Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 15)

Karakter: 0/0
Visninger: 2138

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Skolesex og Tvang
Simon (afsnit 15)

Vi har dansk med Bente, vi skal skrive, så der er meget stille. Vi skal skrive noget personligt, om interesser og vigtige oplevelser og om vores drømme for fremtiden.
Jeg skriver om min mor, der er fra Korea, om min far der skred, da jeg var lille. Da jeg fandt ud af, jeg var til fyre. Min glæde ved dans, mine elskede venner her på skolen, og om min drøm om, at kunne leve af min dans. Det flyder frit, og jeg afleverer til tiden. Faktisk føltes det helt rart, at få det skrevet ned.
Jeg er lidt stille til frokost. Alle tankerne det har sat i gang. Tænker naturligvis på alt det, jeg aldrig ville kunne skrive. At jeg har tjent penge på sex, at jeg tænder på slaverollen, at jeg lige nu har en hersker, at min pik er låst inde og at jeg allerede har haft sex med to af lærerne. Lasse sidder også stille, og kigger bedende på mig. Måske har han lidt dårlig samvittighed, eller måske trænger han bare til noget drengesex. Jeg spørger Lasse ligeud, om jeg skal hente glidecremen, og mødes på hans værelse. Lasse smiler, og siger, ja tak.
Maja siger, så kan Frederik passende øve sin fisseslikning. Det er han da frisk på.
Jeg skynder mig hen til mit værelse, men den var værre, for Peter er hjemme, han sidder med sin telefon i hånden, og sin pc åben.
“Godt du kom lille Simone, jeg har netop bestilt en tid til dig i dag kl 16 hos Adam. Han er makeup artist. Jeg har skrevet adressen her. Du skal tage bussen fem i tre, det koster dig kun 550, men så får du også rabat, på det du køber af produkter”.
“Tak Peter”
Shit, han bruger godt nok min penge hurtigt, Jeg må snart hjem og fylde min konto op.
Peter er så tilfreds med sig selv, at han ikke ser, jeg smutter tuben i lommen, og løber ud af døren.
Lasse har husket at stille sine sko foran døren, og han er nøgen, da jeg kommer ind. Lasses pik er stiv og klar til min røv, men jeg slikker på den alligevel. Så får jeg smidt tøjet og smurt mit hul. Vi ruller hans dyne sammen, så jeg kan ligge på ryggen med enden i vejret. Han kommer ind i mig balls deep. Det tænder mig, at mærke hans nosser klaske mod mit mellemkød. Drengen trænger til mig, han fik ikke mulighed for at komme, da han var sammen med Peter, det har nok været for overvældende, og analorgasme skal jo læres. Lasse holder to minutter, men jeg er glad for at hjælpe ham. Vi ligger bare og kysser. Lasse snakker om, hvor meget han elsker mig, og hvor meget jeg betyder for ham. Det banker på døren, det er Lasses roomie, han vil vide, om han kan komme i bad nu. Lasse siger, at det er okay. Theis hilser pænt på mig, så klæder han sig af i rummet, men hans halvstive pik afslører, at han nok skal hygge sig lidt i badet.
Vi ligger stille og lytter til, at Theis onanerer, det er tydeligt at høre, da han får sin udløsning. Først nu tænder han for vandet. Der er ingen tvivl, han kunne lide, at vi kunne høre ham. Jeg hvisker til Lasse, at vi må se om han er til noget med os en anden dag. Det griner han af. Vi ligger stadig nøgne, da Theis er færdig i badet, han kan se mit pink chastity. Det får ham til at kigge en ekstra gang. Det gør mig glad, jeg er en lille pervers ekshibitionist. Jeg går ud og vasker mig lidt i numsen. Så tager jeg mit tøj på og kysser Lasse, før jeg smiler til Theis og siger farvel. De får sig nok en snak på værelset.
Efter en times fysik, skal jeg have engelsk med Henrik, jeg har ikke talt med ham, siden han pissede på og gav mig sperm. Jeg bliver jo nødt til at smutte fra den sidste del af timen, da jeg skal bussen. Vi laver først en lille grammatiktest, så skal alle læse højt, sidste del er, at vi skal øve en dialog og fremføre den for klassen. Jeg arbejder sammen med Maja om dialogen. Hun siger dog lige, at jeg skal undervise Frederik lidt mere, men at det ellers var dejligt. Jeg sige, at det også gik fint med Lasse.
