Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kanotur i Sverige med klassen

Karakter: 6.0/2
Visninger: 4507

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Oralsex, Analsex, Skolesex, Natursex og Første gang
Kanotur i Sverige med klassen

Der var nærmest en stemning af oprør i klassen, Heidi vores klasselærer, havde netop meddelt os, at årets klasserejse for 10. klasse skulle være en kanotur til Sverige.
Det var bare “nederen”. Især nogle af pigerne var helt oppe at køre, de skreg op om edderkopper og myg. Nogle drenge mente de ganske enkelt ikke ville tage med. Sidste år havde turen for 10. klasse gået til Berlin og året før til London. Vi havde talt om Paris eller Madrid. Sgu da ikke fucking Sverige. Heidi mente det var godt for fællesskabet i klassen at selv lave mad, og padle rundt til de forskellige lejrpladser. Fuck en syg tanke.
Sove i telt, bade i en sø, det kunne næsten ikke blive værre.
Da vores matematiklærer Victor kom ind senere, var der stadig dårlig stemning, han er ellers en ret nice fyr , vi har ham også i idræt, og jeg har et lille crush på ham, men sig det ikke til nogen.
Min bedste buddy Dan, så en del anderledes på det, han er mere friluftsmenneske, og han har gået til spejder engang. Kan det blive mere pinligt ?
Dan sagde, at han da havde et telt, der næsten slog sig op af sig selv. Selvfølgelig havde han det, men er det noget at være stolt af ?
Vi har været venner helt fra den gamle skole, vi gik i klasse sammen, også før vi tog 10. klasse. Dan er også en ret pæn fyr, og så er han rødhåret, det kan jeg godt lide.
Du må nok lige lære mig lidt at kende, jeg hedder Stig, normal på alle måder, i højde og drøjde og udseende. Jeg har mellemblondt, også kaldet leverpostejsfarvet, hår. Klarer mig okay i skolen, og kan lide at dyrke atletik, men på en afslappet måde. Men jeg fortæller ikke til nogen, at jeg i mange år har vidst, jeg er til fyre. Jeg er sgu bøsse. Dan og jeg har da målt vores pikke sammen, og onaneret lidt når vi sov sammen. Men absolut ikke mere en det. Mine seksuelle erfaringer, er mest min højre hånd, og porno på nettet, suk.
Men fem dage i telt med Dan var måske alligevel lidt hyggeligt.
Mine forældre ved heller ikke noget om mine præferencer, men min storesøster, sagde en dag, at jeg skulle til at finde mig en boyfriend. Hun er muligvis tankelæser, eller også har hun gennemskuet mig, men hun er min store støtte i livet på mange måder.
Næste dag, havde Heidi nogle billeder med fra en tur hun havde været på selv. engang Der var sol på alle billederne, smilende unge i kanoer, hygge omkring bålet, en med en guitar, men hov, der var også nogle i bar røv, det skyndte Heidi sig forbi. Hun fik en smuk rød kulør i hovedet. Nogle af de hurtige drenge fra klassen piftede, og råbte, at pigerne måtte da gerne smide tøjet på turen, så skulle de nok tage med.
Nu fik vi vist et kort over området, det lå lige på grænsen mellem Norge og Sverige, faktisk skulle vi overnatte en af dagene i Norge, men det var nogle ret lange dagsture, og der var steder, man skulle bære sine ting og kano fra en sø til en anden.
Det bliver nok pis regnvejr hele ugen, og vi omkommer alle af lungebetændelse. Så er der ikke mere i den historie.
Vi blev delt op i grupper, hver gruppe fik ansvar for madlavning en dag. I matematik skulle vi regne på, hvor meget vi skulle medbringe af rugbrød og havregryn med videre. Da vi fremlagde vores beregninger gangede Victor det meste af det med to. Naturligvis havde han også været på kanotur, og vidste, at man spiser meget.
Nu kom det største chok for mange, vi fik vist en feltspade, det var vores lokum. Grav et hul og skid. Føj for den lede.
Efterhånden kunne man måske godt se, at det muligvis, kunne blive lidt sjovt. Væk fra civilisationen, manglede mobildækning, lidt sådan overlevelsestur agtigt som man ser på tv.
Hvis altså vi overlever.
Tiden nærmede sig, der var kommet styr på telte, og jeg fik en ny sovepose og liggeunderlag af mine forældre. Jeg kunne låne en rygsæk af min søster, hun havde været på interrail.
