Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Marco og mig - I Månens skær (5)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2359

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Onani, Natursex og Første gang
Dagen efter startede sent for mit vedkommende. Ja, faktisk blev klokken over 12 middag, før jeg steg ud af sengen. Men til gengæld var jeg i et fantastisk humør. Jeg havde sovet helt perfekt. Enkelte gange var jeg vågnet. Da havde jeg ligget og tænkt lidt på nogle af de ting, vi havde lavet. Marco da han sad oven på mig og kom, da jeg sprøjtede op af ham, og da jeg tog hans pik i munden for første gang. Men også Marco i hans underbukser, da han havde taget dem af, og han havde vist mig sin pik, hans smil og den sjove tid vi havde haft sammen. Hver gang havde det medført et smil på min mund, og jeg var faldet i søvn igen.

Jeg sad lidt tid i skyggen på terrassen med en kop kaffe og tænkte. Var Marco mon lige så fortabt i mig som jeg i ham? Havde han nydt det i samme grad som mig? Umiddelbart var mit indtryk ja, men jeg studsede alligevel over det. Og hvad med nu? Var han mon frisk på mere? Eller var det vi havde lavet indtil nu fint nok? Jeg selv var endda i tvivl. Turde jeg gå skridtet videre? Ville jeg kneppes eller kneppe? Jeg vidste det ikke. Heldigvis havde jeg både kondomer og noget glidecreme med. Jeg havde købt det for et års tid siden på nettet. Men både kondompakken og glidecremen var uåbnede. Jeg tænkte, at det var godt at have, hvis vi skulle blive fristede, og også hvis det var det, der bekymrede Marco. Jeg ville i hvert fald forfølge hver en chance, jeg havde til at være sammen med ham. Hvis han var frisk på noget, troede jeg klart på, at jeg også ville være det.

Jeg pakkede mine ting og drog mod stranden. I dag var der ikke så mange drenge som tidligere. Marco var der til min skuffelse ikke. Jeg kunne mærke, at jeg blev helt tom indeni. Jeg satte mig på mit håndklæde og kiggede ud over vandet. Miguel kom gående imod mig. ’Hey’, sagde han venligt. ’Hey, Miguel’, svarede jeg lidt sørgmodigt. ’Me from Marco say hey’, prøvede han langsomt, mens han gestikulerede med armene. Jeg lyste op, og Miguel så min begejstring. Om det var fordi, han var glad for, at jeg forstod ham, eller fordi han var glad for min glæde over hilsenen, vidste jeg ikke. ’Very busy in restaurant today. He says meet tonight..?’, prøvede han at fortsætte. Jeg smilede og var meget glad. ’Thank you very much, Miguel. If you see him tell him, I will look forward to see him tonigjt, svarede jeg, mens jeg prøvede at lave tegnsprog, så han kunne forstå mig. ’Yes yes’, var det eneste, Miguel svarede. Han så glad ud og rakte en hånd frem til en high-five, som jeg gav. Herefter smuttede han tilbage til de andre. Jeg smilede. Så var der en grund. Jeg var nu endnu mere spændt på i aften. Jeg lagde mig ned på håndklædet og lod solens stråler varme mig.

Dagen gik og jeg nød solen, stranden og vandet. Men jeg savnede Marco, kunne jeg mærke. Da klokken blev hen af fem, valgte jeg at pakke sammen og gå hjemad. Jeg kom pludselig i tanke om, at jeg ikke havde fået at vide af Miguel, hvor vi skulle mødes. Mens jeg begyndte at gå tilbage til sommerhuset, fik jeg den ide at gå en smuttur igennem den lille by og finde Marcos onkels restaurant. Jeg kunne huske navnet – ’A luz do sol’. Jeg gik op gennem gaden og hurtigt fik jeg øje på en restaurant med en stor sol på facaden. Jeg kom nærmere og navnet stod med store bogstaver under solen. Der var få gæster, der lige fik en eftermiddagssnack eller kaffe. Jeg kunne ikke få øje på Marco. Men jeg vidste allerede nu, hvor jeg skulle indtage min aftensmad.

Jeg gik hjem til sommerhuset. Jeg drak en af de øl, der var i køleskabet. Jeg tog et langt bad, jeg sørgede for at min krop og ikke mindst min pik var glat, jeg smurte mig ind i en velduftende creme og fik gjort det bedste ud af mit hår. Jeg tog mine hvide Calvin Klein trunks på, mine lyseblå cowboyshorts og min bedste hvide skjorte. Jeg synes faktisk selv, at det så ganske fornuftigt ud. Klokken var blevet halv ni, og jeg gik mod restauranten på ny.

