Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I sommerhus med lillebror (en corona novelle)

Karakter: 6.0/3
Visninger: 4899

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Urin, Offentligt, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Natursex, Incest og Første gang
I sommerhus med lillebror (en corona novelle)

Jeg hedder Jonas og er 19 år. Går i 3.G på et gymnasium i Valby. Jeg skal op til studentereksamen snart, eller det vil sige, jeg ved det ikke helt sikkert, for landet er lukket ned på grund af virus. Jeg har fem A-fag heriblandt matematik, og er en af dem der tager min uddannelse meget seriøst. Min mor er ledende overlæge og min far jurist ved politiet. Så det er et bogligt hjem. For tiden arbejder mine forældre i døgndrift, og vi har talt om, at jeg kunne få lov til at tage op i vores sommerhus for at studere. Jeg har min egen bil, og det kunne være dejligt bare at kunne koncentrere mig om at læse og hygge mig alene deroppe.
Men min lillebror, Emil, er jo også hjemsendt fra skole. Han går i ottende klasse og er lige fyldt 15, men han går, og keder sig. Han kan ikke se sine få venner på grund af corona, så spiller pc spil næsten 24/7. Han har dog lidt lektier, men dem laver han ret hurtigt. Det ligger til familien. Der er lige en ting, du skal vide om mig, jeg er åben bøsse. Sprang ud som 14 årig for familie og venner, og det har kun været en positiv oplevelse. Og det har altid været okay, jeg havde mine boyfriends “sovende” på mit værelse.
Min søde lillebror er desværre meget indadvendt, han siger ikke meget, holder sig gerne for sig selv. Vi har et super fint forhold. Men man skal ikke forvente lange samtaler eller fyldige svar. Men når man har kendt ham hele hans liv, er det jo ret let at læse hans kropssprog.
Emil kan lide at sidde helt stille på mit værelse, mens jeg laver lektier, eller følge med mig når jeg skal noget, fx købe tøj eller sko, eller gå på cafe med min kæreste. Han kan endda finde på at gå med hen og se mig spille badminton med min makker.
Det kom derfor ikke som noget stort chok, da han spurgte om han måtte tage med i sommerhuset. Der var straks opbakning fra vores forældre til hans ønske. De har vel også dårlig samvittighed over at arbejde så meget for tiden, og så er der jo al det med smittefaren.
Lige pludselig, tænkte jeg, det måske kunne blive hyggeligt. Han forstyrrer jo ikke meget. Vi blev lovet rigeligt med kost og lommepenge. Så jeg sagde okay.
Vi pakkede hver en kuffert med tøj, og en kasse med skolebøger og pc’er. Jeg scorede også lige en ramme øl i og en ramme cola. Foruden et par flasker god vin og en flaske scotch, min far fyldte rundt i år, så vinskabet kunne sagten undvære lidt.
Jeg har en VW Up, det er ikke den sejeste bil, men det er luksus for en ung studerende. Tror også mine forældre tænkte på, at det ikke er en bil, der lægger op til ræs. Sommerhuset ligger på en naturgrund i Asserbo plantage, men man skal cykle, for at komme til stranden. Ti hi, eller tage bilen.
Der er jo en særlig interessant strand i nærheden for os bøsser, der har jeg været med flere forskellige boyfriends. Ikke fordi jeg er et oversuttet bolsje, men man skal jo ikke binde sig for tidligt, vel ? Og erfaring er jo en god ting. Men jeg er faktisk single for tiden.
Da vi ankom onsdag formiddag, skulle vi først lufte lidt ud, men påskevejret var skønt. Jeg gjorde som den ældste krav på the master bedroom, og henviste Emil til børneværelset. Mens jeg stod og pakkede lidt op (det vil sige åbnede lynlåsen på kufferten), kom Emil tilbage med sin kuffert. Han ville sove i dobbeltsengen med mig. Pyt, lad dog barnet.
Knægten lyste op, som om han havde fået en ny cykel.