Vi skulle køre i bus derop, hele natten, så vi kunne starte mandag morgen.
Det så faktisk ud til at vejrguderne var med os, der var lovet sol og varme hele ugen.
Vi tog afsked med vores forældre for måske sidste gang, ha ha. Jeg fik en god plads bag i bussen sammen med Dan, jeg tror ikke han tog det ilde op, at jeg sov med hovedet op ad ham det meste af turen. Bussen stoppede for en tisse pause i Sverige, og der var en restaurant med lækker grillmad og burgere. Vi kastede os over junkfood og købte slik vores forældre ville have skammet sig over. Farvel du kære luksusliv.
Da bussen lander på pladsen, ligger vores kanoer klar. Alle skal pakke deres grej i plastik, og alle skal have noget af det fælles med ombord. Efter en halv time er vi på vandet, det første stykke er et smalt stykke vand, der forbinder flere større søer. Der skal lige trænes lidt. findes en god rytme, men der er fed griner på. Vi holder os tæt ved kysten, da vi kommer til den store sø. Rundt omkring kan man se lejrpladser med telte og folk. Men hvad fanden er det med de svenskere ? Overalt er der nøgne mennesker, der bader og soler sig på klipperne, Er badetøj afskaffet i Sverige ? På en måde ser det ret afslappet og naturligt ud, jeg tænker kun på, at det ville være ekstremt pinligt at få stiv pik midt mellem mine venner.
Vi skal bruge redningsvest, men da solen allerede steger, begynder folk at smide deres tøj, først røg bluser og t-shirts, selv pigerne sidder i bar overkrop. De vil vel ikke stå tilbage, og så kan de sikkert også godt lide at vise deres bryster frem. Enkelte drenge sidder kun i underbukser, jeans og kano fungerer ikke så godt sammen i en hedebølge. Efter en time får vi et lille hvil på en skøn flad klippe direkte til søen. Det er tilladt at bade, men vi skal beholde redningsvesten på. Det er efter aftale med vores forældre. Det er utroligt lækkert at bade i det kølige ferske vand. Ingen gider at rode i deres bagage efter badetøj, så alle springer i vandet i underbukser. Efter en kort dukkert ligger vi og soltører på klippen. Nu sker der noget spændende, folk tager deres underbukser af, og vrider dem, men ligger sig tilbage helt nøgne på klippen igen. Jeg er med på den, men kan mærke jeg lige skal repetere den lille tabel i hovedet, for Dan ligger ved siden af mig med sit smukke røde pikhår. Jeg begynder så småt at forstå de svenskere. Egentligt er det super naturligt at være nøgne sammen, høje og lave, tykke og tynde, piger og drenge. Vi er forskellige steder i vores udvikling, men vi er sgu da bare mennesker allesammen. Selvom der er mange lækre fyre i min klasse, kan jeg godt holde pikken i ro. Og da vi sejler videre er der 20 nøgne teenagere kun med redningsveste på. Victor har et par gamle shorts på, og Heide sidder i shorts og t-shirt. Men de ikke så meget som blinker med øjnene over, at deres elever er nøgne.
Victor udpeger et sted vi skal have frokost, her er både klipper og lidt sandstrand og dyb men lys skov. Dagens gruppe arrangerer frokost, ingen gider tage tøj på.
Det er rigtigt nok vi spiser meget. Et stykke rugbrød med en hel dåse makrel, glider ubesværet ned. Det ville have været utænkelig hjemme i klassen. En klapsammen mad med Nutella. Selv dåseleverpostej er populært. Vi får lige en time. Du kan ikke opdrive en sur mine eller negative teenagere noget sted. En gruppe spiller fodbold mellem nogle træer, det er måske en ny sportsgren, andre slapper af i solen. Dan og jeg går på en lille ekspedition ind i skoven.
Hvor er det skønt at gå nøgen i en skov. Dan stritter ikke imod, da jeg tager ham i hånden, og da jeg lidt senere giver ham et kys på kinden, mødes vores munde for første gang et i rigtigt tungekys. Nu sker det, jeg bliver stiv. Dan ser det og smiler, så griber han om min pik, og begynder at spille den. Jeg får også fat i hans, den er ved at vokse, hurra.
I den lyse birkeskov spiller vi sgu pik på hinanden. Vi griner da vores sæd rammer maven næsten samtidig på hinanden.
