Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Søren møder Philip

Karakter: 0/0
Visninger: 3763

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Oralsex, Aldersforskel og Tvang
Søren møder Philip

Søren:
Min foretrukne måde at slappe på er at køre en tur min min Tesla, og hvis vejret er til det, som i dag, har jeg åbnet for soltaget. Blid jazzmusik over anlægget og så bare rille afsted. Jeg kører i mit nærområde mellem Køge, Borup og Viby. Her er bakket og smukt, åbne marker, små skove hyggelige gårde, og landsbyer. Jeg arbejder en del, som konsulent for både private og offentlige inden for bæredygtig energi i bygninger. Solvarme, solceller, varmepumper, isolering og ventilation. Jeg blev uddannet ingeniør for en del år siden, men har nu dette speciale. Og jeg tror mange har fået øjnene op for at fremtiden ligger her.
Det er rart bare at køre roligt rundt, bilen larmer jo ikke, så man skal holde godt øje med især racercyklister. Det er et yndet sted at cykle, da her er meget lidt trafik, smukt og bakket. Jeg kan køre temmelig længe uden at møde et eneste menneske.
Men nu kan jeg se en person gå langs vejen et stykke ude, der er langt til alting lige her, så det virker lidt underligt. Da jeg nærmer mig, springer vedkommende ind mellem nogle træer. Jeg når dog at opfatte, at det er en yngre person, og vedkommende ser slidt og snavset ud. Som god samfundsborger, vil jeg være sikker på, at personen er okay. Så jeg bakker lidt tilbage og kigger efter. Ingen spor efter at se. Er lige ved at køre igen, men så driver nysgerrigheden mig alligevel ud af bilens trygge rum. Først prøver jeg at kalde, men får ingen svar. Så træder jeg et par skridt ind mellem stammerne, og der ser jeg ham. En halvstor knægt i underbukser og t-shirt. Han er møgbeskidt, men han har dog et par sneakers på fødderne. Han ser opgivende og udkørt ud. “Kan jeg hjælpe dig med noget” ?
Af renderne under øjnene, kan jeg se han har grædt.
“Jeg kan ikke efterlade dig her, kan jeg køre dig et sted hen” ?
“Bare lad mig være, jeg…….”
Mere kommer der ikke fra ham, så hulker hans hjerteskærende. Alle alarmklokker ringer i mig, og mit beskytterinstinkt er i højeste beredskab. Jeg er jo vant til at forhandle med folk, så anlægger en ny taktik.
“Jeg har en kold cola i bilen, vil du have den” ?
Kan se på den unge mand, at det er svært at modstå det tilbud. Jeg rækker hånden ud og trækker ham op ad stå. Han ser ud til at være en teenager omkring de 14 år. Han er ikke fysisk kommet til skade, men der er noget helt galt. I mit forreste bagagerum har jeg en lille elektrisk køleboks, der er et par sodavand, en flaske hvidvin og en flaske Cremant. Godt at være forberedt. stikker drengen en iskold cola. Den tømmer han nærmest i en slurk.
“Jeg hedder Søren, og er blot ude og køre en tur, jeg vil meget gerne hjælpe dig, det er jo tydeligt, der er noget galt, du kan ikke gå rundt sådan her i underbukser”.
Han kigger ned ad sig selv, og så kommer der en antydning af et smil.
“Jeg har ikke sovet, og jeg trænger vist til et bad, tror du, at du kan hjælpe mig” ?
“Hvis du fortæller mig hvordan du er havnet her, kan jeg give dig et bad og en seng, samt noget mad, hvis det er”. Drengen sætter sig ind i bilen og lover at fortælle sin historie senere.

