Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lucas, drengen i toget

Karakter: 6.0/3
Visninger: 4163

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Offentligt, Rimming, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Lucas, drengen i toget

Som pendler fra Næstved til københavn, får man sine vaner. Jeg sidder altid på den samme plads ved vinduet, med min laptop åben. Jeg besvarer mails og tjekker op på dagens opgaver. Kan jo lige så godt udnytte tiden. Jeg bor uden for byen i et smuk renoveret men lille husmandssted. Da jeg bor der alene, kræver jeg ikke meget plads, men tillader mig alligevel lidt luksus. Man kan kigge ind i skoven fra den ene side af huset, og ud over vandet fra terrassen. Mit orangeri er min stolthed og hobby. Som senior ingeniør, og leder af en afdeling, har jeg ret frie hænder og en flot løn.
Når vejret er smukt som i dag, tager jeg cyklen til stationen, men har da også en lille hybridbil til sne og regnvejrsdage.
Som sagt er jeg lidt af et vanemenneske, så kender en del af de andre faste passagerer, vi hilser uden at snakke rigtigt sammen Jeg nyder roen og min termokop med kaffe. Da vi standser i Roskilde kommer en ung dreng ind og sætter sig overfor mig. Som mange andre unge har han cap og hættetrøje på, og de uundværlige hørebøffer trådløst forbundet til hans mobil.
Det er tydeligt, at han er tabt for omverden. Men jeg kan alligevel ikke lade være med at studere ham lidt. Jeg er boylover, eller det vil sige, jeg foretrækker drenge mellem femten og tyve år. Så selvom, det ikke er ulovligt, er det jo heller ikke noget, man fortæller til hvem som helst. Drengen foran mig har virkeligt pæne træk, ren hud, og slank atletisk krop, hans tøj er rent og moderne, og de hippe sneakers har sikkert været dyre. Da vi standser i Valby, rejser han sig op, der kommer en antydning af et smil, som om han viste, jeg har siddet og stirret på ham siden han satte sig der.
Efter en almindelig hektisk arbejdsdag, er det skønt at komme hjem, nyde et glas vin på terrassen og kigge ud over vandet, jeg er altid nøgen hjemme, dels har jeg ingen synlige naboer, dels elsker jeg følelsen af at smide jakkesæt og slips og være naturlig. Da jeg tænker på drengen i toget, får jeg rejsning og tømmer min nosser ud på fliserne.
Næste dag, kan jeg ikke lade være med at drømme om at se ham igen, får allerede lidt uro i bukserne da toget er ved at standse i Roskilde. Hurra, han er med, og sætter sig igen på pladen over for mig. Åh, hvilken gave, han har shorts på i dag. Han kigger hurtigt op, og sænker straks blikket, men var der ikke lige det søde smil igen ? Han holder blikket nede hele vejen, men spreder som det naturligste i verden benene lidt. Jeg kan se hans lyse lår og antydningen af hans hvide underbukser. Jeg stirrer som hypnotiseret. Det er lige før jeg kommer i mine bukser. Efter den alt for korte tur til Valby, kigger han op igen, og smiler usikkert, før han er væk i mængden. Uha, kommer til at spille pik flere gange senere.
Hvis han er med i morgen, bliver jeg nødt til at komme lidt i snak med ham.
Det er han. Endnu en dag med short, jeg er sgu heldig. Da han har fået sat sig ned, stikker jeg hånden frem, og siger Carl. Først sker der ingenting, men så får han øje på hånden, og kigger lidt nervøst op, som om han ikke ved, hvad han skal stille op. Så trækker han hørebøfferne, af og siger undskyld. Jeg gentager, Carl, han tager den fremstrakte hånd, og siger Lucas. Straks er høretelefonerne på plads igen, og han forsvinder i sin mobil. Men så er det som om han kommer i tanke om det, efter et hurtigt kig op, spreder han benene igen, Længst oppe kan man lige skifte noget hvidt, han har taget briefs på i dag, han er sgu sød.
Jeg tør dårligt blinke med øjnene, suger ham bare ind, føler næsten jeg kan dufte hans drengekrop. Igen det hurtige smil, før han er væk.
Jeg sidder og tænker på ham på kontoret, han forstyrrer mit koncentration, jeg bliver nødt til at gå på toilettet og onanere. Det hjælper lidt. Men Lucas dukker op igen og igen i mine tanker.
Hjemme kræver det en stor gin og tonic og to tømninger af mine nosser, for at kunne tænke klart igen. Bare han dog ville tale lidt med mig, og give mig et bedre kig ind i hans smukke øjne.
Jeg har løsnet slipset lidt og knappet den øverste knap op i skjorten, da jeg igen er på vej i toget. Var lige ved at overse vi var i Roskilde, da jeg lige skulle læse en mail fra en kunde. Men nu er han her, og i dag uden hovedtelefonen om ørene. Jeg siger straks, hej Lucas, og klapper min laptop i. Der er vigtigere ting her i livet end arbejde. Ganske kort får vi øjenkontakt, og han siger “hej Carl”.
Jeg tager det som en lille sejr, at han kan huske mit navn.
“Hvad laver du så tidligt om morgenen, skal du i skole” ?
Lucas rødmer lidt, jeg kan se jeg har presset ham lidt. Men han er godt opdraget, så han tager sig sammen og svarer, “Jeg går på en specialskole i Valby”.
