Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Marco og mig - Det første møde (1)

Karakter: 4.0/2
Visninger: 3137

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Sport og Første gang
Det var endnu en solrig dag lidt uden for Alvor – en lille dejlig by tæt på Lagos på Algarvekysten i Portugal. Jeg bevægede mig langsomt ned mod stranden fra min families lille sommerhus, der lå tæt på kysten. Påsken var lige slut, og til morgen havde jeg været i lufthavnen med mine forældre og søster, der var rejst hjem mod Danmark. Jeg havde fået lov til at blive en uge ekstra, da jeg havde taget en ekstra uges ferie fra mit job i mit sabbatår. Det var første gang, at jeg var her alene, men det føltes rart, og selvom jeg nød tiden med familien, var det også cool bare at kunne gøre, som jeg havde lyst til.

Vejret havde været super hele påsken, så jeg havde allerede en begyndende gylden farve på det meste af min krop. Jeg gik i bar overkrop. Jeg tog et hurtigt kig ned af mig selv for at se, om alt så ud, som jeg ville have det. De røde badeshorts passede bedre og bedre til min farve. De sad fint på mig – især når jeg havde været i vandet, synes jeg faktisk selv, at det så ret lækkert ud, når badeshortsene klistrede lidt til benene, og min bule kom til at blive tydelig, uden at det var for meget. Min pik var ikke verdens største men vel ganske normal. I stiv tilstand synes jeg dog godt, den kunne blive temmelig stor, så jeg sørgede at holde den nede, når badeshortsene var våde. På mig selv brød jeg mig ikke så meget om hår på min pik, så jeg sørgede for at holde den glat. Hos andre kunne det være ok – det kom an på så meget som pik, kropsbygning osv. De gange jeg spillede lidt fodbold med mine venner, tjekkede jeg dem da ud bagefter i badet, og det var lidt forskelligt, hvad jeg syntes om det, men konklusionen var nok, at der ikke skulle være for meget hår dernede. Mine mavemuskler var også ok – de var pænt markerede uden at være helt vilde. Jeg synes egentlig ikke, det var pænt med dem totalt overmarkerede, men man måtte da gerne kunne antyde dem og se, at jeg var slank og velbygget. Mit korte lyse hår lå roligt ned i dag – jeg havde ikke gjort så meget ud af det, da vi skulle tidligt op mod lufthavnen. Normalt havde jeg bare sat det i lidt strit.

Nu spankulerede jeg roligt ned mod stranden. Planen var klar – en god dukkert og så en formiddagslur i solen og varmen. Et par gange kom der nogle lokale piger gående mod mig – de kiggede op og ned ad mig og fniste og smilede. Jeg smilede pænt tilbage, men hvad de nok ikke vidste var, at det ikke var piger, jeg var interesseret i. Tværtimod var det med omvendt fortegn, når jeg mødte nogle af de lokale drenge og fyre på vejen. Så var det mig, der fik lange blikke efter dem, og kiggede de lidt tilbage, slog jeg blikket ned. De portugisiske fyre var uimodståelige for mig. Deres glød, deres mørke øjne og når de grinede og smilede til hinanden, kunne jeg mærke det boble inde i mig.

Mange af de lokale søgte også mod stranden sammen med de turister, der blev lidt længere end påsken. De fleste skoler og portugisiske gymnasier holdt også lukket denne uge, da lokalsamfundet var meget afhængigt af også at kunne servicere turisterne denne uge. Godt for mig for det betød, at der var en del unge fyre på stranden i denne tid.

Jeg fandt et godt spot i mit favoritområde. Ikke for meget vind og det bedste sted at gå i vandet på denne strand. Og så det vigtigste – det var i det her område, at der på det seneste havde været en flok drenge, der havde fjjollet, grinet og spillet fodbold. Der var især et par stykker, jeg havde haft svært ved at få øjnene væk fra. Der var ikke nogle endnu, men jeg krydsede fingre for, at de ville komme senere.

Jeg fik taget mig en kort dukkert. Vandet var en smule koldt men lækkert. Jeg gik op af vandet, noterede mig at badebukserne sad ordentligt og lagde mig på maven i solen. Der gik ikke længe, før jeg slumrede væk.