Henrik lægger en arm på mig, da han skal høre os øve. Han vil helt sikkert have mig igen, det må jeg jo se at gøre noget ved. Vi melder os til at fremføre vores dialog først, så ved jeg, at det ikke så nemt bliver bemærket, at jeg smutter lidt tidligere. Vi kommer til at grine lidt, men det går fint. Da et andet par er oppe, smutter jeg ud, folk vil tro jeg bare skal på toilettet.
Men jeg løber ned til landevejen, hvor bussen stopper. Jeg har en lille skuldertaske med, hvor jeg har min pung. Det tager hele 45 minutter at komme ind til byen, jeg ved jo ikke hvad der venter mig, og hvad Peter har aftalt med Adam, så min mave rumler lidt i spænding.
Heldigvis finder jeg nemt salonen. Adam er bare alt, hvad der findes af klicheer. Han har affarvet modefrisure, blomstret silkeskjorte, super stramme jeans og røde sko. Han er i fuld krigsmaling, har smykker på arme og hals, dufter stærkt af parfume. Men han er sgu også ret lækker. Hans stemme er lagt lidt op, og ord som darling, smukke, handsome, nice er hans foretrukne.
“Hej, skønne, du er da den dejligste fyr jeg længe har set, hvordan skal jeg dog kunne gøre dig smuk, når du allerede er sååååååååååååå fantastisk”
“Jeg har aftalt med din Master, at jeg har frie hænder med dig, og at jeg skal fremhæve dine feminine sider. Det bliver et vidunderligt arbejde”
“Jeg bliver nødt til at rette på dit hår, skat, det ligner jo en drengefrisure, føj slemme tøs”.
“Tror du, at du kan sidde stille, eller skal jeg lige binde dig først, ha ha, jeg mener det”.
To stykker snor bliver trukket frem fra skuffen, og mine håndled bliver bundet fast til armlænet. Så får jeg er frisørslag på. Med en kam, en maskine og en saks får han ændret mit look. Jeg har kunnet følge med i spejlet, men nu drejer han stolen rundt, så jeg vender den anden vej. Adam trækker et rullebord hen til sig, det er fyldt med farver, pensler og krukker. Jeg får at vide, jeg skal slappe af, mens han tager sig af mig. Ført kommer der en fed creme rundt i mit ansigt. Jeg har meget glat hud, og har aldrig haft en bums, men jeg har jo mørkere glød end de fleste danskere. Jeg får lagt øjenskygge, tegnet øjnene op, får en slags farvet creme smurt ud i ansigtet, lysnet her og der, bliver pudret med en pensel, får læbestift malet på. Han bruger alt muligt, jeg intet kender til, eller ved, hvad hedder. Adam er meget koncentreret om sit arbejde, men hans mund står aldrig stille, han kvidrer løs om alt muligt, mest navne på produkter, jeg ikke vil kunne leve uden at eje. Men som han sikkert har til salg. Hvis Peter forventer det her af mig, skal jeg bruge mange timer på at øve mig.
Da jeg klager min nød til Adam, henviser han til Youtube og Emil Olsen blandt andre.
Nu bliver frisørslaget fjernet og stolen vendt rundt igen, jeg får et mindre chok, jeg ligner en popstjerne eller noget fra en reklamefilm, men vel at mærke en pige eller sissy boy. Jeg må indrømme at Adam er dygtig. Men vil helst ikke se sådan her ud til hverdag, men måske, hvis jeg kunne leve af mit udseende.
“Åh skatter du er så smuk, hvis jeg må tage nogle billeder til min portefølje, skal du ikke betale noget i dag. Jeg bliver nødt til at arbejde med dig igen, tror du din Master vil lade mig bruge dig som model” ?
“Det ved jeg ikke, men jeg er interesseret”
Adam tager et professionelt kamera frem, og skyder mange billeder. Han stønner, sukker og roser mig konstant. Jeg skal både se mystisk ud og smile sexet. Det her kan jeg rigtigt godt lide. Adam finder en pose, og stopper en del vareprøver ned i den. Så stiller han nogle produkter frem på bordet, som han ikke mener jeg kan undvære. Jeg må købe det med rabat for 1200 kr. Shit, frem med dankortet igen. Nu skal jeg også løbe ud ad døren, ellers når jeg ikke bussen hjem til skolen. Adam luftkysser mig for ikke at ødelægge sit værk.
Kommentar