Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tømrer på arbejde med kontor og opdragelse af slave i nyt hus...

Karakter: 0/0
Visninger: 2882

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Voldtægt, S/M & Fetish, Analsex, Onani, Bondage og Tvang
Titel.: Tømrer på arbejde med kontor og opdragelse af slave i nyt hus i torturkammer bizar sex dag og afsluttet i sæk til bygge affald i håndværker bil.

Jeg arbejder til daglig som tømrer, og i weekenden holder jeg af at lege med andre mænd, hvor vi sammen hygger os med hårde lege enten hjemme hos andre, eller i en af klubberne hvor andre også hygger sig med lege som vores.

Fredag eftermiddag havde jeg aftalt med en homo fra nettet, at jeg skulle komme og være sammen med ham, og lave et kontor eller give ham en oplevelse i hans nye hus der ligger øde ude på landet.

Jeg ankom lørdag morgen og ringede på døren, og så kom en mand ud i morgenkåbe, som præsenterede sig som Henrik og undskyldte at tiden var løbet fra ham da han var i bad, og sagde der var kaffe på kanden og friske rundstykker i oven, så jeg kunne bare tage for mig af maden mens han gjorde sig klar.

Efter nogen tid kom manden ud i køkkenet, og jeg var ved at få kaffen galt i halsen da jeg så han havde en stram læderdragt på som fremhævede hans mandlige krop.

Henrik fortalte, at vi nu skulle se husets torturkammer, og vi gik så ind i et rum på ca. 50 kvadratmeter. I et hjørne stod en stol hvor der midt på sædet var en stor penis lignende stok, og ved siden af var der et stort X på væggen med remme til fastspænding af arme og ben. I det andet hjørne stod en buk som kan stilles i højden og med remme omkring benene og med en flad smal planke.

Langs den ene væg stod en fastboltet briks, hvor der var 2 kroge i vægen og 2 kroge i loftet med ca. 2 meters afstand, som er glimrende til at spænde slaven fast med spredte ben, og for enden af briksen stod en kneppe maskine med en stang, hvor der på enden sad en gigantisk dildo, og på væggen hang piske.

Midt på gulvet var der støbt nogle kroge fast med forskellig afstand og ovenover var der flere kroge i loftet¨. I krogene hang der reb med rmanchetter, så slaven kan hænges op til hårde lege eller en god gang piskning.

Henrik sagde jeg ved jo du er tømrer, så enten skal du i dag lave torturkammeret om til et hyggeligt kontor, eller også må du vise mig hvad rummet kan bruges til så jeg får en god weekend, og finde ud af om rummet skal være torturkammer eller kontor i mit nye hus.

Jeg havde på fornemmelsen han holdt mig til til grin, for hvis han virkelig ønskede at få lavet torturkammeret om til kontor, så ville han vel have fjernet alt det sexlegetøj, inden jeg kom, og hvem ville have solgt et hus med alle disse redsskaber, uden at tage dem med??.

Jeg stod og var pirret og ophidset, og da han gik hen til bukken og lagde sig op på den og spurgte gad vide hvordan den bruges, gik jeg over og tog fat i hans håndled og lænkede dem fast til de forreste ben, alt imens han skreg nej nej nej det må du ikke, men jeg hørte ikke efter og gav ham et bindsel som bestod af en rundstok med en gummiring til at fastholde den, så jeg kun svagt kunne høre hvad han mumlede.

Jeg gav mig så til at slå hans røv med en flad hånd, mens han brokkede sig gevalidigt og skreg nej nej nej, men jeg fortsatte bare, og efter nogen tid fik jeg lyst til at flå læderdragen af ham, så jeg havde frit udsyn til kroppen.
Jeg slog ham masser af gange med min flade hånd til hans røv var rød, og tog så en af de bløde piske med brede strenge og lod f 5- 10 slag ramme hans krop, indtil han var fyldt med røde striber på hele hans bagdel, alt imens han skreg som et slagtet svin.

Jeg løftede hans ben i vejret så han lå på maven hen af den brede planke, og spændte en rem rundt om hans talje og rundt om bukken hvis ben jeg sænkede så han var nødt til at svaje i taljen og derved stod han med en strittende bagdel, alt imens jeg piskede ham med pisken med de smalle læderstrimler og lod flere slag danse hen over hans ryg og bagdel alt imens han græd og skreg.

Der var en krog over hovedet på Henrik, derigennem trak jeg et reb som jeg fastgjorde til en analkrog, alt imens han lå og klynkede, og han havde næsten lært at snakke med rundstokken i munden. Jeg satte analkrogen hårdt op i røvhullet på ham og strammede rebet så han svajede endnu mere med ryggen, og gik så hen og fandt en stor dildo med remme så den kan spændes fast på slavens røv, når den er sat hårdt op i røvhullet på ham.