Vi tog straks ned til Sparkøbmanden for at handle. Der ville jo nok være lukket i morgen, det er noget de hellige har bestemt. Lidt fedt at gå amok i et supermarked. Der røg nok lidt flere snacks og usunde ting i vognen, end hvis mor havde været med. Men frysepizza er nu er af menneskehedens større bedrifter. Men vi gik all in, og købte en lammesteg til i morgen, og bagekartofler. Man kunne da også godt få øje på en agurk og nogle tomater, hvis man så godt efter mellem æg, bacon. og pølser. Men vi skulle jo have det meste til morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Vi skulle jo overleve til lørdag. Godt læsset kørte vi indkøbsvognen til kassen. 1182, 50 kr. var måske lige i overkanten, men is og kager er nødvendige, når man er i voksealderen, og jeg har jo ansvar for min lillebror.
Vi lavede frokost da vi kom hjem, vi kunne sidde i udestuen. Der var pænt varmt. Jeg tog en øl til maden, Emil tiggede og fik også en. Det blev sgu for varmt, så vi smed begge vores t-shirts. Han er egentlig pæn min lillebror, men muskler er der ikke mange af. Da vi har spist får vi os lige en pils mere, og sætter os ud i solen på terrassen i de lækre havestole med hynder. Når der er læ, varmer solen godt. Så jeg smed mine jeans, og Emil fulgte lige efter. Nu sad vi i ens hvide Calvin Klein underhylere. Øl i varmen gør en døsig, så jeg tilbyder at lave noget kaffe og tage nogle småkager med ud.
Jeg laver en lille bakke, med kopper og en skål med småkager, min mor ville være stolt af mig. Men nu sidder Emil i absolut ingenting. Hans CK’s ligger på gulvet ved siden af. Han ligger med lukkede øjne og nyder solen. En lækker mørk gang pubeshår, og en sød lille drenge pik, ligger mellem hans ben. Hvad fanden vi er kun os selv, så nu følger jeg ham, og træder ud af mine underbukser, jeg er dog helt glatbarberet i skridtet. Der skal jo ikke hår i maden, som jeg plejer at sige. Men Emil har set det før, da vi deler badeværelse.
Vi sidder nøgne og drikker vores kaffe. Emil piller lidt ved sig selv, men han er jo så ung. På et tidspunkt kommer hans søde pikhoved til syne mellem hans lange forhud. Men det er jo naturligt.
Vi trækker to solsenge frem, og placerer dem ved siden af hinanden, lige på det mest rolige sted. Jeg ligger på ryggen, og nyder varmen, da jeg mærker en hånd på min pik. Min lille forsigtige lillebror, kæler for min pik. Den reagerer med at vokse i hans hånd. Jeg tænker hvor langt vil han gå ?
Selvfølgelig har vi kælet lidt sammen før, men mest for nogle år siden. Det virker på en måde anderledes, nu hvor han er blevet større, og sikkert i gang med en karriere som pikspiller. Sidst jeg legede med ham fik han en tør orgasme. Jeg rejser mig op på albuen, for lige at se ham i øjnene. Drengen smiler bare, og så ser jeg han leger med sig selv. Skal jeg lade ham fortsætte eller afbryde ham ? Hvis jeg ikke stopper ham nu, får jeg udløsning. Efter jeg stoppede med Mikkel for en måned siden, har ingen andre end mig selv rørt min pik. Jeg får svaret, ved at Emil selv kommer ud på sin egen mave. Flere klatter at drengesæd, ligger nu og soltører på hans krop. Jeg kan ikke lade være med at stikke en finger ned i det, og lige smage på hans sperm. Det er absolut godkendt, dejlig frisk drengesperm. Fuck, så kommer jeg selv. Og en noget større udladning sprøjter ud over mig. Emil kopierer mig ved at smage på min sæd. Han ser ud til at kunne lide det, den lille gris smager garanteret på sit eget, når han onanerer. Er det her en god ide ? Vi er næsten lige kommet herop. Emil skal blive her til mandag. Hvad kan det ikke føre til ? På en eller anden måde, må jeg jo sige til ham, at det er i orden, gad vide hvordan han selv har det med det ?
Det får jeg hurtigt svar på, Emil lægger sig oven på mig, og vores våde maver ører hinanden. Så kysser vi med tunge og det hele, mens jeg mærker på hans søde numse. Vi siger ikke noget kysser bare og nyder kropskontakten. Og da jeg leger med en finger i hans numsehul stønner han stille. Nu ved jeg, at jeg kommer til at kneppe min lillebror meget snart. Jeg er versatil, nogle fyre knepper jeg, andre knepper mig. Atter andre, skiftes vi til at være aktive. Med nogle fyre er det bare sex, men andre kommer der følelser ind over, vi vi har et rigtigt forhold. Der er endda dem mine forældre kommer på fornavn med. Men hvad ville de sige til jeg havde sex med lillebror ? Nå, det behøver de jo heller ikke at vide. Man skal skåne sine forældre for detaljer.