Philip:
Hvorfor skal vi også bo så langt ude. Min mor skred for fem år siden, og efterlod mig med en fordrukken og selvoptaget far. Min far er i den heldige situation, at han altid har ret, han er klogere end politikerne, eksperterne, forskerne ja selv dommerne i fodbold. Skulle man drage oraklet fra Lille Ladager i tvivl, risikerer man er en på hovedet. Han har godt nok aldrig læst en hel bog, eller fået nogen eksamen. Han stoppede sin læreplads og blev lagerarbejder for mange år siden. Jeg er klart en klods om benet på ham. Min vigtigste opgave er at hente en kold bajer, når han se fodbold på tv.
Jeg er alt det, han hader, jeg elsker at læse, går meget op i sprog og matematik. Skolebiblioteket er mit andet hjem. Jeg forstår ikke sport, og slet ikke fodbold.
Min far siger ofte, se hende der, hun har nogle lækre patter, eller se hende den lækre steg, hende skulle jeg sgu kneppe, kællinger er til for at blive kneppet…..har du fået dig en dame. Kommer du snart hjem med en lille lækker fjams ?
Han bruger tydeligvis ikke spejlet. Tror han virkelig, at nogen som helst kvinde ville komme i nærheden af ham ?
Så er der jo også lige det, at jeg ikke er tiltrukket af piger, men af fyre og mænd. Ikke mænd som min far, men mænd med hjerne og humor, udsyn og gerne lidt lækre.
Som dem jeg spiller pik til på nettet. Det behøver ikke engang altid at være porno. Bare nogle lækre fyre. Men de lander vist ikke på min planet. My life sucks.
Der var nogenlunde fred i dag, jeg var på vej i bad, og havde lige tænkt at lukke ned for min pc, da han kommer ind til mig. Ved ikke lige hvad han ville. Men på skærmen er en nøgen mand, der knepper en anden fyr i numsen. Min far får et anfald, råber og skriger op om svinere i hans hus, at jeg er en pervers bøsseøv, og at han altid har tænkt, jeg nok slet ikke var hans søn, når det kom til stykket. Han laver sgu ikke bøsserøve med sin pik. Da han begynder at at tage bæltet af ,ved jeg at der er udsigt til hårde tæsk. Men han har heldigvis fået en del øl, og er tyk og langsom. Så jeg kan ikke gøre andet en at springe over sengen, gribe mine sko, og løbe min vej. Det er først et sted inde i skoven, at jeg tænker på, jeg kun har underbukser og en t-shirt på. Jeg kan heller ikke komme tilbage, da min far helt sikkert bliver hjemme i weekenden, så længe der er øl i huset. Der ligger en shelter ovre ved søen på den anden side af skoven. Her vil jeg overnatte. Selvom det er sommer, bliver der koldt om natten, når det er stjerneklart. Og uden liggeunderlag og sovepose, er det forfærdeligt koldt. Jeg får ikke lukket et øje, hører hele tiden lyde, som jeg opfatter som farlige. Sulten og tørstig rejser jeg ved det første sollys, og prøver at få min kropstemperatur op igen. Hvad fanden skal jeg gøre ?
Jeg begynder bare at gå, da skoven slutter, går jeg bare videre ad landevejen. Kan vel være heldig at blive kørt over af en lastbil. At dø nu ville være den eneste rigtige løsning. Vil aldrig tilbage til ham. Da jeg ser en bil lige bag mig, bliver grebet af frygt og hopper ind i krattet. Bilen standser, den ser dyr ud. En flot mand træder frem, og kalder på mig. Han vil hjælpe mig.
Måske er han seriemorder, der er på udkig efter drenge i underbukser. Fuck det, alt er bedre end at ligge her. Det er udsigten til en cola, der gør udslaget. Sukker og væske, er det jeg virkelig trænger til. Udover et varmt bad og noget tøj. Det er med sikkerhed den bedste cola i mit liv. Den flotte og venlige mand hedder Søren, da han tilbyder bad, mad og en seng, er jeg solgt. Hvid slavehandel eller ej, jeg kan ikke klare mig her alene.