Er ting bare så enkelt, når det kommer til stykket. Jeg siger, at det var dejligt. Dan siger det samme. Så går vi spermvåde hånd i hånd tilbage.
Det næste store stykke bliver hårdt, vi skal krydse en sø, og der er lidt bølgegang ude midt på søen, men de tungt læssede kanoer klarer det fint. Vi bliver også bedre og bedre til at koordinere vores bevægelser.
Vel ovre på den anden side får vi lige et lille hvil. Men der mangler stadig et stykke, før vi når vores første lejrplads. Hvem fanden har sagt at storbyferie er skønt ? Vi bruger vores kroppe, vejret er smukt, der er smil overalt og glade stemmer. Nå ja, og så er vi nøgne allesammen.
Det sidste stykke er hårdt, men vi når frem. Det gælder om at finde et godt sted til teltet, der rift om de bedste pladser, men Dan og jeg, vælger et i yderkanten. Alle får tid til at komme i orden, få rullet liggeunderlag og soveposer ud. Dem der har våde soveposer, må lige hænge dem til tørre. Ikke fordi vi kommer til at fryse i nat.
Madholdet går i gang. Ja gæt selv, spaghetti med kødsovs. Kødsovs på dåse ville normalt være rædselsfuldt, men nu er det himmelsk. At sidde på en klippe i aftensolen i bar røv med en tallerken mad og et glas saftevand, er tæt på at være mit bedste måltid nogensinde.
Der er almindelig hygge og snak, men alle er ret trætte. Shit, i bogstaveligste forstand, jeg skal på min første spadetur. Jeg havde tænkt hjemmefra, at det aldrig ville komme til at ske, men efter to kopper neskaffe, er der ingen vej udenom. Jeg finder en feltspade og en rulle lokumspapir. Nu haster det lidt, men jeg vil gerne et langt stykke væk, en ting at være nøgen sammen med sin klasse, noget andet er at sidde og skide. Da jeg leder efter et godt sted møder jeg Hasse, han er på vej tilbage efter at have været ude i samme ærinde. Hasse er en ret irriterende lille fyr. Han stiller sig op. “Jeg så hvad du og Dan lavede i skoven”.
Tænk hurtigt Stig. “Okay, var det også godt for dig, kom du” ?
Hasse bliver endnu mindre og højrød i hovedet. Der var vist et pletskud. Hasse mumler et eller andet og skynder sig væk.
Jeg finder et væltet træ, og graver et hul. Det er nu mit toilet. Så sidder jeg sgu der, og
skider. Det er nok ikke første gang i menneskehedens historie, ha ha.
Så dækker jeg pænt papir og lorten til igen. Jeg finder en lille sø, tager mine sko og strømper af, og går ud og vasker røven. Bedst som jeg er færdig får jeg øje på Victor.
Den lækre mand står og pisser. Så får han øje på mig og griner. Jeg når lige at få et glimt af udstyret, før det forsvinder i bukserne. Pas på nu, der er erektions fare.
Victor vasker hænder i søen, og spørger om jeg nyder turen. Blodet er på vej i den forkerte retning. Det er umuligt at skjule, at der sker noget mellem mine ben. Jeg fremstammer, at det er en super tur. Victor kigger på min rejsning. “Dejligt at se du hygger dig”.
Så går han heldigvis tilbage. Fuck, det var pinligt.
På denne årstid er det lyst til over klokken 23 så højt oppe i Sverige, men alle er udkørte og på vej i seng allerede klokken 21. Jeg børster tænder i søen, og smutter ind i vores telt. Dan ligger nøgen med stiv pik oven på sin sovepose. Det ligner sgu en invitation. Man skal jo være et godt menneske og hjælpe sine medmennesker, så jeg går på knæ og tager hans pik i munden. Dette her er noget jeg har drømt om i årevis, nu sker det. Jeg smager pik !
Der er en verden til forskel på at se andre gøre det i en film, og så rent faktisk få en våd og liderlig pik i munden. Men det lever op til mine forventninger.
Dan foreslår 69. Wauw……Vi ligger og sutter pik på hinanden, jeg kommer først, Dan tager bare imod min ladning, så må jeg vel gøre det samme. Så fyldes min mund med en andens fyrs sæd, jeg har da ofte smagt mit eget, men dette er noget nyt. Så ligger vi bare begge nøgne ovenpå vores soveposer, og efter et enkelt kys, falder jeg i søvn.