Vi har ligget så længe, at vores maveskind er klistret sammen. Det er sgu da lidt sjovt. Ingen af os taler om at gå i bad eller vaske os lidt. Det synlige bevis på ,hvad der lige skete, skal holdes lidt endnu.
Det kræver ikke den store forberedelse at flå vore frysepizzaer ud af plastikken. Jeg åbner en af min fars Italienske vine, den ser dyr ud. Håber ikke han kommer til at savne den. Vi sætter os til bordet igen, og skåler i den lækre vin. Emil må gerne få vin til maden hjemme, men jeg tror ikke han ellers drikker noget. Uha, jeg var en værre en på hans alder. Havde måske endda prøvet lidt for meget, både hvad angår euforiserende midler samt sex. Men jeg er da landet på benene igen.
Emil leger tjener og serverer vores udsøgte aftensmad på en tallerken og giver bestik og serviet. Det kan nok ikke indbringe en Michelin stjeren, men den smager godt og vinen gør også sit. Men da vi er færdige med at spise, kommer solen lige præcis bag om træerne. Så vi trækker indendørs. Jeg smider mig i sofaen, tænder for tv’et. Vi skal lige have de sidste katastrofe meldinger. Det er jo fucking alvorligt, det der sker i hele verden lige nu, men det er også lidt svært at forholde sig til når man er ung. Emil sætter sig på skødet af mig, der har han ikke siddet meget længe. Men han lækre røv er nu meget rar. Vi prøver at lytte til de alvorlige voksne. Men så kommer jeg til at kilde ham, lige der på siderne op op under armene. Han lugter lidt at svedig teenager, ikke den værste duft jeg kender. Men han hopper og danser på mit skød, og skriger lidt små hysterisk op. Det går lige i pikken på mig. Jeg torturerer ham lidt mere, så billigt skal han ikke slippe. Da jeg endelig stopper, får vi et langt kys igen. Jeg sænker ham ned at ligge på ryggen på sofaen. og bøjer hans ben op over hans hoved, nu skal der ædes røv. Han ligger allerede og gør sig til med sin smukke stjerne.
Jeg slikker hans numsehul. Det har altid været en yndlings ting for mig. Borer tungen op i ham, og får den dejlige aroma i næsen. Lidt svedigt og fedtet drengehul findes der noget bedre ? Det er tydeligt at Emil kan lide det, men det kan de fleste jo. Jeg giver mig rigtig god tid, dels vil jeg nyde det, men også være sikker på, at han er godt blødgjort. Presser forsigtigt en finger op i ham. Slikker om krig fingeren, og sikrer mig den er godt våd, før han får to fingre op. Selve oplevelsen af, at ringmuskler giver sig ,og accepterer indtrængningen er jo nærmest et helligt øjeblik. Emil stønner fortsat af velvære. Havde ikke troet jeg kunne det med ham, eller at jeg selv havde lyst til at gøre det. Nu føles det naturligt og rigtigt. Han ved sikkert godt, at jeg er ved at forberede ham på, at jeg skal kneppe ham. Da jeg har tre fingre oppe i ham, og kan dreje dem rundt er han klar. Min pik er medium size kun ca 15,5 centimeter og ikke specielt tyk. Men nu skal det være, min pik drypper af pre og lyst efter ham. Jeg går på knæ på sofaen og sænker mig ind over ham, og styrer min pik mod hans tunnel. Banke, banke på, må jeg komme ind ?
Efter lidt pres smutter hovedet indenfor. Der kommer et gisp fra Emil, men han er tapper, han vil også det her. Langsomt glider jeg ind i ham. Jeg kan se på hans øjne, at han har smerter, men at han er klar. Da mine nosser rammer hans mellemkød, lader jeg den blive i ro et øjeblik. Lader han vænne sig til følelsen, og kommer over i den store nydelse, analsex jo er.