Søren:
Da drengen sidder i bilen, kører jeg med det hjemad. Selvom han er snavset og ikke lugter for godt. Så kan det ikke skjules, at han er ualmindelig lækker at se på, tynd med en drenget krop. Men lige nu usikker og skræmt. Hvad mon han flygter fra, bare det ikke er en efterlyst fra en eller anden institution. Må tjekke op på nyhederne hjemme. Der går to minutter så sover han. Må høre mere når vi er hjemme. Trykker garageporten op med fjernbetjeningen. Og vækker drengen, Vi bruger den indvendige dør til huset. Jeg støtter ham op ad trappen til første sal. På badeværelset, tager jeg hans snavsede underbukser og t-shirt af ham. Må beundre hans smukke krop, men der er ikke tid til det nu, sender ham ud under bruseren. Og rækker ham body shampooen. Det er skønt at se vandet først være mørkt og beskidt, og så langsomt blive klart, og rummet fyldes at den lækre duft fra fra min sæbe. Og ikke duft af jord og fugt. Jeg bliver hos ham, dels vil jeg være sikker på, at han er okay, dels er det svært at tage øjnene fra den smukke dreng. Da han vasker sig i skridtet og i numsen, kan jeg mærke det i min pik. Han kigger længselsfuldt på mit spabad, men nu vil jeg have ham tørret og i noget tøj. Måske kan han prøve det senere. Sidder jeg der og fantaserer om, at der bliver noget senere. Jeg rækker ham et lækkert stort hvidt håndklæde, og går ind i min garderobe. Finder et par joggingbukser og en t-shirt til ham. Bukserne kan han binde om livet med snøren , og oversize t-shirten ser ret cute ud på ham. Jeg tilbyder kaffe, og spørger, hvad han kunne tænke sig at spise. Han vil gerne have en kop kaffe, og tager imod et tilbud om en omelet med ristede pølser og noget brød med smør og ost. Det tager mig ikke længe at servere det for ham. Men nu skal jeg have nogle svar.
“Du bliver nødt til at sige hvad du hedder, og hvorfor jeg finder dig på den måde”.
“Jeg hedder Philip, jeg er flygtet hjemmefra, da min far ville slå mig med et bælte i går aftes”.
“Plejer han at slå dig, og hvorfor ville han slå dig” ?
“Han plejer kun at give lussinger, og han ville tæske mig fordi jeg sad og så noget på min pc”.
“Det lyder ikke godt, men der må være mere i det, du er jo flygtet, og har ikke haft lyst til at vende hjem, hvad så du på din pc” ?
“Jeg så gay porn, og min far hader alt, der er gay, han mener det er en sygdom, og burde være forbudt”.
“Det mener jeg ikke, er selv homoseksuel, og bor alene her, jeg har ingen børn, men du bliver nødt til at kontakte din far, ellers bliver du efterlyst”.
“Ha, han er sgu nok ligeglad, han skal bare selv hente sine bajere”.
Selvom han prøver at spille tapper, er der dyb sorg Philips øjne, og jeg kan se han også er udmattet. Så jeg tilbyder ham at låne min seng, og få sovet et par timer. Så må vi finde ud af noget. det accepterer han. Jeg mørklægger rummet, og lader drengen få lidt ro.
Der står intet på nettet om en forsvunden dreng. Så det giver os vel lidt tid endnu.

Philip:
Fuck et nice home. Det er stramt og maskulint, og badet er luksus. Ville elske at ligge i den spa og blive masseret. Jeg lader ham tage tøjet af mig. Dels er jeg ikke genert, og dels vil jeg godt give noget tilbage for hans hjælpsomhed. Han kan lide at se på mig, det er der ingen tvivl om. Hans øjne viger ikke fra mig, så jeg vasker mig ekstra grundigt på pik og boller, og i revnen bagpå. Han er faktisk lidt af en drømmefyr, mørkt hår med lidt gråt i siderne, flot overskæg og sorte skægstubbe. Han må være rig for at bo sådan her. Der er kun en tandbørste, så han bor nok alene. Hvorfor er han ikke min daddy. Måske vil han have mig, vil ikke kunne sige nej, men jeg er jomfru, så måske skuffer jeg ham.
