Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 21)

Karakter: 0/0
Visninger: 1994

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Skolesex
Simon (afsnit 21)

Det småregner da jeg vågner. Mit ansigt er smurt ind i fissesaft, men det kommer jeg nok til at vænne mig til. Maja er også vågnet.
Vi bliver enige om, at det ikke giver nogen mening at tage tøj på for at morgenløbe. Så vi stiller op kun i sko. Da Frederik og Lasse ser det, går de straks ind i spisesalen og lægger deres tøj. Nu breder det sig til stadig flere. Hvor skønt, det bliver et nøgenløb i dag. Det er super vidunderligt at mærke sommerregnen på sin nøgne krop, og se alle de smukke unge mennesker løbe. Halvstive pikke dingler på deres ejermænd. Vi kunne næsten løbe hele vejen i dag, så vi gør fremskridt. Så er der bad, jeg bader med Maja. Hun fylder allerede en del i mit liv. Tror godt, hun kan lide at styre mig lidt, men måske er det noget i min personlighed, der ligger op til det.
Det er en lidt speciel dag i dag, da der er tvungen hjemrejse. Der kører en bus kl 14. Så der er ikke timer efter frokost. Men først morgenmad. Jeg har helt almindeligt drengetøj på, og slet ingen makeup.
Jeg kan se på Lasse, at der er noget særligt, så spørger om, hvad det er. Han indrømmer han har suttet pik på Theis i badet, vi ønsker ham tillykke. Lasse er ret stolt.
I drama, kommer Lisa med et forslag om Romeo og Julie, som vores projekt. Vi ser filmen med Leonardo diCaprio, som inspiration. Fuck, han kunne godt få min røv. Lisa vil have vi tænker over det i weekenden. Men flere taler allerede om, at jeg da skal spille Romeo. Det vil jeg super gerne, men det bliver et stort arbejde.
I pausen siger Lasse, at han vil springe ud som bøsse overfor sine forældre og søskende i weekenden. Det er jo super dejligt for ham, han får kys og kram, og al mulig støtte fra os.
Vi har fysik kemi efter pausen, shit nu er jeg nede igen, men opsøger Frederik, og spørger om vi kan arbejde sammen. Han ved jo godt, jeg er svagere end ham i faget, så han står lidt og overvejer det, så smiler han, okay, med du kender prisen. Jeg accepterer med det samme.
Kommentar