Så begynder jeg at kneppe ham, trækker kun få centimeter ud og ind igen. Drengen sveder, men der er lyst og liderlighed i hans blik. Nu skal sgu have pik. Sætter tempoet op, og trækker næsten helt ud, og ved hvert stød går jeg helt i bund. Det er let at ramme hans p-spot i denne stilling, og og det tydeligt, der sker noget med ham Der strømmer klar væske ud af hans drengepik. Nu tømmer jeg mig oppe i ham. Fylder hans endetarm med storebror sperm. Falder ned over ham, og kysser ham. Nu skal jeg fandme have mig en whisky med cola. Tror min far ville dø, hvis han så jeg blandede hans dyre malt whisky med cola, men det er altså lige hårdt nok uden. Min fremmelige lillebror vil også have en, men jeg skænker af whiskyen, gider ikke bræk i sommerhuset. Jeg henter også nødder og saltstænger. Men Emil vil have is. Så er der dømt nøgenhygge i sofaen, får dog ham til at sidde på et håndklæde, for der løber jo sperm ud af numsen på ham. Vi ser en film på Netflix, før vi går i seng. Finder en ret god homoertisk film om to drenge, der deler værelse på en kostskole. Netflix kender alt til mine præferencer.
Emil er blevet lidt snaldret. Så jeg får ham ud og børste tænder og få pisset af. Ih, hvor er jeg voksen. Vi lægger til at sove i dobbeltsengen, jeg holder rundt om min ikke så jomfruelige lillebror. Så meget for min studietur til sommerhuset.
Da vi vågner tager vi et bad sammen. Ingen af os har planer om at tage tøj på. Bruger dog forklæde da jeg skal stege bacon, ha ha.
Æg, bacon og kaffe...livet er dejligt. Jeg sætter Emil til at rydde op. Og kræver nogle timers fred før frokost til at læse.
Emil kommer ind og siger at eksamen er afskaffet, og at vi måske kun skal op i ganske få fag skriftligt. Vi vil så få vores årskarakterer, som prøvekarakterer, det er okay med mig, mit snit er tårnhøjt. Det kræver en kold øl, min fordrukne lillebror skal også have en, da han vil skåle med mig, Vi sætter os ud på terrassen, der er allerede dejlig sol. Sender lige ham ind efter to kolde mere. Nu vil drengen kysse igen. Lader ham sidde på mit skød, er det ved at blive en fast plads for ham ?
Hold kæft, hvor er han lækker, tynd og drenget og stadig lidt uskyldig. Sætter lige en finger op analt i ham. Det reagerer hans pik på. Jeg spiller lidt på den, men vil lade ham komme nu. Jeg have ham udendørs efter frokost. Vi får sild og ost til vores påskefrokost. Og et par øl mere. Tror godt jeg kunne vænne mig til at gå nøgen rundt, og så ovenikøbet have min frække lillebror lige ved hånden.
Min plan er er tage ham på solsengen. Får variationens skyld, skal det være i doggy denne gang. Han er lærenem, og finder hurtigt sin position. Denne gang har jeg glidecreme parat. Den lå naturligvis i min toilettaske. Men jeg skal æde røv først, røvsafterne gør mig ganske enkelt ekstremt liderlig. Jeg får smurt hans hul, og arbejdet lidt med et par fingre, men han slapper fint af, så efter lidt creme på pikken, må jeg op i ham igen. Hans stramme drengehul, er perfekt for min pik. Men bedst som jeg knepper løs, kan jeg i ruderne se genspejling af vores nabo. Han tror han er usynlig, men han står og onanerer, mens han kigger mellem grenene i vores levende hegn. Okay, tænker jeg, lad ham have den fornøjelse. Kan da se ham får udløsning og forsvinder igen. Nu gælder det mig selv. Emil klarer sin egen med hånden. Jeg har faktisk fået nogle at mine bedste orgasmer, mens jeg havde en pik oppe i mig. Men nu sprøjter jeg oppe i ham.
Vi ligger lidt og kæler og kysser. Nogen har pludselig fundet knappen. Emil taler, han siger han elsker mig, at han har drømt om det her længe, at han spiller pik til tanken om, at jeg tager ham. At han vil være ligesom mig. Vi skal bo sammen, og han skal være min elsker.
Små slag lillebror.
