Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 18)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 2100

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Skolesex og Tvang
Simon (afsnit 18)

Jeg får lige min kaffe og mine madder. Men så tager Maja over.
“Hele skolen er vilde med dig, du sætter gang i mange kræfter, flere af drengene havde fået piger til at give dem sminke på til morgenmaden, jeg så to drenge løbe kun i en t-shirt uden bukser. Alle taler om dig, jeg hørte nogle ville farve deres hår, det er alt sammen hundrede procent i orden. Men jeg er bange for, at du skal blive smidt ud af skolen, jeg kan ikke undvære dig. Og du må stoppe med dit forhold til Peter”.
“Jamen jeg…”
“Du tiger lige stille, til jeg er færdig. Jeg vil have Peter ud af dit liv. Han vi blive ved med at presse dig, og selvom, du tænder på det. Skal det stoppe. Du kan helt sikkert ikke sætte grænsen selv. Jeg ved at Peter ryger hash sammen med nogle af fodboldfyrene ovre i træningslokalet. Jeg vil snige mig til at tage nogle billeder med min mobil gennem et vindue. Så printer jeg dem ud, og lægger dem på forstanderens bord. Inden få dage er han sendt hjem. Når han er væk, flytter jeg ind her sammen med dig. Du får lov til at sminke dig, gå i mit tøj, men jeg holder øje med dig”
Tårrene triller ned ad min kinder, jeg ved jo hun har ret, men er også klar over, at jeg ikke kan frigøre mig uden hjælp.
Bedst som vi sidder der, banker det på døren, det er pedellen. Han er rundt med post og pakker. Han har en kæmpe pakke med til Peter. Selvom jeg kun har underbukser på, tager jeg imod pakken, og siger jeg nok skal give den til min roomie. Jeg forklarer Maja, at det er noget Peter har bestilt, men ladet mig betale for. At pakken indeholder pigetøj i størrelse small og ekstra small. Maja siger, hun vil gemme pakken på sit værelse, til Peter er væk.
Det bliver nogle spændende døgn.
Hele første modul er gået, så jeg klæder mig på, og går ned for at holde pause med med de andre. Maja smutter først ind på sit værelse med pakken. Jeg undskylder mig med, at jeg følte mig syg, og at Maja havde hjulpet mig med at få noget morgenmad. Nu kan jeg se at Maja har ret, flere drenge har malet deres øjne med eyeliner, og enkelte har øjenskygge på. Det ser super fedt ud. Ville ønske jeg selv havde haft tid til det. Flere giver mig en krammer, eller et klap i numsen. Enkelte kysser mig på kinden. Lasse og Frederik godtager heldigvis min historie, de så jo selv, hvor aktiv jeg var i går. De næste to timer er matematik, det kræver al min opmærksomhed, så kan helt glemme alle mine andre udfordringer.
I frokostpausen, holder jeg meget lav profil. Vi går en tur, uden at sige så meget. Jeg kysser dog med både Lasse og Frederik. Om eftermiddagen har vi idræt, vi spiller forskellige boldspil og hockey. Alle bader jo på deres eget værelse efter timerne. Jeg har afsat resten af dagen inden aftensmaden, til at kigge på makeup tutorials på youtube. Må indrømme at Emil Olsen er dygtig, men jeg lærer altså også nogle grundlæggende ting fra nogle purunge piger.
Jeg fik lagt en grundcreme, fik lidt rouge på kinderne, og pudret ansigtet, Mine øjne fik lidt øjenskygge, og mine læber blev svagt røde. Det ligner amatør arbejde. Så jeg starter forfra, anden gang er det ikke meget bedre, men dog godt nok til, at jeg vil være bekendt at gå til aftensmad. Jeg tager en hvid skjorte på, men knapper kun de nederste. Prøver at sætte mit hår. Jeg afslutter med nogle sorte skinny jeans. Undlader sko og strømper. Da jeg kigger i spejlet, ser jeg en sexet lille fuckerboy.