Da jeg kom tilbage og han så hvad jeg kom med, begyndte han igen med sit jamren og sit nej, nej, men jeg var ligeglad, for han havde selv opfordret til dette, eller hvad?, så jeg pressede den store dildo op i hans røv, alt imens der kom en del mærkværdige lyde fra ham, men det tog jeg mig ikke af og da jeg havde presset uhyret helt op, spændte jeg det fast med remmene og så satte jeg gang i vibratoren, alt imens han vred sig for at slippe fri, men den fastboltede buk og remmene om hans håndled og ankler gav sig ikke en centimeter.

Efter et stykke tid sagde jeg, at han skulle sutte min pik, og svaret var, bare så godt som han nu kan sige dette, nej nej, så jeg blev sur og tog bidslet ud af munden på ham, og sagde endnu engang at jeg vil ha at han suttede min pik. Men Henrik sagde nej det er sgu voldtægt og han ville ikke sutte min pik. Så jeg tog igen pisken og lod et slag falde ned over hans nosser og pik, og spurgte er du klar til at sutte nu. Men han rystede på hovedet, så derfor lod jeg endnu et, lidt kraftigere slag lande over nosserne og pikken og han skreg av – av.

Jeg spurgte så om han skal have 20 slag mere med pisken eller om han nu var klar til at sutte på min pik? Og straks sagde han ja ja jeg er klar til at sutte på din pik, hvis bare du ikke giver mig mere med pisken.

Jeg gik hen foran bukken, og trak min halvstive pik ud af bukserne og sagde så kan du godt gå i gang, og jeg gav nu den bastede og bundne Henrik min pik i munden, og det varede ikke længe inden den strittede helt vildt af begejstring, og så tog jeg den igen ud af munden.

Så gik jeg bag bukken og skruede lidt op for den fastspændte dildo og efter lidt tid, hvor jeg har sad og nød han lå bundet, så jeg der kom ekstra fart over feltet, så derfor satte jeg den fastspændte dildo på fuld speet.

Efter få sekunder, liggende bastet og bundet og med dette store monster vibrerende i røvhukllet kunne jeg se og høre Henrik blev mere og mere liderlig og det hele sitrede over hans krop.

Nogen tid efter at han havde sundet sig, sagde jeg. Jeg kan se at du nyder min behandling, så jeg har tænkt mig at fortsætte med at bruge dig. Han skreg det er sgu voldtægt, for jeg har ikke aftalt den grove behandling, så han sagde jeg godt kunne glemme alt om at fortsætte.

Jeg havde jo ikke fået udløsning endnu, så jeg kunne ikke stoppe legen med Henrik, som lå bastet og bundet foran mig, med en dildo kørende i røven, så jeg sagde her er det mig som bestemmer, for i hans situation har han sku intet at skulle have sagt, så hvis han ikke er indforstået med at jeg afprøver alle remiderne på ham, så får han 5 nye hårde slag med pisken.

Til min overraskelse så nægtede han at være med i flere eksperimenter, så jeg måtte lade flere hårde slag falde på hans krop, og da han var blodrød med flere striber, bad han mig om at stoppe, men jeg gav et par ekstra hårde slag og så skreg han nej ikke mere jeg skal nok lystre, bare du ikke giver mig mere med læderpisken.

Så er det jeg hviskede jeg i hans ører, og fortalte hvad jeg ville mibruge ham til, og så skreg han nej nej ikke det, jeg kan ikke klare den store dildostang, den er alt for stor.

Jeg spurgte vil du hellere have 5 slag mere med pisken, og han skreg nej nej jeg skal nok lystre, og så løsnede jeg den fastspændte dildo og tog den ud af hans røde røvhul.

Vil det sige at du skal have 5 slag mere med pisken sagde jeg, og tog så en kæmpe stor dildo som jeg langsomt pressede ind i hans røv, og efter han havde vredet sig en del begyndte han at slappe af, alt imens jeg stille og roligt pressede det store monster op i det stramme hul, og da den er helt inde spændte jeg remmene fast og tændte igen en vibrator og gav ham bindslet i munden og sagde at nu måtte han have det rart, for nu gik jeg.

Henrik så helt skræmt ud, og han tænkte nok at det ville være forfærdelig hvis jeg bare forlod ham liggende bastet, bundet og med det vibrerende monster i hans bagdel, så da jeg gik op af trappen hørte jeg han skreg nej nej, men han kunne jo ikke vide hvor længe jeg ville lade ham ligge og lide.

Da jeg efter et par timer kom tilbage så jeg et lettelsens suk fra Henrik, så jeg løsnede remmene der fastholdt den store dildo, trak den ud for at udskifte den med krogen, og så løsnede jeg jeg hans ben og arme, og trak han over til stolen hvor der var en fastmonteret dildo, og i loftet over stolen var der 5 kroge med reb i, så man kunne hæve og sænke hvad man hang op i rebene fra krogene.