Jeg siger, at jeg naturligvis også elsker ham, at jeg vil have ham mange gange endnu. Men at han også skal finde sig sin egen kæreste. Og at når jeg flytter hjemmefra, skal han naturligvis komme og besøge mig ofte. Lige nu skal vi bare nyde hinanden, og dyrke det sex vi har lyst til.
Emil er både skuffet og glad på en gang.
Nu skal vi have kaffe og kage igen. Hul i bøger og eksamensforberedelse. Citronmåne og nescafe er bare så lækkert. Emil skal have is igen, godt jeg få brændt nogle kalorier af ham. Han er godt nok så tynd man kan blive, men det er super pænt til ham. Han ser ikke usund tynd ud, bare lækker tynd, faktisk på en lidt piget måde. Ikke at jeg har forstand på piger, ha ha.
Hvis han skulle være bøsse som mig, vil han nok helt sikkert være bund. MEN…..
Gad vide hvordan det ville føles, at få pik af sin lillebror, det skal helt sikkert prøves.
Han skal kneppe mig på køkkenbordet efter aftensmaden.
Vi vasker bagekartofler, og skærer dem ud til pommes fritter, og sætter dem ind sammen med en godt krydret lammekølle. Vores mor ville nok have lavet både salat og grøntsager også, men vi går efter den nemme vej, og her dufter allerede ret godt. Endnu er af fars vine kommer på bordet. En eller anden fransk grand cru, jeg har sgu ikke forstand på den slags. Men den smager da hæderligt.
Min plan er at sutte ham, og så når han er godt stiv at smøre mit hul. Vi er småfulde, og forædte. Så vi må lige ned i sofaen først. Jeg ligger nederst med Emil ovenpå. Dejligt at mærke hans krop. Efter noget tid vender vi langsomt tilbage til verden. Vi kysser lidt, og min finger finder det varme hul på hans bagside. Jeg kan mærke på min mave, at han bliver stiv.
Ved en smart bevægelse får jeg ham til at ligge nederst. Nu kan jeg få hans pik i munden. Jeg sutter, og smager pis og sædrester blandes op med pre. Lækker dessert. Jeg spørger ham ligeud, om han vil kneppe mig. Først ser han lidt chokeret ud, men så kommer der en lumsk smil på hans læber. Han vil prøve det ;-)
Jeg har heldigvis glidecremen inden for rækkevidde. Smører hullet og hans lille søde pik, som faktisk er lige så stor som min. Jeg tænker at doggy, er det er nemmest for en nybegynder, så går ned på knæ på gulvet, og vender røven indbydende mod ham.
Jeg er vant til betydeligt større ting og pikke op den vej, men det er sgu noget særligt med Emil. Da jeg har god kontrol over min ringmuskel, glider han ubesværet i bund i mig. Jeg klemmer om hans pik med mine anale muskler. Men nu begynder han at kneppe løs. Emil finder sin rytme, og jeg er i ekstase. Har ikke fået pik i en måned, og trænger hårdt.
Selvfølgelig holder han ikke så længe, og han kommer inde i mig. Der kommer et brøl fra ham, da han får sin første udløsning i en røv, måske er det hans første samleje, ever ?
Må vist til at høre lidt mere om hans sexliv….
Jeg tørrer mig lige i numsen med et stykke køkkenrulle, så er vi klar til lidt eftermiddags dasen på solsengene. Snupper lige to kolde pils med ud.
Denne gang ser jeg tydeligt naboen, han står igen og spiller pik mellem buskene, og kigger på de to unge nøgne fyre. Ham om det, vi har jo ikke engang sex lige nu. Ligger bare og hyggesnakker.
Jeg får Emil til at fortælle om hans seksuelle erfaringer. De kan stå på et enkelt lille stykke papir.
Han har onaneret nogle gange med sin bedste ven, når de sov sammen. Og suttet pik på en fyr efter svømning i saunaen en enkelt gang. That’s it. Men han indrømmer, at han har luret på mig når jeg havde en fyr hjemme, og spillet pik mens han lyttede udenfor min dør. Frække fyr, burde jo give ham en endefuld. Kinky tanke faktisk.
Emil har en engelsk stil for, så sender ham ind ved køkkenbordet. Og sidder selv overfor og med min pc, og tjekker og ordner mine noter. På et tidspunkt, skal jeg have mig en kop kaffe. Og da ser jeg, at han sidder og kigger på pronhub. Det var vist ikke lektier. Nu er jeg jo nødt til at træde i karakter. Trækker en stol ud, og forlanger, at han lægger sig over mine knæ. Den smukke drengenumse, skal til at skifte farve.
