Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Marco og mig - Et skridt videre (4)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 2511

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Onani, Natursex og Første gang
Vandet dryppede stadig fra vores nøgne kroppe da vi nåede op til vores håndklæder. Vi bredte dem ud ved siden af hinanden. Jeg satte mig på mit, mens Marco lagde sig på ryggen på sit. ’Ahhh’, pustede han ud, da han fik lagt sig med lukkede øjne. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at stirre på hans pik. Den var ikke helt i slap tilstand men heller ikke stiv. Den lagde sig lidt op af maven på ham. Det var lige meget, om den var slap, semistiv eller stiv, så var hans pik bare et smukt syn. Jeg lod mine øjne køre op af hans lækre overkrop og kiggede til sidst på hans smukke ansigt. Bagefter gled mit blik tilbage på hans pik. ’Kigger du på min pik?’, spurgte Marco så med lukkede øjne. ’Jeg kan ikke lade være’, svarede jeg bare ærligt. ’Din pik er for lækker til at lade være, Marco’, sagde jeg med et suk, inden jeg også lagde mig ned. Min pik var bankende stiv, og da jeg lagde mig ned, lå den og pegede stift op mod min navle.

Ingen af os sagde noget i et par minutter, og vi lå med lukkede øjne og slappede af. Så fornemmede jeg Marco, som var på min højre side, rørte på sig. Jeg åbnede øjnene og så, at han havde lagt sig op på sin venstre albue og lå med fronten mod mig. Igen gik mit blik til hans pik, som nu var stiv og i den stilling pegede mod mig. Marco lod sin frie højre hånd køre langsomt fra mine klunker op langs skaftet på min pik. Min pik strittede flere gange ved berøringen. Så lod Marco sit hoved gå ned mod mit og kyssede mig. Det var et fantastisk kys, og jeg kunne mærke, at han tog fat om min pik. Langsomt begyndte han at køre min pik af mens vores kys fortsatte. Marco stoppede kysset og satte i stedet sine læber mod min ene brystvorte. Han øgede tempoet i måden, han spillede min pik. Jeg var virkelig oppe at køre nu. Jeg begyndte at vride mig lidt, og mine støn blev tungere og hyppigere.

Så stoppede Marco. Jeg kiggede på ham. Jeg pustede. Min liderlighed føltes kæmpestor nu. Jeg kunne se på Marco, at han også var tændt, da hans vejrtrækning også var hurtig. Hans blik var stærkt. ’Er det ok?’, spurgte han så nervøst. ’Det er fantastisk’, forsikrede jeg ham pustende. Alligevel slap han min pik. Øv, tænkte jeg. Det føltes som om, den var lige ved at gå på mig. I stedet rykkede Marco lidt på sig. Han løftede sit højre ben og førte det ind over mig. Hans bløde numse satte sig lige under mit bryst. Nu kiggede jeg lige op på hans nu meget stive pik, der pegede direkte på mig. Det var et helt igennem fantastisk syn, og jeg mærkede, hvordan det gibbede i min pik.
Marco tog sin højre hånd bag om sin ryg og fangede min pik. Han kunne lige nå, så hans fingre masserede mit pikhoved og lod min forhud køre langsomt frem og tilbage. ’Åhh’, røg det ud af mig i ren nydelse. Jeg tog min højre hånd op fra stenen, hvor den hvilede og greb roligt om Marcos stive pik. Varmen fra pikken fyldte min hånd og små gib og rystelser fløj igennem mig. Nu begyndte jeg langsomt at køre hans fine slanke pik af. Det samtidig med at Marco fortsatte med at massere det yderste af min pik. Marco lukkede øjnene og stønnede svagt. ’Fuck mand’, nærmest hviskede han. Jeg kunne både se og føle, at Marco var i stor nydelse.