Frederik og Lasse er vilde med mit look, Maja mener, jeg skal øve mig lidt mere.
Det er grøn vegerar mad igen i dag, det smager super lækkert.
Da vi sidder med en kop te efter maden, kommer flere hen og spørger til min makeup. Jeg siger, at jeg fik det ordnet af en professionel, men at jeg arbejder på at lære det. De svarer at de vil prøve selv, men at det kunne være fedt med et kursus på skolen. Maja siger, det er en god ide, og at hun vil gå til forstanderen og prøve at arrangere det. Drengene siger, de helt klart vil melde sig til. Selv Frederik virker interesseret. Maja siger, hun lige skal ordne noget.
Vi tre drenge sidder tilbage, men vi kan da kysse lidt og kæle. Men jeg bliver hurtigt træt, så allerede klokken 21, går jeg i seng. Min telefon bipper, jeg bruger den ellers næsten ikke her på skolen. jeg har fået en sms, den er fra Maja, der står; Problem solved. Jeg er faldet i søvn, da Peter kommer hjem. Jeg vågner lidt op, men forsøger, at lade som jeg sover. Så flår han dynen af mig.
“Du kan da ikke ligge der og sove, når jeg trænger til fisse”.
Peter griber selv glidecremen, og smører mit hul. Han lægger sig ned oven på mig, og trænger op i mig. Han laver selv alt arbejdet, jeg skal bare ligge stille. Da han har cremet mit hul, får jeg lige et dask i røven. Så går han på badeværelset. Heldigvis lægger han sig i sin egen seng, og lader mig sove videre i min egen. Jeg er jo klar over, hvad Maja har gjort, jeg er både lettet og føler mig som en forræder.
Jeg vågner frisk næste morgen, sutter lige Peters morgenjern, før morgenløb. Maja blinker bare til mig, ingen skal vide noget. Vi går vores sædvanlige tur, nyder den frisk luft og hinandens selskab. Vi har dans i de første timer, der er skruet lidt op for kravene, og mine stakkels klassekammerater sveder. Så er der pause, jeg smutter lige hen og skifter sko. Peters ting er væk, der er ikke det mindste spor efter ham.
Da jeg kommer tilbage, hører jeg er der er indkaldt til møde i salen. Forstanderen står med mikrofonen.
“Desværre må jeg meddele jer, at tre elever er blevet bortvist med øjeblikkelig virkning, da de er taget i at ryge hash på skolen, jeg vil endnu engang indskærpe for jer, at det på ingen måde er tilladt at indtage alkohol eller ryge hash”.
Forstanderen taler en del videre, men jeg hører ikke resten. Pausen bliver forlænget, og vi får te og kaffe med kage til i spisesalen. Maja kalder på mig, vi går op på mit værelse, og hun åbner mine bukser, og brækker mit chastity op.
“Gå lige ud og vask din pik, den er jo helt slimet”.
Jeg vasker min pik med sæbe, og sørger for at komme godt ind under forhuden. Den er lidt følelsesløs, gad vide om den kan blive stiv igen. Maja smiler, da hun ser min lille slappe pik. Hun kan ikke lade være med at røre ved den. Så bøjer hun sig ned, og suger både pik og nosser ind i sin mund. Der sker ingenting dernede. Måsker det fordi, hun er en pige, måske er den bare ikke kommet til sig selv igen.
“Det er en sød lille pik du har Simon, men nu kan vi lige nå at hente nogle ting på mit værelse”.
Jeg får mine bukser på, og følger med hen på Majas værelse. Jeg får min pakke, Maja ruller sit sengetøj sammen. Nu flytter hun. Maja fortæller at Ida, hun bor med, er meget indesluttet, hun lytter meget til en kristen radiokanal, og Maja, tror ikke hun er helt rask. Vi aftaler at hente resten senere med hjælp fra Lasse og Frederik.

Kommentar