Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 19)

Karakter: 0/0
Visninger: 2213

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Skolesex og Biseksuel
Simon (afsnit 19)

Sidder på værelset med min nye roomie. Da jeg foreslår, at vi stiller sengene sammen, er Maja straks med på ideen. De kan lige stå ved siden af hinanden uden at blokere bagdøren.
Med lidt ommøblering kommer her til at se ret hyggeligt ud. Vi bliver dog enige om at vi mangler et sminkespejl. Bordet står nu, hvor min seng tidligere stod, og der er mulighed for at hænge et spejl op der. Vi vil gå ned i byen i pausen, og se om de har noget vi kan bruge.
Til frokost får Frederik og Lasse at vide, at Maja er flyttet sammen med mig. Lasse siger, at han og Frederik nok kommer til at sove der ret ofte.
Da vi er fire kan vi have alle Majas sager i en flytte omgang. Nu går vi alle fire ned i byen, der ligger en Røde Kors genbrugsbutik på hovedgaden. De har et rundt spejl til at hænge op til 25 kr. Jeg finder også tre nederdele, jeg tror jeg kan passe, der en hvid og en blå i denim, samt en lille stram sort sag. Jeg får dem alle tre for 50 kr.
Nu skal vi hjem med byttet. Frederik spørger, om jeg vil gå i nederdel i skole. Jeg svarer, at det vil jeg naturlig gerne. På værelset laver Maja en lynhurtig gang makeup på mig, og jeg skifter til den nye blå denim nederdel, og er nu klar til dansktimerne. Som to veninder går vi hånd i hånd.
Vi får vores stile tilbage. Fuck, jeg har fået 12. Min gamle dansklærer var ikke så vild med mig, jeg fik aldrig højere end 10, selvom jeg havde knoklet med det i timevis.
Vi skal analyse en tekst, jeg er motiveret som aldrig før, og deltager aktivt hele timen. Da vi er færdige, beder Bente min dansklærer, om at lige måtte tale med mig. Hun roser mig for min tekst, og for at turde vise, hvem jeg er. Hun mener helt alvorligt, jeg har talent for at skrive, og at jeg burde skrive noget hver dag for at øve mig. Hun kan ikke lade være med at kommentere min sminke og min nederdel.
“Er du i virkeligheden en pige indeni, Simon” ?
Jeg svarer, at jeg nok bare en en sissy boy, der kan lide at lege med kønsroller og normer.
Hun inviterer mig på te hjemme hos hende selv, hun bor tæt på skolen, hun har en del bøger, hun kunne tænke sig at vise mig, og som jeg ville kunne låne og læse. Jeg takker hende mange gange, og siger jeg med glæde vil komme. Jeg får et lille, knap så uskyldigt, klap i numsen, da jeg smutter ud. Maja står udenfor døren, og venter. Hun vil vide, hvad Bente ville. Jeg fortæller om ros, og mit kommende besøg. Maja griner, alle vil sgu have en bid af dig skat. Ingen kan holde sig fra dig.
Inde på værelset åbner vi min pakke, det er jo Peter, der har bestilt det, men det er mig, der har betalt i dyre domme for den.
Vi griner lidt af de totalt sexede skolepige uniformer, og aftaler straks, at vi sammen vil vise os i dem til næste fest. Jeg er meget interesseret i det frække lingeri, kan faktisk pludselig mærke lidt liv i min pik igen, det føltes super dejligt. Nogle hvide blonde trusser med åbning i skridtet samt en tilhørende hvid binde bh virker meget tillokkende. Maja mener jeg skal prøve det med det samme. Jeg klæder mig af, og Maja kan se, jeg har fået rejsning.
“Det her er lige noget for dig søde, dejligt at se den stritter igen”.
Jeg får trusserne på, min pik står stolt ud gennem åbningen. Maja hjælper mig med at få tilpasset min bh. Den kan bindes ind over mit flade bryst. Der er super dejligt. Jeg får nederdelen på igen, og låner en af Majas skjortebluser, den lader vi være lidt åben, så blonderne kan ses. Jeg føler mig lykkelig.
