Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Marco og mig - Cheio de paz (3)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 2397

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge og Første gang
Dagen efter sov jeg lidt længe – jeg var vist blevet træt. Jeg stod op, spiste lidt morgenmad, tog et bad og røg i de røde badeshorts. Jeg satte mig ud på den lille terrasse i formiddagssolen med en kop kaffe. Mit hoved var fyldt op af Marco. Jeg tænkte på ham konstant, og selvom det mest var dejlige tanker, prøvede jeg også at rydde hovedet for ham, men det lykkedes ikke. Jeg kunne ikke skyde hans berøringer, hans smil, hans grin, hans kys, hans røv og ja, følelsen af hans pik ud af hovedet. Jeg sad og tænkte lidt, afsluttede min kaffe og gik ind og pakkede min taske. Jeg var klar til strandtur igen, og så måtte jeg blot se, hvad der ville ske. Jeg havde i hvert fald ingen bedre plan.

Jeg fandt mit spot fra i går. Drengene var allerede i fuld gang med at spille bold igen. Jeg kunne se Alex, men jeg fik ikke øje på Marco. Alex så mig og vinkede kort. Han kiggede i retning ud mod vandet og pegede. Jeg kiggede i den retning og så, at Marco var ude i vandet på et lille surfboard. Han lå oven på det og padlede lidt rundt. Jeg gav en thumbs up til Alex og smilede. Han var sgu en sød fyr. Alex smilede tilbage og spillede videre.

Jeg gik ud i vandet og svømmede ud mod Marco. Da jeg kom tæt på ham, lå han på maven oven på boardet. Vandet glinsede på hans krop. En rød kant var det i dag, der gik op over hans turkis badeshorts. Hans røv buede flot op lige neden for hans lænd. Jeg nød synet, inden jeg dykkede ned under boardet blot for at svømme opad igen og skubbe det hårdt, så Marco faldt af og ned i vandet. Marco fik fat i boardet og hang på det, mens han rystede vandet af sig og gned sine øjne. Det lød også som om, han kom med diverse bandeord på portugisisk. Langsomt åbnede han øjnene og så mig, som var på den anden side. Straks begyndte han at smile. ’Din lille….’, sagde han og sprøjtede noget vand over på mig. ’Haha’, grinede jeg bare tilbage. Det lod til, at vi var på samme bølgelængde som i går. ’Er du god?’, spurgte jeg og pegede på boardet. ’Nahh, ikke rigtig. Jeg padler bare for det meste rundt og nyder vandet og solen’ indrømmede Marco.

Herefter brugte vi det meste af resten af formiddagen og over middag på at padle rundt, svømme lidt og ikke mindst fjolle. Vi tog os par brydekampe indimellem. Et par gange greb Marco ud efter min pik og fik fat i den. Jeg var meget ivrig efter det samme, men prøvede at holde mig lidt i skindet. En enkelt gang tog jeg ham dog på pikken og holdt fast. Jeg nød det, og Marco lod vente lidt, før han rev sig løs igen. Vi havde det bare sjovt og nød hinandens selskab. ’Nå, jeg tror det er tid til at komme op og slappe lidt af, inden den står på noget skolearbejde’, sagde Marco efter et godt stykke tid. ’Slappe af lyder fint. Skolearbejde lyder skidt’, svarede jeg. Marco grinede. Vi begyndte at bevæge os ind mod strandkanten igen. Inden vi nåede for langt ind, var vi på den samme side af boardet. Vi gik på sandbunden. Marco stoppede og kiggede på mig. Jeg så undrende på ham. Så løftede han boardet og kiggede på mig, som om at jeg også skulle gøre min del. Jeg løftede min ende. Nu var vi skjult for dem inde på stranden. Marco tog et skridt tættere på mig. Så bøjede han sig ind mod mig og kyssede mig på munden. Sådan stod vi lidt. Jeg nød hvert enkelt sekund. Langsomt åbnede vi vores munde, og vores tunger begyndte at lege en heftig leg med hinanden. Det var vildt, og jeg kunne mærke min pik banke hårdt. Marco tog tilmed sin frie hånd og førte den ned til min pik uden på mine badeshorts og mærkede på den. Jeg gav nogle små støn fra mig. Så stoppede kysset, og vi kiggede på hinanden og smilede. Vi sagde ikke noget, men lagde boardet ned og fortsatte mod stranden.