Jeg vågnede ved, at noget sand fløj op på min ryg, og noget trillede over mine lægge. Jeg kiggede op og så en af de søde fyre komme over mod mig. Bolden lå en armslængde væk fra mig. ’Perdao’, sagde han lidt genert. Han smilede imødekommende. Han var lækker. Ikke så høj, flot krop, mørke øjne, brunt hår. Han havde nogle sorte badebukser på. Jeg smilede tilbage. ’Its okay – dont worry’, svarede jeg og skubbede bolden i hans retning. Han smilede igen, tog bolden og løb tilbage. Jeg kiggede efter ham, og han løb tilbage til spillet. Han talte kort med nogle af de andre drenge og pegede i min retning og smilede. Da de skulle til at sætte i gang igen, var der en af de andre, der fortsatte med at kigge efter mig. Igen en af de søde og lækre. Jeg havde lagt mærke til ham før. Faktisk så meget at jeg mente, han måtte hedde Marco, for det havde de andre råbt efter ham. Hans brune hår sad lidt pjusket, og hans mørke øjne fangede mine. Han havde en flot krop. Den brunlige farve var perfekt – ikke for mørk og ikke for lys men den perfekte glød. Hans krop havde meget let markerede brystmuskler og nogle fine let markerede mavemuskler. Han var højere end de andre men stadig lidt mindre end mig, vel omkring de 1,75. Han stod i nogle turkis badeshorts, der havde en orange kant. Jeg kunne ikke se, om det var en del af badeshortsene, eller om det var nogle underbukser, han havde inde under. Uanset hvad så han mega sød og fræk ud. Han smilede, og jeg kunne ikke undgå at smile tilbage. Så blev jeg forlegen og måtte kigge væk. Da jeg tog mig sammen til at kigge op igen, var Marco smuttet og var tilbage i spillet med de andre.

Som tiden gik vidste jeg ikke, om jeg turde kigge mere efter drengene. Jeg var bange for, at de og især Marco ville føle sig nedstirret. Jeg besluttede mig for en ny dukkert. Jeg sørgede for, at alt sad som det skulle og bevægede mig bag det område, de spillede på. Marco var optaget af spillet – han var ret god, kunne jeg se. Den anden fyr, som havde hentet bolden ved mig, fangede dog mit blik og smilede igen. Marco var uden tvivl min favorit, men denne fyr var bestemt også værd at kigge på. Jeg smilede igen og trådte ud i vandet.

Jeg svømmede lidt rundt og dykkede nogle gange, inden det var tid at komme op igen. Da jeg trådte ind mod vandkanten, så jeg, at drengenes spil var sat på pause, og fyren, der havde smilet til mig før, hev fat i Marco og rettede hans opmærksomhed mod mig. Mine badeshorts var nu over vandkanten, de sad perfekt og viste min fine bule frem, lige som jeg ville have det. Jeg kunne have svoret på, at det var på min bule, at Marcos øjne fæstnede sig, men måske var det ønsketænkning, for da jeg kiggede efter, fangede hans øjne ’blot’ mine. Det var et stærkt og varmt blik. Han smilede igen til mig. Det varmede i hele min krop, og jeg smilede igen. Jeg kom endda til at vinke til ham på en totalt akavet måde. Marco fik et forvirret udtryk i ansigtet, og så begyndte han og et par af de andre at grine. Jeg blev flov, rystede lidt på hovedet og smilede lidt. Marcos blik fulgte mig, men jeg listede blot tilbage til mit spot og håndklæde.

Jeg lå på ryggen, havde lukkede øjne og nød, at solen varmede og tørrede mig. Pludselig kunne jeg mærke, at noget skyggede for solen. Jeg åbnede og missede med øjnene og kunne se Marco stå ind over mig, så han blokerede for solen. Jeg rejste mig op på siden på albuen, så solen ikke gik mig i øjnene, og Marco rykkede sig lidt og satte sig så ned i sandet ved siden af mig. Jeg rejste mig mere op, så jeg også sad op i stedet for at ligge på siden. ’Hey there’, sagde han med blød stemme. ’Hey…’, fik jeg fremstammet nervøst. Som han sad der, kunne jeg mærke mit hjerte begynde at pumpe derudaf. ’Sorry if we were laughing at you earlier’, fortsatte Marco, mens han smilede let. ’No problem, I was looking silly so fair enough’, fik jeg tilgivet dem. ’Im Marco – and you?’, spurgte han så, mens han rakte hånden frem og kiggede intenst på mig med et lille smil. ’Im Jacob’, sagde jeg mens både vores hænder og øjne mødtes. Jeg holdt lidt fast i hans hånd og mærkede hans bløde hud mod min, mens jeg smilede lidt. Så trak vi stille hænderne til os. ’Du er fra Danmark, ikke?’, sagde han så pludselig på dansk med kun ganske lille accent. Jeg var målløs. Hvad foregik der? ’Jo… Det er jeg. Men hvordan….?’, spurgte jeg nærmest måbende. Marco grinede let. Hans grin, smil og udstråling var helt uimodståelig for mig. ’Nej, undskyld, jeg griner. Min far er fra Portugal og min mor fra Dannark. De mødtes i Danmark, og vi flyttede herned, da jeg var 3 år. Så jeg er vel mest portugiser men også temmelig dansk’, sagde han og smilede. ’Aha, jamen så giver det jo mening’, svarede jeg og smilede tilbage. ’Vi har alle kigget lidt på dig den seneste uges tid med din familie. Vi har luret for længe siden, at I er danskere. Det var derfor de andre talte om dig til mig, hvis du bemærkede det.’ ’Jo jo, det gjorde jeg da. Ja, vi har nok lidt svært ved at skjule, at vi er typiske danske turister’, sagde jeg og pegede rundt på mig selv og blandt andet mit lyse hår. ’Du skal ikke skamme dig. Dit hår er fantastisk’, sagde Marco så. Hans kompliment gik lige i mig, og jeg kunne se, at han blev lidt febrilsk, men jeg smilede bare til ham, og jeg så, han slappede af igen.

