Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Marco og mig - Aften på stranden (2)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 2684

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Onani, Sport og Første gang
Lidt efter kunne jeg se, at de pakkede sammen og tog væk fra stranden. Marco kiggede efter mig og smilede. Jeg nød det sidste stykke sol og drog også hjemad mod sommerhuset. Det var et lille hyggeligt hus med plads til 6 overnattende gæster. To værelser og så kunne der soves i stuen. Det var blevet renoveret for to år siden, så det meste var i tiptop. Jeg tog mig et bad og biksede lidt spiseligt sammen og indtog det ved spisebordet. Det var lidt underligt at være der uden familien, men ellers var mit hoved fyldt op med Marco. Jeg havde lidt svært ved at lure hans signaler. Var han bare glad for at møde en dansker? Var han bare en imødekommende venlig sjæl af natur? Eller så han noget i mig? Var han interesseret i noget med mig? Tankerne fløj rundt. Jeg selv havde aldrig lavet noget med en fyr før – ikke en gang et kys. Jeg havde været sikker på, at jeg var til fyre siden 8. klasse, men jeg havde endnu ikke haft modet til at kaste mig ud i noget – mest fordi at jeg ikke havde været sikker på, at dem jeg syntes, jeg havde noget med, også var til fyre. Lidt ligesom nu med Marco. Det irriterede mig lidt, men jeg valgte at glæde mig over, at Marco havde lavet det første move, og at han i det mindste havde budt mig ind i deres fællesskab. Det var da også noget.

Da klokken blev halv otte, begav jeg mig ned mod stranden igen. Jeg havde taget en T-shirt på, men de røde badebukser havde jeg beholdt – vi skulle jo bade. Da jeg nærmede mig stranden, kunne jeg se, at drengene var troppet op igen. Nogle af dem smed T-shirten, og andre stod og talte sammen. Jeg fik øje på Alex, der allerede løb rundt og legede med en bold. Mit blik spejdede efter Marco og fandt ham til sidst. Han stod bøjet over en rygsæk i bar overkrop. Han havde nu nogle cowboy-shorts på. Op af rygsækken hev han de turkis badeshorts. Han knappede shortsene op og trak dem ned og af. Nu fik jeg svar på mit spørgsmål. Det var underbukser, der var inde under badebukserne. Marco stod i et par fine orange trunks. Desværre var jeg alt for langt væk til at kunne se formerne ordentligt. Udover det stod Marco skråt med siden til, hvilket gjorde det endnu sværere at se noget ordentligt. Det ærgrede mig vildt. Havde jeg gået 10 minutter før, havde jeg haft mulighed for at se meget mere.

Marco trak badeshortsene op. Kort efter spejdede han efter noget. Det måtte være mig, indså jeg, for da han fik øje på mig på vej ned mod stranden, smilede han og vinkede. Jeg vinkede tilbage, og kort efter var jeg nede ved ham og de andre. ’Fedt du kommer’, sagde Marco. ’Selvfølgelig!’, svarede jeg og smilede.

Jeg blev introduceret for alle de andre, der kom og gav hånd og sagde ’hello’ eller ’hey’. Jeg kunne ikke følge med i deres navne – det måtte komme. Vi spilede bold. De var gode, og jeg måtte koncentrere mig for bare at spille en lille smule med på deres niveau. Jeg var på hold med Marco, og han kom med masser af positive kommentarer – både på portugisisk og dansk. Selvom niveauet var højt, var spillet præget af godt humør og glæde. Selvfølgelig var det slet heller ikke værst, at jeg nu befandt mig sammen med en masse lækre portugisiske fyre i bar overkrop, men på grund af spillet kunne jeg dog ikke nyde det fuldt ud.

’Pausa!’, var der så en af de andre drenge, der råbte. Jeg var træt, så det passede mig perfekt. Drengene samledes om noget drikkelse. Jeg havde selvfølgelig ikke taget noget med, hvilket jeg syntes var flovt. Men der blev delt flittigt ud af juice og sodavand. Vi stod alle og svedte og med sand over det meste af vores kroppe. Der blev grinet og drillet, kunne jeg fornemme. Det var en herlig stemning. En hånd faldt på min skulder. Det var Marco. ’Nå, det går da meget godt’, sagde en smilende Marco. Jeg pustede lidt og kom til at kigge på Marcos krop, der selv i hans svedende tilstand så fantastisk ud. Sveden glimtede på hans let markerede muskler. Marco opdagede det tilsyneladende. ’Ja, vi får lidt sand på os’, sagde han og børstede lidt af sandet på maven væk. Han grinede. Jeg blev igen helt forfjamsket. ’Nå ja, undskyld.. Nå jo, det går ok. I er vist lige et niveau over mig. Sig til hvis jeg trækker jer ned’, sagde jeg meget ærligt. ’Overhovedet ikke. Det er bare fedt at få lidt ny energi med’, svarede Marco. ’Nå, men nu er det tid til en skyller! Kom!’, sagde Marco. Igen fik han lige strejfet min skulder. Hver gang han rørte mig, gik der et sus igennem min krop. De andre var allerede på vej i vandet, og jeg fulgte efter.