Jeg førte ham over til stolen og satte en krog i røvhullet på ham, og strammede et reb op til den ene krog i loftet, så han rejste sig helt op på tæerne da krogen strammede i hans bagdel, og jeg havde så fuld kontrol med ham og bandt hans håndled og hans knæ med reb som jeg trak op til kroge i loftet, så han hang frit i armene og nærmest hang som siddende i en stol med meget spredte ben.

Han hylede noget, så jeg fik lyst til at stikke en finger op i hans røv, samtidig med min tunge suttede hans pik og nosser, jeg masserede og slikkede ham i nogen tid til han stønnede mere og mere, og jeg stoppede så mit arbejde og gik hen i en skuffe og fandt en talje som jeg satte op i en bjælke i loftet mellem krogene, med reb, han hang i, og så flyttede jeg de 5 reb fra krogene over i krogen i taljen, så jeg kunne hæve og sænke ham.

Jeg tog lidt glidekrem som jeg smurte på monster staven på stolen, og jeg fandt så et par klemmer med en kæde hvor jeg satte et lod i midt på kæden, og satte så klemmerne fasf i hans brystvorter, og da han skreg satte jeg et lod mere fast så der blev trukket dejligt i brystvorterne, alt imens han jamrede sig en smule enten af glæde over nydelsen eller fordi det gjorde djævelsk ondt at være ophængt i de 5 reb med klemmer og lodder i brystvorterne.

Jeg tog så taljen og sænkede ham med spredte ben nærmere det store monster på stolen, alt imens han skreg nej nej jeg kan ikke den er alt for stor den stav, men jeg fortsætte og sænkede hans røvhul ned så han lige akkurat gabte over det store pikoved, og han fortsatte med at stønne åh nej stop.

Jeg stod og grinede og nød synet og gav ham et kys med min tunge i enden så han kort glemte uhyret, og fortsatte med jeg at sænke ham så hovedet på dildoen på stolen trængte op i hans røvhul, alt imens han skreg højt, AV av den er for stor, vil du ikke godt gøre det langsomt.

Jeg sænkede ham til monsteret var halvvejs inde i hans røvhul, og hævede ham så igen, og da hovedet gled ud af røvhullet kom der et udbrud fra hans mund, som lød som han nød det, så derfor sænkede jeg ham igen ned over monsteret og mens han græd sænkede jeg ham til 2/3 var oppe i hans krop.

Henrik græd mere og mere og spurgte om jeg ikke godt ville være forsigtig, selvfølgelig ville jeg det, for jeg havde planlagt at bruge / mishandle ham nogle timer endnu så jeg sænkede ham stille og roligt ned med en centimeter af gangen, og da monsteret var næsten inde hev jeg ham pludselig hårdt op så monsteret gled ud med et svup, og han skreg og spjættede af glæde i rebene, så hurtigt sænkede jeg ham igen ned over monsteret så han skreg endnu mere da den pressede sig op i hans ende.

Jeg vidste ikke om det var de røde, varme ballers møde med stolesædet, eller den kraftige indføring af monsteret, krogen eller en kombination af det hele, som fik hans pik til at stritte vildt og sperme ud på gulvet, så jeg lod ham sidde og sunde sig lidt inden jeg fortsatte med at bruge ham, eller måske vi skulle sige misbruge ham, for jeg har jo ikke fået en udløsning endnu og dette syntes jeg er ved at være tiden.

Efter lidt tid, kikkede jeg ham hårdt i øjnene og sagde du skal sgu ikke nyde og se hvordan jeg bruger dig. Derfor tog jeg en sort stofsæk som jeg kom over hans hoved så han ikke kunne se det mindste og så hævede jeg igen ham fra stolen og da hans røvhull slap det store monster, blev hans pik og nosser ednu mere stiv. Da jeg havde hævet ham op under loftet var jeg nødt til lige at fingerkneppe hans stramme røv, først med et par fingre og til sidst med 4 fingere oppe i røvhullet, alt imens jeg smagte på hans sperm ved at slikke hans pik og nosser og lade tungen glide ned ved hans ende hvor monseret sad hårdt fast, og sådan legede jeg med ham nogen tid.

Efter nogen tid fjernede jeg stolen med monsteret og satte en bænk stol under ham, og jeg tog så mit tøj af og lagde mig på bænken, med fjernbetjeningen til taljen i hånden, alt imens min pik var helt stram.

Stille og roligt sænkede jeg ham nærmere min strittende pik og lige som mit udspilede pikhoved kom ind i hans bagdel, sænkede jeg ham helt ned over min pik samtidig med at han stønnede i den sorte stofsæk, alt imens jeg skiftevis hævede og sænkede ham over min pik, og efter nogen tid fik jeg lyst til at afprøve noget andet.