Han kommer med et par super dyre joggingbukser og en lækker t-shirt. Jeg ville aldrig selv komme i nærheden af de mærker.
Han laver super lækker mad til mig, og jeg må fortælle lidt om mig selv, og hvorfor jeg er havnet her. Men da han tilbyder mig sin seng, tænker jeg først sex, men han vil bare lade mig sove. Søren går ud, og lukker døren efter sig.

Søren:
At putte den store drengi seng, får nogle følelser op i mig, havde jo aldrig tænkt jeg ville få børn selv. Vidste fra tidlig alder jeg var bøsse, og har egentligt ikke haft de store udfordringer med det. Mine to søstre har givet et væld af børnebørn, så der er ikke kommet bebrejdende ord fra mine forældre på den konto. Men at have ansvar for et andet menneske, og tilbyde sin omsorg og kærlighed, er alligevel dybt i mig et sted. Jeg har aldrig fundet MANDEN i mit liv, desværre, har været tæt på nogle gange, men det er ikke blevet til mere end nogle få år ad gangen. Det holdt dog i fem år med Gabriel, men så rejste han tilbage til England, og jeg så ham aldrig mere.
Men Philip vækker også et erotisk begær i mig, det er jo helt forkert, godt nok er han smuk, men jeg kan da ikke udnytte, at han har brug for beskyttelse, til at opnå tilfredsstillelse med ham. Der er nu alligevel et eller andet i hans blik, og så sagde han, at han så gay porn. Det er jo helt normalt i den alder at eksperimentere med køn og seksualitet. Det behøver ikke betyde noget, eller at han er til mænd, det kunne jo bare være almindelig teen porno. Hans far lyder godt nok som et svin. Jeg kender mange med juridisk indsigt, så må have hjælp til at beskytte Philip. Han skal i hvert fald ikke hjem og have tæsk.
Kan jeg få problemer ved at han er her nu. Burde jeg informere myndighederne. Han er jo tilsyneladende ikke meldt savnet. Kunne jeg få Philip til at ringe eller skrive til sin far. at han var hos en ven. Ville det give os lidt tid sammen, og måske komme op med en løsning.

Philip:
Jeg vågner op som Jeppe i baronens seng. Tænder en sengelampe, da der er ret mørkt i værelset. Så går det op for mig, at det er de sorte gardiner. Da jeg ruller gardinet op, ser jeg ud over noget, der mere minder om en park. Super velholdt have, stor pæne, og jeg kan se, der er en terasse lige nede foran. På en solseng sidder Søren med en kold drink. Han har hovedtelefoner på hovedet. Lytter åbenbart til noget. Men hvad der er mere interessant, han er nøgen. Han tager sgu sol in the nude. Åh, det har jeg også tit haft lyst til. En fræk tanke kommer straks op i mine syge fantasi, hvad om jeg gik nøgen udenfor til ham nu. Min pik kan åbenbart godt lide den tanke, for der kommer blod den vej nu. Før jeg rigtigt har tænkt tanken til ende, er jeg nøgen. Må jo vise lidt interesse for min redningsmand. Tænk om jeg kunne bo her. Først vil jeg dog se mig lidt omkring. Der er kun et soveværelse på første sal. Så udover det lækre badeværelse er der noget der minder om et kontor, eller nærmere en hjemmearbejdsplads. Der er endda et mødebord. Jeg går nedenunder, og smutter fra køkkenet ind i en lækker dagligstue. Døren ud til haven står åben. Men jeg er ikke færdig med at se mig om. Her er et gæsteværelse. Men det er upersonligt som på et hotel. En dør leder ud til garagen, den vej vi kom ind. Her er også et mindre badeværelse. Hoveddøren ser ikke rigtig ud til at blive brugt. Min pik er faldet til ro, så nu kan jeg godt ud og hilse på. Da jeg kommer inderfor synsfeltet på Søren er han lige ved at tabe glasset. Han tager hovedtelefonerne af, og undskylder han er nøgen, men at han ikke gider sole sig med tøj på.