En af pigerne fra klassen åbner lynlåsen, og kigger ind, det er morgen. Hun ser to nøgne fyre der ligger hånd i hånd med morgenstive pikke og halvsover.
“Hej drenge, der er morgenmad” Hun smiler bare på en sød og forstående måde. Det er super skønt. Vi får sko på og rejser os op, skider på at vores pikke stadig er halvstive. Det må de andre leve med. Drenge er jo drenge.
Der er lavet noget så ekstremt ulækkert som havregrød til morgenmad. Nogen tror sgu det er en børnehave på tur. Men det dufter egentligt meget godt, og der er kanelsukker og smørklat til. Jeg kan da godt lige smage det. Det er vidunderligt, jeg må have tre portioner.
To store kopper neskaffe, så kører maskinen igen. Vi får en halv time til at pakke og gøre os klar. På en måde er det ret fedt at vi bliver styret så stramt. Det er bare med at adlyde, og komme i gang.
Så er vi på vandet igen, elleve kanoer på række ser utroligt godt ud,redningsvest og cap er det eneste vi unge har på. Victor sidder i underbukser, og Heidi i trusser og sport bh. Hvor længe mon det holder ?
Må indrømme, at jeg lå og drømte lidt om Victors pik i morges. Skal helst ikke tænke på det nu, så får vi flagstang på fartøjet. Der bliver en kaffe te pause efter en time, og igen mulighed for en kort dukkert, det benytter alle sig af. Vi er blevet så vant til, at vi alle er nøgne, at jeg faktisk ikke tænker over det mere. Det er også blevet lettere at holde vilddyret i ro. Men kan da se, at nogen stadig kæmper med det. Men det er nok heteroerne, der får lov til at se piger på den måde for første gang. Vi har generelt søde og pæne piger i klassen, men at kysse eller andet med dem, er helt på månen for mig. Men jeg mistænker Dan for at være bi, han kigger lidt meget efter Cecilie. Shit, jeg er sgu lidt jaloux. Samtidig med, at jeg i fantasien, får pik i numsen af Victor. Man er vel bare en liderlig teenager.
Nu får jeg øje på Sam. Han er sort som kul, og ikke en mine nære venner, men det er vist en stor fejl, den er dreng er jo skønheden selv. Kan se, at andre også kigger på ham. Han virker helt afslappet og naturlig i sin nøgenhed. Det knald sorte hår, også i skridtet, og så det lyse pikhoverd, der er blottet efter omskæring. Det er sgu en uskik at skære i små drenge, men lige nu går synet lige ned i min pik, der rejser sig i løbet af sekunder. Det er der jo ikke det store at gøre ved nu. Nu skal vi videre, der er først frokost om en time. Vi skal igennem et smalt sted mellem to søer, men først skal vi løfte vores kanoer over en vej. Men der er fin hjælp til alle, og det går ret godt. Nu driver vi stille afsted og kigger ind i underskoven, hvor blomster i alle farver lyser op, og et væld af sommerfugle flagrer rundt. Okay, det er her paradiset ligger, eller i hvert inspirationen til det. Ingen siger noget, det er magi.
Vi skal over en mindre sø og så slå lejr. Vi bliver her til i morgen. Frokost holdet arbejder, og vi andre slår telte op. Nu har jeg ikke haft tøj på et døgn, det er blevet til en nudist lejrskole. Fuck London eller Madrid. Det her er jo lykken. Når nogen tager billeder, sørger de for, at man ikke kan se vi er nøgne, er der røv eller kønsorganer med, sletter folk selv billedet.
Jeg tror ikke, man kan komme tættere på hinanden, end at være nøgne sammen længe.
Vi spiser som en udsultet slavehær. Rugbrød med dåse leverpostej med spegepølse, ristede løg og remoulade er gourmet mad. Fire af dem så er jeg klar til at slappe af. Vi har nu en hel eftermiddag. Måske er Dan frisk på en lille fræk skovtur igen. Tænk, hvis jeg kunne lokke Sam ud og gå, fy Stig, frække dreng.