Han rejser sig lydigt op, og afslører, at hans pik allerede er stiv igen. Den ungdom.
Så får han smæk. Jeg skifter fra balle til balle, han skriger lidt, og prøver forgæves at kæmpe imod. Men det hjælper ham ikke. Nu er røven allerede lyserød. Det er så smukt. Men den skal være meget mørkere. Så sætter endnu mere kraft bag, der tegner sig aftryk af min hånd og fingre, på siden af hans baller. Jeg fortsætter til der er tydelige mærker og farven er glorød. Tænker at smerterne kommer til at holde lidt tid nu. Da jeg får ham op at stå igen, har han tårer i øjnene, og snot ud af næsen. Jeg rækker ham et stykke køkkenrulle og griber min mobil, og tager nogle billeder fra flere vinkler, så sender jeg ham i skammekrogen. det ser frækt ud, så tager en stribe billeder mere. Kigger den lige igennem, og sender de bedste til hans mobil. Jeg nyder min kaffe, og lader drengen stå lidt, han kan jo nok heller ikke sidde lige med det samme. Men nu får jeg lyst til ham igen. Så beordrer ham hen og slikke min pik nede på alle fire. Han skal dog først lige undskylde og takke for sin straf. Han passer sit arbejde fint, så vil belønne ham med noget knep. Med kun lidt glidecreme på min pik, trænger jeg op i ham. Jeg kan stadig mærke varmen fra hans baller, når jeg er helt i bund i ham. Fuck, det er nice. Jeg får den dejligste orgasme, og fylder ham op igen med sperm. Så går vi ud i solen igen. Emil ligger på maven, og jeg ser på mit værk.
Håber sgu han snart er uartig igen.
Vi laver lækker lammebiksemad af resterne fra i går. Jeg finder er Bourgogne frem. Den er måske lidt let til den krydrede mad, men smager ret okay. Emil bliver lidt småfuld igen. Så vi går ind i stuen og ser en action krimi på Netflix. Emil serverer whiskysjusser og henter chips. Tror han er ved at finde ind i rollen som houseboy. Han sidder igen på skødet af mig, og jeg kysser ham med mellemrum. Men drengen bliver søvnig. Så vi går i seng.
Næste morgen varmer vi boller i ovnen. Så står den på kaffe, marmelademadder og ost. Vi har endnu ikke haft en trævl på kroppen. Det er det nye hverdagslook. Jeg nyder da også at se ham gå rundt i bar røv. Han har fået sin normale farve igen. Der skal nok bruges redskaber, hvis det skal holde flere dage. Da vi har spist morgenmad, vil jeg en tur ned til vandet. Det kræver en tur gennem skoven på små femten minutter. Jeg får Emil til at tage sine sko på, og så går vi. Vi møder ikke så mange, men folk er lige ved at falde af cyklen, når de ser os to nøgne fyre gå morgentur. Jeg tager Emil i hånden. Han kan helt sikkert også lide, at vi bliver set. Jeg går og får lyst til at binde ham til et træ hjemme i haven. Tror der er noget snor i redskabsrummet. Så kan han passende stå der en times tid.
Men nu er vi ved vandet, vi tager skoene af, og går ud i vandet, det er mere end almindeligt koldt, vel omkring de fem grader. Men vi skal lige ned og ligge i det kolde vand. Føj, den krymper.
Vi hundefryser, så vi løber hjem. Vi passerer nogle få andre, der er ude om motionere, vi gør det bare nøgen. So what ?
Da vi kommer hjem tager vi lige et dejligt varmt bad sammen. Nu har vi varme i kroppen igen. Selvfølgelig brokker Emil sig, da jeg binder ham til træet, men det er en del af legen.
Får lige taget en serie billeder af ham i denne ydmygende stilling.
Så tager jeg en, øl og sætter mig til at læse i solen. Ha får en time, så løsner jeg ham ,og forlanger er smurt frokost serveret herude på terrassen. Han går straks i gang. Fire lækre madder og endnu en kold øl. Han er ved at lære det.
Jeg ligger lidt og slapper af på sofaen, da jeg falder i søvn.