Heldigvis var min pik faldet ned, da vi gik op af vandet og nåede strandkanten. Marco lagde boardet i sandet og gik hen mod sin rygsæk og ting. De andre drenge slappede af. Jeg gik med derhen. De sad i en lille rundkreds på deres håndklæder. En af drengene – jeg tror nok, han hed Miguel – rykkede sig lidt på sit håndklæde og klappede indbydende til, at jeg skulle sætte mig ved siden af ham. Han smilede. Han var endnu en af de flotte fyre – dem var der mange af. Som en af de få havde han badebukser på – nogle blå af slagsen. De sad godt og stramt på ham, og hans bule var derfor meget synlig. Jeg skulle gøre mig umage for ikke at stirre på den. Jeg smilede igen og satte mig ved siden af ham. Han fandt en cola frem og rakte den indbydende til mig. Jeg smilede og prøvede med et ’Muito obrigado’, som nok skulle betyde ’mange tak’. Flere af de andre smågrinede men kom dog også med små klapsalver. Miguel smilede bare. Marco fandt sit håndklæde og satte sig et andet sted i rundkredsen.

Snakken gik. Jeg lyttede og drak cola men forstod ikke noget. Hver gang der var en, der havde ordet, brugte jeg dog muligheden for at kigge på ham og studere ham. Der var mange, der var meget tiltalende for min smag. Deres glød i huden, deres velproportionerede kroppe, deres smil. Heldigvis fandt jeg Marcos blik indimellem, og han smilede og holdt sin sodavand op til skål til mig. På et tidspunkt kunne jeg fornemme, at Miguel talte om mig. Han pegede løst på mig og talte henvendt til Marco. Marco trak på skuldrene som svar og virkede lidt forlegen. ’Miguel spørger, om du har været ude ved klipperne, som ligger lidt længere nede af stranden?’, sagde Miguel så. Jeg anede ikke, hvad han talte om og rystede undrende på hovedet. ’Vi kalder dem for ’Cheio de paz’, som betyder noget i stil med ’det fredfyldte sted’, fortsatte han. Jeg noterede mig, at da han sagde navnet, var der flere af de andre, der småfniste. Jeg løftede mine hænder op i en gestus af uforståenhed. Marco fortsatte bare. ’Det er nogle klipper, hvor man kan springe i vandet fra forskellige højder. Vandet er roligt, fordi klipperne ligger trukket væk fra vandet og inde i en lille kløft. Vi kalder det ’Cheio de paz’, fordi der aldrig er andre end os’, smilede han. Der var et eller andet, han ikke fortalte, fornemmede jeg. En af de andre drenge spurgte Marco om noget, og så begyndte de fleste at grine. Marco så både forlegen og vred ud. Han ventede lidt og trak på det. ’Hvad er det?’, spurgte jeg så nysgerrigt. ’Vi har en regel om, at når vi er derude, så er vi nøgne…’, sagde han forsigtigt. De andre grinede igen, da de forstod betydningen af det, han sagde. Jeg grinede bare med. Men tanken om alle de her lækre fyre nøgne gjorde mig lidt bange, for jeg vidste godt, hvad der ville ske med min pik i sådan en situation.

Miguel afbrød min tankerække, da han sagde noget mere til Marco. ’Miguel siger, at vi to bare kan tage derud i aften. De andre har aftalt ikke at lave noget i aften, da de skal være sammen med familie og kærester. Det der med at være nøgne, kan vi jo bare droppe så. Det finder de ikke ud af’ smilede Marco. ’Det lyder super sjovt. Det vil jeg gerne’, svarede jeg glad. ’Men det der med at være nøgen gør nu ikke mig noget, hvis det bare er dig og mig…’, fløj det ud af mig. Marco kiggede lidt nervøst på mig, og så begyndte han at grine. ’Vi finder ud af det’, sagde han så og blinkede til mig. Han sagde noget til de andre, og de andre svarede med anerkendende nikke til mig.