Vi griner da jeg jo også er nøgen. Jeg vil gerne komme en fræk kommentar.
“Åh, jeg troede at dresscoden var in the nude”.
“Ha ha, skal jeg hente en solseng til dig, og vil du have noget at drikke Philip” ?
“Ja tak, vil da gerne have en cola”.
Søren er hurtig på benene, ser hans delige mandekrop, og den store voksenpik. Ikke blive stiv nu. Det er sgu for pinligt. Ud fra en sidedør i garagen fremdrager han en solseng mere med hynde og det hele. Søren placerer den ved siden af sin egen. Dejligt.
Så går han ind i køkkenet og kommer tilbage med en cola. Jeg skynder at sætte mig ned, der er gang i svulmelegemet igen. Så siger han det, jeg helst vil høre, at jeg må blive her indtil videre. Søren fortæller, at der ikke står noget på nettet om en forsvunden dreng. Men at det ville være godt, at jeg skrev en sms om, at jeg var hos en kammerat. Så der ikke kom en efterlysning af mig. Jeg tænker, at min lort af en far holder party med sig selv over, at jeg ikke er hjemme. Men kan godt forstå at Søren ikke vil have politiet rendende, hvis nogen har set mig i hans bil. Jeg låner Sørens telefon, og skriver til tossen derhjemme, at jeg sover hos en ven. Han svarer, at jeg ikke slipper for at få klø, når jeg kommer hjem.
Det er godt nyt for Søren, nu ligger der en trussel fra min far.
Søren vil vide hvor gammel jeg er. Jeg svarer femten og buksemyndig, og peger på min nøgne krop. Det udløser et skønt fælles grin.
Søren vil vide, om jeg vil have grill bøffer til aftensmad. Sikke et spørgsmål, men jeg skynder mig at sige ja tak. Under et lille halvtag, står en kæmpe gasgril. Søren trykker på nogle knapper, så er der gang i den. Han spørger om jeg vil hjælpe med maden. Det vil jeg naturligvis meget gerne, da han gør mine til at tage tøj på, tænker jeg, det er okay at nøgen sammen i køkkenet også. Heldigvis har min far skånet mig i mange år for at på hans grimme uformelige krop, men at gå ved siden af Søren, at virkeligt dejligt og føles ret naturligt. Ud af køleskabet kommer der et større stykke kød, det bliver skåret op til fire flotte bøffer. Han lægger dem på et fad, og giver mig en grilltang i hånden.
“Kan du ikke lige stege dem”? Så kommer jeg med tilbehør”.
Sikke et ansvar. Men Søren fortsætter bare med at arbejde, så jeg smutter ud til grillen.
I løbet af små ti minutter ser de færdige ud, der dufter fantastisk. Jeg lægger kødet tilbage på fadet. Så kommer Søren på slaget med to tallerkener. Der ligger en frisk salat, og franske kartofler og en stor klat kold bearnaise sovs. Der er et rundt bord under en parasol, der kan vi sidde. Søren tryller lige to hynder frem igen. Han kommer så med to glas en flaske rødvin og en cola. Jeg bliver tilbudt et glas vin, hvilken teen dreng siger nej til at lege voksen ?
Det er et himmelsk måltid, måske det bedste, jeg har fået meget længe. Vinen er fyldig og velsmagende. Men jeg får kun to glas, så står den på cola for resten.
