Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Body bio.

Karakter: 4.3/9
Visninger: 11899

Af: Buller.

Læs flere noveller af:
» Buller.

Skriv til:
» Buller
Jeg havde fået lavet en aftale med min kammerat, Claus, om at vi skulle prøve at gå i Body bio i Kingosgade. Jeg havde kun været der en gang før, og havde ikke prøvet noget dernede, så jeg var lidt nervøs da dagen oprandt.

Jeg havde fortalt Claus at der kunne være alle mulige typer dernede, både kvinder og mænd. Claus var til lidt af hvert men vidste ikke helt havd han kunne lige.
I bund og bund tror jeg at Claus mest var til kvinder, men lidt krydderi ind i mellem, havde han ikke noget imod at prøve noget.

Gennem årene har Claus og jeg prøvet lidt af hvert sammen men aldrig hvor der var andre mennesker. Da Jeg var på vej ind til Claus for at hente ham blev jeg ringet op af en af mine venner som hed Mikkel.
Mikkel var inkarneret bøsse. Det var ham der havde haft med mig i Body bio før. Jeg fortalt Mikkel om vores planer og vi aftalte at mødes derinde uden at Claus vidste det.

Vi kom ind på Body Bio og Jeg var lidt nervøs, og jeg kunne se på Claus at det var han også – nervøs for det uvisse.
Jeg skulle vise over for Claus at det ikke var farligt, så Jeg betalte indgangen og førte an ind i mørket. Der var film kørende i de forskellige biografer og jeg fortalte Claus lidt om stedet. Vi gik ind i en af biograferne og satte os ned.

Der var ikke så mange derinde. Der sad en lidt længere fremme som sad og spillede sin pik. Jeg tænkte at jeg måtte jo vise initiativ så jeg lynede ned og tog min pik frem som var blevet godt stiv. Claus kiggede på mig, meget overrasket, mens jeg begyndte at spille den lidt frem og tilbage. På skærmen kørte en ganske almindelig Hetro – film hvor der lå en mand og kneppede en dame.
Efter et par minutter pressede jeg min stive pik ind i bulserne igen lyndede op, og jeg sagde til Claus at vi skulle gå videre.
Vi rejste os, og på vej ind i den næste biograf, så Claus ind i det åbne rum.
Det åbne rum var en stor dobbeltseng, hvor man kunne stå og kigge ind i gennem nogle vinduer. Dem der så var derinde kunne selv bestemme om de ville have nogen derind, døren kunne låses, eller om de havde rullet gardinerne for så man ikke kunne kigge ind. Han stoppede og sagde at jeg lige skulle komme hen og kigge. Inde i rummet lå en kvinde på alle fire med røven lige i vejret. Der var en der var ved at kneppe hende i røven.
Claus stod helt stille og kiggede, og jeg må nok indrømme at det tændte os begge. ”Det kunne da være ret fedt at prøve det”, sagde Claus. Jeg gav ham ret, og sagde at vi kunne lige gå ind i den næste biograf og se hvad der skete derinde, og så tage hende senere.

Inde i biografen sad et par stykker i forvejen og to af dem sad og spillede pik på hinanden. Vi gik ind og satte os på de bagerste pladser. På skærmen var der gang i et stort bundkepul hvor alle kneppede alle, mænd kneppede kvinder - mænd kneppede mænd - i en stor blanding. Vi var begge ret tændte, og min pik var blevet ret stor og jeg havde svært ved at have den i bukserne, så jeg lynede ned og tog pikken frem, og begyndte at spille den af. Claus tog også sin pik frem og begyndte at spille den af. Der kom nogen andre mænd ind i lokalet der kiggede på os. Vi stoppede begge to. De satte sig lige foran.

Filmen kørte oppe på læret og der var zoomet ind på to fyre der kneppede hinanden. Vores pikke var blevet stive igen, og vi sad begge og trak frem og tilbage i dem. Jeg slap min pik og tog fat om Claus´s, han kiggede op på mig, og derefter op på skærmen hvor det nu var en kvinde der blev kneppet af to mænd, en i kussen og en i røven. Han tog fat om min pik og begyndte og spille den af..

Nu sad vi der og spillede hinandens pikke i et mørkt rum hvor der var andre. Der var ingen der kiggede på os, men det var lidt underligt at sidde der og få spillet pik, men det føltes godt.
Claus stoppede og spurgte om vi ikke skulle gå ind og se om hende inde i det åbne rum stadig blev kneppet i røven.