Jeg nåede ned til restauranten og kiggede straks ind gennem vinduerne. Der kunne jeg se Marco rende rundt. Han lignede en, der havde travlt. Jeg studerede ham lidt. Han havde lange mørkeblå jeans på, et lille forklæde og en fin sort skjorte. Hans hår var velfriseret. Han smilede til en kunde, og jeg blev helt varm indeni.

’Can I help you?’, blev jeg afbrudt. Det var en tjener, der henvendte sig. Jeg bad om et bord til en, tjeneren kiggede ind i restauranten og gjorde tegn til, at jeg skulle følge med. Restauranten var godt fyldt op, men jeg fik en god plads ved et bord, der var beregnet til to. Jeg satte mig med ryggen til væggen, så jeg stort set havde frit udsyn til hele restauranten. Igen fik jeg øje på Marco. Han var en form for afrydder, lurede jeg. Han havde ryggen til mig, og jeg kunne ikke undgå at lade mit blik gå ned til hans røv i de mørkeblå jeans. Det var en super lækker røv – og så i jeans. Jeg kunne mærke min pik rejse sig lidt.

Jeg fik bestilt lidt mad og en øl. På et tidspunkt fandt Marcos blik mig endelig i hans travlhed. Han stoppede op i sit arbejde og så måbende ud. Så smilede han helt vildt og rystede let på hovedet. Jeg rakte mit vandglas op som tegn på, at han skulle komme og hente det. Efter lidt tid kom han tilbage. ’Din skøre skid’, sagde han og smilede mens han tog glasset. ’Så jeg må ikke gå ud at spise…’, sagde jeg drillende. ’Jeg har jo mega travlt her’, sagde han undskyldende. ’Jeg har spurgt min onkel, og han siger jeg nok først kan gå kl. 11’, sagde Marco nervøst. ’Helt fint med mig, du ved jeg venter så længe, det skal være’, svarede jeg. Marco blev lidt forlegen og forsvandt. Lidt efter kom han tilbage med et nyt glas vand. Han satte det på bordet og lod helt åbenlyst sin hånd strejfe min. ’Så glæder jeg mig endnu mere til kl. 11’, sagde han stille. Jeg smilede til ham og gav hans hånd et lille tryk. Så gik han videre ud i restauranten.

Jeg spiste min mad og drak en ekstra øl. Da klokken nærmerede sig elleve, kom Marco hen og tog mit tomme ølglas. ’Mød mig udenfor om fem minutter’, sagde han glad. Jeg gjorde mig klar og smuttede udenfor. Fem minutter efter var Marco der. Der var folk på gaden, så vi smilede bare til hinanden, men jeg havde lyst til at give ham et kæmpe kys. Han havde sin rygsæk med. ’Jeg har taget et par håndklæder med, og min onkel gav mig en flaske hvidvin. Er du frisk på stranden?’, spurgte han. ’Helt frisk!!’, svarede jeg begejstret. Ddt var en varm aften for årstiden, og Månen lyste op over byen og stranden.

Vi gik til stranden, og jeg spurgte ind til hans job. Marco fortalte, at han hjalp til ind imellem. Nogle gange fik han lidt penge, andre gange ikke. Det var ligesom bare en del af at være med i en familievirksomhed. Vi nåede stranden, og Marco bredte de store håndklæder ud. Vi tog skoene af og fik bare tæer i sandet. Marco skruede låget af hvidvinen og hev to små vandglas frem. ’Vi klarer os med dem her’, sagde han, mens han skænkede vinen. Jeg nikkede bare. Vi skålede, kiggede os omkring og tjekkede, at ingen var i nærheden, og så kom kysset. Det var vidunderligt – jeg havde ventet på det en hel dag!
Vi drak vin og snakkede. Vi blev lidt småfulde og fjollede og drillede hinanden. ’Nå, er det ikke tid til en dukkert’ sagde Marco så og knappede sin skjorte op. Frem kom hans lækre overkrop, som glinsede lidt i månens lys. ’Jooo…’, trak jeg lidt på det. ’Men jeg har ingen badeshorts med…’ ’Du må klare dig i dine underbukser. Jeg tror ikke, jeg tør bade nøgen her, hvis der kommer nogle’, svarede Marco lidt nervøst. Øv, tænkte jeg, men han havde nok ret. Marco knappede sine jeans op og trak dem af. Han stod op foran mig. Han havde nogle lækre lyseblå trunks på, og hans pik strittede lidt i dem. Jeg stirrede på den. ’Lad nu være med at gøre mig så liderlig’, grinede han, mens han rørte lidt på den. Jeg kunne se, den voksede. Jeg grinede og fik både min skjorte og shorts af. Min pik bankede stiv i de hvide trunks. Marco kiggede på den. ’Din frækkert’, sagde han og gik hen til mig og gav mig en krammer. Han lod med vilje sin pik presse sig mod min. Der var ingen tvivl om vores liderlighed, for de to stive pikke pressede på i stoffet på vores underbukser og gned sig mod hinanden. ’Kom’, afbrød Marco det så, gav mig et klap i numsen, vendte sig om og gik ud i vandet.