Vi griner og pjatter, men der ligger en undertone af, at der er noget på spil. Søren kigger på mig “den” måde. Han tilbyder at købe noget tøj til mig i morgen i Køge. Jamen tak. Kunne være fedt, jeg har kun noget gammelt kluns, min fars lille løn rækker kun til noget fra Bilka, hvis jeg virkelig trænger. Det vil sige ikke har noget jeg kan passe. Tyve øl om dagen koster jo også en del. Tror at Søren har en noget bedre smag. Det jeg så før han smed tøjet, så eksklusivt ud på den den lidt underspillede dyre måde. Det bliver køligere og vi går indenfor.
Da jeg gaber tilbyder han mig at komme op og sove. Han snakker ikke om noget gæsteværelse. Ti point til mig.
Han har naturligvis ekstra tandbørster klar, og vi står ved siden af hinanden, og gør os klar til natten. Han pisser også, mens jeg er der. Okay, så kan jeg vel også gøre det. Jeg lægger mig gerne ned i den lækre seng, og Søren kommer ned ved siden af mig. Så får jeg et kys på panden, og et forsigtigt kram. men jeg føler jeg er i underskud for den slags, så griber ordentligt fat om ham, og giver et lidenskabeligt kys på munden tilbage.
“Tak fordi det var dig, der fandt mig, jeg bliver sgu bare hos dig altid, er det i orden” ?
Jeg siger det med et grin, men dybt inde ville jeg ønske jeg havde ham til at passe på mig.
Jeg falder i søvn med hånden på ham.

Søren:
Fuck, han er skøn da han kommer nøgen ud til mig. Og den smukke teen pik, har vist også svært ved at holde sig i ro. Jeg må bare tage det naturligt, og se om han er til mere. At han er fyldt femten, er en stor fordel, så længe han er her 110 % frivilligt. Og rigtigt godt der ligger den konkrete trussel fra Philips far på min mobil. Den kan blive nyttig senere.
Mens vi hygger, laver mad, spiser og snakker. Finder jeg ud af, at jeg virkelig har savnet en dreng, jeg kunne passe på. Så er det lige meget, at han kommer til at koste nogle penge til nyt tøj med videre. Jeg kan jo ikke lyve for mig selv, er jo forelsket i ham, men samtidig er han jo en dreng, der har andre behov. Men hvor ville det være skønt at have ham her altid. Se mig gå til forældremøder, og vejlede ham i valg af uddannelse, hjælpe med lektier. Og bestemme lidt over ham. Det er nok umulige drømme. Men jeg ville så forbandet ønske det.
Da jeg får det skønneste godnat kys, eller lige ved at springe på ham, og kneppe hans smukke røv. Men heldigvis kan jeg styre mig, men min pik er banke stiv, som den ikke har været længe. Jeg ligger og lytter til hans vejrtrækning. Men er allerede i gang med at indrette et værelse til ham i tankerne.
Da jeg vågner er sengen tom, jeg griber ud og mærker ingenting. Er han stukket af fra mig, har jeg mistet ham. Så hører jeg toilettet skylle. Py ha, han er ude og tisse.
Da han kommer tilbage til sengen, prøver jeg at dæmpe min panik. Philip kravler ind under dynen til mig, og giver mig et morgenkys. Mit hjerte jubler.
“Kan vi tage et spa bad sammen” ?
“Naturligvis kan vi der, skal det være føre eller efter morgenmaden” ?
“Før”.
“Okay min dreng, så gør vi det”. Ups, sagde jeg lige det ?
“Ja, daddy, vil skal bade sammen , har du skumbad” ?
