Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 20)

Karakter: 0/0
Visninger: 2023

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Skolesex
Simon (afsnit 20)

Der ligger tre nøgne venner i vores dobbeltseng. De sover, men her stinker af sex, så tror ikke de har kedet sig, mens jeg har været væk. Jeg smutter ud på badeværelset, børster tænder, og tager mit tøj af. Så klemmer jeg mig ned blandt mine venner. Vi kommer nok til at sove i bunke en hel del fremover.
Næste morgen er vi alle friske på at forsøge at løbe, vi kan jo ikke blive ved blot at gå turen rundt. Det går nogenlunde med enkelte pauser undervejs.
Jeg skal jo bruge meget mere tid hver morgen, når jeg skal klare at lægge en nogenlunde okay makeup før skoletid. Kommer til at tænke på dengang jeg bare kunne gå uden. Vælger at lave den enkelt, men vil have øjenskygge og læber perfekt. Jeg bruger også rød neglelak. Maja har en del forskellige farver som jeg vil prøve hen ad vejen. Jeg er også klart mere forfængelig, hvad angår mit hår. Tænker jeg må ind til Adam igen og får det klippet rigtigt smart. I dag vil jeg have min hvide denim nederdel, og en blomstret bluse jeg har fundet i Majas skab på. Jeg har selv nogle lækre sorte trusser, og en passende sort bh fra min pakke. Endelig er jeg klar til morgenmaden. Maja vælger at tage et par af mine drengeshorts og en af mine lyseblå t-shirts. På en måde er hun drengen og jeg pigen i dag. Hvis man altså ligger under for stereotype kønsroller. Det gør vi heldigvis ikke.
Ved morgenmaden indrømmer Lasse, at han kysset med Theis i badet til morgen. Thies er sgu da også en lækker fyr. Det bliver spændende at se, om der er mere i ham.
To drenge har fået farvet deres hår blåt siden i går. Det ser ret flot ud.
Vi har dramaøvelser de første to timer. I mindre grupper skal vi forberede en lille scene og vise den for hinanden. Jeg får lov til at spille en teenage pige i min gruppe. Vores stykke handler om pige mobning. En rigtig bitch fight. Jeg lever mig rigtig ind i rollen, det er super sjovt.
I pausen får jeg mig en kop kaffe og en ostemad.
Nu skal vi have dansk. Alle spærrer øjnene op da Bente træder ind. Hun har en mørkerød kjole på, håret sidder ikke i en stram hestehale, væk er de praktiske fjællræven bukser, og hun har en smule makeup på. Hun blinker lige til mig, jeg tror hun har fundet mod til at være mere kvinde. Jeg giver den max gas i timen, hvor vi skal arbejde med artikler.
Efter timen skal jeg lige tisse, på gangen overfor lokalet er der et enkelt toilet, da jeg åbner døren for at gå derud, smutter to piger med derind. Den ene trækker sine bukser ned og sætter sig ugenert for at tisse. Nu er det min tur, jeg åbner min nederdel og tager mine trusser ned, og sætter mig som en tøs, og tisser på pigemaner. Pigerne snakker løs, de ikke så meget som kigger efter min lille pik. De taler om drenge, den anden siger, hun er lidt vild med Frederik. Jeg siger, at han er da også lækker. Han er nuser, lyder det. Jeg er blevet en af pigerne, de tænker helt tydeligt ikke på mig som dreng. Den anden pige skal slet ikke tisse, hun er kun gået med herud, fordi hendes veninde skulle på toiletet. Jeg får et lille indsigt i pigekultur.
I samme sekund besluttet jeg mig for at ændre mit look før frokost. På værelset renser jeg mit ansigt. Tager en meget mørkeblå øjenskygge på, og maler rundt om øjnene med en sort eyeliner på EMO maner. Så giver jeg et kraftigt pust Armani under armene. Finder mine sorte skinny jeans, og en sort Metallica t-shirt. Jeg fjerner den røde neglelak, og erstatter den med sort. Aflutter med lidt voks i håret.
Forvandlet til følsom dreng, går jeg ind for at spise frokost.
