Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 33)

Karakter: 0/0
Visninger: 1937

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, S/M & Fetish, Oralsex, Incest, Gangbang, Bondage og Tvang
Jens (afsnit 33)

Så sker det der ikke må ske, Tommy min elskede bliver hentet. Det føles som at få revet en arm af, jeg må under dynen og græde som en lille dreng. Fuck, kærestesorger, dog kan jeg trøste mig med et smukt kærlighedsbrev fra ham med et felt med kys, som jeg kan hente fra.
Hvornår ser jeg ham igen ?
Ved da godt min lillebror prøver at trøste mig, og jeg har jo Daniel, men jeg elsker sgu Tommy.
Selv Morten tager lidt hensyn til mine følelser, det er en ny side af ham, ha ha. Han er sgu god nok. Anders må tage med til festen hos Daniel, men han må ikke drikke alkohol, og han skal være hjemme senest kl 2 om natten, og dermed skal jeg jo også. så kan ikke sove med Daniel. Jeg har lover han ikke bliver brugt analt, men han må godt sutte pik, på de fyre han vil.
Vi klæder os om sammen, jeg tager jakkesæt og skjorte og slips på. Anders nøjes med pæne bukser og en polo. Jeg ved at Daniel selv er i jakkesæt, så komme ikke overdressed.
Der er mad klokken 19. Jeg får en flaske hvidvin og en flaske vodka, samt en karton juice af Morten. Han siger dog jeg kan stille vodkaen på fælles bordet. Han har åbenbart selv været ung engang, og været med til fester. Morten kører os i sin Mercedes. Så vi ankommer standsmæssigt. Vi skal tage en taxa hjem.
Der er kommer nogle gæster, alle unge fyre. Der står øl alle vegne, og der er chips og nødder i skåle ved bordene. Jeg ved der er bestilt pizza, så vi har ikke spist hjemmefra. Jeg får et dejligt velkomstkys af Daniel, men det føles alligevel forkert. Må se at komme i feststemning. ellers bliver det en lang aften. Måske hjælper det med et glas vodka med juice. Overfor mig sidder der en super lækker fyr, han fortæller han spiller bas i bandet med Daniel. Jeg ved minus om musik, men han er sød at tale med. der kommer stadig flere gæster, nu også en gruppe piger, de ligner helt klart lesbiske, igen fordomme, men kort hår og militærstøvler, er vel ret sigende. De ser nu ret søde ud. De kaster sig over Anders, han er jo også så cutte med sit lange røde hår. Fuck, er vist allerede lidt beruset. Måske kom jeg lidt for meget vodka i min drink. Ni kommer buddet med vores mad, heldigvis, så kan jeg få lidt fast føde. Men kommer til at åbne min hvidvin. Den smager helt eventyrligt godt. Får tilkæmpet mig et stykke pizza. Og et armlæn på sofaen. Der er så høj musik, at man skal råbe til hinanden. Jeg har ingen ide om hvad Anders laver. Må hellere kigge efter ham. Inde på Daniels værelse finder jeg en nøgen Anders, godt i gang med to meget ældre fyre. Men der er ingen anal sex, så må finde mig i det. Kigger ned i min vin flaske, den er næsten halvtom, ups, har jeg drukket det ?
Sætter mig på gulvet, da det er begyndt at vippe. Nu skal jeg altså ud på badeværelset. Ved et lykketræf er døren ikke låst, jeg når lige at åbne toiletbrættet, før jeg kaster op. Så meget for den ansvarlige storebror. Bag mig i brusekabinen står to fyre og boller, de har begge bukserne nede, og den ene er oppe analt i den anden. Godt jeg har toilettet at holde fast i, for herude gynger gulvet også som i skib i søgang. Med al min viljestyrke, kommer jeg op at stå. Får skyllet munden ved håndvasken, og går ud fra toilettet. Daniel finder mig på gulvet. Han kan se den er hel gal. Han siger, at en har kommet noget i min drink. Daniel hjælper mig ind i stuen, her er folk mere eller mindre påklædte, der er unge fyre, der har sex på gulvet. Jeg får plads i en lænestol, og går ud som et lys.