Vandet var lidt koldere end tidligere, men fordi vi var svedige og sandede til, var det perfekt. Der blev pjasket og småslosset lidt i vandet og alle grinede og havde det sjovt. Efter noget pjasken og moslen opdagede jeg en mærkelig tendens drengene havde gang i i deres slåsseri. De greb ud efter hinandens pikke en gang imellem for at hive i dem – og så sloges de videre. Det lignede blot drilleri og ikke mere end det. Jeg kunne huske, at det af og til også var sket for os i gymnasiet. Jeg blev afbrudt af et skub bagfra, der skubbede mig forover ned i vandet. Jeg vendte mig om og så Alex stå og grine. Han rakte en hånd frem for at hjælpe mig op. Jeg tog den, og så trak han mig ind mod sig, og så kunne jeg fornemme, at han prøvede at røre min pik. Jeg fik i ren refleks trukket mit underliv ind mod mig selv og væk fra hans hånd. På den måde kunne han ikke nå den. Det var jo egentlig lidt paradoksalt, for han måtte da gerne røre min pik. Men det var en del af gamet, fornemmede jeg. Til gengæld lavede jeg et modangreb på Alex. Han prøvede også at undvige men ikke lige så godt som mig, så jeg fik kortvarigt fat i hans pik. Jeg klemte sammen om den i hans sorte badeshorts og mærkede kort hans pik i min hånd. Den virkede til at være af ganske fin størrelse trods Alex’ forholdsvis lille højde. Men hurtigt fik han revet sig væk. Han grinede og fjollede og gik til angreb på en af de andre.

Jeg så mit snit til at snige mig ind på Marco. Han stod og sprøjtede vand på nogle af de andre. Jeg sneg mig bag ham, og da jeg var tæt på, startede jeg et fyrværkeri af vandsprøjt mod ham. Han blev overdynget med vand og sprøjt og vendte sig. Bag hans undvigende arme kunne jeg se, han smilede. ’Hvad sker der??’, råbte han. Så begyndte han at sende sprøjt tilbage mod mig. Sådan stod vi lidt, inden vi begyndte at bevæge os mod hinanden. Vi grinede begge højt. Til sidst stod vi så tæt, at vi begyndte at skubbe og holde fast i hinanden i en lille brydekamp. Selvom det var i sjov kunne jeg ikke undgå at nyde hver gang, jeg fik fat på noget af Marcos krop, ligesom hans berøringer på mig gav et sug i min krop. Vi tumlede ned i vandet og op igen flere gange. Så tænkte jeg, at chancen var nu. Endnu en gang tumlede vi ned i vandet, og da Marco havde sin ene arm og hånd rundt om maven på mig, greb jeg hurtigt ud efter hans skridt. Jeg kunne mærke hans bule igennem badeshorts og underbukser. Selvom det måske kun var et splitsekund, jeg havde fat, var det som om, tiden stod stille, og jeg nød fornemmelsen til fulde. Det var svært at fornemme størrelse og form gennem stoffet, men bare at kunne mærke på Marcos pik gav en vild fornemmelse i mig. Marco fik desværre hurtigt revet sig væk, og vi kom op at stå igen. Han smilede heldigvis og rystede sit hår for vand. Det gjorde mig tilsyneladende for afslappet, for pludselig lavede Marco en lynhurtig bevægelse, og så havde han nu fat i min pik. Hvad jeg ikke havde været opmærksom på, var at min pik havde rejst sig en smule. Det fandt Marco hurtigt ud af, da han tog om den, og lige så hurtigt han havde fået fat i den, lige så hurtigt slap han den. Marco blev forlegen, og vidste ikke hvad han skulle gøre eller sige. ’Argh, shit mand. Sorry…’, var det eneste jeg kunne sige. Jeg havde overtrådt en form for grænse. Marco smilede så. ’Nej nej, no worries… Du er vist bare en frækkert, hvad…?’, sagde han så. Jeg kiggede lidt på ham, og så vendte han sig mod nogle af de andre og pjaskede videre.