Hvilket skønt barnligt ønske. Og naturligvis har jeg skumbad. Tror sgu jeg kan imponere drengen lidt nu. Har nogle kugler, der skifter farve på vandet, dufter fantastisk. og skaber en boble effekt, når de rammer vandet. Har taget dem med hjem fra Berlin, men vil gerne ofre en på ham nu. Selvom jeg er lidt morgenstiv, står jeg op. Kan jo ikke gøre for, at jeg er liderlig om morgenen. Philip smiler, da han ser mit morgenjern. Skruer op for vandet. Og foreslår vi lige tager et kort skyller under bruseren først. Jeg vasker hans hår, da det er en stor nydelse for mig. Vasker også mit eget, og slukker for bruseren. Nu er der nok vand i badet, til jeg kan trylle med min badekugle. Kuglen ryger i, først bruser det grønligt, men langsomt farves badevandet blåt, og der dufter af tropiske blomster. Philip gør store øjne. Vi sænker os ned i det varme vand. Der er lavet siddepladser i hjørnerne, men drengen vil sidde med mig. Det kan jeg umuligt klage over, men min pik ligger op ad hans ryg nu. Jeg kæler lidt med ham, og slikker ham lidt på ørene. De er så fucking cute. Så tænder jeg for jetdyserne. Men nu vil han sidde for sig selv, og blive masseret af det varme vand. Han lukker øjnene, og jeg nyder at kigge på ham, se hans afslappede nydelse. Jeg lader det køre i femten minutter. Efter en kort skyller under bruseren er vi klar til morgenmad. Tilbyder varme boller og croissanter til morgenmad. Jeg har dem på frys. Hertil kaffe. Vi fortsætter, hvor vi slap i går, dropper tøj, og holder nudist lejr i køkkenet. Mit begær efter Philips pik er stort, men jeg har endnu ikke rørt den. Hvis det skal ske, skal det ikke være nu, men håber jeg får lov snart.
Efter maden prøver vi at finde noget af mit tøj, han kan passe. Det er super sjovt, underbukser dropper vi til ham, det blev lige lidt for sjovt. Men et par gamle jeans, kan han holde oppe med et bælte og en t-shirt i oversize, er jo lige før det er moderne. Vi kører til Køge i Teslaen. Der ligger flere butikker, der sælger ungt tøj. Han vælger tre par jeans, to skjorter, syv Calvin Klein underbukser, fire t-shirts, sokker og en flot grøn jakke. Da han spørger, hvad af det jeg vil købe, svarer jeg vi tager det hele. Han ser først lidt forlegen ud, men så giver han mig et kys på munden. Så slæber vi varerne ned i bilen, og jeg tilbyder frokost på en restaurant eller en cafe. Han vil gerne på Vivaldi. Fint med mig. Han vælger en burger menu, jeg får en salat med laks. Bedst som vi sidder og nyder maden kommer to piger hen til bordet. De siger, hej til Philip, og vil vide hvem han er sammen med. Det er to piger fra hans klasse, der er på bytur. Philip siger, at han er hos sin onkel for tiden.
Så er vi alligevel ikke længere væk fra hans hjemmebane. Men pigerne smiler, og giver Philip et kram, og smiler også til mig, men blinker lige med øjet. Tror sgu lige vi blev gennemskuet der. Måske kender de hans familie forhold, og endda måske også, at han er gay ? Philip ser afslappet ud. Vi må tale om det senere.

Philip:
Er det her drøm eller virkelighed, vågner jeg op ved siden af denne lækre mand. Her er skønt rent og pænt. Og han vil have mig, jeg kan mærke og se det i hans blik. Jeg må gøre ham klart at jeg også vil ham. Jeg ved godt, jeg er en dum og naiv teen boy, og at jeg er mindreårig. Min idiot af en far har forældremyndigheden. Men jeg skal aldrig tilbage til den svinesti. Jeg vil leve med Søren, og jeg ønsker sex med ham, ikke som betaling for at bo her, men fordi, det er det, jeg ønsker helt inderst inde.
