Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 14)

Karakter: 0/0
Visninger: 2078

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Skolesex, Første gang og Tvang
Simon (afsnit 14)

Jeg tænker, at hvis jeg skynder mig, kan jeg lige nå en hurtig omgang med Peter. Derfor åbner jeg døren ret hurtigt, men det er ikke det syn jeg havde ventet. Jeg kigger lige ind i ansigtet på Lasse, han har Peters pik dybt oppe i sin røv. Og han ser faktisk ud til at nyde det. Jeg går derfor ud på badeværelset, og tager mig et velfortjent bad. Jeg får skyllet mit pikbur rent, det er faktisk lidt besværligt. Nøgen kommer jeg ind i værelset igen. Lasse ligger nu fladt ned i Peters seng med Peter ovenpå sig.
“Godmorgen Simone, jeg fandt mig lige en anden villig tøs, da du var optaget i nat”.
Lasse kigger nervøst op på mig, jeg må hurtigst muligt finde på noget at sige til ham.
“Godmorgen, det var da dejligt, håber ikke jeg bliver udskiftet lige med det samme”.
Peter griner, og rejser sig op fra Lasse, så han kan komme ud på vores badeværelse. Jeg undlader at kysse ham, da det ville afsløre vores forhold.
“Hun var dejlig stram, men du er min ejendom, det ved du vel” ?
“Ja Peter, tak for det”.
Peter tjekker lige mit bur, om det sidder rigtigt, og at det ikke har været åbnet.
Jeg finder mit morgenløbe tøj frem, og sætter mig for at vente på at Lasse kommer ud. Peter klæder sig også på, og forlader værelset. Lasse græder, da han kommer ud fra badet. Jeg giver ham et kram og kysser ham. Han fortæller at Peter kom hen til ham i pejsestuen, og sagde han skulle følge med. Inde på værelset fik han besked på at tage tøjet af. Han blev kigget efter i alle kroge. Så blev han tvunget ned på knæ for at tage Peters pik frem og sutte den stiv. Han blev bøjet hen over bordet, fik smurt sit hul, og fik for første gang i sit liv noget op den vej. Ført kun et par fingre, men det han lærte at give slip. Kom pikken op i ham. Peter kneppede ham blidt og nænsomt, men han kom oppe i ham. Så skulle de kysse og kæle i sengen. Lasse børstede tænder med min tandbørste, og kom ind og lå med Peter igen. Her til morgen, var det, som jeg havde set det.
“Det værste er, at jeg elskede hvert minut, og vil gøre det igen, hvis han beder mig om det”.
Jeg kysser hans forgrædte øjne, og hans mund.
“Kan du tilgive mig, jeg elsker dig jo” ?
“Jeg har intet at lade dig høre for, jeg er jo selv sexslave for Peter, jeg er tilmed blevet udlånt til sex med andre, og jeg elsker sgu da også dig, vi kan ikke gøre for, at vi tænder på dette her, og når det sker igen, er det fuldstændigt i orden med mig”.
Lasse stopper med at hulke, han kigger mig i øjnene, for at sikre sig, at jeg mener, det jeg siger.
“Tak, du er verdens bedste kæreste, jeg elsker dig, og Frederik og Maja”.
“Jeg ved det, søde, men nu løber du over og klæder om, så mødes vi udenfor om to minutter”.
Frederik og Maja står og venter, de andre er løbet.
“Hvorfor kommer i ikke, og hvor er Lasse” ?
I det samme kommer Lasse farende. Det er umuligt at skjule, at der er sket noget. Og vi skal ikke have hemmeligheder for hinanden. Jeg fortæller som det er, at mens jeg var hos Rasmus, blev Lasse brugt i mit sted af Peter, men at Lasse har erkendt, at han faktisk tændte på at blive brugt og udnyttet. Lasse er højrød i hovedet, mens jeg gengiver historien.
Men både Frederik og Maja tager det pænt. De kysser deres ven, Maja siger, at hun tilmed havde luret på ,om det faktisk var sådan landet lå. Frederik driller og siger, at han da godt kan give Lasse en endefuld.
“Jeg elsker sgu jer i bøsserøve, men I kommer til at lære at slikke fisse, lige så godt som Simon, han er et naturtalent”.
Jeg lover at lære dem op. Det giver et fedt grineflip. De første er nu nået vejen rundt. Så vi dropper morgenløbet, og går ind klæder om til skole og morgenmad. Jeg tænker at hvis jeg er hurtig, kan jeg selv få lov til at bestemme min påklædning i dag, Hvilken sejr !