Jeg vågner ved at Anders rusker i mig, nu har han tøj på. Han siger han har ringet efter en taxa, og at den vil være her om fem minutter. Anders støtter mig ned af trappen. Jeg kommer ind og ligge på bagsædet.
Da jeg kommer til mig selv igen, ligger jeg nøgen på gulvet i Mortens spankingskælder. Der et svagt rødt lys i rummet. Ved siden af mig står en flaske med vand. Der sidder manchetter på hånd og fodled, og de er fæstet med små hængelåse. Ups, jeg er i deap shit. Det er lige før ,jeg kan fornemme mig ømme røv, før jeg overhovedet har fået min straf. Ved jo godt at jeg skulle have holdt øje med min drink, men nogen gange er jeg bare meget naiv. Det må være en form for rape drug, jeg har indtaget. Måske en, der er sur over, at Daniel vil have mig nu.
Jeg skal tisse, heldigvis er der et urinal i hjørnet. Døren til badeværelset er desværre aflåst.
Gad vide hvor længe jeg har ligget her ?
Jeg må have blundet lidt igen, for nu står Morten her, han har kun et par læderbukser på.
“Din lille utaknemmelige møgunge, du kom 39 minutter for sent hjem, husk det tal. Læg dig over bukken nu”.
Jeg adlyder med det samme.
“Morten, jeg er ked af det, en eller anden kom noget i min drink, og jeg faldt i søvn, undskyld jeg svigtede mit ansvar”.
Morten svarer ikke, han sætter blot mine manchetter fast til bukken.
Nu hører jeg er svirp fra et spanskrør i luften. Åh fuck. min stakkel røv.
“Du tæller højt, og siger tak efter hvert slag”.
Så kommer det første, allerede det trækker vand i øjnene. Det gør afsindigt ondt.
“Et, tak Morten”
Det næste slag er på tværs den anden vej. Jeg skal lige sunde mig.
“To, tak”
Tænker, at hvis fortsætter sådan her, besvimer jeg nok.
“Tre, tak”
Tårer og snot løber ned ad mit ansigt.
“Fire, tak”
Spanskrøret dækker store del af min på min røv.
“Fem, tak”
“Seks, tak”
“Syv, tak”
Det fortsætter…..
“Ty…., shhtk.
Morten holder en kort pause. Jeg hører ham åbne en dåse og drikke.
“Tror ikke du fik sagt ordentligt tak, vi starter ved nitten igen!.
Kan mærke min røv er våd, er det blod ?
“Tyve, tak………
Jeg koncentrerer mig om at tælle, og sige tak, smerten, er parkeretet andet sted.
“38, tak”
“39, tak”
Så er det overstået. Morten siger, vi er venner igen. Og jeg skal lære at påtage mig mit ansvar. Samt, at det er hans pligt, at hjælpe mig med at huske det.
Tror nu aldrig jeg glemmer dette her. Er sikker på, at det vil kunne ses i meget lang tid.
Morten forlader mig, men lader døren stå åben. Jeg ved ikke hvor længe efter, jeg kan høre Anders kommer.
Der kommer et skrig fra ham, da han ser min røv. Han henter et håndklæde og dupper mig forsigtigt. Så smører han en salve meget forsigtigt ind i de største revner. Det virker både kølende og smertedæmpende. Han har også en spray flaske med, og min ende får nogle gode pust.
“Undskyld, nu skal jeg løsne dig, men jeg fik et chok, da jeg så dig. Jeg troede jeg fik en hård straf. Fik min værste endefuld nogensinde, men det her overgår alt”
Anders støtter mig op ad trappen, og får mig ned at ligge på maven i værelset. Kan fornemme det er aften. tror ikke jeg kan komme i skole i morgen.
Kommentar