Jeg når ikke at tænke mig om, men spørger, “hvilken slags skole er det” ?
Lucas føler sig tydeligvis ikke godt tilpas, blikket er nede, da han svarer, “en skole for autister”.
Tænk hurtigt Carl, du skal få ham til at forstå, at det er okay.
“Ja, så skal du jo tidligt op, er det en god skole, har du mange venner der” ?
Når ikke at tænke mig om, stiller to spørgsmål på en gang, kom nu ind i kampen Carl.
Lucas svarer, “det er vel okay”, før han sætter hovedtelefonen på igen og kigger i sin mobil.
Men så sker miraklet, han spreder benene igen, han går comando, jeg kan se op til hans drengepik, den dejlige forhud dækker det lille pikhoved, og der er smuk mørk begyndende hårvækst. Det er oplagt, at han ved, hvad han gør, og jeg får et hurtigt blik til tjek, om jeg har set det. Et lille smil, og så begynder vidunderet at vokse, hans lille pikhoved når at blive synligt.
Men så skal han af. “Hej Lucas vi ses”, han vender sig om og smiler nervøst. løfter bare hånden til en hilsen.
Dagen efter er det overskyet, så Lucas har desværre lange bukser på, men jeg kan ikke se hans høretelefoner nogen steder, de er nok i tasken. Hvis jeg er heldig. kan vi måske tale lidt sammen i dag. Jeg vover mig lidt frem, “Hej Lucas, dejligt at se dig”.
Han kigger mig i øjnene, eller kigger han i virkeligheden på et punkt på min pande. Jeg har været hjemme og læse lidt op på det, mange autister kan ikke så godt klare øjenkontakt, så de lærer at kigge lidt op, så andre ikke skal opfatte dem som mærkelige. Drengen har de smukkeste øjne jeg længe har set, han lyse hår i en nydelig drengefrisure klæder ham super godt. Lukas’ mund og læber er de mest kysselige, man kan forestille sig.
“Hvad skal du så lave i skolen i dag” ? Ved da godt, det er et lamt spørgsmål, men tænker det er neutralt nok.
Pludselig ryger proppen af flasken. Lucas begynder at fortælle. Han hadede at gå i sin gamle skole, men nu er det blevet rigtigt godt igen. Der er kun tolv børn i klassen og altid mindst to lærere. De må arbejde i deres eget tempo, og opstiller mål en gang om måneden i fællesskab med forældre og skolen. Lucas bor med sin mor er enebarn, er fyldt femten men går i noget, der svarer til sjette klasse i normal skole. Men han tænker at være oppe på mindst ottende klasse niveau i løbet af dette skoleår. Hvor er det skønt at kigge ind i ansigtet på den glade dreng. Jeg glemmer egentlig helt at være liderlig efter ham. Nyder bare at høre på ham. Han giver mig endda hånden, og siger, “god dag”, da han står af. Hvorfor skal det her tog ikke bare rundt om jorden et par gange. Sidder tilbage med en skøn lykkefølelse i maven, jeg tror ikke, jeg har været så glad længe. Efter så kort tid med denne dreng, han fortryller mig.
Fredag morgen kan jeg ikke lade være med at rejse mig op og kigge ud af vinduet efter ham. Han står på perronen, og så vinker han til mig. Jeg kan se, han skynder sig ind i kupeen til sin plads. Hans sød numse har dårligt ramt sædet før han spørger,
“Carl, hvad laver du selv” ?
“Hej søde Lucas, jeg har glædet mig til at se dig igen, jeg arbejder i stort firma, jeg er uddannet ingeniør, men leder en afdeling. Jeg bor i et smukt hus tæt ved skov og hav i Næstved”.
Lucas ligner et spørgsmålstegn, “Jamen hvad laver du” ?
“Det er mest noget med tal, og gå til møder, og træffe vigtige beslutninger”. Jeg kan se på Lucas, at han tænker, det er sgu da noget mærkeligt noget at arbejde med. Så jeg skynder mig at sige, at jeg også kommer lidt rundt på byggepladser, og at jeg er glad for mit arbejde.
Ordet byggepladser giver mere mening for drengen. Suk, vi er allerede i Valby. Men så sker det, jeg får et kram af det søde væsen. “Hej Carl, vi ses på mandag”.
Jeg skal klare mig i to dage uden Lucas, må ringe til en af mine unge venner og dyrke noget god sex for at få afløb. Heldigvis har Asger tid til at tilbringe natten med mig. Han er en sød ung fyr på 23 år, som jeg har kunnet lege med gennem flere år. Jeg skal blot hente ham i Køge. Vi får os en dejlig middag og er som altid nøgne begge to. Asger er en smuk ung mand. Det holder sig i form, og lever sundt. Han er kun bund, så jeg kan kneppe ham i mit udendørs spabad efter maden. Det hjalp lidt, og så kan vi nyde et glas champagne mens solen går ned over vandet. I sengen senere får han en tur mere i numsen. Så kan jeg sove godt.
Efter morgenmaden, må jeg desværre aflevere ham tilbage. Men vi aftaler at mødes snart igen. Lørdagen går med lidt indkøb og shopping i Næstved, samt en tur på cafe.
Jeg spiser på en Italiens restaurant, men drikker kun et glas rødvin, er jo i bil.