Der gik ikke lang tid før, at drengene begyndte at trække op mod land igen. ’Kommer du?’, spurgte Marco. Jeg var glad for, at han henvendte sig til mig. Så var han nok ikke alt for sur på mig. ’Jeg tager lige et par dyk til’, råbte jeg tilbage. Jeg havde lige brug for at sunde mig lidt mere. Efter lidt tid besluttede jeg mig for at gå op igen til de andre. Jeg bevægede mig ind mod land. Lyset var ved at forsvinde, men det var alligevel muligt at se hinanden ganske fint. Da vandet nåede til kanten på mine badeshorts, stoppede jeg lidt op. Inde på land kunne jeg se Marco stå og rode med sin rygsæk. Han havde taget sine badeshorts af og stod nu kun i sine orange trunks. Han trak et håndklæde op og begyndte at tørre sit hår. Jeg kunne ikke få øjnene fra Marcos underliv. De våde underbukser der satte sig stramt om Marcos røv. Nu kunne jeg se formen på den numse meget klart. Det overgik nærmest min fantasi fra tidligere på dagen. Røven gjorde en perfekt bue ud fra lænden, og fra min position kiggede jeg på to meget spændstige baller. De våde underbukser klæbede sig til hans hud, og hans revne formede sig derfor perfekt mellem ballerne. Min pik kunne ikke holde til dette syn og begyndte at rejse sig. Derfor blev jeg bare stående, for det ville være tydeligt i mine våde badeshorts. Marco vendte sig om med håndklædet i hånden. Nu stod han med fronten mod mig, og jeg kunne ikke lade være med at fæstne mit blik på hans bule i de våde trunks. Igen formede stoffet sig om hans hud og krop. Hans pik strittede let frem i stoffet. Det lignede en helt fantastisk pik. Som han stod der, passede den bare perfekt til resten af hans krop og udstråling. Marco måtte have fanget mit stenblik, for han begyndte at grine og vinke helt vildt. Da jeg ikke rørte mig ud af stedet på grund af min nu bankende stive pik, smed han håndklædet og begyndte at gå ud imod mig. Mit blik veg ikke fra hans pik, som jeg kunne se bevægede sig med ham, når han gik. Jeg bøjede mig lidt forover for at skjule den stive pik og fik taget et par skridt længere ind mod land til noget lavere vand, hvor jeg satte mig ned med ryggen til land og Marco, der kom imod mig.

Jeg fornemmede, at Marco var lige bag mig. Han sprøjtede et lille sprøjt vand på min ryg og satte sig tæt ved siden af mig. Som om det skulle gøre det bedre?? ’Er du okay?, spurgte han så. Jeg kiggede ud mod horisonten og det tiltagende mørke, der kom snigende. ’Nahh…’, svarede jeg ærligt. ’Jeg er ked det fra før… Men jeg kan ikke gøre for det..’, sagde jeg lidt bedrøvet. ’Ahhh, lad dog være. Der er da ikke noget at være flov over. Jeg ved, det er en lidt spøjs leg. Men prøv at høre her. Du er mega lækker, en flot fyr og super sød. Du kan lide andre fyre. Og hvad så..??’, sagde Marco i et overbevisende tonefald. ’Jeg håber, det trøster dig, når jeg siger, jeg har det på samme måde.’ Ordene gjorde mig helt paf. ’Jeg har bare lært at fortrænge det lidt, når jeg er sammen med de her drenge, så jeg ikke går over nogles grænser. De fleste af dem ved godt, jeg kan lide fyre. Men jeg har aldrig lavet noget med en, så jeg er lidt usikker på det hele’, sagde han og smilede nervøst. Jeg var slået ud men helt ustyrlig glad. ’Og ud over det synes jeg, du er helt fantastisk så at mærke, at du fik stiv pik på, gjorde mig faktisk helt vild. Det var derfor, jeg gik over mod nogle andre for at undgå, at min pik blottede sig for meget.’ Jeg kiggede på ham. Han smilede tilbage. ’Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige…’ fik jeg fremmumlet. Marco grinede. Jeg kunne mærke, han greb min hånd under vandet. Han sad og holdt den lidt. Det var et fantastisk øjeblik. Jeg kunne mærke min pik banke vildt i mine badeshorts. Så kunne jeg mærke, at Marco førte min hånd over mod ham selv. Han placerede den på bulen uden på hans underbukser. Jeg greb lidt fat i den og kunne tydeligt mærke formen på hans pik. Det føltes helt fantastisk. Så førte han min hånd op til kanten af underbukserne, og min hånd gled ind under kanten og ned mod hans pik. Jeg kunne mærke, der var en lille smule hår op over hans pik, men da jeg mærkede på selve pikken, var den helt glat. Jeg tog det fuldstændig ind og mærkede godt efter. Det var en lækker pik. Lidt fyldig og med en fin længde, ikke for lille og ikke for stor. For enden kunne jeg mærke, at hans forhud ikke sluttede helt tæt om pikhovedet, og der var lille hul, hvor jeg lod min finger presse sig ind, så jeg rørte hans pikhoved. ’Uhmm’, kom der som et lille støn fra Marco. Jeg smilede. Nu kunne jeg mærke, at hans pik begyndte at vokse i min hånd. Den fyldte min hånd fuldstændig ud, og jeg tror også, jeg kom med et lille støn.