Nogle samler brænde til et aften bål, men det skal vente længe, det er alt for lyst nu. Sam kommer ind i min synsvinkel, så blinker han til mig. Han gør et kast med hovedet og smiler. Så begynder han at gå. Tror han har set, jeg har siddet og nedstirret ham. Jeg rejser mig stille som om jeg havde god tid, og måske bare skulle bag et træ for at tisse. Men så følger jeg efter skønheden. Jeg kan se hans sorte røv lidt længere fremme mellem træerne . Jeg holder først lige lidt afstand, ved jo ikke helt, hvad der lå i det. Men så ser han sig tilbage standser op og smiler. Det smil er til at dø over. Han siger bare, “Hej Stig, skal vi gå en tur” ? Jeg har desværre tabt evnen til at tale, så nikker bare. Sam tager min hånd, jeg skal helt klart hjælpes. Vi går bare lige frem, der er træer, blomster, klipper og uendeligt smukt med sol ned gennem de enkelte træer. På en bakke er der en sten, man skulle var lagt der, for at man kan sidde på den.
Sam tager armen op om min nakke, og trækker mig ind til et kys.
“Jeg har længe haft lyst til dette her, hvorfor har du aldrig set mig” ?
Det var da et godt spørgsmål. “Undskyld, jeg vidste ikke jeg havde en chance hos dig, du er jo smukkere, end alt jeg har set”.
Sam kysser mig igen, denne gang længere, det har den naturlige virkning på mig. Da Sam ser tingenes tilstand, smiler han og siger, “knep mig lige her og nu” !
Sam spytter på sine fingre rejser sig op, og stikker dem op i numsen på sig selv, han ved tilsyneladende hvad han gør. Så bøjer han sig ind over stenen, og åbner sin røv ved trække ballerne fra hinanden med hænderne. Og jeg troede, jeg havde set det smukkeste, men nej, hans stjerne overgår alt. Jeg spytter på mine fingre, min pik er blevet naturligt våd, jeg har aldrig prøvet det før, men jeg kender da vejen. Jeg fører forsigtig min pik frem mod hans hul, det er som om det åbner sig for mig. Jeg presser lidt på, så er mit pikhoved indenfor. Der kommer en lyd af velvære fra Sam. Tænker jeg skal fortsætte, og så glider jeg i bund. Da mine nosser rammer hans mellemkød, skriger han jaaaaaa…..
Jeg knepper sgu…..først langsomt, men han bevæger sin røv, som vil han have tempoet op, jeg følger med. Nu banker jeg frem og tilbage i ham. Åh fuck, det er bedre end mund og hånd. Han kan stamme og slappe sine muskler i enden. Det er som om han malker mig. Det bliver ikke noget langt knald, men da jeg kommer oppe i ham, ser jeg lyset ved analsex. Nu forstår jeg straks meget bedre, hvad det er folk taler om. Det her giver jo mening. Min pik bliver slap, og glider ud af ham. Lidt sæd er synligt i hans sorte hul. Da Sam vender sig om, og jeg ser hans stive pik, går jeg på knæ og sutter ham til udløsning. Med hans sæd i munden kysser jeg ham. Hånd i hånd går vi tilbage til lejren. Jeg er så stolt over at have været sammen med Sam, at jeg beholder min hånd i hans. Det er der ingen, der tager ilde op. Mad holdet er i gang igen. I dag står den på ris med karrysovs med kylling i. Dåsemad er en god opfindelse. Endnu et udsøgt måltid. Nøjes med beskedne tre portioner.
Så leger vi fangeleg, vi farer rundt efter hinanden, hvem skue lige havde foreslået det hjemme i klassen, vi ville have grinet vores røv i laser. Men nu er alle med, og man tager hensyn til de tykke og langsomme. Leger kører på i en time. Så kan bålet tændes, der var allerede en bålplads og fine træstammer, man kan sidde på. Nu blot i bar røv.
Så er der nogle, der begynder at synge Kim Larsen sange, og tilsammen kan vi huske teksten. Efter nogle gange kommer vi nogenlunde fejlfrit gennem dem. Der bliver grinet som aldrig før, det er fælleskab på højt plan.
Nuer det tid til at sove. Vi børster tænder, og kravler i teltene. I dag er jeg først. Så kommer Dan, han sætter sig på min mave, og stikker en finger frem for sig. ”Hvad skulle du i skoven med Sam” ? Minuspoint for min hemmelige mission. Hvad fanden skal jeg sige ?
Okay, jeg prøver med sandheden. “Vi gik en tur, vi kyssede, og jeg bollede ham i røven”.
“Du lyver” !
“Undskyld, jeg kom til det, han ville have det, er du sur” ?