Hele søndagen arbejder jeg i mit orangeri med beskæring og oprydning, samt høst at solmodne frugter og grøntsager. Jeg er særligt stolt af mine chilli. Når tankerne kredser og Lucas, må jeg holde en pause og spille pik. Så kan jeg lidt igen.
Endelig er det mandag, det er småkoldt, så tager bilen, og må indstille mig på at Lucas nok har lange bukser på i dag. Intet kig til juvelerne, øv.
Et kig ud på perronen i Roskilde, får mig til at føle koldsveden løbe. Lucas står med en kvinde i hånden, hun er smuk, antagelig drengens mor. Måske er jeg i vanskeligheder nu.
Lucas kommer først og giver mig en krammer, “Hej Carl”.
Så er kvinder der også, hun sætter sig overfor mig, hun præsenterer sig som Susan og ganske rigtigt Lucas’ mor. Jeg giver hånd og siger “Carl, hyggeligt at møde dig”.
Susan går straks i gang. Hun siger, at Lucas har talt om mig hele weekenden, at han ellers aldrig taler med fremmede, på grund af hans udfordringer, men at hun også havde bemærket, at Lucas har været meget mere glad, og faktisk ikke har været svær at få op om morgenen. Lucas har aldrig kendt sin far, og Susan bor alene, og har ikke fundet sig en mand hun vil leve sammen med. Hun takker mig mange gange for at være sød og imødekommende overfor hendes dreng. Så er vi i Valby, og de stiger af, jeg får dog et vidunderligt smil fra Lucas, der ellers ikke har sagt et ord men moderen talte. Jeg fik heller ikke sagt så meget selv, dog bekræftet, at jeg nyder at have selskab på turen, og at jeg finder Lucas sød og charmerende. Py ha, det gik bedre end frygtet. Måske er der en slags åbning for at komme tættere på drengen. Ups, sidder og forestiller mig ham nøgen hjemme hos mig. Shit, min pik bliver øjeblikkelig stiv.
Femten minutters togtur er blevet dagens højdepunkt. Lidt patetisk.
Tirsdag er varm og solrig. Jeg bliver ikke skuffet. Lucas møder i korte bukser. Jeg får et kram, og som noget nyt et kys på kinden. Da han har sat sig, kommer der et lumsk smil på drengens læber, og efter at have sikret sig at ingen kigger, trækker han lidt ud i buksebenet, og afslører, at han vist har glemt underbukserne igen i dag. Han gør tegn til, at jeg skal komme nærmere, så hvisker han, “jeg tror du kan lide drenge, kan du lide mig” ? Der er et håb i hans forventningsfulde ansigt. Jeg må gå til erkendelse, “Lucas du er den skønneste dreng jeg kender, og jeg er så glad for at have mødt dig, og ja, jeg kan godt lide drenge”.
Lucas tager min hånd ned til sit skridt, jeg får lov til at mærke, at hans tissemand er stiv.
“Kan jeg godt besøge dig en dag” ? Lucas ser næsten bedende ud.
“Det ville være vidunderligt dejligt, men din mor skal jo give lov først”.
Lucas smiler og nikker, så tager han sin taske og er ude ad døren. Må se i øjnene, at der går 24 timer, før jeg se ham igen. To gange må jeg ud på toilettet i løbet af arbejdsdagen, for at spille pik til fornemmelsen af, at have fået lov til at mærke drengens stive pik. Fantasier om at se ham nøgen, driver mig næsten til vanvid.
Hjemme må jeg onanere igen, det plejer jeg ellers ikke at gøre så ofte, men en stor gin og tonic og en tur i spabadet må da hjælpe. Men nej, sidder og forestiller mig, at Lucas sidder her nøgen sammen med mig.
Onsdag, Lucas går comando igen, jeg prøver at spille lidt på drengepikken. Vil helst ikke blive afsløret her i toget som pervers, men det er tydeligt at Lucas nyder det. Så siger han,
“må jeg få dit mobilnummer” ?
Jeg siger nummeret en enkelt gang, og forventer, at han tager sin telefon frem og gemmer det, men han smiler bare og siger tak. Fuck, vi er allerede i Valby.
Resten af turen, sidder jeg og snuser til mine fingre, de dufter vidunderligt af drengepik.
Jeg har lidt travlt på arbejdet, skal tilse et projekt på Østerbro, og tale med formanden derude. Havde da bemærket at jeg havde fået en sms, men tager min telefon frem. når jeg er sammen med andre mennesker. Jeg finder det temmeligt ubehøvlet.
Jeg nyder at gå turen tilbage til kontoret, kan lige nå en kop kaffe på en udendørs cafe. Så tager jeg min telefon frem. Der er ganske rigtigt kommet en besked fra et ukendt nummer.
Der er også et vedhæftet billede. Er lige ved at tabe telefonen, da jeg åbner beskeden.
Der står; hej Carl, håber du kan lide billedet, vi ses i morgen.
Billedet er taget foran et stort spejl på et toilet. Lucas står helt nøgen med et fast greb om sin pik med den ene hånd. Han smiler stolt til spejlet. Jeg skynder mig at svare. Han har jo skrevet for en time siden, og ved ikke, hvordan det blevet modtaget.
Skriver; Kære Lucas, hjertelig tak for din hilsen, og billedet er det smukkeste syn jeg nogensinde har set. Glæder mig til at se dig igen.