Lige da jeg vågner kan jeg mærke, der er noget galt. Mine hænder er bundet på ryggen, og mine fødder er bundet tæt sammen. Desuden er jeg bundet, så jeg ikke kan flytte mig fra sofaen. Jeg kalder på Emil. Der sker absolut ingenting. Jeg råber lidt højere. Stadig ingenting. Faktisk skal jeg tisse, men det ville nok ikke være så smart her i sofaen. Jeg ved ikke, hvor længe, jeg har ligget her, og holdt mig. Så kommer Emil langsomt gående, med musik i ørene. “Ville du noget storebror” ?
“Løs mig op jeg skal fucking pisse noget så voldsomt” !!
Emil henter den kande, vi brugte til saftevand, da vi var mindre. Så siger han, at jeg ganske enkelt skal pisse i den. Der er ikke andet for mig at gøre, end at fylde kanden med pis. Han stiller kanden på bordet, og tager et nyt stykke snor, og binder det stramt om min pikrod. Så vikler han snoren flere gange rundt om mine nosser. Afslutter med en knude. Emil ser ganske tilfreds ud med sig selv. Han dasker lidt til min stive pik, og trækker lidt hårdt i mine nosser. Så går han bare igen. Jeg råber efter ham, men han har allerede tændt for musikken i ørene igen. Jeg kan dufte, at der er kommet frysepizzaer i ovnen. Men kan ikke se min sadistiske lillebror. Hører han åbner en dåse, og at han er i gang med at spise. Så kommer han ind og løsner mig fra sofaen, men ikke mine hænder, fødder eller pik. Så trækker han mig med ud i køkkenet. Jeg kan lige gå et mini skridt ad gangen, med mine sammenbundne fødder. Jeg skal sætte mig på stolen. Emil finder min farverige børnekop frem fra skabet. Han henter kanden med pis, og skænker op. Han siger jeg har fået nok øl, og jeg skal drikke indholdet af koppen, hvis jeg vil have pizza. Så tager han koppen op til min mund, klemmer mig om næsen, og hælder pis i munden på mig. Jeg synker noget, men der ryger også en del ned ad mig. Emil skærer pizzaen i mindre stykker, og håndfodrer mig. Den er blevet kold, og jeg kan stadig smage mit pis. Jeg stinker også nu. Da jeg er blevet fodret, skal jeg ned og ligge på gulvet på ryggen. Emil sætter sin røv direkte på mit ansigt, og kræver jeg slikker hans hul. Jeg får blødt hullet lidt på, og får lidt numsesaft smurt rundt i ansigtet. Så bevæger hans sin røv ned til min pik, og sænker sig ned over den. Liggende bliver jeg redet, til udløsning. Emil spiller selv, og sprøjter ud over min krop og ansigt. NU kommer jeg også, og fylder min lillebrors røv med sæd.
Emil binder mig op, og vi tager et dejligt langt bad sammen. Efter badet laver vi os nogle drinks med cola og whisky, og får lidt chips.
Så ser vi filmen Jonas på Netflix, den er faktisk ret god. Med nogle ret lækre fyre i. Vi sidder bare op ad hinanden, og nyder kropskontakten.
Vi går tidligt i seng. Der skal gøres perfekt rent i morgen, da vores forældre kommer til frokost.
Alt bliver ordnet næste morgen. Gulve vaskes og affald gemmes væk. Man kan ikke se to teenagere har hærget her nogle dage.
Det bliver en super hyggelig frokost, vores forældre har lækker påskefrokost med. Min far spørger og jeg har kunnet styre Emil, jeg siger, det krævede lidt, men at det gik okay. Emil sætter sit engleansigt op, og siger han har været rigtig artig og endda lavet lektier. Min mor roser Emil, og kysser ham på kinden. Min far taler om et forældrekøb af lejlighed i Valby, hvis jeg kommer ind på studiet. Det lyder som en drøm.
Efter kaffen kører mine forældre igen. Emil tager med dem hjem. Der går nøjagtig fem minutter, så savner jeg ham.Kommentar

Navn:PuntoBear
Dato:17/04 2020
Virkelig velskrevet novelle. Jeg måtte flere gange tage mig selv i ikke at få udløsning haha :D
 
Navn:Jegspiller
Dato:17/08 2023
Virkelig godt skrevet! Mega lækkert med de to brødre der nyder hinanden :-P