Marco slap min pik, og jeg øgede tempoet i, hvordan jeg spillede hans pik. Marco begyndte at vride sig på min overkrop. Jeg stoppede kort mit spilleri af hans pik og pressede langsomt hans forhud op mod hans pikhoved. En flot klump presperm piblede frem og dryppede langsomt ned på mit bryst. Det var sindssygt frækt, syntes jeg. Marco tog sine arme op på sit hoved. Jeg kunne se, at han rystede en smule. Jeg fortsatte med at køre hans pik af, og straks begyndte han at stønne højt. Med min anden hånd tog jeg nu fat i min egen pik og begyndte at spille den samtidig med, at jeg øgede tempoet en anelse på Marcos pik. Jeg kunne med det samme mærke, at denne følelse var ekstrem. At køre Marcos pik af og opleve hans nydelse samtidig med, at jeg spillede min egen pik, var vildt, og jeg kunne mærke, at jeg ikke kunne holde det længere. ’Arggh, Marco’, fløj det ud af mig, da jeg kunne mærke, at det var et splitsekund før, at jeg ville komme. Marco åbnede sine øjne og smilede til mig. Det var dråben. Jeg kunne mærke, jeg sendte mit første skud af sted. På Marcos reaktion lignede det, at det ramte hans ryg. Jeg kunne mærke flere skud, der fløj ud af min pik og ramte enten Marcos ryg eller baller. Jeg pustede og stønnede og havde meget svært ved at falde ned. Jeg spillede fortsat Marcos pik, men i min orgasme var tempoet faldet en del. Marco tog nu selv fat i sin pik, og jeg slap. Han rev i den et par hurtige gange, og så spændte hans krop fuldstændig. Jeg kunne endda mærke hans røv spænde på min overkrop, og jeg kunne se hans fine mavemuskler samles i en ordentlig spænding. Så kom det første skud samtidig med et ordentlig støn fra Marco. Skuddet fløj direkte op i mit ansigt på kinden. Det var som om, at Marco holdt vejret og fortsatte med at spænde sin krop. Han holdt blot stramt om sin pik. Så pustede han ud i et kæmpe støn, og næste skud ramte mig på halsen, og så kom der en 3-4 andre skud, der røg ud over mit bryst. Marco pustede og stønnede men faldt lidt ned. Det var en fantastisk orgasme og være med til den og mærke Marcos sperm flyve ud over mig var ubeskriveligt.

Marco bøjede sig ned, og han blev lidt smurt ind i sin egen sperm. Vi kyssede. Jeg tog ham kærligt på hans røv og mærkede, hvordan mine hænder blev smurt ind i min egen sperm. Marco flyttede sine læber væk. Han smilede. ’Fuck, det gjorde du godt… Hvordan kunne du det der…?’, sagde han med kæmpe begejstring. Jeg blev helt forlegen men også mega glad for, at han kunne lide, hvad vi havde lavet. Jeg smilede. ’Jeg tror, du får det bedste frem i mig’, sagde jeg så. ’Det var for vildt’, udbrød jeg. ’Lov mig det ikke er sidste gang, vi gør det her… Jeg har aldrig oplevet noget lignende’, sagde Marco stille. ’Tro mig, hvis du giver mig lov så gør vi det her og mere mange gange’, sagde jeg liderligt. ’Vi kunne jo gøre det igen lige nu. Jeg kunne godt’, sagde jeg frækt og kækt. Marco grinede.

Han flyttede sig væk fra min krop. Jeg var smurt ind i hans sperm, og hans egen pik havde sperm på sig over det hele. Jeg kiggede ned på min egen pik, som faktisk stadig dryppede lidt sperm fra sig. Jeg kiggede op igen, og Marco havde vendt sig med ryggen til mig. Min sperm var på hans ryg og baller, og endnu en gang nød jeg synet af hans flotte ryg og bagparti. Han kiggede på mig. ’Vi må vist hellere skylle det her af os – det er noget klistret stads’, sagde han og grinede mens han lod sin hånd køre rundt på sin ene balle, som blev smurt ind i min sperm. Jeg rejste mig op og gik hen og klappede ham på numsen. ’Ja, du har ret. Kom!’, sagde jeg og tog ham i hånden. Vi gik hen til kanten, kiggede på hinanden og sprang i vandet.