Jeg udskiftede bænken med stolen og med røvhullet udblokket sænkede jeg ham igen ned over det store monster, men denne gang uden forsigtighed og et AV for helvede kom fra ham, og jeg lod ham så sidde på det lave stolesæde med monseret oppe i enden nogen tid og så fjernede jeg klemmerne og vægten i brystvorterne så han skreg endnu højere, da blodet løb tilbage i brystvorterne.

Så Hviskede jeg i hans øre hvad jeg har lyst til og han skreg nej nej nej det vil jeg ikke være med til. Det fik mig straks til, at gå over til væggen med piskene hængende, hvor jeg tog en pisk med lidt bredere og med bløde skindstrimler, og gik tilbage og unden varsel faldt de første slag over hans mave og bryst, alt imens han græd og skreg piskede jeg løs på ham til maven og brystet var blodrød som stribet flæsk, og til sidst sagde han jeg skal nok adlyde og sige ja til alt, bare du stopper med den onde pisk.

Jeg tog så en kniv og stak et hul til hans mund i sækken med min vildt strittende pik i den ene hånd og så tog jeg fat i nakken på ham i stofsækken og pressede mit pikhovedet ind i mellem hans læber. Stille og roligt begyndte jeg at kneppe ham i munden, vel vidende at han var udblokket med monsteret i hans røvhul og fuldstændig i min magt på grund af fikseringen.

Jeg trak pikken ud af hans mund og sagde at han skal slikke på hovedet med tungespidsen, og jeg skal da love for at han kunne lege med tungen. Det var helt ud over forventning og da jeg igen kneppede ham i munden kunne jeg mærke at udløsningen var på vej og lige inden sagde jeg at han skal åbne munden helt, så jeg kan sprøjte mine sammensparede sperm ind i hans mund, og hvis han spilder en dråbe, så skal jeg nok sørge for at han bliver straffet.

Jeg kom i en forrygende udløsning som jeg aldrig før havde prøvet, min sperm fra min stive pik sprøjtede ind i hans mund, og derefter pressede jeg den igen ind i hans varme mund, og han spildte lidt sperm ned på sit bryst, han tror ikke jeg havde set at han spildte, men han kunne bare vente sig for jeg havde set forbrydelsen.

Efter at jeg har sundet mig, sad jeg og nød synet af den her dejlige mand som fuldstændig var i min magt og det at han er prisgivet og jeg kan bruge ham som det passede mig, tændte en lille flamme inde i mig.

Jeg spurgte nu om han vil have 10 slag i bagdelen med læderpisken, for jeg så jo godt at han spildte. Straks udbød Henrik nej nej ikke pisken alt andet end pisken vil du ikke være sød at skåne mig for pisken, for så kan du ellers gøre hvad du har lyst til, og det svar var da lige netop noget jeg kunne bruge, så derfor sænkede jeg igen ham i taljen så det store monster gled ind i det ømme røvhul alt imens han skreg af nydelse over at blive brugt.

Jeg hævede ham så meget at jeg kunne få dildoen ud af hans røv og satte i stedet et vibrator æg op i enden på ham mens han stønnede. Jeg satte mig på en stol og legede med hastigheden på ægget, så han spjættede med benene hver gang jeg ændrede på hastigheden, og jeg kunne høre på hans vejrtrækning at det pirrede ham, og da han begyndte at stønne mere og mere, stoppede jeg et øjeblik og satte et bindsel i hans mund og en sort stofsæk over hovedet så han intet kunne se.

Da han nu hang der til fri beskuelse, med stofsækken over hovedet og med et vibrerende æg i røvhullet, så fik jeg lyst til at bruge den magt som jeg i denne situation havde, måske er det nogle indestængte fantasier/ønsker som nu kunne opleves mens muligheden var der – og jeg tænkte måske der er en lille indestængt sadist i mit indre, som ønsker at komme frem og bruge/udnytte en lille slave.

Da Henrik ikke kunne se hvad de foregik, trak jeg igen stolen med monsteret frem, og stille og roligt placerede jeg stolen så han kunne sænkes ned over uhyret, og jeg sænkede så den dejligt fikserede og blændede mand langsomt ned, og så rettede jeg lige stolen ind så monsteret pegede lige mod hans røvhul.

Jeg gav så monsteret en rigtig god gang glidekreme, hvorefter jeg sænkede ham ned så det halve af hovedet trængte ind i hans røv hul. Henrik kom med nogle velkendte lyde, selv om han har bindslet i munden, og stille og roligt fortsatte jeg med at sænke ham ned over monsteret alt imens han skreg av – av slip mig fri, stop nu.