Igen pjaskede og fjollede vi rundt. Vi skubbede og lavede brydekampe, tog fat i hinandens pikke, klappede hinanden i numsen og ikke mindst kyssede en masse. På et tidspunkt mødtes vi i et tæt kys, og Marco tog sin hånd ind under kanten på mine underbukser og hev fat i min stive pik og kørte den lidt af. Jeg stønnede, mens hans tunge mødte min. Så slap han. ’Nå, lad os gå op igen og drikke det sidste vin’, sagde han. Han gik forrest, og jeg nærstuderede hans røv i de lyseblå underbukser. Stoffet var helt vådt og sad stramt om hans baller. Det var et frækt og fantastisk syn. Vi satte os på håndklæderne og hældte det sidste vin op.

'Jeg smider altså mine underbukser. Det er sgu for vådt at sidde med’, sagde jeg og trak underbukserne af. Min glatte stive pik strittede vildt ud i luften. Jeg tog mit glas, drak lidt og kiggede ud mod vandet, som om alt var normalt. Der var ingen på stranden, klokken var mange, og jeg var småfuld nok til at være ligeglad. Marco måbede lidt men begyndte så at grine. ’Ok’, sagde han så og trak sine underbukser af. Hans pik var halvstiv. Den pik var simpelthen bare så lækker. Jeg lod min hånd kæle hans halvstive pik lidt. ’Men hov, din ser jo anderledes ud end min’, sagde jeg drillende, mens jeg fortsat kælede den og kiggede på ham. Han grinede. Så kyssede han mig og inden længe, bankede hans stive pik i min hånd.

Vi kyssede videre og lod vores tunger danse mellem hinanden. Vi begyndte begge hurtigt at trække vejret hurtigere. Jeg holdt ved om Marcos pik og kørte den stille og roligt af. Han nød det uden tvivl med sine små støn. Marco rørte også roligt min stive pik, men kælede bare for den og mine boller. Det var nu også lækkert, og de små berøringer tændte mig vildt.

Jeg stoppede med at kysse Marco men fortsatte med at spille hans pik. Jeg øgede tempoet en smule samtidig med, at jeg bevægede mig ned til hans ene brystvorte. Marco slap min pik. Nu var det min tur til at kæle for hans brystvorte. Jeg slikkede, suttede og bed lidt i den også. Det tændte Marco helt vildt, og hans støn blev højere, og han vred sig på håndklædet. Jeg kiggede lige op for at tjekke, om stranden var tom, og det var den heldigvis. Jeg fortsatte med at spille Marcos pik, mens jeg bevægede mig videre nedad hans krop. Jeg tog hans bankende stive pik i munden. Det var en fantastisk fornemmelse. Da jeg tog hans pik i munden, gav Marco endnu et stort støn fra sig. Jeg begyndte at sutte og slikke på hans pik. Jeg slikkede langs hans slanke skaft, og jeg slikkede også hans boller. Jeg kørte min tunge rundt om og på pikhovedet og tog pikken i munden og suttede hårdt til. Marco pustede og kom med små højlydte støn. Jeg tog hans pik ud af munden og kørte den lidt af. Jeg kiggede op på Marco, der kiggede ned på mig. Jeg pressede på hans pik, så hans presperm kom frem. Jeg kiggede på den glinsende væske og lod min tunge slikke det af pikhovedet. ’Åhhh’, stønnede Marco. Det smagte lidt salt, så jeg vidste ikke, om det var prespermen eller havvandet, jeg kunne smage. Jeg tog fat i hans pik og kørte hans pik af i et par riv i meget hurtigt tempo. Marco vred sig mere og mere.

