Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alex og Adam (afsnit 16)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2842

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Urin, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Incest og Trekant
Alex og Adam (afsnit 16)

Vores første nat som officielle kærester, bliver ikke uden Oscar. At han er en del af vores forhold ja endog sexliv, er blevet det normale for os. Men først står jeg jo til en endefuld. Adam gør meget ud af at forklare mig, at jeg har været uartig, og fortjener at blive straffet. Oscar ligner en, der har fået en julegave. Den lille lort sætter sig godt til rette, da Adam trækker en stol frem. Adam har stadig underbukser på, men jeg skal over knæet i bar røv. Adam har et bordtennis bat indenfor rækkevidde, så jeg kan godt se, hvor det bærer hen. Først får jeg med flad hånd, fra balle til balle, det begynder at gøre ondt. Men så kommer der mere alvor i slagene, og hvert et klask smerter. Min pik er banke stiv, dels tænder jeg på ydmygelsen, dels kan jeg mærke at Adam også er blevet stiv. Så griber han battet, det kan dække et større område, og rammer begge mine balder samtidigt. Kan jeg overhovedet sidde ned i skolen i morgen. Oscar sidder og rager sig i skridtet, jeg er sikker på han har pisset i sin ble af bare ophidselse. Endelig er Adam tilfreds. Hvis han ikke var stoppet nu, ville jeg være komme på hans underbukser. han løfter mig over på sengen, så jeg ligger med overkroppen på madrassen og benene på gulvet. Nu er der fri adgang til mit drengehul.
Oscar følger godt med, da Adam trænger op i mig uden glidecreme. Det er ved at være en dårlig vane for ham. Det gør afsindigt ondt, og nedsætter min nydelse. Oscar tager tissevåde pik frem og stikker den i munden på mig. Jeg kan godt lide smagen af hans tis. Så slikker rundt på den og hans små frække nosser, der hele er jo tissevådt. Adam knepper bare videre. Oscar hjælper selv lidt til, og kommer derfor hurtigt i min mund. Hans sæd smager endnu bedre. Nu får Adam sin udløsning, han ligger lidt hen over mig, men så kræver han at Oscar slikker rent efter ham. Det gør han gerne. Nu er jeg den eneste der ikke er kommet, min røv er rødglødende, min pik er stiv, jeg har tis og sæd smag i munden. Jeg spørger Adam om han vil spille mig. Men nej, han siger, det jeg selv gøre. Jeg begynder, men lillebror tager over, og gør mig færdig. Der er klare fordele ved at være tre i sengen. Vi lægger os til at sove godt filtret ind i hinanden. Jeg kysser min kæreste godnat, mens vores frække lillebror skifter sin ble. Vi bader sammen alle tre næste morgen. Og da vi har fået tøj på går vi ned til morgenmaden. Et helt nyt syn møder os i køkkenet, alle fire voksne er nøgne. De er helt ugenerte, som om det var det normale. Faktisk er de alle ret velholdte og sexede at se på.
Nu forstår jeg pludselig en hel masse, vores forældre har sex med hinanden. Når man lige vænner sig til tanken, er det jo egentligt ret fedt, at de hygger sig.
Min far giver mig et morgenkys.
“Der var nok en, der havde været uartig, vi kunne høre dig få din straf gennem hele huset”.
“Det er rigtigt nok, jeg fortjente den omgang, vidste ikke det kunne høres”
Min mor bryder ind,
“Vi har kunnet høre jeres lege gennem lang tid, det er fint ,at I kan finde ud af det sammen ”.
Jeg er helt rød i hovedet, men kan jo godt se det sjove i det, så vi har et dejligt fælles grin.
Jeg bider hovedet af al skam og spørger direkte.
“Far, er du far til Oscar” ?
Så får vi forklaringen, drenges far er steril, og Adam er fra donorsæd, men da begge par dyrkedede sex på tværs blev Adams mor gravid, så på mange måder er Oscar et fælles kærlighedsbarn. Af praktiske grunde står Adams far som officiel far, men det er altså min halvbror. Det forklarer ligheden mellem os. Den eneste, der vidste noget udover de voksne, er Adam, han Havde selv regnet det ud, og konfronteret sine forældre. Adam smiler undskyldende til mig. Nu er det vist ham, der fortjener en endefuld. Jeg kan bare ikke fysik klatre ham. Så må bruge list og binde ham først.
Adams far siger, “ Det, at alle nu kender sandheden, ændrer ingenting. Vi betragter os som en stor familie, og at I to er boyfriends er jo kun et plus”.
Jeg rejser mig op og kysser først min halvbror, så mine forældre, så mine bonusforældre, og til sidst min elskede. Så smutter vi i skole. Jeg går med min skønne nyvundne halvbror i den en hånd og min søde dejlige kæreste i den anden Jeg er lykkelig.
Kommentar