Vi fortsatte snakken lidt i rundkredsen, og en ekstra dukkert blev da også til, inden at der blev opbrud, og vi begyndte at vende snuden hjemad. Marco tog også hjem et smut, og vi aftalte at mødes her på stranden klokken syv med håndklæder og lidt at drikke. Jeg tog hjem, tog et bad, slappede lidt af og spiste lidt mad. Jeg var i en form for ekstase. Marcos kys, vores tid sammen, hans grin og nu det, at vi måske skulle rende nøgne rundt sammen. Jeg var spændt og glædede mig.

Jeg stod klar på stranden klokken syv, men Marco var der ikke endnu. Efter 10 minutter blev jeg nervøs, men da så jeg ham komme løbende i sine cowboy-shorts og en hvid T-shirt. Jeg drog et lettelsens suk. ’Undskyld undskyld, min mor krævede, at jeg hjalp med at rydde op efter lidt mad’, svarede han forpustet. ’Jeg var bange for, at du var smuttet igen’, sagde han så nervøst. Jeg følte en varme gå igennem min krop. Så Marco var så glad for mig, at han blev nervøs, hvis han overskred en aftale med 10 minutter. ’Jeg tror, jeg ville have ventet hele aftenen’, svarede jeg så ærligt. Marco lyste fuldstændig op. Han tog et par hurtige skridt hen imod mig og gav mig et hurtigt men blødt kys på munden. Dejligt.

Så gik vi ned af stranden ud mod klipperne. Snakken stod ikke stille. Vi talte om fodbold, familie, skole og mange andre ting. Vi nåede frem til kløften og klipperne. Vi klatrede over sten og klippeudspring. Marco måtte flere gange række mig sin hånd og hjælpe mig i det for mig uvante terræn. Hver gang jeg holdt hans hånd, følte jeg varme og glæde, og jeg holdt den hver gang lige en ekstra tand mere, end det var nødvendigt. Marco grinede og smilede hver gang. Vi gav hinanden små kys på vejen i klatreriet. Der var ingen andre mennesker her. Det forstod jeg godt med det terræn. En enkelt gang stoppede vi helt op og kyssede i et godt stykke tid. Vores tunger dansede imellem hinanden, og Marco førte en hånd ind under min T-shirt og lod den glide ned og ind under kanten på mine badeshorts og videre ned på mine baller. Følelsen var enorm, og jeg tog til gengæld min hånd ned over hans bule i cowboy-shortsene. Den blev uden på shortsene, men jeg kunne tydeligt mærke, at hans pik var semihård. Vi stoppede og smilede til hinanden, inden vi gik 5 minutter mere, før end at vi stoppede ved et form for indhak, hvor der var en masse flade klipper. Jeg gik ud til kanten og kiggede ned. På det her sted var der mellem 3 og 5 meter ned til vandet. ’4,5 meter siger de kloge’, sagde Marco, som om han kunne læse mine tanker. Han fortalte, at vi kunne ’slå lejr’ her og senere ligge lidt på håndklæder her på de flade sten. Herfra var der kun kort vej til et par udspringssteder, og han pegede på en lille form for sti, der fra vandet førte nærmest direkte op tilbage til dette spot. ’Perfekt, ikke?’, sagde han. Jeg var imponeret og nikkede.