Jeg slap hans pik og satte mig overskrævs på ham. Min pik bankede op imod hans ansigt. Han trak vejret meget hurtigt. Jeg lod min røv føre ned til hans pik. Den våde pik ramte min ene balle. Jeg tog min hånd bagud og lagde Marcos pik op i min revne. Så begyndte jeg at bevæge mit underliv, så hans pik kørte op og ned i min revne. Jeg tog fat i Marcos våde pjuskede hår, kyssede ham og fortsatte sådan. Marco måtte stoppe kysset, fordi hans ansigt trak sig sammen i spændinger. Så tog han fat i mine hofter som for at stoppe mine bevægelser. Jeg stoppede. Så begyndte Marco at bevæge sit underliv og fortsatte med at bevæge sin stive pik op og ned i min revne. Det var overdrevet frækt. Jeg kiggede ned på min pik og kunne se, at der kom presperm frem fra den. Jeg greb den og kunne mærke, hvor våd den var. ’Årh, fuck’, stønnede Marco, da jeg begyndte at køre den lidt af.

Marco fortsatte sine bevægelser i min revne. Jeg kiggede på ham, og han så mig i øjnene. Han var virkelig tændt. ’Er det nu…?’, hviskede jeg pustende. Jeg var så klar til at kneppe og mega liderlig i øjeblikket. Marco nåede ikke at svare. Han lukkede øjnene og spændte vildt i sit ansigt. Hans krop spændte også. Han stoppede sine bevægelser i et kort øjeblik. Så pustede han ud, og hele kroppens spænding afbøjede. ’ARGH’, nærmest skreg Marco, og jeg kunne mærke, at der røg noget varmt op på ryggen af mig. Lige efter kom der et lidt mindre brøl og endnu et skud varmt sperm ramte mig. Denne gang lige over min røv. Marco pustede videre og sendte flere skud sperm af sted, hvor de fleste ramte mine baller. ’Århh, fuck, du er for dejlig’, hviskede Marco, mens han trak vejret hurtigt. Jeg rettede mig op og kunne mærke, hvordan Marcos sperm gled ned af min ryg. Noget af det fandt vej til min revne og gled videre. Jeg kunne mærke det strejfe mit hul. Jeg var fuldstændig ekset nu af ekstrem liderlighed.

’Kom her’, sagde Marco og skubbede på min røv. Jeg gik op ad Marcos krop og sad nu højt oppe på hans bryst. Marco greb min pik og kørte den af. Jeg stønnede allerede. ’Mere’, sagde han så, og da jeg rykkede mig lidt mere, åbnede han sin mund og tog min pik ind. Han begyndte at bevæge sit hoved, så han suttede den. Det var første gang, jeg fik suttet pik. Det var ekstremt. Følelsen af hans tunge rundt om mit pikhoved slog mig nærmest helt ud. Marco tog pikken ud af munden lidt, kørte den lidt af og slikkede på den. ’Argh, åhh’, var det min tur til nærmest at skrige nu. Marco smilede lidt selvtilfreds og tog pikken i munden igen. Det var formentlig også hans første gang til at sutte pik men fuck, han gjorde det godt.

Jeg løftede mig lidt op på armene og benene, så min pik nu pegede ned i Marcos mund. Så begyndte jeg at bevæge underlivet og kneppede hans mund. Jeg kneppede hurtigt og gik meget dybt, men Marco tog bare imod. Jeg kunne mærke, at jeg ikke kunne meget mere. Jeg gav et par stød til, og så måtte jeg trække mig ud for at sende mine skud afsted. ’Arg ah ah’, råbte og stønnede jeg lidt febrilsk, da jeg opdagede, at jeg var for langsom. Mit første skud fløj ind i munden på Marco, da min pik var på vej ud af munden på ham. Pikken kom ud, og den sprøjtede en 3-4 gange til ud i ansigtet på Marco. Marco havde lukket øjnene og nu lukket munden. Min orgasme aftog, mens jeg satte mig ned på Marcos bryst, og min pik dryppede færdig ned på ham.
’Fuck, mand. Undskyld, jeg troede, jeg nåede at hive den ud’, sagde jeg lidt flovt. Marco åbnede munden lidt. ’Kys mig’, kunne jeg høre ham sige lidt ligesom, når man taler med tandpasta i munden. Jeg bøjede mig ned i et kys. Marco lod en varm lidt slimet væske føre over i min mund, og min sperm kørte imellem vores munde og tunger i et langt kys. Så stoppede vi, og stille og roligt spyttede vi det sperm, vi havde i munden, ud i sandet. Vi smilede og grinede. Jeg tørrede det værste af min sperm væk fra Marcos ansigt, og så lagde jeg mig ned på håndklædet ved siden af Marco. ’Arh, shit mand’, gibbede det i mig, og jeg løftede mig op igen. ’Nu bliver dit håndklæde jo smurt ind i sperm’, sagde jeg lettere stresset. Marco grinede bare. ’Har du hørt om vask…?’, sagde han kækt. Jeg lagde mig ned igen og smilede.