Pling, der er omgående besked tilbage, der står blot; tak, ilm, og et hjerte.
Tror sgu min nye ven er interesseret i mere. Må ud og spille pik til det billede omgående.
Da jeg sidder og spiser aftensmad, får jeg en ny besked; kan jeg ringe nu ? Lucas
Jeg skriver; ja
Det er skønt at høre hans stemme, tror han har lettere ved at snakke, når han ikke skal holde øjenkontakt, eller også han ved at få mere tillid til mig. Nok begge dele.
Han siger, at han er glad for at jeg kunne lide billedet. At han drømmer om at komme og besøge mig en hel weekend. Jeg siger, han er meget velkommen. Han vil spørge sin mor. Jeg vil høre lidt om, hvad han ellers laver og interesserer sig for. Lucas fortæller, at han spiller meget pc spil online, at alle hans venner der, taler engelsk sammen, da de bor rundt om i verden. Det er en fremmed verden for mig, men tænker han nok er lidt nørdet, og sikkert ret god til engelsk. På grund af hans autisme som er diagnosticeret som asperger, har han meget sjældent venner hjemme. Jeg spørger til hans interesser indenfor porno, han er åben om, at han ser porno hver dag, og kan lide at få udløsning, mens han kigger på det. Han foretrækker daddy/boy videoer, og lader med vilje døren stå åben, så hans mor kan se og høre ham gøre det. Moderen har sagt, det er et naturligt behov at onanere, og det er okay at gøre det til porno, men kun hjemme. Så indrømmer han, at han faktisk sidder og onanerer nu, og at han fantaserer om, at han var sammen med mig.
Så er det min tur til at indrømme, at jeg er helt nøgen, og også sidder og spiller pik, og tænker på ham. Nu kommer han, jeg kan høre ham stønne, og han siger, han sprøjter ud over sig selv. Det får også mig til at komme, jeg retter min pik mod min aftensmad, vil nyde at indtage min egen sæd sammen med maden. Jeg fortæller Lucas, jeg også er kommet, det er han nu ikke i tvivl om. Vi lægger på. Jeg sidder udmattet tilbage, det er mit livs frækkeste oplevelse. Pling, så kommer der en sms fra Lucas, der står kun; tak, og så et billede af drenge spermen på han mave. Jeg vover at sende ham et billede af min stadig halvstive og våde pik. Jeg spiser op, med det lille ekstra kosttilskud, skænker mig et glas vin mere, som jeg drikker, mens jeg brygger mig en kop kaffe, til at tage med ud på terrassen.
Jeg er døset lidt hen i mine egne fantasier om Lucas, da telefonen ringer fra ukendt nummer. Det er Susan, Lucas’ mor. Hun siger lige ud, at hun overhørte vores samtale og så resultatet. Nu vil hun gerne møde mig hjemme hos dem til en samtale, og hvis jeg stadig er interesseret vil hun lade sin søn være hos mig en weekend. Hun ved hun ikke kan stoppe Lucas, når han først har fået en ide i hovedet. Og hun accepterer hans behov. Så vil hun hellere give lov, og håber, at jeg vil passe godt på ham. Vi aftaler at mødes hjemme hos dem i morgen klokken 17. Jeg spørger om jeg må invitere dem ud og spise efter, hvis hun fortsat har tillid til mig efter vores samtale. Det siger Susan jatak til. Jeg ringer med det samme og bestiller bord på en super restaurant i Roskilde til klokken 19 til tre personer.
Næste dag er Lucas et stort smil, han kysser mig på munden, og spørger om han må sidde ved vinduet, ved siden af mig. Så tager han min hånd, og siger, “tak for i går daddy”.
Vi sidder først lidt stille med hinanden i hånden. Men så tager naturen over, og jeg kysser ham dybt med tungen. Drengen er en udmærket kysser. Han mærker på min pik, for lige at konstatere at jeg er stiv. Jeg gengælder, og mærker at han også har en dejlig rejsning. Jeg siger jeg ser frem til at besøge dem senere, og at jeg har bestilt bord på en restaurant. Bliver pludselig i tvivl, gad vide om han er kræsen, og ikke kan lide gourmetmad. Lucas er tapper, og siger, at det vigtigste er, at han er sammen med mig. Så skal han nok spise det, han får serveret. Et hurtigt kys kan det lige nå at blive til, så skal han af toget.
På mit arbejde kommenterer flere af mine medarbejdere, at jeg ser lykkelig ud Flere spørger direkte, om der endelig er en kvinde, der har fået lagt mig ned. Tænker ikke det er nu, jeg skal afsløre at det drejer sig om en dreng på femten med en diagnose. Hvem har sat tiden i stå ? Hver gang jeg kigger på uret, er der kun gået få minutter. Mens jeg sidder i kantinen og spiser frokost med mine nærmeste kollegaer , får jeg en sms. jeg tænker straks på Lucas.
Så undskylder mig lige, og smutter ud på toilettet og åbner beskeden. Den er fra ham.
Drengen har skrevet kys til daddy. Og sendt endnu et nøgenbillede. Denne gang med ryggen til. Han har en hånd på sin ene balle, og trækker lidt ud, så jeg kan se op til stjernen.
Jeg skynder mig at svare; tak min dreng, du har den dejligste numse.
Han svarer lynhurtigt; tak glæder mig til at daddy bruger den.