Vi svømmede lidt rundt og gned spermen væk der, hvor den havde været. Efter det lå jeg bare stille og plaskede. I vandet tænkte jeg på det, der lige var sket. Selvom vi ’kun’ havde spillet pik, havde det været helt vildt. Marco var pivlækker, men det betød også meget, at han var mega sød og virlelig gav sig hen til mig. Det i sig selv tændte mig. Jeg tænkte også over, hvis vi gik skridtet videre. Ville det blive lige så godt? Turde vi? Jeg vidste ikke en gang selv, om jeg ville kneppe Marco eller blive kneppet af ham. Lige nu havde jeg lyst til begge dele. Men hvad med Marco…?

’Hvad ligger du og drømmer om…?’, sagde Marco så, mens han tog i min pik. Den var blevet stiv igen. Jeg havde ikke fornemmet, han var svømmet hen til mig. ’Dig virker det som om’ svarede jeg og grinede. Jeg gav ham et kys. Han smilede. ’Kom, lad os gå op igen’, sagde Marco og svømmede mod opgangen og stien.
Marco gik forrest igen. Jeg nød hans røvs bevægelser. Min pik var ikke faldet, så jeg gik opad med stiv pik. Til sidst kunne jeg ikke modstå fristelsen. Et skridt opad tog jeg fat i Marcos ene lår. Hans andet ben fortsatte op, og fordi jeg ventede og var et skridt bag ham og derfor nedenfor ham, blottede en smule af hans hul sig for mig. Marco kiggede sig tilbage undrende. ’Vent’, sagde jeg stille. Jeg nærmede mig hans røv og flyttede hans ene ben en smule, så hullet blottede sig mere. Marco gjorde ikke noget, som om han godt vidste, hvad jeg ville. ’Jeg ved ikke, Jacob’, udbrød han så roligt. ’Stop mig hvis du ikke vil have det’, sagde jeg beroligende. Jeg havde aldrig prøvet nogle af de her ting og slet ikke at slikke røv. Hvordan ville det føles? Hvordan ville det smage? Jeg kiggede på hans hul en sidste gang. Det var et lækkert glat hul. Marcos hud blev en anelse lysere omkring hullet. Jeg var helt vildt tændt nu, og min pik bankede derudad, kunne jeg mærke. Jeg satte min tunge mod hulllet og begyndte roligt at slikke på det og omkring det. Straks stønnede Marco. Det var tydeligt, han nød det med det samme. At have min tunge i og omkring hans hul var eminent. Jeg blev nærmest overtændt, og da jeg klart kunne mærke, Marco nød det, var det en vild oplevelse. Jeg slikkede og slikkede. Jeg kunne mest smage det salte havvand. Jeg vovede at prøve at sætte min tunge mod hullet og presse lidt, så den kom lidt ind i Marco. Han stønnede endnu mere ved det move, og da jeg samtidig tog min hånd ind under hans ben og fik fat i hans stive pik og kørte den lidt af, råbte han nærmest af nydelse. Jeg fortsatte lidt, hvorefter min tunge forlod hans hul. Der kom et kæmpe støn fra Marco.