Bare jeg ikke skuffer Svend, ved at have lidt længere ben i mine korte bukser. Vi får vores dejlige morgenmad, og jeg får mig to kopper kaffe. Det var en lidt hård nat, og en begivenhedsrig morgen. I linjetimerne bliver vi delt i to hold. Så vi får en time dans og en time drama. Jeg kommer på et hold kun med piger, vi har dans først. Vi skal lære en lille serie, som jeg lurer første gang. Men det er lidt fedt at få så meget ros og opmærksomhed. Da vi holder en lille pause, vil Svend igen lige tale med mig. Han spørger til lejrturen, det er tydeligt han har hørt rygter. Jeg siger bare, at det var skønt at være så meget udendørs, og at jeg lært rigtig mang at kende. Ved da godt, det er omvendt, at rigtig mange kender mig nu, men det kommer jo ikke Svend ved. Jeg siger, at jeg virkelig føler mig accepteret som gayboy, og alle tager det som en naturlig ting. Vi skal til at skifte til drama, da forstanderen kommer ind, hun vil lige tale med mig på kontoret. Hun har et hyggeligt kontor med et lille sofahjørne. Hun tilbyder mig en cola, som jeg takker ja til. Selv får hun en kop kaffe. Der bliver en lille pinlig pause, hun tænker sig om, hvordan hun skal få det sagt.
“Jeg kunne jo ikke undgå at bemærke at mange elever var nøgne, da jeg kom og så til lejren. Jeg fik at vide, at det var dig, der havde startet med at smide tøjet, er det rigtigt” ?
Jeg har forberedt, hvad jeg skal sige nu. Jeg forklarer, at jeg ved en fejl var kommet afsted uden badebukser. Og da så alle skulle bade, var jeg virkelig ked af ikke at kunne deltage, og da mine underbukser var helt nye, var jeg bange for at de skulle tage skade af saltvandet. Jeg havde skyndt mig i vandet selvom jeg var nøgen, og havde bare leget med de andre elever. Jeg havde slet ikke set, at andre var begyndt at tage deres tøj af, men pludselig kunne jeg jo godt se, at mange andre også var nøgne i vandet. Det havde virkelig føltes dejligt at være nøgen, og jeg tror at mange følte sig bedre tilpas uden tøj på, Jeg er virkelig ked af, hvis det har været et problem. Min lille løgnehistorie serveret med ansigtet i de rette angerfulde folder går lige i hjertet på den søde forstander. Og da det lykkedes mig at få tårer i øjnene, smelter hun helt. Hun lægger armen rundt om mig, og giver mig en krammer. Hun er glad for at have forstået situationen rigtigt, og kan godt se det fra min side, og så er der jo ikke noget galt i at være nøgen. Kroppen er helt naturlig og aldrig forkert, og I er jo bare unge hormonforstyrrede teenagere. Nu ligger hendes hånd på mit lår, hvis denne her samtale varer meget længere, er jeg vist snart nøgen igen. Hun siger, hun havde bemærket, at jeg var meget smuk uden tøj på, og at jeg bevægede mig graciøst. Jeg forklarer, at dans er det vigtigste for mig. Men takker hende. Nu skal jeg vist snart flygte.
“Jeg vil så nødig gå glip af undervisningen, jeg er glad for vi har fået snakket sammen, kan jeg smutte nu” ?
Det får hun jo meget svært ved at sige nej til. Føj, jeg er en udspekuleret lille løgnhals.
“Du skal vide, du altid er velkommen på kontoret, hvis du har brug for at drøfte noget”.
Hun kigger lidt længselsfuldt på mig, da jeg går ud.
Jeg når desværre ikke rigtigt at være med til drama, men der var jo skuespil nok fra min side på kontoret. Lisa, min dramalærer, giver mig et kram, og spørger om jeg er okay. Jeg
forsikrer hende om, at alt er i orden.
I pausen kommer mine venner hurtigt hen til mig. De vil vide, om jeg er blevet skældt ud, om jeg bliver bortvist, eller hvad der skete. Jeg gengiver samtalen, de er ved at dø af grin.
“Din lille nudist, du elsker sgu da, at vise dig nøgen, og gøre folk liderlige”.
Det må jeg jo bekræfte. Vi får os en kop te, og et stykke frugt, og sætter os ud i solen på græsset.

Kommentar