Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hans

Karakter: 0/0
Visninger: 3308

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Urin, S/M & Fetish, Onani, Bondage og Tvang
Hans

Hans på 50 år kløede sig i skridtet. Når man sidder mange timer i førerhuset i en traktor, kan tankerne let få frit løb. Han tænker på sex, det er jo ikke usædvanligt. Men de billeder, der er i hans hoved, handler om rå kinky sex. I sin fantasi, bliver han bundet til et kors, og en fyr i læder dominerer ham med pisken til hans balder er blodige. Hans har ikke meget erfaring, men han kender enkelte fyre, der vil lege lidt med ham, men det er mere i den blide afdeling.
Torben har godt nok en stor PA, og det er frækt ved analsex. Hans er passiv, og har brug for en fyr tager ansvar, og fortæller ham, hvad han skal gøre.
Hjemme i skuffen ligger det dyrt indkøbte gummitøj, og der er flere store dildoer og plugs. Hans leger med det, men alene, når han får gummitøjet på og pluggen op, elsker han at onanere til vilde torturlignende porno sekvenser.
Men han ved med sig selv, at det ikke er nok. Allan, som han nogen gange også ser, fortalte ham om kontaktmuligheder på nettet. Måske var det værd at prøve.
Hans havde ingen aftaler i aften, så der skete vel ikke noget ved at prøve. Da han fandt frem til siden, hvor slaver tilbød sig, og mastere fandt deres bytte, rislede det i hele kroppen. Det er jo det han søgte at udleve. Men at lave en profil tekst, når man er allermest liderlig er farligt. Hans skrev han søgte hård spanking og dominans, ville udnyttes i mange timer, og kun ønskede at gøre sin Herre tilfreds. Hans iklædte sig sit gummitøj satte sin største plug op og tog en række billeder, dog alle uden ansigt. Han stillede sig med spredte ben og armene oppe, som om han var bundet. Han lagde sig ned og fik billeder af pluggen gennem revnen i gummidragtens bagdel. Han knappede op foran, og viste sin stive slavepik. Hans var godt tilfreds, da han aktiverede sin profil.
Nu ville han se sin yndlings sekvens med en fyr, der bliver hængt op og mishandlet af en fyr med make på. Da Hans fik sin udløsning, ville han bare af med udstyret igen og bare glemme alt om det det. Hans tog sig et bad, og gik i seng, der var en lang arbejdsdag på markerne i morgen.
Som sædvanlig sad han og fantaserede om hård sex, og da arbejdsdagen var slut, kunne han ikke lade være med at kigge ind til sin profil. Der var post, shit. To var fra andre slaver, der ville snakke, dem slettede Hans med det samme, men der var også en fra profilen MasterJ. MasterJ præsenterede sig som sadist. Der var billeder fra et spankingrum, hvor han stod i sort læder med en pisk i hånden. Han var kun 27 år, men skrev han var erfaren. Af billedet kunne man se, han var af udenlandsk oprindelse.
beskeden var ret enkel; din lille slavelort, ring straks på dette nummer, det vil du ikke fortryde…
Hans var liderlig som aldrig før, men også skræmt næsten til døde. Han tastede nummeret, og fik en mand i røret, der blot sagde, Ja, på en spørgende måde.
Hans præsenterede sig som Gummislave fyr som profilnavnet lød på.
“Du kommer her senest om en halv time, tag gummidragten på hjemmefra”
Hans fik skrevet adressen ned, fuck, nu fik han travlt. Hvis han tog sin regnfrakke over dragten, kunne han godt komme ud til bilen uden at blive bemærket. Hans kørte en del over fartgrænsen, men han vidste, at det nok var bedst at komme til tiden. Det tog ham 35 minutter, at nå frem. Først stod han lidt foran den mørke villa, og var i tvivl om, han var ved den rigtige adresse. Men så lød der et pift fra kældertrappen. Hans lagde sin regnfrakke og personlige ting i bilen, og gik frem mod nedgangen. Der kom et rødligt skær dernedefra. Hans gik tøvende ned ad trappen, der stod han, sort læder og kasket, i hånden havde han en meter lang stiv læderpisk. Nu begyndte mareridtet.
Hans skulle knæle ned og kysse støvlerne, så blev han beordret til at kravle ind, mens han fik spark i røven. Spankingrummet var lige fremme. Han turde ikke se op. Han fik at vide at han kom for sent, det kostede dyrt. Stadig liggende på alle fire fik han 15 slag med pisken, mange ramte ham lige i røvsprækken, det gjorde mere ondt end noget han havde prøvet før
Master skældte ham ud, og kom med nedværdigende kommentarer om hans udseende, fortalte ham at slaver ikke var noget værd, og bare skulle adlyde altid. Master tog sin pik frem og pissede på ham, han skulle endda åbne munden og smage det ulækre varme pis.
Han skulle rejse sig op, det var faktisk ikke nemt, han var øm og forslået. Men op kom han.
Nu blev han fæstet til korset med kæder og hængelåse. Totalt fikseret med ansigtet ind mod væggen. Master flåede hul på bagsiden af hans dyre gummidragt. Så fik han pisk igen stående. Nu blev der presset en dildo op i ham, den var uden creme, så hans røv krampede straks. Men op kom den alligevel. Han blev dildo kneppet en tid. Men så blev han låst op. men det var kun for at blive vendt om. Master gad ikke rode med lynlås og knapper flåede bare gummiet i stykker og blottede hans stive dryppende pik. Pikken fik også nogle hårde dask, men så tog Master et lille fyrfadslys og lod den varme stearin dryppe ned på pikhovedet. Nu skreg han. Master startede på at spille hans ømme pik. Da udløsningen kom. Var det den dybeste og kraftigste han nogensinde havde oplevet.
Da Hans sad i bilen på vej hjem øm og forslået, ydmyget og mishandlet, vidste han, at han ville tigge og bede om at måtte komme tilbage snart igen.


Kommentar