Stille og roligt sænkede jeg ham ned over monsteret mens han klynkede, og milimeter for milimeter blev han sænket ned over det store uhyre og til sidst er han fuldkomment udfyldt og udblokket så der ikke er plads til en millimeter mere i hans røvhul. Derfor derfor tog jeg nogle klemmer fra en kurv, for nu skulle han mærke hvordan det er at skulle være til fri afbenyttelse af mig. Jeg satte flere klemmer i hans ømme bagdel, og tog så den bløde pisk og gav ham pisk på de strittende brystvorter og han skreg stop du må ikke mens endnu flere slag ramte hans brystvorte som efterhånden var godt rødstribede.

Jeg sagde hårdt, nå vil du ikke det jeg siger og jeg ikke må hvad jeg vil. Hvad vil du gøre ved det, for jeg kan jo se at du nyder behandlingen, for dine brystvorter stritter jo som aldrig før, og så må jeg jo tro du nyder behandlingen, eller hvad skal jeg tro??? Men måske du skal have med læderpisken sagde jeg og fjernede bindslet i munden og sækken fra hans hoved, da jeg havde svært ved at forstå hvad han sagde, og straks sagde han, det er sku voldtægt af den groveste form, og han sku er blevet udnyttet, brugt og blevet udvidet til bristepunktet i det snævre røvhul.

Jeg gav ham et slag mere med pisken og spurgte, om det er meningen at jeg skal udskifte den bløde pisk med lædderpisken? Nejjjjj kom det fra han og så sagde jeg at han da bare skal finde sig i hvad jeg gør ved ham, for næste gang han brokker sig, så er der ikke nogen anden udvej end at han får 10 slag over brysterne med læderpisken. Straks sagde han jeg skal opføre mig ordentlig hvis bare du er sød og skåner mig for læderpisken.

Så gik jeg hen og lagde mig på knæ bag ham og pressede min pik ind i hans endehul, og da den var helt oppe trak jeg den igen ud, og jeg fjernede klemmerne i hans ende, alt imens han græd af glæde, så stille og roligt begyndte jeg at kneppe hans røvhul til han skreg højt og jeg tog så pikken ud og sagde han skulle slikke den ren uden nogen form for brok.

Han åbnede lydig munden og slikkede, eller nærmest suttede min pik ren uden at jeg kom. Samtidig begyndte jeg at finger kneppe hans røvhul, og der gik ikke mange minutter før han begyndte at sitre og efter lidt tid spjættede han som jeg aldrig har set selv den mest brunstige hingst eller tyr gøre det på landet.

Jeg lod ham hænge nogen tid i taljen og sunde sig efter den hårde behandling, og hævede ham så i taljen og flyttede mig fra bænken og sænkede ham ned på gulvet hvor han fik lov at ligge et par timer indtil jeg løsende hans ben og arme, så han kunne stå på sine egne ben.

Jeg sagde at han skulle lægge sig på knæ og sutte på min pik til den blev stiv igen, men til min forbavselse sagde han , du kan fandeme tro nej. Det var jo lige netop det han ikke skulle have sagt, så i et snuptag snurrer jeg ham rundt og presser ham op af korset som ligner et stort X, jeg fastspændte hans håndled øverst op og derefter spredte jeg hans ben og fastspændte dem til hver sin side, alt imens han skreg nej nej nej du må ikke.

Jeg tog en pisk fra væggen og fortalte hvad vi havde aftalt og han sagde, undskyld undskyld jeg havde glemt hvad vi havde aftalt, men der er ikke nogen udvej,så jeg gav ham 5 slag med pisken i bagdelen , indtil hans røv var helt rød og varm med mørkerøde striber.

Så vendte jeg Henrik om på korset og så faldt pisken igen, men denne gang over hans spændte pik og nosser så der kom straks et Uiiiiiihhh fra ham. Jeg tog så nogle nogle klemmer samt en tynd kæde og en lille kurv. Klemmerne satte jeg i hans nosser hvorefter jeg fæstnede kurven med kæderne mens der kom et AV fra ham, og jeg sagde så, at hver gang han jamrer når han får et slag på nosserne, så lægger jeg en dildo i kurven.

Ved de 3 første slag sagde han ikke en lyd, men ved 4 slag klynkede han så jeg måtte finde en stor dildo og komme i kurven med et Uuuuhhh fra ham, og ved 5 slag skreg han højt da pisken ramte pik og nosserne, så jeg igen måtte finde en mega stor dildo, jeg tror den vejer mindst 300 gram. Denne kom jeg i kurven og et AV for helvede skreg han mens han sagde han nok skal gøre hvad jeg beder hende om.

Hans bagdel og brystvorter var røde og varme og hans pik og nosser var ved at miste blodet ved den vægt jeg havde hængt i dem, da jeg sagde til ham. Vil du sige lige nøjagtigt hvad jeg fortæller du skal sige, når jeg har løsnet dig af dine bånd og vægte, eller skal jeg lægge endnu en dildo i kurven.