’Hvor gammel er du så nu?’, spurgte jeg nysgerrigt. ’Jeg er 16 – det er vi faktisk stort set alle sammen undtagen Alex, der er 15’, svarede Marco og pegede på fyren, der havde smilet til mig flere gange. ’Og så er der Luiz, der er 17’, fortsatte han og pegede på en tætbygget fyr, jeg ikke rigtig havde givet så meget opmærksomhed. ’Og dig, Jacob?’, spurgte Marco. Da han sagde mit navn, kunne jeg mærke en glædesfølelse flyve igennem mig. Jeg blev helt paf. ’Øhh, jeg er 19’, fik jeg fremstammet. Marco grinede. ’Det var svært at huske eller hvad… Men cool. Så færdig med gymnasiet eller…?’ ’Ja, sidste sommer. Nu har jeg sabbatår med en ekstra uges ferie her’, svarede jeg. ’Og dig?’, spurgte jeg. ’Jo, de fleste af os går i det, der svarer til det første år i gymnasiet i Danmark, tror jeg. Skolen har lukket i denne uge, men vi har en bunke opgaver at lave desværre’, sagde han lidt slukøret. ’Ja, sådan er det jo’, grinede jeg lidt. ’Vi stikker faktisk hjemad de fleste af os om lidt for at lave skolearbejde, men vi mødes igen hernede i aften. Har du lyst til at komme der?’, spurgte Marco så. Jeg blev forfjamsket. Marco så det tilsyneladende. ’Eller du skal jo nok være sammen med din familie..’, sagde han så. Endelig tog jeg mig sammen. ’Nej nej, de er rejst i dag. Jeg er alene en uges tid. Det lyder super. Det vil jeg meget gerne!’, sagde jeg måske overivrigt. Marco lyste op. ’Cool!’, svarede Marco og så oprigtig glad ud. ’Vi hygger bare, spiller lidt bold og bader lidt. Vi skal nok være søde mod dig’, sagde han, idet han førte sin hånd mod min skulder og rørte den let. Jeg kunne mærke, jeg skælvede lidt ved hans berøring. ’Haha’, grinede jeg lidt nervøst tilbage. ’Det håber jeg da’, fortsatte jeg. Marco grinede og begyndte at rejse sig op. Mine øjne fulgte ham tæt. Lige fra den lette spænding i hans mave til afsættet i benene. Han stod op med ryggen til mig. Mine øjne fulgte linjen fra hans nakke til lænden, hvor hans røv i de turkis badeshorts buede lidt ud. Det var lidt svært klart at fornemme Marcos røv på grund af de lidt løse badeshorts og de eventuelle underbukser, men min fantasi havde nemt ved at give mig forestillinger om hans velformede numse. Uanset hvad var det et smukt syn, der tændte mig vildt. Jeg kunne mærke, at min pik begyndte at rejse sig lidt, så jeg blev siddende. Marco vendte sig om og smilede. ’Jamen, så ses vi senere, Jacob! Det glæder jeg mig til’, sagde han. Det hjalp bestemt ikke på uroen i min pik, og jeg kunne mærke, at jeg rødmede lidt. ’Det gør vi helt sikkert, Marco. Jeg glæder mig også. Vi ses!, fik jeg svaret. Marco smilede og gik hen til de andre igen.
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:14/07 2020
Fuck en dejlig historie. Super godt skrevet - lige min stil. Slugte alle syv afsnit - og vil bare gerne vide mere.