Svarer; det glæder jeg mig også meget til min dreng.
Bliver nødt til at spille igen. Jeg er så liderlig som aldrig før. Lucas tilbyder mig sin drengenumse, det er helt vildt. Jeg hvisker, Lucas, da jeg sprøjter.
Beslutter at gå lidt før, vil købe blomster til Susan, og finde en butik med noget til gamer drenge. Heldigvis ligger der en stor butik på strøget. Jeg bliver nødt til at have hjælp, er fuldstændigt på tynd is. Der er faktisk ikke nogen øvre grænse for hvad jeg vil ofre, skal blot være nogenlunde sikker på, at det falder i smag. En skuffet dreng, er det mindste, jeg ønsker lige nu. En bumset teenager med briller henvender sig til mig, og spørger, om jeg har brug for hjælp. Det har jeg i den grad. Jeg siger jeg skal bruge en gave til en gamer dreng på 15, men ikke ved, hvad han har i forvejen. Da han kan se på mit tøj, at jeg nok har råd til noget godt, får sælgeren straks smilet på. Han viser mig en gamer stol i ægte læder, med indbyggede højttalere. Den er lækker, men lidt svær at transportere. Jeg har ikke spurgt om prisen. Han viser mig forskellige gamer pc’er, men her tror jeg Lucas selv skal vælge. Ender med at købe stolen. Den er pakket som en kube, så det går nogenlunde, at få den med mig.
Der er ikke andet for end at tage en taxa, når jeg har fået købt blomster. Der er en færdig smuk buket i den nærmeste blomsterhandler. Nu er jeg klar, eller det vil sige, jeg føler mig som en teenager på min første date. Chaufføren smiler glad, da jeg opløser ham en adresse i Roskilde. Lucas og Susan bor i et pænt og velholdt højhus kvarter. Jeg finder døren og ringer på. Jeg genkender Lucas’ stemme i dørtelefonen. Håber også han er spændt. Der er elevator, ret godt, da de bor på ottende etage, og pakken er efterhånden ret tung at gå med.
Mor og søn står i døren, da jeg er kommet ud af elevatoren. Lucas springer frem og giver mig et kys på munden. Han kigger længselsfuldt på den store gave. Og lyser op, da han får at vide, den er til ham. Det smil er vel alle de mange tusinde kroner værd. Susan får sine blomster, og drister sig til at give mig et kys på kinden og sige velkommen. Susan har lavet kaffe og sat en hjemmebagt kage på bordet i stuen. Jeg får en plads i sofaen, Susan sætter sig overfor efter at have sat blomsterne i vand. Jeg siger til lucas, at han naturligvis skal overveje om gaven er noget for ham, og at den kan byttes, hvis han hellere vil have noget andet. Drengen er jo ikke dum, så han læser uden på kassen, hvad den indeholder; Så jubler han, og hopper op i luften. Sender straks den unge mand i butikken en kærlig tanke. Han kaster sig i skødet på mig, og overdænger mig med kys. Susan har stadig ingen ide om, hvad jeg har haft med. Vi skænker kaffe, og til min store glæde skal Lucas også have kaffe. Jeg er temmelig nørdet med kaffe, rister og maler selv, og bruger et italiensk monstrum til at brygge den på.
Jeg overtaler Lucas til at åbne pakken. Der er mange dele, der skal samles, og der er en tyk bog med arbejdstegninger. Så er det jo godt, der er en ingeniør tilstede. Det bliver vores første far søn projekt. Jeg sætter mig på gulvet, og får Lucas til at finde de rigtige dele frem i den rigtige rækkefølge. Jeg får tårer i øjnene af lykke af, at se hans iver. Susan er heller ikke helt uberørt af situationen. Hun ved, hvor meget Lucas har savnet en mand i sit liv, at det så skulle blive en elsker, havde hun nok ikke lige troet. Kaffen er kold, og jeg har ikke tørt den fine kage, men stolen står færdig, og Lucas sidder i den som en konge på sin trone. Vi får den kantet ind på hans værelse, det er pinligt rent, og fuldstændigt i orden. Enten har han ville gøre et godt indtryk, eller måske er det hans behov for orden, der kommer til udtryk her.
Han bliver jo nødt til at tilslutte den, og afprøve den med det samme. Vi lader drengen få fred, og går ind i stuen. Jeg får en ny kop varm kaffe, og smager den udmærkede kage.
Susan kan jo godt regne ud at stolen har kostet en del, og da jeg nævner hvilken restaurant, jeg har bestilt bord på vil hun gerne lige klæde lidt om først. Der lyder høje lyde fra drengeværelset, han har tilsyneladende fået gang i teknikken. Lucas får besked på at skifte til en pæn skjorte. Der er ingen brok. da Susan kommer tilbage, er hun iført en stram sort kjole, høje hæle og en markant halskæde. Hvis man var til kvinder, ville man se utrolig smuk og sexet kvinde. Men jeg er til en dreng, og han sidder og taler engelsk med en online gamer. Vi hører ham sige; “I’ve got this chair from my daddy”.
Susan kalder en gang, så lukker han ned og kommer ind til os i en pæn hvid skjorte. Lucas krammer mig, og siger, “det er den flotteste gave, jeg nogensinde har fået”.
Som sandt er, svarer jeg ham, “det var en fornøjelse at give dig den”.