“Jeg havde sgu nok heller ikke kunne lade ham være, den dreng er super lækker, men så ved du, hvad det betyder nu”
“Øh”.
“Så skal jeg have dig, vend dig om, jeg knepper dig nu”.
Jeg har da leget med en finger i numsehullet, når jeg spiller pik, men aldrig noget større, pludselig ser Dans pik ret stor ud.
Men en gang skal jo så være den første, så jeg går om på knæ og bøjer mig fremover, og blotter mit numsehul.
Dan har en tube fugtighedscreme, det er nok noget hans mor har givet ham med, men nu kommer der en stor klat i mit numsehul. Det er meget uvant, at andre rør mig der, men min pik kan godt lide det, den er banke stiv. Dan presser en finger op, det går okay, så kommer der to, det er straks lidt vildere. Dan drejer sine fingre rundt oppe i mig, det gør faktisk ikke ondt. Men nu prøver han med tre, min røv kæmper imod. Jeg skal virkelig prøve at slappe af, som jeg så at Sam mestrede så flot. Jeg bider i soveposen, og lader ham gøre det. Det gør ret ondt, jeg prøver igen at slippe, og pludselig lykkedes det. Jeg fik ringet op til den rette muskel, og der var kontakt. Jeg begynder at kunne nyde det. Dan finger knepper mig lidt. Han rammer nogle gange et punkt oppe i mig som sender de dejligste signaler gennem mig.
Tror jeg er rede nu, hvilket jeg siger til Dan. Da han tager sine fingre ud, føles hullet ret tomt.
Men nu stiller han sig på knæ bag mig, og smører sin pik ind i creme. Jeg skal have pik for første gang. Det går ikke, han kan ikke komme forbi, mit hul kramper. Han presser igen. Fuck, jeg flækker nu, men så har han pikhovedet inde. Det gør så ondt, at jeg aldrig tror jeg har oplevet noget lignende, hvordan kunne Sam dog klare det. Dan venter heldigvis lidt. Jeg ringer op igen, prøver at få min røv til at åbne sig. Der er ingen der svarer…….men så sker det, Dan glider et godt stykke ind. Jeg må have gjort det rigtige, prøver igen……
Det lykkedes, nu er han i bund, jeg kan mærke hans pubeshår på min røv. Jeg mærker, jeg har tårer i øjnene, og at jeg stadig bider hårdt i soveposen. Så slap dog af mand…..
Dan begynder at kneppe mig. Smerterne aftager langsomt. og erstattes af ren lyst og liderlighed. Dans pikhoved rammer igen og igen mit følsomme punkt. Fuck, det er skønt det her. Nu får jeg pik. Føler at det er meningen mit mit liv. jeg føler mig hel med en pik oppe i mig. det er jo det jeg har ventet på i mange år. Hvorfor lærer man ikke det i skolen, eller får det at vide af sine forældre, analsex, er det bedste i verden. Min pik tømmer sin sperm ud på soveposen. Jeg har opnået orgasme uden, jeg har rørt mig selv. Dan kommer også nu. Kan høre det på hans lyde, selvom han forsøger at dæmpe sig. Der er jo kun to meter hen til naboen. Håber sgu de sover trygt. Jeg er udmattet og tilfredsstillet og lader mig falde om oven på den våde klat.
Dan stråler som en sol. “Det var sgu vildt, du får en tur mere i morgen tidlig” . Jeg mumler bare tak, så sover jeg.
Solen rammer teltet ret tidligt, så vi er ved at kvæles af varme, klokken er kun seks. Vi lyner op og kigger ud enkelte er stået op. Vi har maddag, men skal først møde klokken syv.