Vi lynede begge op, og rejste os op. Vi gik hen til vinduet og hun lå stadig på alle fire. ”Skal vi” sagde han, jeg indvilligede og vi gik ind i rummet. Da vi kom ind sagde hun at vi skulle tage kondom på. Claus var godt vild, så han tog med det samme et kondom på kravlede hen over hende , lagde sit prikhoved mod hendes hul og prssede sig hårdt ind. Han lagde iud i et afsindigt hurtigt tempo, jeg tænkte stakkels hende. Efter et stykke tid, sagde hun ”næste”, og nærmest skubbede Claus af. Han gjorde det åbenbart ikke godt nok.. Hvad faen vil hun så have tænkte jeg ??
Nå – min tur..

Jeg stod og fumlede med kondomet da pludselig en hånd der stak frem. ” hygger i jer” sagde stemmen. Det var Mikkel der var kommet. Jeg svarede at det gjorde vi, han fortalte at han ventede nede i labyrinten. Han hjalp med at sætte kondomet på, og forsvandt.
Jeg var ikke så koncentreret og hullet var så udvidet at jeg dårligt kunne mærke noget så jeg hoppede hurtigt af, det var for kedeligt. Jeg gik ud til Claus som havde trukket bukserne op og taget pikken ud af lyn lås hullet. Hans pik var stadig ret stor. Skal vi gå videre sagde jeg og hev i hans pik.

Vi gik ned til labyrinten. Jeg sagde han skulle stikke sin pik ind i hullet og så måtte han se hvad der skete. Han kiggede forundret på mig, og jeg sagde at jeg nok skulle sætte mig på den anden side.. Og gøre hvad—spurgte han- Ja hvad tror du, grinede jeg..
Jeg satte mig om på den anden side og begyndte at sutte hans pik. Jeg kunne høre han nød det. Pludselig var der en der prikkede mig på skulderen. Jeg kiggede op, og der stod Mikkel, ” må jeg være med” jeg flyttede mig og Mikkel tog pikken ind i munden, og begyndte at sutte den af. Jeg gik ud af boksen og gik om til Claus. Jeg tog ham på balderne. Han blev lidt forskrækket da han så det var mig. Han kiggede ned, og spurgte hvem det var.” En jeg kender” svarede jeg.

Jeg suttede på min finger, så den kunne blive lidt våd og begyndte at stikke den op i røven på han. Han blev mere og mere tændt. Han trak sin pik ud af hullet og Mikkel kom frem. ” skal vi tage en boks” sagde Mikkel. Claus kiggede på mig. Ja sagde jeg og Mikkel førte an.
Mikkel satte sig frem i boksen og jeg skubbede Claus ned på Knæ. Han lå lige ud for Mikkel´s pik, og begyndte at sutte på den. Jeg fandt noget glidecreme frem og smurte min pik ind i det. Gemte lidt creme på fingrene og fandt så Claus´s røvhul som også fik en tur med cremen.
Claus kiggede på mig, og sagde jeg skulle være forsigtig. Jeg lod mit pikhoved lege med hans hul og trængte op i ham ganske forsigtigt. Han stoppede mig lidt på vejen, han var ikke så rutineret, og til sidst havde jeg min pik helt op i ham. Han suttede lystigt på Mikkels pik, og jeg begyndte at køre min pik ind og ud af ham, hårdere og hårdere - han kunne jo godt -tage den hele, uden at sige noget. ”din tur” sagde Mikkel. Claus og jeg byttede plads. Jeg tog Mikkels pik i munden og jeg kunne mærke at Claus gjorde sin store stive pik klar til at kneppe mig.

Jeg var helt klar, og glædede mig til at mærke hans pik trænge op i min røv. Han havde et stort pikhoved- det var altid en kamp at få den indenfor, men når den så først var inde- så var det en drøm.

Han fandt hurtigt mit hul og begyndte at kneppe mig hårdt med det samme. Jeg begyndte selv at spille på min pik, mens jeg havde Mikkels pik i munden og Claus´s pik langt oppe i røven. Jeg kunne mærke at Mikkel var ved at komme, Claus var også lige ved, så jeg spillede hurtigere på min pik. Claus var den første til at sprøjte sin sperm op i røven på mig, få sekunder efter kom jeg selv, så kom Mikkel med sin sperm udover mit ansigt. Vi pakkede alle sammen udstyret væk. Og gik ud. Der var et par stykker der kiggede efter os og jeg tror de var kede af de ikke var med.
Vi sagde farvel til Mikkel.
Claus og jeg gik over til bilen. ” Det skal vi da prøve igen” sagde Claus. ” Du kan bare sige til” svarede jeg og så kørte vi hjemad..
Kommentar