Der er en kort gåtur til restauranten. Vi bestiller en tre retters menu til alle og en flaske Amarone og cola til Lucas, han vil nu godt lige smage vinen, da den kommer. Selvom den er kraftig i smagen, drikker han en slurk, men skyller efter med cola. Han ser helt alvorlig ud, da han påstår den smagte godt. Alle vil tro, vi er far mor og barn, men i virkeligheden er jeg på min første date med min forhåbentligt kommende boyfriend, og vi har hans mor med. Sjov tanke.
Snakken går frit, og da Lucas er ude for at tisse, siger Susan, at hun næsten aldrig før har oplevet Lucas så glad og snakkende som i aften. Efter desserten med kaffe, følger jeg dem hjem til lejligheden. Det er Susan, der siger, det er okay, jeg sover med Lucas i nat, da hun vil ikke snyde sin søn for denne oplevelse som afslutning på en vellykket date.
Lucas har kun en queen size bed, men jeg tænker, vi skal være meget tætte hele natten.
Drengen er nøgen, da han går ud for at børste tænder, jeg går med, og låner hans tandbørste. Vi skal alligevel snart dele kropsvæsker. Han sætter sig godt til rette, da jeg klæder mig af foran ham. Min pik er stiv og våd. Lucas tager dynen til side, og afslører, at han også er stiv. Jeg må bare som det første smage hans drengepik. Følelsen af, at kunne have både pik og nosser i munden på en gang, er vidunderlig. Jeg elsker smagen af tis på pikhovedet, og de første dråber af pre. Nu må jeg smage hans numsehul. Får ham til at stille sig i doggy. Så er der både frit udsyn og adgang til mit begær efter ham. Duften af numsehul er mere berusende end den gode vin. Lucas stønner stille men smukt, da jeg får tungen op i ham. Jeg har faktisk en god lang tunge, og kan slikke ham et godt stykke op. Åh, drengenumser er det smukkeste i verden. Ved at bruge rigeligt med spyt får jeg hullet gjort dejligt blødt og åbent. Håber jeg en anden dag, kan få ham til at presse lidt ud i munden på mig, men vil ikke bede ham om det i dag. Kan dog smage hans lort og nyder det. Nu klynker han højere.
“Daddy, knep mig please”.
Jeg kan da ikke nægte min dreng hans ønske. Forsigtigt placerer jeg mit våde pikhoved ved hans indgang. Lader ham få følelsen at størrelsen af min voksen pik. Men han er så liderlig, at han presser enden mod mit lem, og lader med et lille gisp, pikhovedet komme indenfor. Det gør helt sikkert ondt. Men han har besluttet sig, og begynder at kneppe min pik ved at bevæge sig frem og tilbage. Langsomt kommer jeg længere og længere ind i ham. Han er så stram, at jeg ved, det må være yderst smertefuldt. Kan se han bider i sin hovedpude, og at han har tårer i sine smukke øjne. Lucas vil det her. Det er en drøm, der går i opfyldelse.
Jeg knepper nu min boy, kan mærke, jeg er ved at komme. Da jeg nævner det for Lucas, trækker han sig væk fra min pik. Og lægger sig på ryggen med åben mund. Det skal han ikke snydes for, så begraver min pik i munden på ham og mundknepper ham, til jeg fylder ham op med sperm. Lægger mig oven på ham og kysser, mens vi lader spermen gå fra mund til mund.
“Tak daddy, det var fantastisk dejligt”.
Jeg ved han lyver, han må have alvorlige smerter i sit numsehul. Så sænker jeg mit hoved ned til hans drengepik, og sutter den et øjeblik, så kommer han i munden på mig. Nu er vi begge tilfredse, og kan sove tæt sammen under hans enmands dyne. Det er ikke meget søvn jeg får, kommer nok til at tage mig en flexdag. Men jeg ligger her på drengeværelset med med boy i armene, og har smagen af ham i mig endnu. Tænker på den dejlige sex vi kan have sammen fremover. Jeg vågner ved nogle små lyde, aner ikke hvad klokken er. Der sidder en nøgen dreng i sin gamer stol og spiller et skydespil. At der er et videobillede af hans nøgen krop i det ene hjørne af skærmen, tager han tilsyneladende helt afslappet. I det andet hjørne er der et billede at en ung mand, der koncentreret forsøger at skyde efter et eller andet på skærmen. “Godmorgen søde dreng, du er tidligt oppe”.
“Hi daddy, I’ve just want to use my new chair. Kenny say hello to my daddy. Så drejer han på sit cam, og viser min nøgne krop til sin ven. We’ve just had some wonderful sex tonight. I love him so.
Kenny svarer “Hi daddy, you look so handsome. I would love my daddy make love to me”
Jeg nøjes med at vinke. Det her er virkeligt grænseoverskridende for mig. Er vist vant til unges brug af nye medier. Så ser jeg klokken på uret på væggen. Der er kvart over otte. Jeg må ringe til kontoret med det samme og meddele, at jeg ikke kommer i dag. jeg finder min telefon i mine bukser på gulvet, kan se at Kenny, nu kan se hele min nøgne krop.
Der komme et pift i højtaleren. Det er vist en ros til mig.
Jeg får lige Lucas til at skrue ned for lyden, da jeg ringet til omstillingen og meddeler, at jeg ikke kommer i dag. Lucas siger, “Min mor har været inde og siger, at det er okay, jeg bliver hjemme fra skole i dag”.
