stearinlys og lå på sengen stadig med håndklædet om lænden og med lukkede øjne. Jeg var nøgen og lagde mig ved siden af ham. ’Sover du?’, sagde jeg hviskende for ikke at vække ham, hvis han gjorde. ’Nej nej, vi skal da sige godnat først’, svarede han og smilede med lukkede øjne. ’Tør vi nu ikke at være nøgne overfor hinanden længere?’, sagde jeg med henvisning til hans håndklæde om lænden. Han åbnede øjnene stille. ’Det er fordi, jeg har en lille overraskelse til dig. Den er pakket ind’, sagde Marco i en blanding af smil og grin.

Jeg førte min hånd ned til håndklædet og åbnede op for det og trak det væk. Frem kom Marcos lækre pik. Den var ikke stiv, men nu var der helt glat omkring hans pik. ’Fuck, mand’, hviskede jeg. Hans pik med de små sorte hår foroven havde været perfekt, men det her overgik det nærmest. Uanset hvad var det et lille twist, som bare gjorde mig om muligt endnu mere vild med ham.
Min pik havde rejst sig igen, og jeg førte min hånd omkring hans glatte pik. Den rejste sig lidt, og jeg førte mit hoved ned til pikken og tog den halvstive pik i min mund. Jeg mærkede den vokse i min mund, mens jeg kiggede på Marco, der lukkede øjnene og stønnede svagt. Jeg suttede lidt på hans nu stive pik og lagde mig derefter op på siden af ham. Vi lagde os ind til hinanden, og vores stive pikke dansede mod hinanden. Vi åbnede næsten øjnene samtidig. ’Jeg tror, jeg er klar nu’, sagde han stille. ’Men hvis det er okay, vil jeg gerne først prøve at kneppe dig’, sagde han lidt nervøst men også meget liderligt. Min pik bankede meget hårdt nu, og jeg rystede lidt i kroppen. Jeg var så klar, men blev også noget nervøs. ’Fuck, mand’, var det eneste, der kom ud af min mund. ’Du skal kneppe mig’, sagde jeg så. Ordene kom meget liderligt ud af min mund, og både Marco og jeg begyndte bare af det at stønne en smule.

(Fortsættes)
Kommentar