Nej Nej skreg han, jeg skal nok sige hvad du beder mig om.

Jeg løsnede ham og sagde hvad han skulle sige og mens han stod helt nøgen midt i rummet sagde han at jeg kunne bruge ham som det passer mig og lige så længe som jeg har lyst, alt imens jeg optog hans glade ansigt og ord på video.

Med bagbundne hænder førte jeg nu den nøgne Henrik over til bænken med maskinen alt imens han skreg nej nej ikke den, den kan jeg ikke klare. Men jeg hørte ikke efter og befalede ham at ligge sig på knæ på briksen med hovedet vendt over mod vægen, og så bandt jeg hans arme fast med læderremme til hver side af bænken og hans knæ blev lagt på på et par planker i et kryds, og blev spændt fast med læderremme, lige bag ved knæene og hans ankler blev også fastspændt med remme.

Det var et dejligst syn, at se ham ligge nøgen på alle fire, hvor jeg kunne bruge ham som jeg havde lyst til, uden at han havde mulighed for at gøre indvendinger.

Men jeg syntes lige der manglede noget for at jeg har fri adgang til hele hans krop, så derfor satte jeg en livrem om livet på ham og fra et øje i livremmen bandt jeg et reb som jeg gjorde fast til et øje i gulvet, så han lå på alle fire med spredte ben og svajende i ryggen med røven strittende op i vejret, og med frit udsyn og adgang til hans dejlige frit hængende pik og nosser.

For at han ikke kunne bukke hovedet forover og lægge overkroppen ned på briksen, satte jeg igen stålkrogen op i hans røvhul, og bandt snoren videre ind i hans mund og strammede til, så meget så han var nødt til at løfte hovedet og kikke frem.

Nu var han fuldstændig fikseret og jeg syntes lige jeg vil sætte klemmer i hans pik og nosser, hvorefter jeg gik bag ham og stillede mig mellem hans ben, og kom glidekrem på min finger som jeg kom op i røven på ham. Til min overraskelse begyndte han at stønne som om han nød min behandling, så jeg stoppede straks og sagde han ikke havde fået lov at nyde behandlingen, så derfor skulle han have 20 slag i bagdelen. Nej - nejj ikke pisken sagde han med frygt i stemmen da jeg gav ham flere slag på ballerne med hånden.

Jeg trådte så et skridt tilbage, og fandt en stor dildo, som jeg fastgjorde til maskinen der stod bag briksen, og stille og roligt indstillede jeg maskinen så den store dildo var lige ud fra hans røvhul, og gav dildoen en gang glidkrem inden jeg med hånden pressede den ind i hans røv, alt imens han græd og bad om nåde, alt imens jeg tog krogen ud af hans røv som var bundet med reb til hans mund.

Jeg indstillede maskinen så dildoen kom ca. 15 cm. ind i han, og satte styringen til lav hastighed, og startede så maskinen så den fikserede Henrik blev kneppet godt og grundigt, alt imens han skreg, og så gik jeg om foran ham, og tog hårdt fat i rebet han havde i munden og pressede min stive pik ind i hans mund.

Han havde virkelig lært lektien, for han nærmest malkede min stive pik med munden, hvorefter han spillede med tungen på og omkring pikhovedet, og jeg var lige ved at få en udløsning, men trak mig så tilbage for jeg havde andre planer som jeg kunne tænke mig at få afprøvet, så jeg går lige et par skridt væk.

Jeg tændte igen for video optageren og stod bag ham og så hvordan det påmonterede monster på maskine bankede op i hans røv, og synet af den dejlige strittende bagdel og røvhullet som blev maskinkneppet, gjorde at min egen pik stritterde helt vildt af begejstring, så derfor smurte jeg lidt glidekrem på pikken, hvorefter jeg pressede pikhovedet ned i halsen på ham.

Der kom et udbrud fra Henrik, Ååååååhhhh nej ikke det, jeg kan ikke klare at blive brugt i begge ender på en gang, så jeg gav ham straks 3 rappe slag med pisken, og spurgte om der var flere indvendinger, og han skreg nej nej, du kan da bare bruge mig som du lyster.

Jeg kunne høre på hans vejrtrækning, at han var ved at vænne sig til monsterets vandring og min pik i munden, så derfor pressede jeg min stive pik længere og længere ned i hans hals for hvert stød, og jeg prøver at afpasse mine stød så jeg gik ind i halsen når monsteret gik ud af hans røvhul Hans stønnen blev mere og mere markant så derfor skruede jeg en tand op for hastigheden på maskinen samtidig med at jeg jagede mit eget jern helt i bund i hans mund.