Det glæder mig rigtigt meget, at jeg igen vækker opsigt i spisesalen. Tror, jeg er ved at blive afhængig af det. Mine søde venner rejser sig op og giver kys og kram. Det er jo også kun en halv time siden, de så mig i et helt andet udtryk. Både Frederik og Lasse vil have mig til at hjælpe dem med at få dem til at ligne mig. Maja siger, hun vil give en hånd med. Så straks vi har spist, går vi ind på værelset. Det er første gang jeg skal prøve at lægge makeup på en anden. Jeg tager Lasse og Maja får Frederik. Jeg laver ham næsten sort over øjnene, og trækker ham op med eyeliner, Selvom han er rimelig solbrun trækker jeg hans kindben lidt op med en mørkere farve. Det er faktisk ret sjovt det her, pludselig forstår jeg Adam endnu bedre. Jeg kan ikke lade være med at give Lasse en mørklilla læbestift på. Naturligvis skal han også have sorte negle. Frederik er også ved at være klar, vi ligner tre medlemmer at et boyband. Maja beslutter sig for at gå med på legen, så mens Lasse og Frederik går til deres værelser for at finde noget tøj, laver hun et tilsvarende look. Hun har selv skinny jeans, men låner et Black Sabbath t-shirt af mig. Maja samler sit smukke hår i en hestehale. Nu kommer drengene tilbage. De ser super seje ud. Og fandens sexede.
Hvor er det bare typisk teenagere at optræde i ens tøj. Men vi føler at vores sammenhold vokser dag for dag. At vores fælles sexliv også bliver stadigt bedre, er jo bare ekstra vidunderligt.
Jeg kommer hurtigt ned på jorden igen. I matematik timen får jeg en test tilbage med et 4 tal. Jeg havde ellers kæmpet for at holde 7 tallet på min gamle skole. Bør nok begynde at tage det lidt mere seriøst. Jeg prøver virkelig, men tal har det med at hoppe på siden. Så skal vi arbejde to og to, jeg kommer sammen med Frederik, den lort er fucking god til matematik. Men han finder de mest tålmodige sider frem i sig, og forklarer mig metoden ganske langsomt og systematisk. Pludselig har jeg knækket koden, og regner selv resten af siden, med Frederik som støttepædagog. Han er bare verdens bedste ven. Han får et smækkys, og jeg lover han min numse som betaling senere. Det vil han godt tage imod, men han kræver jeg tager lingeri på. Det er hård forhandling, men jeg giver mig, da jeg trænger til pik.
Jeg sætter mig til at lave lektier straks jeg får fri. Først matematik så engelsk til i morgen.
Der bliver også lige tid til lidt youtube hygge med Emil Olsen. Han er jo ekstrem dygtig, så der er meget at lære. Men jeg beholder mit sorte emo look til aftensmaden. Nu er der pludselig en del drenge i sort tøj med malede øjne. Hvem er det lige, der er trendsætter her.
Jeg beder Frederik om en halv time til at gøre mig klar. Maja og Lasse er naturligvis nysgerrige, men jeg siger, jeg lige skal betale for min specialundervisning. Den forstod de godt.
Fjerner først alt det sorte look. Tager et hurtigt bad, så finder jeg lange hvide strømper og sætter dem i hofteholderen. Dr er ingen grund til trusser. Men blode bh'en kommer også på.
Lidt øjenskygge og læbestift. Så er jeg klar. Sender lige en sms til Frederik.
Den skønne fyr kommer nærmest løbende. Føj, jeg trænger til pik.
Jeg hjælper Frederik af med tøjet, mens jeg overdænger ham med kys. Jeg tager hans pik i munden, den er allerede dejlig våd af pre. Han trænger vist også til mig. Jeg smører mit hul, og lægger mig ned på ryggen, vil se min elsker i øjnene. Åh fuck, hvor er det dejligt, da han trænger op i mig. Det er skønt at blive kneppet, af en man elsker.
Han bøjer sig ned og kysser mig, da han kommer oppe i mig. Så ligger vi lidt sammen, og nyder bare hinanden. Så banker det på døren, og Lasse træder ind.
“Kan jeg også få en tur med dig, Simon”.
“Selvfølgelig kan du det min skat”
Mens Lasse klæder sig af, gå jeg om i doggy style. Frederik rykker sig lidt til siden. Han vil gerne se mig få pik af Lasse. Mit hul er åbent og vådt af sperm, så der er fri adgang for Lasses lækre pik. Nu kommer han op i mig, i en bevægelse glider han helt i bund. Lasse kan mærke jeg trænger, så han sætter tempo på, og banker sit lem frem og tilbage. Det er skønt at høre drengen stønne. Så sprøjter han indeni mig. Vi beholder bare stillingen, mens hans pik langsomt falder. Da han glider ud, mærker jeg de to ladninger rende ud af mit hul. Jeg skynder mig at tage hånden om og opfange mine venners sperm. En dejlig stor portion kommer jeg i munden. Nu kan vi ligge og kæle alle tre.
Jeg rejser mig og tager mit lingeri af. Et hurtigt bad, og en tur med tandbørsten. Så er jeg klar til at sove. Mine søde drenge venner tager deres tøj på, kysser mig, og går hjem til deres værelser. Bedst som jeg er ved at falde i søvn, kommer Maja hjem.
“Søde Simon,jeg har brug for at du slikker min fisse nu”.


Kommentar