Jeg rejste mig op bag ham og skubbede ham blidt ind mod klippevæggen, så han stod med ryggen til mig. Jeg pressede mig op af ham og lagde min stive pik i hans revne. Jeg kørte den lidt frem og tilbage i revnen. Det var frækt, og både han og jeg stønnede hårdt igen. Så hviskede Marco. ’Ikke nu, Jacob. Jeg tør ikke lige nu…’, sagde han nervøst og lidt bedrøvet. Jeg stoppede mine bevægelser og vendte ham roligt om. Jeg kiggede ham i øjnene. ’Fair nok og fedt du siger det’, sagde jeg så. Han kiggede sørgmodigt på mig. Jeg kyssede ham blidt. ’Men fuck, jeg er tændt nu’, sagde jeg så. ’Det er jeg bestemt også – det er ikke det’, svarede Marco og kiggede ned på vores stive pikke, som rørte hinanden. Jeg gik nu langsomt ned af hans krop. Jeg passerede hans ene brystvorte, som jeg slikkede på, videre ned over hans navle, som jeg gav et lille kys til hans pik, der stod stiv ud for mit ansigt. Jeg slikkede lidt på det yderste af hans pik, hvilket medførte nogle små støn fra Marco. Så tog jeg hans pik i munden og begyndte at sutte den. Det var selvsagt første gang, jeg havde en pik i munden men hvilken fornemmelse. Marco stønnede allerede også vildt. Jeg suttede og slikkede alt det jeg kunne – jeg nød det hele. Marco vred sig op af klippevæggen i nydelse. Jeg prøvede at tage hans pik så langt ind i munden jeg kunne. ’Århhh’, stønnede Marco, men jeg kunne ikke få hele hans pik i min mund og hals. Jeg sad på hug og begyndte at køre min egen pik af, mens jeg fortsatte med at sutte Marco. Marco begyndte at lave nogle små kneppebevægelser, og jeg holdt min mund stille. Jeg blev fandme mundkneppet. Det var vildt, og med min fortsatte pikspillen, kunne jeg mærke, jeg ikke havde langt igen. Marco kneppede videre i min mund. Pludselig førte han sin pik ud af min mund, og uden at røre sin pik skød spermen ud af den. Der var klart nok ikke lige så meget sperm som før, men det første skud ramte mig lige på kindbenet og det næste på min hage. Så kom der et par skud mere, som røg ned og ramte klippejorden og min krop. Marco stønnede og pustede, mens han kiggede ned på mig og sin dryppende pik. Jeg kiggede ned på min egen pik, rev i den et par gange, og så spændte min krop. ’Arghh’, stønnede jeg, da jeg i min hugstilling skød min sperm ud. Det første skud røg hen på Marcos ben, men de næste skud var ikke så voldsomme og fløj ud på klippejorden. Jeg pustede hårdt og rejste mig op med min spermvåde pik i hånden.

Jeg kyssede Marco, der kyssede helt vildt igen. ’Er du ok? Var det ok, jeg lige meldte pas?’, spurgte han nervøst. ’Helt sikkert. Bare rolig. Måske blev jeg også for ivrig. Det kan jo være, vi tager chancen på et andet tidspunkt…’, svarede jeg og åbnede op for en lille mulighed. ’Det tror jeg bestemt, vi gør. Det skal bare lige være helt på plads i mit hoved’, sagde Marco smilende. Jeg nikkede anerkendende. ’Men nu fik jeg jo ikke prøvet at sutte dig..?’, sagde han så lidt skuffet. ’Mon ikke du får en anden mulighed på et tidspunkt’, svarede jeg kækt. Marco grinede. Så blev vi enige om endnu en skyller, og vi hoppede i fra der, hvor vi var nået til, inden vi havde givet los.

Vi kom op til vores håndklæder igen og blev enige om at tørre os og se at komme hjemad. Jeg kunne ikke undslå mig for at kigge på Marco, da han tog sine underbukser på. Der var bare noget specielt og særligt over ham i underbukser. Vi forcerede klipperne og gik langs stranden hjem. Månen var fremme, uden at det var helt mørkt. Vi stoppede der, hvor vi plejede at gå hver vores vej. ’Ses vi i morgen?’, spurgte jeg håbefuldt. ’Jeg kan ikke undvære dig i en hel dag!’, svarede Marco kækt. Jeg tænkte kort på, hvad der ville ske, når jeg skulle hjem til Danmark igen. Jeg blev helt sørgmodig, men blev afbrudt af Marco. ’Men i morgen aften har jeg lovet at hjælpe i min onkels restaurant. ’A luz do sol’ hedder den’, sagde han. Var det mon en indbydelse, nåede jeg at tænke. ’Men mød os på stranden i morgen. Men desværre ikke noget klippeklatreri. Men mon måske vi finder på noget andet….’, sagde han så gådefuldt og blinkede med øjnene. Jeg vidste ikke helt hvordan, og hvad det skulle være. Faktisk var jeg lidt skuffet, kunne jeg mærke. Nu var vi lige begyndt at ’lege’ og vove nogle ting. Marco gik tæt på mig og gav mig et hedt kys. ’Så mange tak for i dag. Du og det var fantastisk og helt uforglemmeligt. Vi ses i morgen!’, sagde han så, vendte sig om og begyndte at gå. Jeg sukkede lidt. ’Vi ses, Marco’, sagde jeg så stille. Det kunne han ikke høre. Alligevel vendte han sig om i det øjeblik, smilede og vinkede, inden han gik videre. Jeg var fuldstændig solgt.

(Fortsættes)
Kommentar