At tage til byen med Søren er for sindssygt, jeg får alt det tøj, jeg ønsker, lækker kvalitet og moderne. Han kører bare dankortet uden at se på beløbet. Jeg vil nok vække lidt opsigt i klassen i morgen. Jeg klæder om i forretningen. Og da jeg kigger i spejlet, ser jeg en ny side af mig selv. Nu mangler jeg bare en god frisør. Jeg får lov til at vælge spisested, tror nok Søren ville vælge et lidt finere sted, men jeg kan virkelig godt lide maden på Vivaldi.
Da Victoria og Tine fra klassen kommer hen til os, er jeg både lidt skræmt og stolt. Jeg ligner en trækkerdreng, der er ude med sin “daddy”. De ved sgu da godt, jeg ikke har en rig onkel, og de har aldrig set mig i andet end billigt tøj. Men de har altid været søde overfor mig, som en slags rigtigt gode veninder. Gay drenge har lidt tiltrækningskraft på nogle piger. Vi har endda sovet sammen, og kysset en del, men på en piget veninde agtig måde. Jeg må snakke med dem i morgen i skolen.
Vi kører hjem, ja jeg siger “hjem”, i den overtjekkede car. Da Søren giver den lidt gas, kan jeg mærke accelerationen i maven. Min far har ikke haft bil, siden han fik frakendt kørekortet. Det er en stor udfordring ude på landet, ikke fordi han ville gide at hente eller køre mig til noget. Han ville sige, jeg havde godt af at cykle, mens det fede læs selv ville køre.
Da vi holder i garagen igen, trækker jeg Søren ind til mig og kysser ham. Jeg lægger min hånd på hans lår. Jeg vil have sex nu.

Søren:
Philip bliver kærlig og nærgående i bilen. Håber ikke han tror, jeg forventer det, fordi jeg købte lidt nødvendigt tøj til ham. Men min pik bliver omgående stiv, og jeg har virkelig lyst til ham nu. Vi går bare ud i haven, og tager tøjet af, jeg lægger mig på solsengen, og Philip lægger sig ovenpå mig. Drengepikken er også stiv. Efter nogle kys, bevæger han sig ned ad min krop, og så har min pik i sin smukke mund. Kan mærke han sutter urutineret, men det er alligevel vidunderligt. Jeg har ikke tømt mine nosser i flere dage, og stimulationen fra drengen er overvældende, så når ikke engang at advare ham, før jeg kommer i munden på ham. Kan høre har næsten kvæles i sperm, men den tapre dreng sutter og sluger. Der er kun en ting at gøre nu. Vi skal bytte plads, jeg tørster efter drengesæd. Det lykkedes at trille rundt, så han kommer nederst. Nu skal han få ekspert oralsex. Jeg kysser hans pikhoved, der er kommet ud fra sin forhud, den er lækker og våd af pre.Lader tungen cirkle rundt, og begynder at slikke mig nedad langs skaftet til bollerne. Suger en drengetestikkel i munden ad gangen. Så dem begge to. Bider lidt forsigtigt i dem. Så slikker jeg mig tilbage til pikhovedet, sætter tungespidsen ind i urinhullet. Nu sluger jeg hele pikken til roden, lader hans pubeshår kille min næse. Skaber et dejligt sugende undertryk i min mund, og pumper drengepikken tom. Får den dejligste belønning, kan mærke kraften i hans sprøjt, han stønner højt, da orgasmen kommer, musklerne spændes i hans krop. Så falder han helt sammen. Jeg lægger mig fladt ned oven på ham, omslutter ham med min krop. Kysser hans søde mund. Hvisker i hans øre…
“Søde Philip, det var super dejligt, jeg elsker dig, tak for, at du er kommet ind i mit liv”.
Jeg mærker fugt på min kind, drengen græder.
“Tak Søren, jeg elsker også dig, det er første gang jeg har haft sex, det har været en drøm meget længe, det overstiger alt, lov mig, at du vil passe på mig og beholde mig altid”.
“Det lover jeg dig min dreng”.
Kommentar