Marco nævnte ikke mere om mit skud i munden på ham, så jeg tænkte, han var ok med det, selvom det ikke havde været meningen. Trods det var det dog vildt frækt at komme lidt i munden på ham. ’Vi er sgu liderlige, hva’?’, sagde Marco stille. ’Det er perfekt! Fuck, du tænder mig!’, svarede jeg. ’Når jeg kommer med dig, føles det helt ekstremt. Det er som om, jeg ikke kan være i mig selv’, fortsatte Marco. ’Jeg vil bare have mere’, sagde han og drejede hovedet og kiggede på mig. ’Vi skal bare blive ved, så længe vi kan’, sagde jeg og kunne mærke min spermvåde pik rejse sig igen.

Sådan lå vi lidt og slappede af. Marco drejede sig og førte sine arme rundt om mig. Vi lå sådan lidt front mod front. Min pik rejste sig hurtigt og snart fulgte Marcos. Vi smilede begge to og grinede. ’Det er jo fredag i morgen og så weekend. Jeg har faktisk spurgt, om det er ok, at jeg er hos en ’ven’ i weekenden. Vi har tit mødtes på kryds og tværs os drenge, så det var helt fint med dem. Men hvad siger du? Har du tid, plads og lyst til en gæst i weekenden?’, spurgte Marco. Jeg rykkede lidt på mig. ’What! Er du seriøs?’, spurgte jeg vantro. Marco grinede. Jeg kunne ikke fatte det. Det hele kørte på mig. ’Du kan tro, jeg er frisk!!’, sagde jeg og gav ham et kæmpekys. ’Men du skal opføre dig ordentligt…’, kunne jeg ikke lade være med at sige drillende. Marco grinede højlydt.

Så lå vi lidt stille igen. ’Så du kommer bare i morgen?’, spurgte jeg. ’Ja, jeg spiser nok derhjemme i morgen efter stranden med drengene, men så kommer jeg der’, svarede Marco. ’Super cool’, smilede jeg. Jeg vidste ikke, om jeg turde spørge, men jeg tog mig mod og åbnede munden. ’Tror du, vi bliver friske og klar på noget mere? Du ved sådan med…. sex’, spurgte jeg meget nervøst. Marco kiggede på mig. ’Lad os se. Jeg er virkelig tændt på at prøve det – og også gerne flere gange tror jeg. Og så især med dig. Jeg er bare lidt usikker på det nu. Er det ok?’, sagde Marco. ’Helt ok. Jeg tror faktisk, jeg har det lidt på samme måde’, svarede jeg eftertænksomt.

Så lå vi lidt stille igen, inden vi blev enige om, at vi begge trængte til en skyller. Vi pjaskede og sprøjtede, som vi efterhånden var blevet vant til, inden vi gik op, tørrede os og tog tøj på. Vi sprang de våde underbukser over, og jeg kunne ikke lade være med at kigge på, hvordan Marco nænsomt puttede sin pik inden for buksekanten og knappede op. Han kiggede op og smilede. ’Du kan bare ikke få nok..’, sagde han så. ’Jeg tror det faktisk ikke’, grinede jeg tilbage.

Vi gik tilbage væk fra stranden sammen. Da vi skulle hver sin vej, krammede vi først længe, inden vi gav hinanden et stort og lækkert farvelkys. Vi smilede til hinanden. ’Vi ses i morgen’, sagde vi næsten i kor. Så gik vi hver vores vej. Jeg havde et kæmpe smil på og med tanken om Marco og mig sammen hele weekenden, kunne jeg mærke min pik vokse og presse sig på mod stoffet i mine cowboyshorts.

(Fortsættes)
Kommentar