Skal lige fordøje den information, det vil sige, at Susan har været inde på værelset, mens hendes søns voksne elsker lå nøgen i sengen.
“Hun siger jeg skal pakke en weekend taske og tage med dig hjem i nogle dage. Men hun vil gerne komme og besøge os, så du kan skrive din adresse på en seddel i køkkenet til hende”
Wauw, jeg har min boy en hel weekend. Håber sgu, jeg kan underholde ham, og han ikke vil hjem før tiden. Lucas siger “Hi “til Kenny og, “thanks for the game”. og lukker sin pc. Ud fra hans smil, ser det ud til at han er frisk på noget morgen sex. Min nøgne boy, kommer og kysser mig. Min pik vågner efter natten. Så går han direkte efter målet med sin søde mund. Lucas sutter pik som en pro, han har sikkert studeret i lang tid på nettet, eller måske øvet sig på nogle af sine venner.
“Daddy vil du kneppe mig igen” ?
“Ja min dreng, men er du ikke øm i numsen efter i går” ?
Jo, men jeg tror min mor har noget glidecreme, som hun bruger til sit massageapparat, den henter jeg lige”.
Han er sgu en dreng med handling,
Der går kun to minutter så er han tilbage. Han viser stolt en tube frem. Jeg overtager tuben, og smører hans hul på ydersiden, før jeg med en finger presser lidt på. Mere creme og nu to fingre op. Da jeg kan få plads til tre fingre, er jeg tilfreds. Smører min pik godt ind. Så lægger jeg mig fladt på ryggen, så kan han selv styre, at sænke sig ned over den. Han sætter sig op på min mave og løfter sig over mit stive pik, og med et tilfreds udtryk i øjnene, sænker han sin drengenumse ned over lemmet. Langsomt kommer jeg længere og dybere ind i ham. Det ser faktisk ud til at han nyder, det, der er ingen tegn på smerte, kun liderlig i blikket på ham. Nu rider min boy. Jeg griber om hans drengepik, og spiller den i takt med hans bevægelser.
Da han kommer ud over min mave, kan jeg heller ikke holde mig tilbage og sender mit varme sæd op i ham. At have tilfredsstillende analsex allerede anden gang, må vist være en slags rekord. Lucas får et sødmefyldt smil på sit ansigt. Det er helt sikkert, at det også var godt for ham. Jeg skal i hvert fald ikke klage, han den den strammeste dreng jeg nogensinde har været oppe i. Vi må vist lige have et bad. Vi står under bruseren og kysser, mens sædresterne skylles af. Men nu skriger min krop meget højt på kaffe. Nøgne går vi sammen ud i køkkenet. Lucas rister hjemmevant brød, og laver kaffe på kaffemaskinen. Han stiller smør, ost og marmelade frem. Tror godt jeg kunne vænne mig til at have en boy i huset. Maskinkaffe kræver lidt mælk, men det har de også i køleskabet. Jeg fortæller åbent, at jeg er blevet forelsket i ham. Der er jo ingen grund til at nævne, jeg blev det, da jeg så ham første gang i toget. “Jeg elsker også dig dady, Nu glæder jeg mig til at se dit hus. Jeg går ind og pakker lidt sammen”. Jeg får mig en kop kaffe mere, og tjekker nogle mails på min telefon. Der er intet, der haster mere, end at det kan ordnes på et par timer i weekenden.
Nu kommer min dreng ud i køkkenet med en lille rejsekuffert, Den frækkert har taget mine favorit short på igen. Behøver ikke engang at tjekke, om han går commando, hans drengepik står som et telt i bukserne. Jeg går ind på drengeværelset og finder min krøllede skjorte på gulvet. Mine bukser er okay, og jeg stopper slipset i lommen. Med jakken på ligner jeg en afslappet familiefar. Men jeg er i gang med at forføre denne skønne dreng. Som jeg af hjertet elsker højt. Vi går ned til toget, og kører den modsatte vej af vores sædvanlige tur sammen.
Der er ikke mange med toget, og jeg kysser min boy, og føler lidt op under hans bukseben på hans smukke drengepik og endnu hårløse sæk. Husker da han lod mig se den første gang for lidt mindre end en uge siden. Det har gået stærkt, men føles alligevel helt rigtigt.
På Næstved station holder jeg min dreng i hånden, og bærer hans kuffert. Bilturen hjem er skøn, jeg har en hånd på hans lår, der er automatgear i bilen, så kan lade den blive der hele vejen hjem. Da vi kører ind af min indkørsel, udbryder han flere begejstrede lyde. jeg ved jo godt her er smukt, men det er dejligt at opleve det sammen med ham for første gang.
“Velkommen hjem min dreng, håber du vil trives her”.
“Tak daddy, jeg elsker det allerede”.
Jeg låser op og afbryder alarmen, så går vi gennem huset ,og åbner op ud mod vandet.
Lucas står og nyder udsigten. Jeg gør som jeg plejer, smider alt mit tøj og går ud til min dreng. Da han ser mig, er han også nøgen på rekordtid.
“Alt der her er også dit nu”. Jeg prøver at tegne grundens grænser op med fingeren. Selvom klokken kun er tolv, kan det her godt kalde på champagne. Jeg henter to glas og en flaske at min bedste gang bobler. Så fjerner jeg låget fra vores spa, vandet er altid 39 grader.