Vi når lige at indrette vores sminkebord, og sat spejlet op. Jeg hjælper Maja med at få hendes tøj og ting på plads. Nu ligner det mere et pigeværelse. Vi aftaler at lave en hel væg med billeder af lækre fyre. Men nu skal vi ned og spise, jeg er så spændt på at vise mig frem, at der kommer en lille bule foran på min nederdel. Det er lige før, jeg savner mit chastity.
Frederik og Lasse er vilde med mit look, jeg får mange dejlige kys. I madkøen, og når jeg går rundt, siger stort alle, at jeg er lækker og super hot. En af drengene tager endda hånden op under min nederdel, men tager den hurtigt til sig igen, da han mærker min våde pik.
Han bliver rød i hovedet, og siger undskyld. Jeg smiler bare til ham, og siger det er helt okay.
Vi får en kraftig karry suppe med noget lækkert hjemmebagt brød til. Vi spiser sgu godt her. Efter maden samles vi alle fire på værelset. Vi kan sidde alle fire på sengen, men jeg frisker lige min makeup op før jeg smutter hjem til Bente. Mine venner vil hente te og sidde og snakke på værelset, det lyder super hyggeligt.
Bente bor alene i en lille moderne villa. Hun er ugift og har ingen børn, men hun er nok kun også højst 30 år gammel. Hun er en typisk frilufts type, men mon ikke der er lidt passion inde under overfladen. Hun har jo inviteret en 14 år gammel sissy boy hjem.
Bente vil vide om jeg vil have te eller kaffe så nok ingen alkohol i dag. Vi sætter os i sofaen med vores tekrus. På bordet ligger der en større stak bøger, måske vil hun virkelig snakke om bøger. Men hun sidder ret tæt på mig, så mon ikke der også er andet i gang. Bente spørger til min makeup. Jeg indrømmer, at det er så nyt for mig, og at jeg har fået hjælp af Maja. Men at jeg øver mig, og håber at blive lige så god som dem, jeg følger på youtube.
Hun ved jo at jeg vil forsøge at leve af mit udseende og af min dans, det skrev jeg jo i stilen, men hun vil have mig til at overveje mine muligheder for at skrive. Det er jo skønt når nogen tror på en. Jeg sætter mig op i hjørnet af sofaen, og kommer til at lave en typisk drenge spredning af benene. Da jeg kigger op, kan jeg se, at Bente stirrer op under min nederdel. Hun får små søde hektiske pletter på kinderne. Hun har fuld udsigt til juvelerne. Jeg er vist ikke vant til at gå med nederdel, undskylder, og samler benene igen. Hun begynder straks at rode med bøgerne, der er flere stærkt erotiske titler imellem. Jeg kan se panikken i hendes øjne. Jeg må hjælpe hende.
“Trænger du til et kys” ?
Jeg lægger en arm rundt om hende, og planter mine røde læber på hendes mund. Først kommer der et halvhjertet forsøg på at skubbe mig væk. Men så overgiver hun sig. Hun åbner munden, og vores tunger kan gå på opdagelse. Det er godt nok alvorligt strafbart, det vi har gang i, hun har lige kastet hele sin karriere som lærer ind i ligningen. Men hun lader mig trække hendes trøje op over hendes hoved, hendes faste bryster stritter. Hun bruger ikke bh. Jeg får hende op at stå, og åbner hendes jeans. De lidt kedelige Sloggi trusser følger med ned. Hun er helt glatbarberet i skridtet, og jeg kan se hun er våd. Heldigvis ved jeg, hvad jeg skal gøre. Kysser hendes brystvorter, og suger og slikker lidt der. Stille og roligt arbejder jeg mig nedefter. Nu kan jeg dufte hendes køn. Da min tunge rammer hendes klit stønner hun højt. Jeg får hende ned at ligge på sofaen, og begraver mit ansigt i hendes skød. Jeg er til fyre, og vil altid være det, men det er rart at kunne gøre dette for hende. Jeg bruger mine erfaring fra Maja, og min teknik virker skam igen. Hun får en kraftig orgasme, men så skubber hun mig væk. Det er voldsom kost for det forsømte område. Jeg smutter lige ud på badeværelset og vasker mit ansigt. Hun har sit tøj på igen, da jeg er tilbage i stuen.
“Det er helt okay med mig, jeg kommer gerne til te igen, hvis du skulle få lyst”.
Så snupper jeg de tre øverste bøger, giver hende et kys, og går den korte vej tilbage til skolen.
Kommentar