Jeg stoppede nu maskineriet og hørte nærmest et befrielsens suk fra den dejlige svans, som jeg jo nærmest havde voldtaget, brugt og ydmyget hele dagen, og jeg lod ham ligge for at komme til sig selv igen, og da det var ved at være sidst på dagen, ja så skal den frækkeste og mest ubeskrivelige dag her i min tilværelse til dato, slutte på en ordentlig måde.

Henrik var nu kommet til sig selv igen, og efter at jeg har løsnet ham, skældte han mig ud og sagde, jeg sku da var den mest perverse mand han nogensinde har været udsat for, og det er sgu mere end han vil finde mig i.

Jeg grinede og tændte for video optagelsen, hvor han stod helt nøgen uden at være bundet eller have mærker efter slag, selv om hans røv var flammende rød, men det kunne man jo ikke se på videoen som var taget forfra, hvor han sagde, at jeg kan bruge ham til lige hvad jeg har lyst til og lige så længe som jeg har lyst, så derfor sagde jeg, at klokken var mange, og at jeg ønskede at bruge ham det sidste sted i rummet som ikke var afprøvet, nemlig placeringen midt i rummet, hvor der var kroge i loftet og kroge i gulvet.

Henrik skreg, du kan fandeme tro det er løgn, det vil jeg da ikke være med til. Straks fangede jeg hans ene arm, og tog ham rundt og trak ham ned over mine knæ, hvorefter slagene med min hånd haglede ned over hans ømme baller. Av – av skreg han, og jeg spurgte om han skulle smage pisken med læderstrimlerne, og straks skreg han, nej nej ikke den ikke den, jeg skal nok lystre, bare ikke pisken.

Jeg trak ham ud midt på gulvet, og fæstnede hans arme til to ringe i loftet, og hans ankler til to ringe i gulvet, så han stod med vidt spredte ben og til fri beskuelse og til fri benyttelse alt efter hvad jeg havde lyst til.

Jeg satte nogle klemmer i hans brystvorter og satte så et par kæder med klemmer i hans pik og nosser, og han skreg da jeg satte et blylod til kæderne i nosserne, og jeg kunne se hvordan pikken blev trukket længere.

Så bandt jeg to reb til to ringe i gulvet og løsnede hans arme fra loftringene, og fæstnede armene til gulvringene så han stod på alle fire på gulvet. Det var et provokerende syn, at se en mand stå strittende med bagdelen lige i vejret, så der er frit udsyn til alle herlighederne, og jeg tog så en bred læderrem og spændte den fast om hans hofter, og bandt remmen fast med er reb til krogene i lofet.

Det var nu umuligt for ham at flytte sig på nogen måde, på nær med hovedet. Derfor bandt jeg også et reb fast i hans mund, så han var nødt til at se frem for sig, og nu skulle den dejlige svans få sin velfortjente straf, for at provokere mig.

Jeg satte så en større dildo fast på maskinen, alt imens han skreg nej nej det kan du ikke byde mig efter alt det du har udsat mig for. Jeg overhørte hans klynk og gav ham et par klask i bagdelen, alt imens jeg smurte dildoen ind i noget glidkrem og kørte så igen kneppemaskinen i position bag hans opspilede røv, og skubbede så hårdt dildoen op i enden på ham.

Jeg tog så igen cameraet og satte det så hele hans krop var med på skærmbilleder, og gik så om foran ham og sagde at nu skulle han sutte min pik stiv igen, men fandeme om ikke han nægtede det, og det endda selv om jeg havde pisken med læderstrimler i hånden, men måske havde han ikke set dette, så straks gav jeg ham flere slag på kroppen indtil han sagde, jeg skal nok jeg skal nok, og så skal jeg da ellers love for at jeg fik suttet pik til.

Henriks formidable tungearbejde, og hans læber som han strammede om min stive pik, gjorde at jeg var ved at gå helt ud af mit gode skind, selv om en del af mig var gået ud af sit gode skind for længe siden.

Jeg mærkede nu den her dejlige fornemmelse hvor man er lige på vanviddets rand, og det varede ikke længe inden jeg bad ham åbne munden så jeg kan se når jeg sprøjtede mine safte ind i hans åbne mund. Efter flere sprøjt ind i hans mund pressede jeg min stive pik ind i hans mund og så var det næsten som om han sugede al energien ud af kroppen på mig, så derefter satte jeg mig helt udmattet i en stol, tømt for både energi og saft.

Jeg så nu Henrik blev maskinkneppet til han var øm i hele kroppen, og jeg stoppede så maskinen og løsnede ham, og til min store overraskelse, så faldt han mig om halsen og gav mig et kys, mens han sagde du er en dejlig fræk mand.

Helt udmattet og tømt for energi ville jeg til at køre hjem, men så sagde Henrik han følte sig som en gang affald, vil du ikke godt tage mig med hjem så jeg kan være hos dig til næste weekend, og så kan vi tage hjem til mig, så du kan bruge mig i næste weekend også, jeg vil give hvad som helst bare du passer mig og bruger mig igen, for jeg skal ikke have kontor i mit nye hus.

