Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 17)

Karakter: 0/0
Visninger: 2092

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Skolesex, Første gang og Tvang
Simon (afsnit 17)

Det føles helt forkert at ødelægge min makeup, så bader med hovedet væk for bruseren.
Da alle spor fra vores fest er slettet, går jeg i seng. Har lige fået slukket lyset, da Peter kommer hjem.. Han har en løs tank top med meget åbne ærmer, og et par store sorte shorts på. Han tænder lyset.
“Der ligger du din lille frække tøs, har du opført dig ordentligt til aften” ?
“Ja, Peter vi har bare hygget os lidt med lidt dans i pejsestuen”.
“Det lyder fandme kedeligt, vi har trænet alle store muskelgrupper. Nu vil jeg have fisse”.
Jeg står lydigt op og smører mit hul ind igen.
“Hvordan vil du have mig” ?
“Så den lille luder tøs er liderlig, jeg må vist lige vise dig, hvem der er manden her”.
Han løfter mig op som ingenting. Jeg ligger hen over hans underarm, da jeg få de første hårde slag i numsen. Jeg kan ikke røre gulvet, hænger bare. Men det gør ham heldigvis liderlig, at se min røv rødme. Jeg piver, og beder om undskyld, det hjælper også.
Peter får vendt mig med maven ind mod hans bryst. Så sænker han mig ned over sin pik.
Jeg fyldes op igen for tredje gang på en aften. Det er virkeligt dejligt, men det skal jeg ikke vise Peter. Alene med sine armkræfter knepper han mig stående. Sveden hagler af ham. Han stinker af mand. Det går lige i hjernen på mig, jeg beruses af hans duft. Jeg kan ikke lade være med at slikke på hans svedige nakke. Da han kommer, sænker han mig ned i sin seng, og går ud på badeværelset for at gøre klar til at sove. Jeg bruger lidt parfume fra en af de vareprøver jeg fik af Adam.
Da han kommer tilbage, lægger han nærmest ovenpå mig, og begynder at kysse mig.
“Åh lille Simone skat, du dufter så dejligt, fra nu af bruger du parfume dagligt”.
“Ja Peter, og tak, sov godt”.
Jeg sover virkeligt dårligt, Peter ligger ret uroligt. Får en ide om at sætte vores senge sammen til en dobbeltseng. Håber jeg kan få overtalt Peter til det. Han er naturligvis fuldstændig ligeglad , hvordan jeg sover. Så må få det til at lyde som, at han kan få mere plads at boltre sig på. Jeg føler jeg lige er faldet i søvn, da Peter vækker mig.
“Sut min pik Simone tøs, jeg kan da ikke løbe rundt sådan her”.
Han viser mig sit morgenjern, ved det bliver lidt af et job, men må prøve at få det klaret.
Jeg sutter og suger, det bedste jeg kan. Han bliver lidt utålmodig, og stikker mig en hård lussing. Men endelig langt om længe får jeg hans sperm i munden. Jeg viser ham klatten, og at jeg synker den. Jeg orker ikke flere straffe her til morgen. Jeg er simpelthen udmattet. Peter står frisk op, og klæder sig på til morgenløbet, jeg kan umulig komme ud af sengen.
Da han smutter ud, vender jeg mig om på den siden, og falder i søvn. Jeg hører svagt, at Peter er kommet hjem, og er gået i bad, men jeg bliver liggende. Peter er ligeglad med, om jeg får morgenmad, eller møder til tiden. Han skrider bare igen, da han er klar.
Jeg vågner ved, at det banker på døren. Det er søde Maja, der er blevet urolig for mig, da jeg ikke dukker op til morgenmaden. Hun kan godt se jeg ligner lort, makeuppen er løbet, og tværet rundt i mit ansigt. Hun tilbyder, at hente noget mad, mens jeg får vasket mig, og gjort mig klar til timerne. Med al min styrke får jeg tvunget mig ud i badet. det hjælper lidt, men jeg er stadig groggy. I det mindste er mit ansigt nu rent. Der står en kop kaffe og to madder på en tallerken til mig på bordet. Maja sidder på stolen. Hun ser alvorligt bekymret ud.
“Nu skal vi to have os en snak”.........


Kommentar