Dan holder sit løfte, han knepper mig igen. Kan mærke at det er endnu mere tilfredsstillende for at være bund end top. Det var spændende at kneppe skønne Sam, men at få pik i numsen, er bedre end noget jeg kunne forestille mig. Her anden gang gik det som det skulle, lidt smerte ved indtrængningen, men ret hurtigt total nydelse. Jeg kom ikke denne gang, men det var alligevel bedre. Vi ligger lidt og kysser, men så står vi op og går ned for at vaske os lidt i søen. Victor sidder på en sten og kigger ud over den rolige sø. Da vi går forbi ham siger han , “Var det godt drenge” ? Vi rødmer, men siger så ja begge to. Han smiler bare tilbage. Han ved vi har bollet. Dans pik er stadig våd og rød, så det er tydeligt, hvem der var top og bund. efter lidt vask og afkøling er vi klar til at lave havregrød, vores nyeste favorit morgenmad. Der skal også koges masser af vand til te og kaffe. Vi har ikke mælk med, da det ikke kan holde sig, men jeg foretrækker også min kaffe sort. Heroppe kan jeg nu godt snuppe et par spiseskefulde sukker. Folk vågner det er skønt bare at sidde med sin kaffe og se ens nøgne venner komme frem fra teltene. Enkelte piger har tydeligvis sovet med en dreng. Gad vide om Sam har fået pik igen ? Han ser glad ud til morgen, så det har han sikkert. Jeg får et sødt smil fra ham men ikke mere. Men efter en time skal vi videre, der er ved at trække lidt skyer op, måske får vi regn. Det var ikke med i planen. Alle er i kanoerne og vi skal frem til den sidste plads. Vi kommer godt afsted, der er god teknik efterhånden. Vi bruger vores kræfter rigtigt, og får godt glid i båden. Det er en meget beroligende lyd at høre padlerne i vandet. Ingen større hvil i dag, bare lidt drikkepause i kanoerne. Vi ligger sammen med en anden kano og driver lidt med strømmen. Thomas siger, “I fik sgu da bollet godt i nat”. Hvad skal man sige til det ?
“Jo tak, det var dejligt” !
Thomas smiler bare og siger, “Det lød også sådan”. Okay, hvor lang tid går der før alle i klassen ved det ? Jeg gætter på frokostpausen...ha ha…lærerne ved det jo allerede.
Tidligere ville jeg nok blive sur, hvis nogen kaldte mig bøsse, eller for sjov sagde, at jeg var til fyre, nu ville jeg vel bare sige, “Ja, det er jeg”.
Sådan en tur kan ændre meget. Jeg er ikke længere jomfru. Jeg har kneppet en lækker fyr. Og jeg skal have meget mere sex fremover. Jeg har fundet fred med, hvem jeg er, og føler mig accepteret. Kommer også til at springe ud overfor mine forældre. Ved at min søster vil støtte og hjælpe mig med det. Jeg vil leve ,som den jeg er og ikke skamme mig over det. Det er ikke noget jeg har valgt, det er bare sådan jeg er.
Sidste lejrplads er ret stor, der er plads til at spille bold, og der er en lækker sandstrand. Der er også lidt mere plads til telte, og måske lidt mere privatliv.
Vi kan ikke bade, da vi skal lave frokost klar. Alt, hvad der er tilbage af pålæg kommer frem. Efter morgenmaden kommer bussen og henter os her. Derfor skal vi trække vores kanoer op på land. Det bliver et orgie i makrelsalat, dåse tun, nutella, frugtpålæg og leverpostej.
Til aften skal vi have pulver kartoffelmos og bøf fra dåse, sikke en fest. Heldigvis når vi lige at dyppe os lidt, før læreren kalder os op af vandet. Her møder vi også civilisationen igen, der er en toilet og badebygning. Og da der kommer familier med børn til pladsen. Har alle i klassen tøj på igen. Det er super hyggeligt, men efter aftensmaden er jeg faktisk virkelig træt. Der er sket så meget for mig, at det nok kræver lidt tid at fordøje det hele. Jeg går ganske enkelt ind i teltet og sover som en sten. Næste morgen vækker Dan mig. Den liderlige buk vil have min røv igen. Jeg ligger på ryggen med benene op over hovedet, det har jeg set i porno. Men det bliver hurtigt klart hvorfor det er populært. Dels kan du se øjnene på den du elsker med, dels kan han trænge dybere ind. Åh, hvilken lykke.
Lærerne har kogt havregrød og lavet varm vand, men der var også kogeplus under et halvtag. Da vi spiser, kigger Victor på mig på en ny måde. Jeg tror sgu, han kunne tænke sig min røv. Måske kan vi finde ud af det. Skolen er jo slut om kort tid.
Bussen kommer og der er ikke meget snak, der kører i film på nogle skærme, men jeg ser den ikke, tænker bare, og kigger ud på landskabet. Vi er først hjemme i aften.
Jeg lover, at Dan kan få mig, når han vil derhjemme. Men jeg vil ikke udelukke, at jeg skal op i Sam igen, hvis han giver mig muligheden. Fuck, mit sexliv er sat på GO !

Kommentar