Jeg kikkede på Henrik og sagde jeg er tømrer og skal på arbejde på mandag og hele ugen, så hvis jeg skal have dig med hjem som affald så er jeg nødt til at have dig liggende bag i varebilen i en sæk til bygge affald.

Henrik sagde det er helt ok, og med et smil på læben sagde han håber ikke du er for dyr til opgaven, og jeg svarede - nej prisen finder vi ud af næste weekend, og jeg sagde så han skulle gå i bad og tage ble og gummibukser samt boksershorts på og igen tage den sorte stofsæk over hovedet hvor der kun er hul til munden, og så ligge sig lydigt på maven på gulvet i stuen og vente på jeg hentede ham.

Henrik gik i bad og jeg gik så ud i bilen og fandt en rulle med plastiksække vi bruger til bygge affald hvor der er snor i så den kan strammes til, og fandt også et par af de reb Henrik før havde været bundet med.

Efter nogen tid kom jeg ind i stuen hvor han lå med bar mave og med ble, gummibukser og bokseshorts på samt den sorte stofsæk over hovedet.

Jeg befalede ham at ligge armene ned til anklerne, og bandt så håndled og ankler stramt sammen med reb, og gav ham så et reb om halsen og tvang ham til at kravle ud af huset og over gårdspladsen og ind i varebilen hvor jeg kom hans ben og overkrop ned i sækken som jeg snørrede til ved hans hals, så han havde hovedet med den sorte stofsæk udenfor sækken, og bandt så sækken fast til en krog i bunden af bilen så han ikke kunne stikke af.

Henrik sparkede lidt og sagde han havde krampe i benene, men jeg svarede bare det skal du ikke være ked af det bliver værre i løbet af ugen, så hold hellere kæft og hold dig i ro. Og så fortalte jeg ham at han ville få mad 3 gange hver dag, og at han indtil fredag ikke kom ud af affaldssækken, og at han hele ugen ville være bag i bilen.

Jeg sagde husk følgende gode råd:

- Hold dig i ro i sækken
- Forsøg ikke at komme fri af dine reb, hvis du forsøger at slippe fri strammer de sig bare og skærer ind i din krop.
- Hold munden lukket – undtaget når du får mad og – klynker du så du larmer, så lukker jeg kæften på dig med en gummipik der presses ned i halsen på dig så du får kvælningsfornemmelser i stof sækken.
- Drik og spis ikke for meget, for så skal du skide og pisse meget og det er ikke rart med en fyldt ble.
- Plastiksækken sikrer pis og lort ikke lugter i bilen, men din røv bliver nok øm i løbet af ugen hvis din ble er våd og belortet.
- Lørdag kører vi hjem til dig hvor jeg i næste weekend glæder mig til at bruge din krop, og frygt kun fremtiden, jeg skal nok finde på mere gode ting du skal udsættes for som min slave
- Husk du har selv sagt jeg må bruge dig til alt, og der var ingen tidsfrist på, så du er min så længe det passer mig, grin ikke af det for det er mig der griner af du nok havde troet du var fri efter i dag.

Jeg gik så ind og tog et par piske med og lukkede hans hus af, og så kørte vi hjem til mig, hvor jeg var glad for at komme i min egen seng, og nyde tanken om at der lå en gang affald ude i bilen, som jeg ejede og kunne gøre med hvad jeg vil, og at det er Henrik selv der frivilligt har givet sin krop til mig,så jeg som håndværker kan glæde mig over min gave.

Jeg glæder mig til at fortælle de andre på værkstedet om hvilken gave jeg har fået, og til at vise min affaldssæk frem i ugens løb, så andre kan blive misundelige over min fangst, og jeg vikl da også nok køre en tur forbi SM homo klubben og vise drengene der hvad jeg har fået som håndværker, og så må vi se om det ender med Henrik vil have et kontor i huset i stedet for et torturkammer, hvor jeg kan bruge ham som håndværker og slave
Kommentar

Navn:piah86
Dato:28/03 2020
Dejligt med sådan en håndværker som kommer hjem og gør arbejdet der, håber du og jeres lærlinge og svende får glæde af dit dejlige offer. Jeg tænkte lidt på at hvis han spænder ben og arm musklerne for meget i plastik sække til bygge affald at så kan jo ødelægge den og stikke af fra bilen. Har du sikret ham så det ikke kan ske, og hvordan var det at have sådan en sæk affald liggende bag i bilen. Håber du er hård ved ham og at du måske kan lave lidt møbler til tortur kammeret Mange hilsner Pia der mener mænds plads er i buret eller godt bundet så alle kan bruge hvalpenes krop.