’Så tror jeg, vi lige fører ham her på plads igen’, sagde Marco så og førte blidt men bestemt min hånd væk fra hans pik og ud i vandet igen. ’Argh’, kom jeg til at udbryde. ’Åh, undskyld’, sagde jeg så, da jeg kunne høre, at jeg virkede helt febrilsk. Marco grinede bare. Hans grin og smil var bare det bedste – ja måske næstbedste nu efter hans pik og røv. Men smilet og grinet fik mig til at slappe af. Så mærkede jeg, at han nu tog sin hånd ned til mine badeshorts og hurtigt under kanten på dem, og så lod han langsomt sin hånd glide ned mod min meget stive pik. ’Uhh, glat, hvad?, sagde han begejstret. Jeg smilede. ’Lækkert! Jeg kan nu godt selv lide de få hår, jeg har på min’ sagde han. ’Det føltes også helt perfekt’, svarede jeg nærmest i ekstase. Marco smilede og greb så fat om min stive pik. Han kiggede nu intenst på mig, mens han begyndte at køre den lidt af på mig i meget langsomt tempo. ’Århhh’, fløj det ud af mig. Så slap han min pik og endnu et støn røg ud af mig. ’Noget siger mig, at vi ikke er helt færdige med hinanden’ sagde Marco så. Jeg smilede. Så sad vi lidt i tavshed, indtil Marcos pik åbenbart var faldet, så han var klar til at gå tilbage. Jeg blev nødt til at sidde lidt længere, før min pik ikke bankede tydeligt frem i badeshortsene.

Da jeg kom op på land, var de fleste af de andre klar til at gå, og nogle af dem var smuttet. Jeg skyndte mig at tørre mig og blive klar. Marco ventede som den sidste på mig. De to andre, der var tilbage, var begyndt at gå op af stranden. ’Er det ok, jeg smutter med dem?’, sagde Marco og pegede i retning af de to. ’Ja, selvfølgelig’, sagde jeg, men jeg lød nok lidt skuffet. Marco grinede. ’Vi ses jo forhåbentlig i morgen..?’, spurgte han. ’Det kan du tro! Det vil jeg ikke gå glip af’, svarede jeg meget overbevisende. Marco smilede og trådte henimod mig, så han kom meget tæt på mig. Han havde sine cowboyshorts på igen og en hvid T-shirt. T-shirten duftede af vaskepulver og deodorant, hvilket jeg nød til fulde. ’Vi ses i morgen, Jacob’, sagde Marco stille. Han bøjede sig frem og gav mig et kys på kinden. Det sitrede i mig. ’Også den anden så’, sagde jeg udfordrende. Marco grinede og gav mig et kys på den anden kind. Så kiggede han sig tilbage mod de andre og vendte sig mod mig igen. Så lod han sine læber føre mod mine og gav mig det dejligste kys. Vi lod vores munde åbne lidt, og vores tunger mødtes kortvarigt. Det var helt igennem fantastisk. Så stoppede Marco kysset og smilede helt overdådigt til mig. ’Frækkert’, sagde han så, inden han vendte sig om og stak op imod de andre.

Jeg tog hjem til sommerhuset. Det var som om, min krop var i total uro. Alt handlede om Marco i mit hoved og krop. Jeg kunne ikke vente på at se ham igen. Mon han havde det på samme måde? Og ville det blive til mere? Var han frisk på mere eller for usikker? Jeg var så klar på mere. Jeg var meget træt, men inden jeg gav mig hen til søvnen, måtte jeg hjælpe min pik med at falde lidt ned. Den var næsten konstant stiv af at tænke på Marco. Jeg klædte mig helt af og lagde mig nøgen ned i min seng. Min pik bankede op af min mave. Jeg greb den og begyndte at køre den af i det tempo, som Marco havde gjort. Tanken om det og tempoet gjorde, at jeg hurtigt begyndte at vride mig rundt. Jeg øgede tempoet lidt, og så kunne jeg ikke holde det længere. ’Arggh’, udbrød jeg, da mit første skud fløj op af maven på mig. Jeg pustede hurtigt, da næste skud ramte mit bryst, og to andre skud fløj op af maven. Det var en vild orgasme, men jeg var også mega tændt. Hvordan skulle det ikke gå, hvis jeg var med Marco?

Jeg tørrede al min sperm væk fra kroppen og lå lidt med øjnene åbne. Inden længe overmandede søvnen mig dog, og mit hoved fortsatte med at drømme om Marco.
(Fortsættes)

Kommentar