“Kom min skat, nu drikker vi en skål i badet på vore kærlighed”.
Den er Lucas med på, han sidder på mit skød, og vi drikker den friske perlende vin. Hvis jeg døde dette sekund, ville jeg sige jeg havde haft et godt liv, men føler der er mere i godteposen til mig. Kan ikke lade være med at sætte en finger op i ham, og dreje den lidt rundt, da jeg mærker, der er kommet noget på min finger, tager den i munden og slikker den ren. Der er heldigvis mere, hvor det kommer fra, så gør det et par gange mere. Drenge lort og champagne er nu helt fint sammen. Lucas har det fint med, at jeg kan lide at smage hans afføring. Jeg glæder mig allerede til at drikke hans tis direkte fra hanen.
Vi har jo kun fået morgenmad, så tilbyder min boy en frokost. Køleskabet er fyldt med lækkerier. Jeg er meget til fisk, så der er både sild, laks og krabbesalat. Men der er er også god posteg, og forskellige franske oste. Vidste jo ikke lige, jeg skulle have besøg af så ungt et menneske. Men Lucas spiser pænt og er ikke kostfornægter. Han tager imod en øl til maden, han må jo godt føle sig lidt voksen. Kan man bolle……
Må indrømme, at jeg sidder og bliver liderlig igen, den måde han sutter på sine fingre og spiser sin mad, går lige i skridtet på mig. Må have hanḿ igen lige på spisebordet. Jeg har glidecreme stående fremme overalt i huset, man ved jo aldrig, hvornår der er brug for det.
Jeg får min dreng op og ligge mellem mad, tallerkener og service. Får smurt hans hul, og trænger op i ham igen. Min pik har simpelthen hjemme oppe i ham. Med stor lyst knepper jeg ham på bordet. Med vilje undlader jeg, at få ham til at komme, vil have han er liderlig og trængende til senere. Lucas nyder virkelig at få pik nu. Han har lært sig at slappe af i sine ringmuskler. og har fuld glæde af penerationen. Han har de smukkeste lyde, mens jeg knepper ham. Det er som musik i mine ører. Da jeg kommer, kan jeg give los, og brøle min orgasme ud. Jeg stikker lige et par fingre op i ham, og smører en blanding numsesaft og sperm rundt i hans ansigt. Den dejlige parfume vil jeg lade blive på ham.
Hånd i hånd går vi nøgne ned til stranden. Der er både en badebro og en lækker sandstrand. Det er meget sjældent, der kommer folk forbi hernede, så det er næsten som en privat strand. Jeg har altid badet nøgen her. Lucas har den dejlige barnlige glæde ved at kaste sig i bølgerne. Jeg følger ham, dels for at passe på ham, men også for at lege sammen med ham. Vi har ikke håndklæder med derned, så går bare og lader os lufttørre.
Jeg har masser af mad i fryseren, men får lyst til at tage til byen med min dreng igen. Vi tager bilen. Jeg kender et udmærket sted vi kan spise, og tænker, det er lidt mere venligt over for unge smagsløg. Lucas vælger da også en pastaret, og jeg får en klassisk ribeye med bagt kartoffel og bearnaise. Nyder kun et glas rødvin, skal jo køre hjem. Drengen får is til dessert, jeg får kaffe.
Hjemme går vi ind i mit rummelige soveværelse. Der er panoramavinduer og mulighed for at sove med åben terrassedør. Det sidste han siger før han falder i søvn er; “Jeg elsker dig daddy, tak for i dag”.
Jeg starter dagen med at kneppe min boy. Lucas er allerede blevet afhængig af at få pik. Han siger, han føler sig hel, når jeg er oppe i ham. Jeg føler, at min pik hører hjemme i ham.
Efter morgenmaden. Ringer vi til Susan, vi aftaler at hun kommer til frokost. Og at vi henter hende på Næstved station. Kan mærke jeg glæder mig til at være sammen med “svigermor” igen. Hun er klog og rar at være sammen med. Og frem for alt accepterer hun, at jeg har et forhold til hendes søn. Vi handler kun en smule ind, før toget kommer. Susan har en smuk sommerkjole på, og hun har en lille rejsetaske med. Hun tænker, hun nok bliver til i morgen. Det er dejligt. Da hun ser ud over vandet fra min terrasse , spørger hun om vi kan nå en dukkert før manden. Det er da en super ide. Som det naturligste klæder vi os alle tre nøgne, før vi går til vandet. Det var, hvad der blev af tøj denne weekend. Resten af tiden er vi nudister sammen. Når Lucas eller jeg trænger til sex, går vi lige ind i soveværelset og elsker.
Lucas foretrækker vi lader døren stå åben, og at vi viser vores kærlighed. Vi får talt situationen igennem. Lucas må bo hos mig fra fredag til mandag samt i ferier. Jeg inviterer dem med til min ferielejlighed på Gran Canaria den førstkommende ferie. Susan siger, hun hellere vil bo her, mens vi har vores honeymoon tour. Men. at hun gerne tager derned senere med os eller en af sine veninder. Vi ser os selv som en familie. Og jeg ser frem til at kunne præsentere dem for mine venner og nærmeste familie. Det er måske ikke en helt almindelig familie, men det er vores, og vi er lykkelige sammen.
Kommentar