Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 16)

Karakter: 0/0
Visninger: 2020

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Onani, Skolesex, Første gang og Tvang
Simon (afsnit 16)

I bussen hjemad, nyder jeg at folk kigger efter mig, kan se de er i tvivl om jeg er dreng eller pige. Jeg føler mig smuk. Kunne godt få lyst til at bruge makeup. Men ved, det vil blive svært at opnå noget, der minder om Adams håndelag. Men ville nok gerne betale for det, hvis jeg skulle til en fest eller lignende. Men jeg er lidt bekymret for min konto, må helt sikkert hjem og hente nogle penge frem. Især hvis Peter bliver ved med at bruge dem i dette her tempo.
Jeg glæder mig at komme ind til aftensmaden, kan se, jeg lige akkurat lander med bussen, som de skal gå til bords. Jeg kan mærke jeg bliver liderlig ved tanken, hvis jeg ikke havde været i bur, ville jeg sidde her og få rejsning. Pludselig er tanken om en skolepigeuniform ikke så skræmmende.
Alle er i gang med at spise, da jeg træder ind. De første får øje på mig, der hviskes om mig, flere og flere stopper op med det de gør, der breder sig en larmende stilhed i spisesalen. Så begynder nogen at klappe, nu råber de op, nogle pifter, jeg kan kun se smil og glade ansigter. Nu er jeg nået hen til vores bord, Frederik og Lasse står op, Maja sidder nærmest lammet.
“Hold da kæft, hvor ser du smuk ud, det er sgu ikke fair over for os piger”.
Så kommer det dejlige store forløsende grineflip, der bare breder sig til alle i salen.
“Hej søde venner, jeg er sulten, så jeg henter lige noget mad”.
Jeg må jo genfortælle historien om Adam, om min forvandling, og at jeg har købt dyrt makeup. Søde Maja, lover straks at hjælpe mig. Men jeg er klar over, at jeg skal lære det selv, så må i gang med youtube og Emil Olsen.
Den endelige test og dom venter dog nu efter maden, der skal jeg godkendes af Peter.
Jeg samler mine ting sammen, og går op på værelset og venter. Mine nyindkøb stiller jeg op på bordet. Der går ikke mange minutter så kommer Peter.
“Rejs dig op og tag tøjet af, jeg vil se ordentligt på dig”.
Jeg er super forsigtig med min t-shirt, vil helst ikke ødelægge min frisure eller min makeup.
Vil helt sikkert tage en skjorte på næste gang. Da jeg står nøgen foran ham, studerer han alle detaljer i mit ansigt. Vender og drejer mit hoved for at få det hele med.
“Det er sgu pænt, godt jeg fik ordnet det, smut du bare ned til dine bøsse venner, jeg skal træne med gutterne”.
Der slap jeg billigt, eller det vil sige, jeg har lige ofret 1200 kr på makeup, som jeg ikke kan finde ud af at bruge, men jeg blev godkendt, det er det vigtigste.
Det bliver også dejligt at få en aften samme med mine venner. Jeg tager kun mine shorts på, undlader at trække noget over hovedet igen. Og så er det jo også lækkert at flashe noget bar hud. Det er lige før jeg tænker på mig selv som Simone, da jeg opsøger mine venner igen i pejsestuen, de sidder med hver sin kop te. Jeg tager kaffe, har brug for noget med mere styrke i. De fortæller, at der er rygter om nøgendans klokken 21, det lyder sgu frækt. Men så vil alle se mit pikbur, så bliver den hemmelighed sluppet ud. Lasse vil sidde ved siden af mig, han skal hele tiden røre lidt ved mig, og tale om min makeup. Maja gennemskuer ham nemt. hun siger, at hun tror der var noget for Lasse at prøve at gå med makeup. Først benægter han det, men så indrømmer han, at det måsk alligevel kunne være sjovt at prøve. Maja tager ham på ordet, hun siger, han skal gå med hende op på værelset, hun har ikke så meget forskelligt, og er jo ikke makeup artist, men har da nogen erfaring. Det bliver spændende at se senere. Frederik kommer hen og sætter sig ved siden af mig. Jeg fornemmer, at han trænger til et kys. Han kysser faktisk ret godt, han har jo også øvet sig hjemmefra med sin pigekæreste. Frederik kører sine hænder rundt på min halvnøgne krop, mens vi har dejlig tungeleg. Da jeg føler ham i skridtet, kan jeg mærke en dejlig stiv pik. Jeg spørger, om han vil kneppe mig, ved jo, der er fri bane på mit værelse. Vi går hånd hånd hen til mig. Da vi er indenfor knapper jeg lige op, og lader mine bukser falde. Nu er jeg helt nøgen. Så går jeg på knæ foran Frederik, og åbner hans bukser. Får fat i hans dejlige pik, og kommer den i munden. Han stønner dejligt, mens han mundknepper mig. Men jeg vil have ham op i mig. Så rækker ud efter glidecremen, og smører mig selv. Går i doggystyle, og tilbyder min røv.
Frederik går på knæ bag mig, og trækker kun sine bukser lidt ned, før han borer sin lanse op i mig. Han holder om mine hofter, mens han knepper mig rytmisk. Åh hvor er det skønt, det trængte jeg rigtigt meget til. Får en blid prostata orgasme uden sædudløsning, lige inden han kommer i mig. Jeg vender mig om og kysser ham, og takker for den dejlige omgang. Da klokken er fem minutter i ni, er der jo ingen grund til at tage tøjet på igen. Så vi går tilbage til pejsestuen, jeg helt nøgen, men med mit pink pikbur stramt om min clit, og sædfyldt numse, der lækker ned ad mine ben. I spisestuen ligger der bunker af tøj på folks sædvanlige pladser. Frederik klæder sig også nøgen, hans stadig spremvåde pik er lidt rød. Festen er i gang, nogle danse bare vildt, andre mere tæt, der er smukke nøgne kroppe over det hele på den trange plads. På grund af trængslen er der ikke mange, der i første omgang bemærker mit chastity. Men enkelte peger og og taler om det. Jeg danser med Frederik, da Maja og Lasse kommer, han har fået lavet lidt krøller i håret, fået lagt farve på øjnene, har knaldrød læbestift på og lidt rouge og farve på kinderne, han ser brandgodt ud. Jeg overlader frederik til Maja, jeg må bare danse med Lasse. Drengen har sgu rejsning, nu er han helt perfekt. Flere og flere får øje på os, de danner en ring rundt om os, og kræver at lasse knepper mig lige her. Så for anden gang på kort tid går jeg ned i doggy, jeg ved mit hul stadig er vådt og åbent. Lasse er så liderlig, at han er med på den. Der udbryder jubel, da han trænger op i mig. Mange begynder at onanere åbenlyst, og enkelte andre par lægger sig ned på gulvet for at elske. De første sæddråber rammer mig på ryggen, fra de mest liderlige drenge. Lasse knepper mig stadig. Den ene dreng efter den anden kommer ud over mig. Lasse samler en del sperm sammen, og begynder at komme det i munden. Det er et rent bukkake orgie. Nu kommer han i mig, og flere begynder at klappe af ham. Drivende våd af sperm danser jeg sammen med min boyfriend. Der er piger, der slikke fisse på hinanden, der er fyre der er oppe i piger, men også enkelte drenge, der spiller pik på hinanden. Sikke en vellykket fest.
Jeg tænker, jeg hellere må komme i bad, før Peter kommer tilbage. Så kysser lige mine venner godnat, og smutter ind i bad. Jeg husker dog lige at tage et par selfies først.
Kommentar