Marco tog T-shirten af, og det samme gjorde jeg. Han knappede sine shorts op og trak dem af. Jeg stod i mine røde badeshorts og Marco i hans røde trunks. Marco trak på skuldrene. Så trak han sine underbukser af. ’Vi må nok følge reglerne’, sagde han og smilede. Jeg måbede. Det gik op for mig, at det faktisk var første gang, jeg så Marcos pik. Den var fantastisk. Den var ikke stiv. Men som han stod der, passede den bare perfekt til hans krop. Den strittede ligesom en lille smule ud og havde en runding i spidsen der, hvor hans pikhoved kom til syne. De små sorte hår oven over pikken fuldendte bare billedet. ’Ok’, fik jeg fremstammet og trak mine badeshorts af. Min pik var allerede halvstiv. Jeg trak på skuldrene. ’Så ved du da, at jeg tænder på dig…’, grinede jeg så. Hvad skulle jeg ellers gøre? Marco grinede. ’Tro mig, jeg tror ikke, min bliver ved med at være i normal tilstand…’ Han vendte sig om for at gå hen til kanten. Hans spændstige røv pegede lige i min retning. Det var et uimodståeligt syn. Det var den perfekte røv for mig. Den lette buen ud fra lænden, spændstigheden og den fine revne til at gøre røven fuldendt. Nu strittede min pik i fuld stiv tilstand. Marco var ved kanten, vendte sig om, gjorde honnør og sprang. Jeg fulgte hans nøgne krop med øjnene, indtil den ramte vandet. Jeg så ikke andet valg end at følge efter, og jeg sprang. Jeg ramte vandet og kom hurtigt op til overfladen.

Marco var der og klar. ’Fedt, ikke?’, sagde han og svømmede et par tag mod mig. Han gav mig et kys og under vandet tog han kærligt fat om min pik. Den var faldet lidt efter springet og mødet med vandet. Marco smilede og svømmede han mod stien, hvor vi kunne komme op. Jeg valgte at gå bag Marco op ad stien. Det var det perfekte sted til at iagttage hans røv. De lette bevægelser, ballerne der strammede til, og ind imellem kunne jeg øjne hans boller, hvis jeg tog et par skridt tilbage. Efter et par spring insisterede Marco på, at jeg gik forrest. ’Jeg vil da også have lov til at være bagtrop’, sagde han, smilede og blinkede. Da jeg begyndte at gå op ad, gav han mig et kærligt klap i min bare numse.

Vi fjollede rundt. Vi sprang fra flere forskellige steder og havde det super sjovt. Vi kyssede af og til. Vi gav hinanden et kram. Jeg følte min pik ramme Marcos’ og både hans og min blev stive. Jeg trak mig lidt væk fra krammet for at se hans stive pik. Han smilede. ’Er den ok?’, spurgte han en smule nervøst. Den var eminent. Den var faktisk lidt større end min i stiv tilstand, og det var egentlig rimeligt stor. Den var ikke så fyldig men ganske pæn og lang. ’Den er perfekt’, svarede jeg ærligt og lod min hånd stryge let hen over den, så det gibbede lidt i den. På et tidspunkt stoppede vi op igen i en ny krammer med kys. Vores stive pikke mødte hinanden igen, mens vi begge førte vores hænder kærligt ned på den andens røv. Jeg lod mine hænder nyde følelsen. De spændstige baller fyldte mine hænder ud, og jeg trykkede kærligt på dem. Marco lod også sine hænder føre rundt på min røv. Han lod sin ene hånd nærme sig min revne, og han førte sin ene finger op igennem min revne. Det var en lækker fornemmelse, som gav ryk igennem min krop.

’Kom, vi skal lige lave et til vildt spring, inden det er tid til pause’, sagde Marco så. Vi klatrede lidt mere op, indtil vi stod ved en kant, hvor der var meget langt ned. ’10 meter cirka’, sagde Marco. Det virkede meget højt. ’Jeg ved sgu ikke…’, tøvede jeg. ’Vi gør det sammen’, sagde Marco så og rakte mig sin hånd. Jeg tog den, og vi gik hen til kanten. Selvom det var skræmmende, nød jeg samhørigheden med Marco og det, at vi gjorde noget sammen. Vi talte ned fra 3 og sprang. Det var vildt men også sjovt. Vi grinede begge nervøst, da vi kom op til overfladen, inden vi mødtes i et hedt kys. Vi svømmede mod stien og kravlede op til vores spot.

(Fortsættes)
Kommentar